Scotch - Single Malt (Lowland)

Lowlands este regiunea cu cea mai mare productie de whisky din Scotia. Acest lucru se datoreaza accesului facil catre consumatorul din regiunile din sud ale Marii Britanii. Cu toate acestea, numarul de bauturi Single Malt produse aici este destul de scazut. In momentul de fata mai exista doar patru distilerii active, iar cele mai cunoscute sunt Glenkinchie si Auchentoshan. Produsele acestora sunt extrem de cunoscute in intreaga lume si se regasesc si in catalogul de bauturi alcoolice Beicevrei.ro.


Ca o caracteristica generala, acestea sunt mai lejere, usor ierboase si de o tipicitate moale si matasoasa. In trecut, majoritatea bauturilor erau triplu-distilate (asa cum este si cazul bauturilor irlandeze) in cadrul aceluiasi proces, dar in timp doar Auchentoshan a mai pastrat aceasta traditie.


Magazinul nostru de bauturi online garanteaza originea si calitatea whisky-urilor achizitionate pe site, disponibile la cele mai competitive preturi. Totodata, iti asiguram livrare gratuita pentru intreaga gama de bauturi in Bucuresti si Judetul Ilfov, la orice comanda. Pentru alte orase din Romania, oferim transport gratuit la comenzi de peste 200 de Lei.

Grilă Listă
Filtru
 • Auchentoshan 12 yo 0.7 L

  Auchentoshan 12yo este o ediție recentă de la Auchentoshan distillery ce înlocuiește vechiul whisky de 10 ani. Are un miros de cereale, fructe exotice, gustul său este taninos, de orz dulce și vanilie.
  130,89 RON
 • Auchentoshan - Scotch single malt whisky three wood - 0.7L, Alc: 43%

  Auchantoshan Three Wood este maturat in trei tipuri de butoaie. Mai intai in stejar american ex-bourbon, de la care primeste arome de citrice si vanilie, apoi in butoaie Oloroso sherry, care ajuta la definirea gustului sau placut, iar in final este transferat in butoaie Pedro Ximenez sherry, pentru a-i contura culoarea speciala si caracterul complex si intens fructat.
  229,97 RON
 • -5%

  Glenkinchie - Scotch single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43%

  Glenkinchie face un whisky tipic pentru Lowland: light, floral, cu o savoare proaspata si cremoasa. Aroma de fum de turba este extrem de discreta, de aceea, Glenkinchie este un whisky perfect pentru cei care abia încep sa descopere lumea single malt-urilor.

  Glenkinchie 12 Years Old e un single malt delicat, dulce si cremos. Aroma e dominata de note florale impletite cu vanilie si lamaie. Gustul e gentil, cu tonuri florale și adieri de frezii.

  Preț normal: 217,09 RON

  Special Price 206,24 RON

  (-10,85 RON)
 • Auchentoshan - Scotch single malt whisky 12yo - 0.7 L, Alc: 40% Auchentoshan - Scotch single malt whisky 12yo - 0.7 L, Alc: 40%
  Nou!
Grilă Listă