INFORMATII LA
0740.232.217L-V: 09.00 - 17.30
0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scotch - Single Malt (Lowland)

Lowlands este regiunea cu cea mai mare productie de whisky din Scotia. Acest lucru se datoreaza accesului facil catre consumatorul din regiunile din sud ale Marii Britanii. Cu toate acestea, numarul de bauturi Single Malt produse aici este destul de scazut. In momentul de fata mai exista doar patru distilerii active, iar cele mai cunoscute sunt Glenkinchie si Auchentoshan. Produsele acestora sunt extrem de cunoscute in intreaga lume si se regasesc si in catalogul de bauturi alcoolice Beicevrei.ro.

Ca o caracteristica generala, acestea sunt mai lejere, usor ierboase si de o tipicitate moale si matasoasa. In trecut, majoritatea bauturilor erau triplu-distilate (asa cum este si cazul bauturilor irlandeze) in cadrul aceluiasi proces, dar in timp doar Auchentoshan a mai pastrat aceasta traditie.

Magazinul nostru de bauturi online garanteaza originea si calitatea whisky-urilor achizitionate pe site, disponibile la cele mai competitive preturi. Totodata, iti asiguram livrare gratuita pentru intreaga gama de bauturi in Bucuresti si Judetul Ilfov, la orice comanda. Pentru alte orase din Romania, oferim transport gratuit la comenzi de peste 200 de Lei.

Arată mai mult
Setare Direcție Descendentă

   

4 Articol(e)

Setare Direcție Descendentă

   

4 Articol(e)