Scotch single malt

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechime: 8 ani Eliminare
 • The Glendronach -The Hielan Scotch single malt whisky 8yo - 0,7L, Alc: 46% The Glendronach -The Hielan Scotch single malt whisky 8yo - 0,7L, Alc: 46%

  The Glendronach -The Hielan Scotch single malt whisky 8yo - 0,7L, Alc: 46%

  Povestea distileriei Glendronach dateaza de aproximativ 200 de ani aducand pe piata whisky-ului impresionante single malt-uri cu aroma de sherry. In 1826, James Allardice infiinteaza distileria si totodata scoate pe piata primul single malt sub denumirea Guid GlenDronach. In tot acest timp au aparut foarte multe sortimente de GlenDronach, toate pastrand traditia de fabricare si maturate in butoaie Oloroso, Pedro Ximenez si ce au fost folosite pentru sherry devenind unice.De-a lungul timpului, aceasta distilerie a fost condusa de importante firme iar in cele din urma a ramas sub patronatul celor de la distileria BenRiach Company dar au pastrat metoda de distilare traditionala.

  Acest whisky este un tribut pentru dialectul acestei regiuni Highland mai ales pentru faptul ca angajatii distileriei sunt locuitorii acelei regiuni. Acest whisky este invechit timp de 8 ani in butoaie de bourbon si sherry atent selectionate, acest lucru pastrand naturaletea bauturii si aduce in prim plan aromele dulci, de condimente si note untoase.

  Aspect: Ambra
  Miros: Notele unice de malt se regasesc usor, urmate de note de stafida, vanilie si coaja de lamiae terminand cu o usoara tenta de scortisoara.
  Gust: Invechirea whisky-ului timp de 8 ani in butoaie de bourbon si sherry ofera un plus de arome de condimente iar aromele de caise si stafide devin usor gemoase lasand spre final ca vanilia sa inunde simturile spre final. Finish-ul este lung cu influente de sherry.
  171,43 RON
Grilă Listă