Grappa

Grappa este o bautura alcoolica realizata din coaja, semintele si tulpinile ramase in urma producerii vinului. Acest lucru ar putea sa conduca la ideea ca este facuta din resturi, insa realitatea este cu totul alta. Grappa este o bautura aromata si extrem de rafinata. In comparatie cu vinul, aceasta are o concentratie de alcool mai mare. In general, vinurile au 12% alcool, in timp ce grappa are 35-60% alcool. Prin comparatie, vodka, romul si tequila au in general 40% alcool. Ca in cazul vinului, paharul din care se bea este un aspect esential. Acesta trebuie sa fie inalt si ingust, cu o deschidere mai larga catre exterior, care sa-ti permita sa te bucuri la maximum de aroma sa. Umple doar o treime din pahar pentru a tine vaporii departe de nasul tau.


Este o bautura digestiva, fiind numita de catre italieni „apa sanatoasa”, deoarece acestia au obiceiul sa o bea la finalul unei mese imbelsugate pentru a se relaxa si a digera mai usor mancarea. Se poate bea sec, dar si in cocktail-uri sau in bucatarie. Majoritatea consumatorilor de grappa prefera sa il consume la temperatura camerei pentru a experimenta acea senzatie placuta de arsura usoara, resimtita la nivelul gatului.


Pe Beicevrei.ro, in categoria Grappa, te asteptam cu zeci de sortimente de la trei dintre cei mai mari producatori italieni: Nonino, Branca si Bottega. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  • Nonino - Grappa Tradizione - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA FRIULANA NONINO 43º
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 43%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - TRADIZIONE 43º este o Grappa este o Grappa realizata din boasca de struguri rosii si albi, fermentata in conditii de temperatura controlata, si pastrata pentru maturare dupa distilare, timp de 6 luni-1 an in tancuri de inox.

    NOTE DE DEGUSTARE: Grappa realizata din boasca de struguri rosii si albi, fermentata in conditii de temperatura controlata, si pastrata pentru maturare dupa distilare, timp de 6 luni-1an in tancuri de inox.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-14º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    73,47 RON
  • Nonino - Grappa Riserva 8 yo - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA RISERVA 8 YEARS OLD
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 43%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - RISERVA 8 Y.O. este o Grappa obtinuta din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot si Schioppettino, produsa in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita intre 5 si 20 de ani in butoaie mici de stejar frantuzesti din padurile Limousin si in butoaie folosite anterior la productia de vinuri de Xeres / Jerez in Spania. Productia este limitata si numerotata.

    NOTE DE DEGUSTARE: Are o culoare placuta, de nuanta chihlimabarului. Mirosul este seducator, extrem de bogat si aromat, distinct de condiment si de produse de patiserie. Gustul complex, confirma aromele regasite la evaluarea olfactiva, iar senzatia de final, este persistenta cu o remanenta de migdale.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul unei mese gourmet. Cu adevarat pusa in valoare este atunci cand se asociaza cu tigari de foi sau trabuc, sau cu deserturi ce contin crème si mousse-uri din ciocolata amaruie.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    464,46 RON
  • Nonino - Grappa Monovitigno Picolit - 1L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: CRU MONIVITIGNO PICOLIT THE LEGENDARY GRAPPA
    REGIUNE: FRIULI (NONINO VINEYARD)
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 50%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - MONOVITIGNO PICOLIT este o Grappa creata in intregime din soiul de struguri Picolit, distilata artisanal in cantitati mici, maturata timp de 6 luni-1 an in containere de inox, si comercializata in sticle realizate manual, numerotate.

    NOTE DE DEGUSTARE: De o foarte buna lipiditate, incolora si cristalina, cu un miros intens mieros si de flori de salcam, si de un gust elegant, de fructe coapte (gutui, smochine proaspete) si imbogatita de o caracteristica suava de coaja de paine. La final, gustul remanent este persistent, pur si fascinant.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-14º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    927,52 RON
  • Nonino - Grappa Riserva di Annata 14 yo - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA RISERVA DEI CENT’ANNI NONINO 14 YEARS OLD
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 45%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA – RISERVA DI ANNATA 14 Y.O. este un cuvee de Grappa din diverse soiuri, imbatranita timp de 14 ani tocmai pentru a-i accentua caracteristica matasoasa si finetea, rezultatul fiind un distilat unic, comercializat in sticle lucrate manual si inchise cu un dop metalic placat cu aur de 24k.

    NOTE DE DEGUSTARE: De o culoare seducatoare de nuanta ambrei, cu un ‘nas’ complex si un gust catifelat, elegant lemnos, suav de condimente si fructe uscate, persistent, dulceag si vanilat in senzatia remanenta.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    912,50 RON
  • Nonino Grappa - Vendemmia 2014 1L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA NONINO VENDEMMIA MILLESIMATA 2014
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 40%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - VENDEMMIA 2014 este o Grappa create din soiurile Pinot, Friulano si Malvasia, din struguri proaspat culesi, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata.

    NOTE DE DEGUSTARE: Incolora, de o excelenta limpiditate si un ‘nas’ placut si intens fructat. Gustul este elegant, complex in arome, de o senzatie finala fascinanta si persistenta.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei, un pretext de conversatie, de petrecere sau chiar de seductie.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    102,34 RON
  • Nonino - Grappa Riserva 5 yo Antica Cuvee - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA NONINO RISERVA 5 YEARS OLD ANTICA CUVEE
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 43%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - RISERVA 5 Y.O. ANTICA CUVEE este o Grappa obtinuta din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot si Schioppettino, produsa in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita intre 5 si 20 de ani in butoaie mici de stejar frantuzesti din padurile Limousin si in butoaie folosite anterior la productia de vinuri de Xeres / Jerez in Spania. Productia este limitata si numerotata.

    NOTE DE DEGUSTARE: Are o culoare placuta, de nuanta chihlimabarului. Mirosul este seducator, extrem de bogat si aromat, distinct de condiment si de produse de patiserie. Gustul complex, confirma aromele regasite la evaluarea olfactiva, iar senzatia de final, este persistenta cu o remanenta de migdale.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul unei mese gourmet. Cu adevarat pusa in valoare este atunci cand se asociaza cu tigari de foi sau trabuc, sau cu deserturi ce contin crème si mousse-uri din ciocolata amaruie.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    182,68 RON
  • Nonino - Grappa Riserva di Annata 5 yo Anniversary - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA 25th ANNIVERSARY RISERVA MONOVITIGNI 5 YEARS OLD IN BARRIQUES
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 43%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA – RISERVA DI ANNATA 25th ANNIVERSARY 5 Y.O. este o Grappa obtinuta din soiurile Ribolla, Moscato, Merlot si Malvasia, produsa in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita timp peste 5 ani in barrique de stejar frantuzesti din padurile Limousin si Nevers din Franta, si in barrique folosit anterior la productia de vinuri de Xeres / Jerez in Spania. Productia este limitata si numerotata; nu are adaos de caramel.

    NOTE DE DEGUSTARE: Are o culoare intensa, chihlimbarie. ‘Nasul’ este bogat, delicat si elegant, fructat (fructe uscate si struguri) si floral, placut vanilat, cu note subtile de migdale si lemnozitate. Gustul este complex, condimentat si fructat, confirmand aromele lemnoase identificate olfactiv.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    318,81 RON
  • Nonino - Grappa Riserva di Annata 18 yo - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA RISERVA 18 YEARS OLD MONOVITIGNO NONINO VERDUZZO CRU COLLI ORIENTALI DEL FRIULI
    REGIUNE: COLLI ORIENTALI DEL FRIULI
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 45%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA – RISERVA DI ANNATA 18 Y.O. este o Grappa manufacturata din soiul Verduzzo, distilata in loturi mici in echipamente artizanale, maturata in barrique din stejar din padurea Limousin, Franta; se comercializeaza in sticle lucrate manual, cu dop metallic suflat in aur de 24k.

    NOTE DE DEGUSTARE: De culoarea chihlimbarului inchis, cu note de brun si accente de cupru, si de un miros intens si bogat; gustul este catifelat si matasos, complex, de fructe uscate, de mere si piersici, vanilat si lemnos, extreme de persistent dupa inghitire.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    1.112,65 RON
  • Nonino - Grappa Gran Riserva di Annata 26 yo - 0.7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA GRAN RISERVA 26 YEARS OLD
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 45%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933
    NONINO GRAPPA – GRAN RISERVA DI ANNATA 26 Y.O. este o Grappa produsa din struguri proaspeti din soiurile Merlot, Pinot, Schioppenttino, Traminer, din productia anului 1986.

    NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea este de un chihlimbariu intens, cu accente aramii. Mirosul este puternic, cu arome lemnoase, de struguri si prune, de fructe confiate, de bomboane, de condimente, de ciocolata si migdale. Gustul bogat, confirma aromele identificate olfactiv, este catifelat si de o lunga persistenta a senzatiei remanente dupa inghitire.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    1.461,01 RON
  • Nonino - Grappa Monovitigno il Prosecco - 0.7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA I VIGNETI MONIVITIGNO IL PROSECCO BIANCO
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 38%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - MONOVITIGNO IL PROSECCO este o Grappa create exclusiv din soiul Prosecco (Glera), fermentata in conditii de temperatura controlata si distilata in loturi mici in echipamente artizanale renovate de Benito Nonino.

    NOTE DE DEGUSTARE: Este incolora si cristalina, si are un miros dulceag de flori de salcam. Gustul intens, floral si fructat (distinct de mere golden), este proaspat, elegant si lejer.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata
    135,68 RON
  • Nonino - Grappa Tradizione Ruta - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA NONINO ALLA RUTA
    REGIUNE: FRIULI
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA AROMATIZATA (cu RUTA GRAVEOLENS)
    VOL. ALC.: 43%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - TRADIZIONE RUTA este o Grappa obtinuta din soiuri de struguri albi si rosii, aromatizata cu Ruta de gradina / Varnant (Ruta Graveolens) cultivate organic in livada proprie distileriei si maturate timp de 6 luni in tancuri de inox.

    NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea este verzui intens; prezenta unui fir de Ruta de gradina / Varnant in lichid, ii confera o atractivitate aparte. Gustul este tipic aromelor acestei plante, intens, placut si ierbos.

    RECOMANDARE CONSUM: Aceasta Grappa aromatizata, se consuma de preferinta la finalul mesei datorita proprietatilor digestive ale Rutei de gradina / Varnantului. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-14º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    98,96 RON
  • Bottega - Grappa Alexander - 0,7L

    Gama Alexander cuprinde diverse sortimente de grappa de cea mai bună calitate, create prin distilarea tescovinelor obţinute din struguri atent selecţionaţi din cele mai renumite zone din nord-estul Italiei. Tescovinele păstrează foarte bine parfumul şi aromele soiurilor şi creează o grappa deosebită. Băutura este păstrată pe o perioadă de şase luni în recipiente din oţel inoxidabil pentru a-şi desăvârşi paleta aromatică.


    ASPECT: Incolor.
    MIROS: Are un parfum proaspăt, plăcut şi curat, compus din note de fructe de livadă şi fructe de pădure.
    GUST: Arome captivante de fructe, care se completează reciproc.

    Grappa Alexander poate fi consumată simplu, răcită, sau poate fi folosită în compoziţia unor cocktailuri şi long drinks.
    72,71 RON
  • Branca - Grappa Candolini - 1L Branca - Grappa Candolini - 1L
  • Nonino Grappa - Vendemmia 2014 0.50L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA NONINO VENDEMMIA 2014
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 40%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - VENDEMMIA 2014 este o Grappa produsa din soiurile Pinot, Prosecco (Glera) si Malvasia, din struguri proaspat culesi, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata.

    NOTE DE DEGUSTARE: Incolora, de o excelenta limpiditate si un ‘nas’ placut si intens fructat. Gustul este elegant, complex in arome, de o senzatie finala fascinanta si persistenta.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei, un pretext de conversatie, de petrecere sau chiar de seductie.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    74,39 RON
  • Nonino Grappa - Barriques Aged Selection 0.5L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: NONINO GRAPPA BARRIQUES AGED SELECTION
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 41%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - BARRIQUES AGED SELECTION este o Grappa produsa din struguri proaspat recoltati, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, invechita in barrique si imbuteliata fara adaus de caramel.

    NOTE DE DEGUSTARE: Are culoarea mierii de salcam si un miros placut, lemnos si condimentat. Gustul este extrem de complex, cu note de vanilie, cedru, pin, produse de patisserie si subtile accente de ciocolata. Remanenta dupa inghitire, este savuroasa si persistenta.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei, sau in asociere cu branzeturi maturate, foie gras, ciocolata, dulciuri pe baza de cacao, sau chiar cu tigari de foi sau trabuc.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    74,62 RON
  • Nonino - Grappa Tradizione - 1L

    NONINO GRAPPA - TRADIZIONE 41º - 1L 41% alc.
    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA TRADIZIONE NONINO 41º
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 41%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - TRADIZIONE 41º este o Grappa realizata din boasca de struguri rosii si albi, fermentata in conditii de temperatura controlata, si pastrata pentru maturare dupa distilare, timp de 6 luni-1an in tancuri de inox.

    NOTE DE DEGUSTARE: Incolora si crustalina, aceasta Grappa are un miros placut de lemn dulce, fructe si coaja de paine, si un gust intens, complex si savuros.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-14º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    101,98 RON
  • Nonino Grappa - Riserva Vendemmia 2012 0.7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA NONINO VENDEMMIA RISERVA DI ANNATA 2012
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 41%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - RISERVA VENDEMMIA 2012 este o Grappa produsa din struguri proaspat recoltati, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, invechita in butoaie din lemn de stejar din padurea Limousin din Franta si butoaie folosite anterior la productia de vinuri de Xeres / Jeres (Sherry wine) in Spania.

    NOTE DE DEGUSTARE: Are culoarea mierii imbogatita cu note de ambra galbena. Mirosul seducator si complex, fascineaza, iar gustul intens de vanilie, lemnozitate eleganta, de produse de patiserie si delicate note de ciocolata, este etrem de placut si de o lunga durata in senzatia de final, dupa inghitire.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei, sau in asociere cu branzeturi maturate, foie gras, ciocolata, dulciuri pe baza de cacao, sau chiar cu tigari de foi sau trabuc.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    96,39 RON
  • Nonino - Grappa Tradizione Optima Invecchiata - 0,7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA OPTIMA INVECCHIATA
    REGIUNE: COLLI DEL FRIULI & GRAVE
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 41%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - TRADIZIONE OPTIMA INVECCHIATA este o Grappa obtinuta din soiuri de struguri rosii si albi din regiunile Grave si Colli del Friuli din nordul Italiei, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita timp de 12-18 luni in barrique de stejar.

    NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea are nuanta mierii de salcam. Mirosul fructat este imbogatit de note delicate lemnoase. Gustul placut si dulceag, este lemnos si vanilat, imbogatit de accente de fructozitate. Senzatia la final, este savuroasa si persistenta.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei, sau in asociere cu branzeturi maturate, foie gras, ciocolata, dulciuri pe baza de cacao, sau chiar cu tigari de foi sau trabuc.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.

    101,15 RON
  • Nonino Grappa - Tradizione Vuisinar Riserva 0.7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: VUISINAR GRAPPA NONINO RISERVA
    REGIUNE: COLLI DEL FRIULI & GRAVE
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 41%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - TRADIZIONE VUISINAR RISERVA este o Grappa obtinuta din soiuri de struguri rosii si albi proaspat recoltati, din regiunile Grave si Colli del Friuli din nordul Italiei, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artizanal si imbatranita timp de 2 ani in butoaie mici din lemn de cires salbatic.

    NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea de nuanta mierii de tei, este placuta si imbietoare. Mirosul este intens fructat si de o subtila lemnozitate. Gustul seducator este usor dulceag, molatec (alcoolul este bine integrat), de o senzatie la final persistenta dar delicata.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei, sau in asociere cu branzeturi maturate, foie gras, ciocolata, dulciuri pe baza de cacao, sau chiar cu tigari de foi sau trabuc.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.

    91,63 RON
  • Nonino - Grappa Monovitigno Il Friulano - 0.7L

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA I VIGNETI MONIVITIGNO IL FRIULANO
    REGIUNE: FRIULI
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: GRAPPA
    VOL. ALC.: 41%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
    NONINO GRAPPA - MONOVITIGNO IL FRIULANO este o Grappa obtinuta din soiuri de struguri proaspat culesi din aregiunea viticola Friuli din nordul Italiei, fermentati in tancuri de inox cu temperatura controlata, distilata artisanal.

    NOTE DE DEGUSTARE: Este incolora, are o buna limpiditate si are un miros placut fructat. Gustul este savuros, proaspat si condimentat, cu o caracteristica distincta de migdale. Are o senzatie remanenta dupa inghitire, molateca si fructoasa.

    RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-14º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
    116,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă