Scotch single malt

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Caol Ila Eliminare
 • Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46% Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

  Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

  Caol Ila (Cull Eela) este numele galic pentru Sunetul din Islay, o strâmtoare între insulele Islay și Jura, ce a servit drept inspirație pentru distileria ridicată în 1846 de Hector Henderson, un om de afaceri din Glasgow.

   

  Distileria se află pe coasta estică a insulei Islay, într-un peisaj rustic și liniștit. După extinderile din 1879 și 1972, Caol Ila a fost în anii 1970 ce-a mai mare distilerie de pe Islay. Whisky-urile Caol Ila sunt single malt-uri din cereale de calitate, comercializate cu eticheta proprie sau incluse în blend-uri rafinate comercializate de alte companii renumite în industria whisky-ului scoțian.

   

  Acest whisky single malt a fost distilat în decembrie 2011 și maturat în butoaie de bourbon, aflate la a doua umplere cu (acest) whisky, până în februarie 2020. După cei 8 ani de maturare lotul a fost de ajuns pentru 400 de sticle incluse într-o gama specială a companiei Douglas Laig.

   

   

  ASPECT: Auriu-deschis.

   

  MIROS: Caol Ila este cunoscut și pentru whisky-urile cu aromă consistentă de turbă. În acest caz, se simte mai bine fumul de turbă cu note de miere și ceai cu lapte.

   

  GUST: Zmeură uscată, piper negru și o notă de fum.

   

  FINISH: Subtil ca o licoare medicinală. O notă de mure persistă pe boltă, pe limbă și mai departe.

   

  354,03 RON
 • Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%
  -28%

  Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

  Caol Ila (Cull Eela) este numele galic pentru Sunetul din Islay, o strâmtoare între insulele Islay și Jura, ce a servit drept inspirație pentru distileria ridicată în 1846 de Hector Henderson, un om de afaceri din Glasgow.

   

  Distileria se află pe coasta estică a insulei Islay, într-un peisaj rustic și liniștit. După extinderile din 1879 și 1972, Caol Ila a fost în anii 1970 ce-a mai mare distilerie de pe Islay. Whisky-urile Caol Ila sunt single malt-uri din cereale de calitate, comercializate cu eticheta proprie sau incluse în blend-uri rafinate comercializate de alte companii renumite din industria whisky-ului scoțian.

   

  Acest whisky single malt a fost lansat în iunie 2002 după o maturarea în butoaie de bourbon timp de 12 ani. Un whisky premiat la competiții internaționale, o expresie potrivită celor care doresc să descopere lumea whisky-ului produs din malț afumat cu turbă și un punct de referință pentru toți cei care preferă un single malt produs pe insula Islay.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Proaspăt, energic, cu arome vegetale ce include frunze de mentă tocată, iarbă și fum, caracteristice turbei din insulele scoțiene. Mirosul aduce și note de frunze de tutun, șuncă afumată și lemn de nuc american. La finalul aceste experiențe senzoriale se află și parfumul cojilor de lămâie.

   

  GUST: Corp consistent, onctuos, cu o urmă de rășină naturală, fum și bomboane topite.

   

  FINISH: Lung, cu note de condimente / piper și fum din vegetale uscate.

   

  Preț normal: 252,80 RON

  Special Price 182,33 RON

  (-70,47 RON)
Grilă Listă