Scotch single malt

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Bruichladdich Eliminare
 • Bruichladdich - Classic Laddie Scotch single malt tin box - 0.7L, Alc: 50% Bruichladdich - Classic Laddie Scotch single malt tin box - 0.7L, Alc: 50%

  Bruichladdich - Classic Laddie Scotch single malt tin box - 0.7L, Alc: 50%

  BRUICHLADDICH THE CLASSIC LADDIE SCOTTISH BARLEY
  UNPEATED SINGLE MALT SCOTCH WHISKY

  Construita in 1881, distileria Bruichladdich se afla pe insula Islay. Rascolita de vanturi si scaldata de valurile oceanului Atlantic, Islay este una dintre cele mai fertile insule din arhipeleagul Hebridelor.
  Pozitia geografica, “terroir”-ul specific, este considerat o parte esentiala ce caracterizeaza whisky-ul, oamenii si mostenirea Bruchladdich. Obtinut printr-un procedeu de tripla distilare a orzului prevenit 100% din Scotia, Bruchladdich este un whisky cu arome complexe, florale si fara urma de aroma de turba. In procesul de obtinere se foloseste inca o parte dintr-o masinarie ce dateaza din epoca victoriana, iar de-a lungul timpului, metodele traditionale folosite de artizanii distileriei au ramas neschimbate.

  The Classic Laddie poarta stilul caracteristic Bruichladdich. Are un gust floral, elegant, sec, cu note dulcegi si arome specifice de pere si citrice, fara urma de arome de turba. Maturarea in depozitele de pe malul lacului Loch Indaal a perfectionat un single malt elegant ce aduce mai degraba cu rezultatul unui artizanat modern. Este un whisky multi-vintage, stilul specific fiind rezultatul maiestriei artizanilor in alegerea butoaielor si maturarea distilatelor de diverse varste. Distilatele sunt obtinute din orz provenit 100% din Scotia.
  Ambalajul turcoaz este inspirat din culoarea marii ce scalda insula.

  NOTE DE DEGUSTARE
  CULOARE: galben aurie
  AROMA: arome dulcegi de orz, note de menta si flori salbatice proaspat taiate, margarete si flori de cires. Puritatea acestui whisky este remarcabila. Pe masura ce whiskyul “respira” in pahar, aromele saline se deconspira amintindu-va ca acest whisky se matureaza in apropierea marii. Dupa aproximativ patru sau cinci minute si dupa daugarea unei mici cantitati de apa, apar in scena aromele de fructe caramelizate, lamaie, miere si mandarine.
  GUST: fin si revigorant cu note de stejar dulce si orz ce duc papilele gustative in extaz. Aromele fructate apar ca bulele unei sampanii. Note de mere verzi in parg, zahar brun si arome dulcegi de malt vin in incheiere.
  FINAL: memorabil, fresh ca briza marii, cu note dulcegi de ierburi scotiene si citrice
  Alc. Vol: 50%
  217,03 RON
Grilă Listă