INFORMATII LA
0740.232.217L-V: 09.00 - 17.30
0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rachiu

Diferenta dintre rachiu si tuica nu este cunoscuta de toata lumea. Tuica reprezinta o bautura distilata facuta exclusiv din prune, nu si din pere, mere sau caise, asa cum foarte multi oameni sunt tentati sa creada. Denumirea corecta pentru bautura alcoolica realizata si din alte fructe decat prunele este cea de rachiu. Aceasta se obtine prin distilarea sucurilor rezultate din fermentarea fructelor sau a cerealelor, sau chiar prin distilarea vinului. Spre exemplu, rachiul de prune este bautura obtinuta prin fermentarea si distilarea prunelor, in prezenta sau absenta samburilor. Distilarea se face la o concentratie alcoolica de maxim 86% volum, astfel incat produsul distilarii sa aiba aroma si gustul specifice fructului. Continutul de substante volatile este de minim 200h/hl alcool 100%volum. Continutul maxim de alcool metilic este de 1200g/hl alcool 100% volum.

Specialistii recomanda ca rachiul sa fie pastrat in toata aceasta perioada in vase de stejar, dud sau cires. In functie de acest aspect, rachiul devine galben-maroniu in vasele din stejar, galben inchis in cele din dud si capata cea mai frumoasa culoare, un galben-verzui, in butoaiele din lemn de cires.

Descopera gama de rachiuri 100% romanesti din magazinul tau preferat de bauturi online!

Setare Direcție Descendentă

   

9 Articol(e)

Setare Direcție Descendentă

   

9 Articol(e)