Oferte whisky

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
 • Jack Daniel’s - Tennessee whiskey FOB case (GJ + No.7 + SB) 3 buc x 0,7L, Alc: 40% Jack Daniel’s - Tennessee whiskey FOB case (GJ + No.7 + SB) 3 buc x 0,7L, Alc: 40%
  -5%

  Jack Daniel’s - Tennessee whiskey FOB case (GJ + No.7 + SB) 3 buc x 0,7L, Alc: 40%

  Jack Daniel’s Old No 7 Tennessee Whiskey, este filtrat (pentru a obtine caracteristica catifelata) strop cu strop prin carbune si maturat in butoaie de stejar din productia proprie. El nu este produsul unui plan calendaristic, ci este considerat gata de a fi sorbit doar atunci cand degustatorii companiei, asemenea lui Jack Daniel, folosindu-si doar simturile, considera ca a ajuns la calitatea dorita. La mai mult de un secol distanta, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey este încă apreciat în același mod. Prin felul in care arata. Prin modul în care miroase. Și, desigur, pentru gustul pe care il are.

  Pentru realizarea lui Jack Daniel’s Single Barrel, au fost pastrate cele mai inalte standarde. Doar unul din fiecare 100 de butoaie este ales pentru a fi pus la maturare in cele mai inalte colturi din depozitele Jack Daniel Distillery, unde schimbarile drastice de temperatura provoaca o aprofundare a culorii si a gustului. Fiecare din aceste butoaie este ales special, pentru gustul robust, notele aromatice de stejar ars, vanilie si caramel. Nu este usor sa faci un whiskey sub marca Single Barrel, dar cei de la Jack Daniel Distillery, nu au fost niciodata interesati in obtinerea unor whisky-uri mercantile, usor de produs.

  Si Gentleman Jack, la fel ca si Jack Daniel’s Tennessee Whiskey si Jack Daniel’s Single Barrel, este filtrat prin carbune inainte de a fi transferat spre maturare in butoaie, tocmai pentru a obtine acea caracteristica matasoasa atat de apreciata. Diferenta o face cea de a doua “binecuvantare”, o filtrare suplimentara ce are loc dupa terminarea maturarii la butoi; astfel el devine singurul whiskey in lume, filtrat de doua ori, cu o tipicitate catifelata in textura, unica. Gentleman Jack are o insusire specifica predominant fructata si condimentata, este de o mare corpolenta, un whiskey matasos, placut si savuros.

  Preț normal: 473,81 RON

  Special Price 450,00 RON

  (-23,81 RON)
 • Jack Daniel`s - Tennessee whiskey - 3L, Alc: 40% Jack Daniel`s - Tennessee whiskey - 3L, Alc: 40%

  Jack Daniel`s - Tennessee whiskey - 3L, Alc: 40%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă.

   

  MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.

   

  GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.

   

  FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.

   

  346,43 RON
 • Laphroaig - Select Scotch single malt whisky gb - 0.7L, Alc: 40% Laphroaig - Select Scotch single malt whisky gb - 0.7L, Alc: 40%
  -27%

  Laphroaig - Select Scotch single malt whisky gb - 0.7L, Alc: 40%

  Pe teritoriile izolate ale Scoției, unde au apărut distileriile de whisky, se povestește despre călugării irlandezi care au adus pentru prima dată localnicilor știința procesului de distilare. Una dintre vechile distilerii ale zonei Islay a apărut în 1815, în urma eforturilor depuse de fermierii Donald și Alexander Johnston. Distileria a fost numită Laphroaig, după locul în care se afla, și a rămas în familie pentru următorii 139 de ani.

   

  În prezent, distileria se află în același loc în care a fost ridicată – aproape de lacul Laphroaig, pe insula Islay. Distileria și brand-ul Laphroaig aparțin grupului japonez Suntory.

  Această expresie este creată cu grijă din loturi maturate în cele mai bune butoaie aflate în depozitul distileriei. În mare parte, eticheta Select relevă un whisky obținut din amestecul celor mai importante stiluri ale distileriei cu o singură mențiune: esența distilatului este maturat în butoaie din stejar american.

   

  Distilatele selectate de Maestrul Laphroaig provin din trei tipuri de butoaie, printre care se află și cele de sherry Oloroso. Ultma parte a acestei uniuni este whisky-ul de 10 ani, produs după metoda ‘patentată’ de Ian Hunter, o personalitate marcantă în istoria distileriei Laphroaig.

   

   

  ASPECT: Auriu-strălucitor.

   

  MIROS: Aroma de turbă este prima care se face remarcată. Urmează notele de fructe roșii uscate.

   

  GUST: Pe papile, aromele sunt inversate: se simte prima dată dulceața, apoi tonul sec al aromelor clasice de turbă și lemn ars.

   

  FINISH: Prelung, floral, cu note de marțipan și lime.

   

  Preț normal: 188,41 RON

  Special Price 137,54 RON

  (-50,87 RON)
 • Rock Island - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46.8% Rock Island - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46.8%
  -5%

  Rock Island - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46.8%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Rock Island, Timorous Beastie, Scallywag şi Big Peat.

   

  Rock Island Blended Malt este un amestec de whisky-uri aduse de la distilerii din insulele Arran, Jura, Orkney şi Islay. Acest blend este obţinut din whisky-uri scoţiene autentice şi este oferit publicului fără colorant şi fără filtrare la rece, cu toţi compuşii şi toate aromele naturale, rezultate din distilare şi maturare. 

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Rock Island aduce stilul whisky-ului afumat / maritim prin aroma de piatră umezită de apă şi prospeţimea din sarea oceanică.  

   

  GUST: Turbă dulce unită cu fum, miere, lemn şi note de piper.

   

  FINISH: Lung, cu fragmente aromatice din toate ingredientele distilate, condimente din butoaiele de stejar şi sare oceanică.

   

  Preț normal: 212,21 RON

  Special Price 201,61 RON

  (-10,60 RON)
 • Scallywag - Scotch blended malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 46% Scallywag - Scotch blended malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 46%
  -19%

  Scallywag - Scotch blended malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 46%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Rock Island, Timorous Beastie, Scallywag şi Big Peat.

   

  Scallywag de 10 ani este o ediţie lansată cu ocazia aniversării a 70 de ani de activitate pentru Douglas Laing în industria whisky-ului. Acest lot este un blend din whisky-uri single malt produse în Speyside şi maturate 100% în butoaie din stejar în care a fost ţinute anterior vinuri sherry Oloroso şi Pedro Ximénez.

   

  Acest blend este obţinut din whisky-uri scoţiene autentice şi este oferit publicului fără colorant şi fără filtrare la rece, cu toţi compuşii şi toate aromele naturale, rezultate din distilare şi maturare. 

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Parfum dulce din fructe roşii, cafea mocha şi fagure de miere.

   

  GUST: Condimentele duc papilele către aromele mai exotice de cacao, amestecate apoi cu lapte şi stejar ars.

   

  FINISH: Lung, cu note de scorţişoară, prune şi zahăr brun.

   

  Preț normal: 239,99 RON

  Special Price 194,39 RON

  (-45,60 RON)
 • Scallywag - Scotch blended malt whisky - 0.7L, Alc: 46% Scallywag - Scotch blended malt whisky - 0.7L, Alc: 46%
  -21%

  Scallywag - Scotch blended malt whisky - 0.7L, Alc: 46%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Rock Island, Timorous Beastie, Scallywag şi Big Peat.

   

  Scallywag Scotch Blended Malt este o un blend standard, obţinut din cele mai bune whisky-uri din Speyside, printre care se află şi cele de la distileriile Mortlach, Macallan şi Glenrothes. Aromele bogate şi îndrăzneţe sunt oferite de amestecul cu whisky maturat în proporţie de 40% în butoaie de sherry aflate la prima umplere.  

   

  Acest blend este obţinut din whisky-uri scoţiene autentice şi este oferit publicului fără colorant şi fără filtrare la rece, cu toţi compuşii şi toate aromele naturale, rezultate din distilare şi maturare. 

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un whisky ‘jucăuş’, dulce, condimentat şi parfumat de vanilie.

   

  GUST:  Şi mai dulce, mulţumită aromelor de fructe fierte cu zahăr pentru un gem de casă, budincă, ciocolată şi condimente.

   

  FINISH: Lung, cald, cu arome de portocală zemoasă, tutun dulce, cacao şi tartă cu fructe.

   

  Preț normal: 217,18 RON

  Special Price 171,57 RON

  (-45,61 RON)
 • Talisker - Scotch single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 45.8% Talisker - Scotch single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 45.8%
  -30%

  Talisker - Scotch single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 45.8%

  Whisky-ul Talisker a fost produs începând cu anul 1830 în distileria construită de frații Hugh and Kenneth MacAskill în Scoția, pe insula Skye. În următorii ani, distileria din Carbost a schimbat proprietarii, iar dezvoltarea operațiunilor a permis implicarea producătorului în construcția unor infrastructurii proprii pentru aprovizionarea pieții interne și exportul de whisky.

   

  La fel ca majoritatea distileriilor din Scoția, distileria Talisker este afectată de război și alte evenimente care au încetinit ori au oprit total producția. Cu toate acestea, resursele naturale, ingredientele și procesele perfecționate de secole, de fiecare generațiile, oferă în prezent unul dintre cele mai bune whisky-uri scoțiene. Apa din sursă locală, orzul crescut în Marea Britanie, malțurile, drojdiile și distilarea în instalații originale din cupru poziționează Talisker printre brand-urile de whisky cu standard înalt de calitate. 

   

  Aromele fascinante ce transformă fiecare lot de whisky într-un aur lichid sunt obținute prin maturarea în butoaiele de stejar poziționate aproape de malul insulei din arhipelagul Hebridelor Interioare. Whisky-ul Talisker, produs și maturat ‘la mare’ oferă acele arome de sare marină și turbă ce îl includ în categoria celor afumate / maritime, preferate în toate colțurile lumii.

   

   

  ASPECT: Auriu închis.

   

  MIROS: Curat şi proaspăt. Se simt repede note dulci din fructe şi puţine condimente. Urmeayă Turba şi fumul încinjurate de un parfum de lemn tare (stejar).  

   

  GUST: Textură groasă, complexă. Note de stejar amestecate cu piper negru, boabe de cafea şi fum din lemn de esenţă tare. Apar şi note firave de ienibahar care se strâng alături de alte condimente lemnoase pentru un final consistent.

   

  FINISH: Lung. Ultima expresie aromatică este lăsată de condimentele lemnoase.

   

  Preț normal: 759,61 RON

  Special Price 531,73 RON

  (-227,88 RON)
 • Templeton - American Rye whiskey 4 yo - 0.7L, Alc: 40% Templeton - American Rye whiskey 4 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Templeton - American Rye whiskey 4 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Templeton îți are originile la începutul anilor 1920, când un grup de localnici din Statul Iowa (orășelul Templeton), au produs whiskey încălcând prevederile legislative ale Prohibiției americane.

   

  Înainte de a deveni un brand, whiskey-ul Templeton a fost numit, “marfă bună” într-o perioadă când mulți distilau cereale, fructe și legume pentru consumul propriu și pentru vanzarea ilegală. Până la sfârșitul interdicției Templeton a fost produs și savurat de americani, iar după Prohibiție, a devenit unul dintre brand-urile americane cu renume. În 2006, descendenții primilor distilatori au contribuit la îmbutelierea și comercializarea legală a whiskey-ului Templeton, pentru prima dată, în istoria brand-ului.

   

  După ce whiskey-ul Templeton Rye a intrat din nou în producție, Keith Kerkhoff a reconstituit rețeta cu un amestec cu 95% secară americană. Malțul, apa din sursă locală și câteva sugesti de la experții americani au fost de ajuns pentru un gust apropiat de cel al whiskey-ului produs de bunicul său în urmă cu 100 de ani.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Sec, cu parfum intens de vegetale și condimente proaspete.

   

  GUST: Ușor cremos, consistent și bogat în arome de caramel, bomboane de zahăr ars cu unt și ienibahar.

   

  FINISH: Ultimele aromele sunt molatice, bine echilibrate și mătăsoase.

   

  Preț normal: 137,84 RON

  Special Price 110,27 RON

  (-27,57 RON)
 • Templeton - American Rye whiskey 6 yo - 0.7L, Alc: 45.75% Templeton - American Rye whiskey 6 yo - 0.7L, Alc: 45.75%
  -15%

  Templeton - American Rye whiskey 6 yo - 0.7L, Alc: 45.75%

  Templeton îți are originile la începutul anilor 1920, când un grup de localnici din Statul Iowa (orășelul Templeton), au produs whiskey încălcând prevederile legislative ale Prohibiției americane.

   

  Înainte de a deveni un brand, whiskey-ul Templeton a fost numit, “marfă bună” într-o perioadă când mulți distilau cereale, fructe și legume pentru consumul propriu și pentru vanzarea ilegală. Până la sfârșitul interdicției Templeton a fost produs și savurat de americani, iar după Prohibiție, a devenit unul dintre brand-urile americane cu renume. În 2006, descendenții primilor distilatori au contribuit la îmbutelierea și comercializarea legală a whiskey-ului Templeton, pentru prima dată, în istoria brand-ului.

   

  Whiskey-ul este mai bun odată cu trecerea anilor, de aceea, în 2010 echipa Templetona pus deoparte câteva butoaie cu ‘marfă bună’ pentru o maturare îndelungată în butoaie noi din stejar american. După șase ani așteptarea a luat sfârșit. Acest lot este cel mai nou whisky îmbuteliat, după o pauză de aproape 10 ani.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Parfum dulce din bomboane de zahăr ars cu unt, vanilie, cireșe și mere verzi.

   

  GUST: Corp cu tentă lemnoasă, amestecată cu dulceață de zahăr ars. Arome de fructe înăbușite, moi, apoi vibrante, trezite ușor în ultimele secunde.

   

  FINISH: Lung, cald, puțin condimentat.

   

  Preț normal: 150,74 RON

  Special Price 128,12 RON

  (-22,62 RON)
 • Tenjaku - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40% Tenjaku - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40%
  -15%

  Tenjaku - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Tenjaku este un whisky japonez lansat în 2020 de compania Minami Alps Wine & Beverage. Producția are loc în distileria din prefectura Yamanashi, la poalele Alpilor Japonezi. Tenjaku a fost creat în colaborare cu Maestrul Kenji Watanabe, un profesionist din industria whisky-ului și vinului japonez, cunoscut pentru activitatea sa pe parcursul anilor 1990 si 2000.

   

  Pentru acest whisky este folosit un amestec din cereale locale (porumb și orz) și apă pură, bogată în minerale, extrasă de la o adâncime de 250 de metri în apropiere de zona muntoasă și filtrată prin rocă vulcanică.

   

  Blend-ul cu simbolul ciocârliei pe etichetă a fost maturat în butoaie de bourbon din stejar american pentru a echilibra aromele și a oferi echilibrul caracteristic unui whisky clasic, fără vârstă.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Accent de fum acoperit repede de aromele dulci ale parfumului de pere și alte fructe uscate.

   

  GUST: Ușor agresiv, bine echilibrat și fin.

   

  FINISH: Puțin condimentat. Gust final lung cu note de stejar alb și dulceață persistentă.

   

  Preț normal: 140,81 RON

  Special Price 119,69 RON

  (-21,12 RON)
 • Timorous Beastie - Scotch blended malt whisky - 0.7L, Alc: 46.8% Timorous Beastie - Scotch blended malt whisky - 0.7L, Alc: 46.8%
  -20%

  Timorous Beastie - Scotch blended malt whisky - 0.7L, Alc: 46.8%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Rock Island, Timorous Beastie, Scallywag şi Big Peat.

   

  Inspirat de şoricelul din versurile scoţianului Robert Burns, Timorous Beastie, este un blend care reuşeşte să cuprindă în câteva arome fascinante esenţa regiuni Highland. Dincolo de etichetă se află cele mai fine single malt-uri, printre care au fost strecurate cu măiestrie şi cele de la distileriile Blair Athol, Dalmore, Glengoyne şi Glen Garioch.

   

  ‘Timorat’ prin nume, dar nu şi prin natura sa, acest blend din 100% malţ scoţian este îmbuteliat la 46.8% vol. alcool şi este oferit publicului fără colorant şi fără filtrare la rece.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Surprinzător de dulce, la început, apoi mai floral, chiar vegetal, cu note de turbă, condimente şi miere.

   

  GUST: Se deschide cu note condimentate, apoi note fructate din stafide şi vanilie dulce.

   

  FINISH: Dulce şi subtil, cu savoarea clasică a unui whisky bine maturat în butoaie de stejar. Note de cereale cu lapte şi bezea meringue.

   

  Preț normal: 214,20 RON

  Special Price 171,36 RON

  (-42,84 RON)
 • Timorous Beastie - Scotch blended malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 46.8% Timorous Beastie - Scotch blended malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 46.8%
  -25%

  Timorous Beastie - Scotch blended malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 46.8%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Rock Island, Timorous Beastie, Scallywag şi Big Peat.

   

  Inspirat de şoricelul din versurile scoţianului Robert Burns, Timorous Beastie, este un blend care reuşeşte să cuprindă în câteva arome fascinante esenţa regiuni Highland. Dincolo de etichetă se află cele mai fine single malt-uri, printre care au fost strecurate cu măiestrie şi cele de la distileriile Blair Athol, Dalmore, Glengoyne şi Glen Garioch.

   

  ‘Timorat’ prin nume, dar nu şi prin natura sa, acest blend din 100% malţ scoţian este îmbuteliat la 46.8% vol. alcool şi este oferit publicului fără colorant şi fără filtrare la rece.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Foarte dulce, ca şi când ar fi în sticlă un amestec de zahăr, sirop şi fructe de toamnă bine condimentate.

   

  GUST: Rămâne dulce, acum de la miere însoţită de notele fine ale condimentelor şi cerele care se simt clar.

   

  FINISH: Fagure de miere şi portocală împănată cu muguri de cuişoare.

   

  Preț normal: 226,10 RON

  Special Price 169,58 RON

  (-56,52 RON)
 • Big Peat - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46% Big Peat - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46%
  -25%

  Big Peat - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Timorous Beastie, Scallywag, The Gauldrons, Rock Island şi Big Peat.

   

  Big Peat este un ameste de whisky-uri single malt produse doar pe isula Islay. Startul acestei uniuni este dat de lotul Caol Ila, ce oferă aromele dulci, urmat de un Bowmore echilibrat, Ardbeg, cu esențele sale medicinale și conținutul impresionant de arome vegetale uscate / pământii și Port Ellen, ce oferă eleganța desăvârșită a blend-ului.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Se deschide cu arome proaspete, intense, de sare și malț dulce uscat cu fum de turbă.

   

  GUST: Pe papile se simt arome de lemn ars, nisip îmbibat de apă sărată și fumul care inchie ciclul aromatic puternic influențat de maturarea unor loturi folosite în acest blend.

   

  FINISH: Lung, cu note persistente de sare, lemn dulce, fum și doar o urmă de fenoli.

   

  Preț normal: 243,95 RON

  Special Price 182,96 RON

  (-60,99 RON)
 • The Gauldrons Cambeltown - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46.2% The Gauldrons Cambeltown - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46.2%
  -10%

  The Gauldrons Cambeltown - Scotch blended malt whisky gb - 0.7L, Alc: 46.2%

  În 1948, Douglas Laing, un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene Britanice, fondează compania ce îi poartă numele, alături de un partener american, cu intenţia de a exporta brand-ul său, King of Scots, în Europa şi SUA.

   

  Pe parcursul următorilor ani, membrii familiei Laing au fost legaţi de afacerile unor distilerii de renume unde au acumulat experienţa şi cunoştiinţele ce au dus la dezvoltarea companiei fondată de aviator. În prezent, scoţienii de la Douglas Laing oferă o gamă impresionantă de whisky-uri single malt şi blended printre care se află şi etichetele Timorous Beastie, Scallywag, The Gauldrons, Rock Island şi Big Peat.

   

  The Gauldrons este numit după zona extremă aflată pe coasta de vest a Scoției. Gauldrons înseamnă ‘golful furtunilor’ și descrie cu adevărat furturile cu nori negri ce se abat adesea asupra coastei. Acest wshiky a fost produs de distileria Cambeltown, una dintre cele mai vechi distilerii din orașul cu același nume, considerat în trecut capitala whisky-ului scoțian datorită numeroșilor producători, dispăruți între timp.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Un whisky clasic din Cambeltown ce aduce atmosfera oceanului, apă sărată, cereale dulci și o notă târzie din fum de turbă.

   

  GUST: La început este sec și păstrează o aromă de sare tare și nisip. Toate acestea evoluează către arome din cristale mari de zahăr și puțin stejar.

   

  FINISH: Cald, condimentat, cu o tentă de fum, ceva mineral din piatră adusă de valuri și zahăr brun.

   

  Preț normal: 250,89 RON

  Special Price 225,80 RON

  (-25,09 RON)
 • Isle of Jura - Scotch single malt whisky 10 yo, Special Edition - 0.7L, Alc: 40% Isle of Jura - Scotch single malt whisky 10 yo, Special Edition - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Isle of Jura - Scotch single malt whisky 10 yo, Special Edition - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria Jura a fost ridicată în 1810 de Archibald Campbell pe coasta vestică a Scoției (insula Jura), înconjurată de apele Hebridelor Interioare. După multe piedici și perioade în care activitatea în distilerie a fost oprită, în anul 1963 doi oameni de afaceri din comunitatea locală au investit în aparatura nouă și au reluat producția de whisky.

   

  În prezent, Jura este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de whisky scoțian din regiunea Islands și oferă multe loturi de succes, produse și maturate sub atenta supraveghere a lui Graham Logan, managerul distileriei.

   

  Whisky-urile Jura sunt mai mult decât apă, distilat din orz și drojdie. Ceva esențial din inima insulei ajunge în fiecare sticlă: apa filtrată de cel mai înalt pisc al insulei Jura este colectată dintr-un lac izolat, apoi malțul din grâne este distilat în instalații dintre cele mai înalte, existente în toate regiunile scoțiene. Maturarea are loc în butoaie din stejar aduse din multe state ale lumii pentru a oferi arome echilibrate, intense, unice pentru fiecare expresie.

   

   

  ASPECT: Chihlimbbar-auriu.

   

  MIROS: Nuanțe fine de stejar alb, american și aromă dulce de miere.

   

  GUST: Un whisky rafinat, ce se strecoară repede pe papile și aduce caracterul lemnos din stejar tânăr, urmată de trsăriri aromatice din caramel și lemn dulce. Căldura boabelor de cafea prăjite persistă, fără a fi cu adevărat un gust final.

   

  FINISH: Stilul casei Jura este prezent chiar și după 50 de ani de la renaștere prin aromele de lemn și condimente (din butoaie de bourbon), ce rămân în whisky pentru a oferi savoare îndelungată.

   

  Preț normal: 179,49 RON

  Special Price 143,59 RON

  (-35,90 RON)
 • Isle of Jura - Scotch single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Isle of Jura - Scotch single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Isle of Jura - Scotch single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria Jura a fost ridicată în 1810 de Archibald Campbell pe coasta vestică a Scoției (insula Jura), înconjurată de apele Hebridelor Interioare. După multe piedici și perioade în care activitatea în distilerie a fost oprită, în anul 1963 doi oameni de afaceri din comunitatea locală au investit în aparatura nouă și au reluat producția de whisky. 

   

  În prezent, Jura este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de whisky scoțian din regiunea Islands și oferă multe loturi de succes, produse și maturate sub atenta supraveghere a lui Graham Logan, managerul distileriei.

   

  Whisky-urile Jura sunt mai mult decât apă, distilat din orz și drojdie. Ceva esențial din inima insulei ajunge în fiecare sticlă: apa filtrată de cel mai înalt pisc al insulei Jura este colectată dintr-un lac izolat, apoi malțul din grâne este distilat în instalații dintre cele mai înalte, existente în toate regiunile scoțiene. Maturarea are loc în butoaie din stejar aduse din multe state ale lumii pentru a oferi arome echilibrate, intense, unice pentru fiecare expresie.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Arome tropicale de ciocolată, nucă și citrice.

   

  GUST: Miere, banane sărate și zahăr brun cu o nuanță de fum.

   

  FINISH: Gustul final este marcat de aromele dăruite în timpul maturări de butoaiele asezonate cu sherry Oloroso din regiunea spaniolă Andaluzia.

   

  Preț normal: 299,49 RON

  Special Price 239,59 RON

  (-59,90 RON)
 • Isle of Jura - Scotch single malt whisky - Superstition gb - 0.7L, Alc: 43% Isle of Jura - Scotch single malt whisky - Superstition gb - 0.7L, Alc: 43%
  -20%

  Isle of Jura - Scotch single malt whisky - Superstition gb - 0.7L, Alc: 43%

  Distileria Jura a fost ridicată în 1810 de Archibald Campbell pe coasta vestică a Scoției (insula Jura), înconjurată de apele Hebridelor Interioare. După multe piedici și perioade în care activitatea în distilerie a fost oprită, în anul 1963 doi oameni de afaceri din comunitatea locală au investit în aparatura nouă și au reluat producția de whisky. În prezent, Jura este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de whisky scoțian din regiunea Islands și oferă multe loturi de succes, produse și maturate sub atenta supraveghere a lui Graham Logan, managerul distileriei.

   

  Whisky-urile Jura sunt mai mult decât apă, distilat din orz și drojdie. Ceva esențial din inima insulei ajunge în fiecare sticlă: apa filtrată de cel mai înalt pisc al insulei Jura este colectată dintr-un lac izolat, apoi malțul din grâne este distilat în instalații dintre cele mai înalte, existente în toate regiunile scoțiene. Maturarea are loc în butoaie din stejar aduse din multe state ale lumii pentru a oferi arome echilibrate, intense, unice pentru fiecare expresie.

   

  Jura amintește prin această expresie de oameni superstițioși din trecut și de insula pe care mai există încă pietre și însemne antice lăsate de celți. Fiecare sticlă este marcată cu unul dintre acele însemne, iar fiecare pahar de Jura Prophecy este un toast către obiceiurile antice ale celor care au fost strămoșii scoțienilor.

   

   

  ASPECT: Mahon intens cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome de fenoli ușori cu nuanțe subtile de miere și condimente. Vaporii rafinați dau impresia generală de distilat dulce și afumat.

   

  GUST: Căldura de pe papile eliberează aromele de condimente, miere, pin vioi și turbă.

   

  FINISH: Aceleași note de condimente și fum, rotunjite de maturarea în butoaie de bourbon.

   

  Preț normal: 218,16 RON

  Special Price 174,53 RON

  (-43,63 RON)
 • Islay Mist - Scotch blended whisky 17 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Islay Mist - Scotch blended whisky 17 yo gb - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Islay Mist - Scotch blended whisky 17 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Blend-ul Islay Mist a fost creat în anii 1920 cu ocazia aniversării a 21 de ani a tânărului Lord Margadale. Cei care au organizat petrecerea au hotărât să creeze un blend special pentru invitați, așa că un single malt de la distileria Laphroaig ar fi fost prea greu pentru toate gusturile. Pentru a fi pe placul tuturor, același Laphroaig a fost amestecat cu gamă de whisky-urile single malt din Highland, inclusiv Glenlivet. La mestecul de single malt-uri a fost adăugat și un grain whisky din regiunea Lowland.

   

  Rezultatul a fost atât de popular încât producătorii au hotărât să comercializeze un blend asemănător denumit Islay Mist, un scotch de lux, care a ajuns să fie respectat de cunoscători.

   

  Pentru blend-ul actual rețeta creată în urmă cu 100 de ani a rămas neschimbată.  Laphroaig a rămas nucleul acestui amestec, obținut la distileria cu același nume din cereale scoțiene și apă pură. Blend-ul este preferat pentru aroma de turbă, oferită de metoda tradiționale de producție de pe Islay, respectată de distileria Laphroaig încă din secolul al XIX-lea.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Parfum fin din nucă, caramel, stafide Sultana și lemn amestecat cu tutun (cutie de trabucuri).

   

  GUST: Fructat, cu arome de miere, stejar și fum.

   

  FINISH: Lung, cu note de vegetale / ierburi aromate.

   

  Preț normal: 291,55 RON

  Special Price 233,24 RON

  (-58,31 RON)
 • Islay Mist Deluxe - Scotch blended whisky gb - 0.7L, Alc: 40% Islay Mist Deluxe - Scotch blended whisky gb - 0.7L, Alc: 40%
  -18%

  Islay Mist Deluxe - Scotch blended whisky gb - 0.7L, Alc: 40%

  Blend-ul Islay Mist a fost creat în anii 1920 cu ocazia aniversării a 21 de ani a tânărului Lord Margadale. Cei care au organizat petrecerea au hotărât să creeze un blend special pentru invitați, așa că un single malt de la distileria Laphroaig ar fi fost prea greu pentru toate gusturile. Pentru a fi pe placul tuturor, același Laphroaig a fost amestecat cu gamă de whisky-urile single malt din Highland, inclusiv Glenlivet. La mestecul de single malt-uri a fost adăugat și un grain whisky din regiunea Lowland.

   

  Rezultatul a fost atât de popular încât producătorii au hotărât să comercializeze un blend asemănător denumit Islay Mist, un scotch de lux, care a ajuns să fie respectat de cunoscători.

   

  Pentru blend-ul actual rețeta creată în urmă cu 100 de ani a rămas neschimbată.  Laphroaig a rămas nucleul acestui amestec, obținut la distileria cu același nume din cereale scoțiene și apă pură. Blend-ul este preferat pentru aroma de turbă, oferită de metoda tradiționale de producție de pe Islay, respectată de distileria Laphroaig încă din secolul al XIX-lea.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Islay Mist Deluxe aduce un parful dulce de caramel și ceva note de ierburi aromate.

   

  GUST: Pe papile este fin, puțin cremos, cu aromă de orz.

   

  FINISH: Gustul final aduce tăria unui distilat tradițional cu note finale de stejar.

   

  Preț normal: 106,11 RON

  Special Price 87,01 RON

  (-19,10 RON)
 • Jack Daniel’s - Tennessee whiskey Lynchburg Lemonade Gift Pack - 0.7 L, Alc: 40% Jack Daniel’s - Tennessee whiskey Lynchburg Lemonade Gift Pack - 0.7 L, Alc: 40%
  -5%

  Jack Daniel’s - Tennessee whiskey Lynchburg Lemonade Gift Pack - 0.7 L, Alc: 40%

  Jack Daniel's®, cel mai vadut whiskey de pe mapamond, este produs in cea mai veche distilerie inregistrata in America de Nord, numita Jack Daniel Distillery. Fondata in 1866 de catre Jack Daniel in Lynchburg, Tennessee, distileria este una din cele mai cunoscute producatoare de whiskey din intreaga lume. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey se face din cea mai buna materie prima: porumb, secara si malt de orz. Caracterul său distinct este rezultatul fermentației naturale, a unei atente distilari, si a utilizarii apei fara continut de fier din Cave Spring, ce izvoreste la o temperatura constanta de 13-14° C.

  Jack Daniel’s Old No 7 Tennessee Whiskey, este filtrat (pentru a obtine caracteristica catifelata) strop cu strop prin carbune si maturat in butoaie de stejar din productia proprie. El nu este produsul unui plan calendaristic, ci este considerat gata de a fi sorbit doar atunci cand degustatorii companiei, asemenea lui Jack Daniel, folosindu-si doar simturile, considera ca a ajuns la calitatea dorita. La mai mult de un secol distanta, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey este încă apreciat în același mod. Prin felul in care arata. Prin modul în care miroase. Și, desigur, pentru gustul pe care il are.

  Preț normal: 104,22 RON

  Special Price 99,00 RON

  (-5,22 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă