Scotch single malt

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Glencadam Eliminare
 • Glencadam - Scotch single malt whisky 15yo - 0.7 L, Alc: 46% Glencadam - Scotch single malt whisky 15yo - 0.7 L, Alc: 46%

  Glencadam - Scotch single malt whisky 15yo - 0.7 L, Alc: 46%

  Whisky-ul Glencadam a fost produs pentru prima dată în distileria construită în 1825 în orașul scoțian Brechin regiunea Highland. Între 1827 și 1891 distileria a fost deținută de David Scott și descendenții săi, care au închiriat distileria. După mai bine de 110 ani de la fondare, în 2003, distileria Glencadam a fost cumpărată de Angus Dundee, companie scoțiană fondată în 1950 și cunoscută pentru producția și distribuția de whisky.

   

  Whisky-ul Glencadam este produs din orz scoțian, apă pură de izvor din sursă locală și drojdie. Amestecul cerealelor, fermentarea, distilarea în alambicuri vechi din cupru și maturarea sunt procese tradiționale scoțiene desfășurate în

   

  Whisky-ul de 15 ani a fost lansat în 2005 și este primul single malt produs în distileria Glencadam și comercializat cu eticheta Glencadam.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome evidente de fructe zemoase, drupe și păstăi de vanilie amestecate cu arome de citrice și alune prăjite.

   

  GUST: Dulce și cremos cu valuri de arahide zaharisite și panna cota, urmate de note dulci din măr uscat, nucșoară și praf de cacao.

   

  FINISH: Perfect echilibrat, cu aromă de budincă și scorțișoară.

   

  383,18 RON
Grilă Listă