Scotch - Single Malt (Campbeltown)

In Campbeltown au existat la un moment dat peste 30 de distilerii. Factorii economici, cat si perioada de prohibitie din S.U.A., au dus la inchiderea lor, astfel incat la sfarsitul anilor '20 din secolul trecut, a mai ramas deschisa doar una. In prezent, cele trei distilerii care au ramas active sunt Springbank, Glen Scotia si Glengyle. Acestea produc o varietate mare de whisky-uri cu caracteristici diferite. Ca o caracteristica generala, aceste bauturi alcoolice sunt cunoscute pentru gustul lor unic, cu note de saramura, fum, fructe confiate, vanilie si caramel.


In catalogul Beicevrei.ro vei regasi cele mai cunoscute branduri de whisky produse in regiunea Campbeltown din Scotia, anume Longrow si Springbank. Totodata, in magazinul nostru de bauturi online vei regasi constant promotii la marcile tale favorite de Single Malt. Descopera gama completa de produse – iti garantam originea si calitatea whisky-urilor achizitionate la cele mai competitive preturi.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Brand: Springbank Eliminare
  • Springbank - Scotch single malt whisky 15yo - 0,7L, Alc: 46% Springbank - Scotch single malt whisky 15yo - 0,7L, Alc: 46%

    Springbank - Scotch single malt whisky 15yo - 0,7L, Alc: 46%

    Springbank 15yo, detine o matrice aproape naucitoare de arome: ciocolata neagra, smochinele, martipanul, nucile de Brazilia si vanilia, sunt doar cateva dintre notele de spectacol. Nas: arome savuroase de caramele, piper, vanilie. Bogat in note de malt, stejar, miere si fructe uscate . Bogat in note de malt, stejar, miere si fructe uscate .
    423,64 RON
Grilă Listă