Scotch single malt

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechime: 6 ani Eliminare
 • -6%

  Chapter 7 - Scotch single malt whisky Miltonduff - 0,7L, Alc: 65.1%

  Acest whisky a fost maturat 6 ani in butoaie in distileria Miltonduff care in prezent nu mai imbuteliaza single malt, ceea ce face ca acest whisky sa fie cautat de multi impatimitori ai whisky-ului, pastrand traditia de fabricare a zonei. Acesta a fost medaliat cu argint la concursul C2C Cup in Germania impresionandu-i pe cei 130 de jurati prin aromele unice si maturitatea impresionanta desi acesta a fost maturat timp de 6 ani in butoaie de sherry.

  Aspect: Cupru.
  Miros: Bogatele note date de butoiul de sherry reies inca de la inceput, printre acestea se regasesc notele de fructe uscate, stafide si curmale, lasand spre final notele de vanilie, caramel si nuci sa preia controlul.
  Gust: Aromele de fructe uscate se regasesc si in gust, stafidele fiind usor de identificat si completate de aromele de cereale si nuci. Ulterior apare aroma de ciocolata si mar verde, iar finish-ul lung aduce in evidenta aromele de condimente si ceai negru.

  Preț normal: 273,11 RON

  Special Price 256,72 RON

  (-16,39 RON)
 • Chapter 7 - Scotch single malt whisky Tomatin - 0,7L, Alc: 63.2%

  Distileria Tomatin a fost fondata in 1897 iar in prezent aceasta produce whisky pentru renumite branduri. Un veritabil single malt scoth whisky, maturat 21 de ani in butoaie de bourbon, adus pe piata consumatorilor de whisky intr-o editie limitata de 335 de sticle.

  Aspect: Auriu.
  Miros: Vibrant si proaspat, cu note delicate de lime, ienupar si anason urmate de note de piper roz.
  Gust: Lime-ul isi face simtita prezenta inca de la inceput, fiind urmat de aromele de piersica si ananas. Finish-ul este lung si usor dulceag unde aroma de lime isi face simtita prezenta pentru a-l catifela.
  212,42 RON
Grilă Listă