Scotch single malt

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechime: 17 ani Eliminare
 • Balvenie - Scotch single malt whisky 17 y.o - 0.7L, Alc: 43% Balvenie - Scotch single malt whisky 17 y.o - 0.7L, Alc: 43%

  Balvenie - Scotch single malt whisky 17 y.o - 0.7L, Alc: 43%

  În 1893 William Grant a achiziționat un vechi conac în regiunea scoțiană Speyside și l-a modificat pentru a face loc unor instalații de distilare. Noua distilerie din limitele orașului Dufftown a fost numită The Balvenie, iar în același an William a început producția de whisky.

   

  În următorii ani, fondatorul și-a folosit experiența deja acumulată în lumea băuturilor distilate pentru a produce whisky-uri single malt cu respectarea tradiției de secole a regiunii Speyside. Generații de-a rândul au folosit și folosesc în continuare rețetele și metodele vechi, ajutate în mică măsură de tehnologia modernă.

   

  Pentru a crea The Balvenie DoubleWood de 17 ani Maestrul David C. Stewart a revenit la una dintre cele mai cunoscute sortimente create în cariera sa - un whisky maturat consecutiv în două tipuri de butoi, ce oferă băuturii acel finish lemnos.

   

  Această tehnică este esențială pentru varianta Double Wood: prima dată whisky-ul este maturat în butoaie din stejar american, care îi lasă note moi de vanilie dulce, apoi este tras în butoaie din stejar european, pentru arome picante și complexe.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Stejar elegant și complex, cu arome de vanilie, miere și o notă de măr verde.

   

  GUST: Dulceață de fructe, șerbet turcesc, migdale prăjite și scorțișoară. Un strat bogat de caramel, note de stejar și vanilie acoperă papilele și aduc profunzime acestui single malt tradițional.

   

  FINISH: Stejar vanilat, miere și condimente dulci.

   

  678,76 RON
 • Old Pulteney - Scotch single malt whisky 17yo 0,7L, Alc: 46% Old Pulteney - Scotch single malt whisky 17yo 0,7L, Alc: 46%

  Old Pulteney - Scotch single malt whisky 17yo 0,7L, Alc: 46%

  Old Pulteney 17yo este produs in Distileria Pulteney din Wick, Caithness, cea mai nordica distilerie din Scotia.
  523,60 RON
Grilă Listă