Canadian - Blended Whisky

Sticlele de whisky canadian merita sa se afle in barul fiecaruia dintre noi. In comparatie cu toate celelalte sortimente produse in intreaga lume, acestea sunt apreciate pentru gustul extrem de placut, care poate fi usor integrat intr-o varietate foarte mare de cocktail-uri, precum si pentru pretul lor accesibil.


Canadian - Blended Whisky, asa cum il defineste si numele, este un whisky produs doar in Canada din secara, porumb, grau si orz, imbatranit/pastrat in butoaie noi sau vechi (folosite anterior in productia de Bourbon, Brandy sau a vinului de Sherry/Jerez/Xerxes) din lemn de stejar minim 3 ani, media reala fiind intre 4-6 ani.


Beicevrei.ro este importatorul oficial al celor mai cunoscute si indragite bauturi alcoolice din intreaga lume, oferindu-ti garantia unei experiente originale. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai competitive preturi si promotii permanente. Comanda de pe site-ul nostru si beneficiezi de livrare gratuita indiferent de valoare, in Bucuresti si Ilfov. Pentru celelalte orase din Romania, oferim transport gratuit, daca valoarea comenzii depaseste 200 de Lei.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Litraj: 0,7L Eliminare
 • Crown royal - Canadian blended whisky - 0.7L, Alc: 40% Crown royal - Canadian blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Crown royal - Canadian blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Crown Royal este un blend surprinzător, provenind din mai mult de 50 de whisky-uri diferite, cu o aromă deosebit de puternică și o culoare închisă și arămie. Primele sticle de Crown Royal au fost produse acum mai mult de 70 de ani, cu ocazia vizitei Regelui George al IV-lea în Canada în 1939. Cu note subtile de fructe și vanilie, acesta este dintre cele mai nobile whiskey-uri canadiene, fiind deosebit de apreciat atât în Canada cât și în restul lumii. Este o bautura reprezentativa, clasica, cu un gust fin, aromat si un finish persistent.
  111,68 RON
 • Canadian Club - Canadian special old - blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

  Canadian Special Old este un malt whisky obtinut din secara, invechit timp de 3 ani. Este unul din cele mai prestigioase whisky-uri canadiene,distileriile din Canada fiind fondate de emigrantii scotieni si irlandezi care au adus cu ei secretele distilarii.
  Gustul este usor dar bogat, datorita secarei folosite in procesul de distilare. Culoare este de un galben pal dar luminoasa.
  Prin gustul catifelat pe care il are, Canadian Special Old raspunde cerintelor celor mai exigenti consumatori de whisky, iar sticla sa deosebita il recomanda ca pe un cadou potrivit ocaziilor speciale.
  55,34 RON
Grilă Listă