Scotch single malt

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Glenmorangie Eliminare
 • Glenmorangie - Scotch single malt whisky 18 yo cutie - 0.7L, Alc: 43% Glenmorangie - Scotch single malt whisky 18 yo cutie - 0.7L, Alc: 43%

  Glenmorangie - Scotch single malt whisky 18 yo cutie - 0.7L, Alc: 43%

  Distileria Glenmorangie a fost construită în 1843 de William Matheson în Scoția (Highlands), orașul Tain. Inspirat de peisajul liniștit al orășelului aflat pe coasta Scoției, Matheson a fost pionierul whisky-ului single malt, încântător de complex și excepțional de fin.

   

  De atunci, toate whisky-urile produse în distileria Glenmorangie păstrează legătura cu natura prin ingredientele naturale și tind către perfecțiune fără compromis. Profesioniștii de azi onorează brand-ul prin meșteșugul de a produce o băutură pură, de înaltă calitate.

   

  Instalațiile de distilare din cupru au 8 metri și sunt cele mai înalte din Scoția. Distilarea este urmată de selecția celor mai bune loturi și maturarea în cele mai bune butoaie din stejar (port, sherry) și extra maturare în butoaie Sauternes din Franța.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Parfum generos, echilibrat și dulce din fructe uscate, malț și aromă florală, complexă.

   

  GUST: Gustul este un effort de a balansa aromele de miere, malț și flori. Curmalele și smochinele stau în fundal și se fac remarcate greu, alături de o notă de lemn ars.

   

  FINISH: Lung și ispititor prin dulceața fructelor răscoapte și gustul sec de alune, caracteristic butoiului de sherry Oloroso.

   

  609,73 RON
 • Glenmorangie - Scotch single malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 40% Glenmorangie - Scotch single malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Glenmorangie - Scotch single malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Glemorangie 10yo, este un single malt delicat, complex, un amestec minunat de vanilie, flori, miere, fructe şi condimente.
  Aroma: Imaginaţi-vă într-o grădină italiană înconjurat de mandarine, lamai, mere, pere şi piersici. Adăugaţi acestor arome, inghetata de vanilie, si apoi, lasati sa va bucure narile, arome de muscata si menta salbatica, care creste in apropiere.
  Gust: Aromelor de citrice, se adauga vinovat, gustul ametetior de vanilie si caramel, in timp ce gustul de piersici coapte si mere, se aseaza ca o matase fina, ce va vor invalui simturile.
  Finish-ul este complex, lung si usor condimentat.
  231,62 RON
Grilă Listă