American - Rye Whiskey

Daca vrei sa te rasfeti cu un whiskey complicat, uscat si condimentat, inseamna ca trebuie sa iti cumperi un American – Rye Whiskey. Este una dintre marcile populare ale Americii, fiind cea mai consumata bautura in secolul XVIII. Cu toate ca industria a avut de suferit in timpul prohibitiei si nu si-a revenit atat de repede precum vodka, American Rye Whiskey a avut o revenire spectaculoasa dupa secolul XX. In momentul de fata, bauturi precum Hudson (pe care il regasesti si in catalogul Beicevrei) sunt mai populare decat au fost oricand si foarte multe distilerii incearca reteta originala de Whiskey. Cocktail-uri celebre precum Manhattan sau Sazerac au la baza whiskey-ul american.


Ca o nota generala, vorbim despre un whiskey cu o aroma si un gust distinctiv, produs dintr-un terci de cereale ce contine minimum 51% secara. Este obligatoriu ca acesta sa fie imbatranit/pastrat in butoaie (noi, realizate din lemn de stejar ars/carbonizat in interior) pentru minim doi ani, distilat la maxim 80% vol. alc., tarie ce este redusa la imbuteliere doar cu apa.


Magazinul Beicevrei.ro este importatorul oficial al celor mai cunoscute bauturi din intreaga lume. Comanda de pe site-ul nostru si experimenteaza gustul original al whiskey-ului tau preferat. In plus, iti oferim livrare gratuita in Bucuresti si Judetul Ilfo, indiferent de valoare comenzii. Pentru alte orase din Romania, asiguram transport gratuit la comenzi de minim 200 de Lei.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechime: Standard Eliminare
 • Hogs - Manhattan - American Rye Whiskey - 0,35L, Alc: 46% Hogs - Manhattan - American Rye Whiskey - 0,35L, Alc: 46%

  Hogs - Manhattan - American Rye Whiskey - 0,35L, Alc: 46%

  Baby Burbon este maturat în butoaie noi din lemn de stejar american, de dimensiuni mici şi este distilat în alambic tip oală în distileria Tuthilltown Gristmill. Istoria spune că este primul bourbon aged produs în New York imediat după perioada prohibiţiei. Produs 100% din porumb recoltat din apropierea distileriilor, acest sortiment de whisky îmbină cu tact note de vanilie, caramel şi marţipan. Fiecare sticlă este umplută manual, sigilată cu ceară şi numerotată.

  Miros: Note lemnoase, vanilie şi accente discrete de piper.
  Gust: Un buchet interesant, care combină arome de miere, caramel, marţipan şi vanilie, a cărui dulceaţă este echilibrată de note piperate.
  Finish: Mediu, lemnos, uşor metalic.
  Culoare: Caramel.
  181,18 RON
 • Rittenhouse - American Rye Whiskey - 0,7L, Alc: 50%

  Cei care preferă bourbonul vor aprecia cu siguranţă intensitatea aromatică etalată de acest sortiment american cu tradiţie, distilat din cea mai bună secară. Rittengouse Rye 100 Proof este un sortiment îndrăzneţ, cu o profunzime deosebită, care “arde” de nerăbdare să impresioneze cu spiritul său pur american toţi iubitorii de bourbon.


  CULOARE: Auriu.
  MIROS: Nuanţe bogate de fructe uscate, cacao, coji de portocală şi caramel, completate cu un amestec inedit de condimente.
  GUST: Arome intense de fructe înmuiate în ciocolată, la care se adaugă accente lemnoase şi condimente.
  FINISH: Aromat, condimentat, presărat cu nuanţe de gem.
  145,66 RON
Grilă Listă