Scotch single malt

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechimea: 7 ani Eliminare
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la alte brand-uri care au în proprietate single malt-uri sau blend-uri rare.

   

  Eticheta acestui whisky scoțian păstrează misterul asupra distileriei din care provine, însă menționează regiunea în care a fost produs (Spyside), faptul că a fost maturat în butoaie selecte și că a fost îmbuteliat fără filtrare la rece.

   

  Cu aceste trei mențiuni Chapter 7 Speyside promite un single malt autentic, scoțian, cu arome naturale, robuste, oferite de compușii nefiltrați și eleganța unui distilat maturat tradițional în butoaie de stejar.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Proaspăt și vibrant. Se face remarcat prin notele de malț, măr copt și citrice. Spre final se disting note balsamice din alte fructe dulci.

   

  GUST: Echilibrat, cu aromele de măr galben, pepene și banană.

   

  FINISH: Mediu, discret, cu note de stejar.

   

  206,01 RON
Grilă Listă