Clasic

Grilă Listă
 • Gordon's London dry 0.7 L Gordon's London dry 0.7 L
  -12%

  Gordon's - London dry gin - 0.7L

  Gordon's este un brand care a fost produs pentru prima oară în 1769. Printre cele mai importante ingrediente care se află în compoziţia Gordon's sunt boabele de ienupăr. Acestea sunt atent selecţionate şi sunt depozitate timp de doi ani pentru a intensifica uleiurile şi aromele. Precum boabele de ienupăr reţeta mai include şi seminţe de coriandru, rădăcină de angelică, lemn dulce, rădăcină orris, portocale şi coajă de lămâie.

  Preț normal: 60,36 RON

  Special Price 53,12 RON

  (-7,24 RON)
 • Nonino - Grappa Tradizione - 0,7L

  DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA FRIULANA NONINO 43º
  TARA DE ORIGINE: ITALIA
  CATEGORIE: GRAPPA
  VOL. ALC.: 43%

  Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
  Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
  NONINO GRAPPA - TRADIZIONE 43º este o Grappa este o Grappa realizata din boasca de struguri rosii si albi, fermentata in conditii de temperatura controlata, si pastrata pentru maturare dupa distilare, timp de 6 luni-1 an in tancuri de inox.

  NOTE DE DEGUSTARE: Grappa realizata din boasca de struguri rosii si albi, fermentata in conditii de temperatura controlata, si pastrata pentru maturare dupa distilare, timp de 6 luni-1an in tancuri de inox.

  RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

  TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 10-14º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
  73,47 RON
 • -26%

  Finlandia - Vodka - 0.7L

  "FINLANDIA VODKA® este un produs care şi-a construit reputaţia la nivel mondial datorită moştenirii sale nordice, unice. Calitatea sa inegalabilă este datorată folosirii a celor mai bune ingrediente: apă pură de izvor glaciar, o moştenire a erei glaciare şi orz cu spicul în şase rânduri, care oferă cel mai scăzut conţinut de uleiuri naturale desăvîrşindu-i gustul."

  Preț normal: 52,81 RON

  Special Price 39,08 RON

  (-13,73 RON)
 • -10%

  Eristoff - Vodka - 0.7L

  Vodcă triplu distilată, filtrată prin cărbune de lemn, obţinută din grâu 100% pur, pe baza unei reţete a prinţului Eristoff ce datează din 1806.

  Preț normal: 40,11 RON

  Special Price 36,10 RON

  (-4,01 RON)
 • Stalinskaya - Vodka Red - 0.7L

  Stalinskaya este gustul libertatii, al pasiunii si noutatii. Este pentru tinerii care prefera socializarea si care sunt prietenosi si exuberanti. Gasesc rapid subiecte comune de conversatie, sunt amuzanti si isi fac repede prieteni noi. Sunt la primul job, isi doresc sa promoveze si sunt constientica au nevoie de acea evadare saptamanala din cotidian.
  36,53 RON
 • -15%

  Belenkaya - Vodka - 0.7L

  Belenkaya Gold este o vodka ruseasca definita de un caracter complex si un gust catifelat si echilibrat. Este filtrata prin 13 metri de carbune si trecuta printr-un sistem de purificare de 9 ori, ceea ce ii asigura delicatetea si calitatea superioara specifice distileriilor rusesti.

  Preț normal: 36,08 RON

  Special Price 30,67 RON

  (-5,41 RON)
 • -15%

  Sobieski - Vodka 0.7L

  Sobieski este o vodka temperamentala, cu parfum discret de lamaie. Este produsa 100% din secara pura Dankowski. Gustul este racoritor si usor condimentat, cu note de vanilie, secara si citrice. Finish-ul este sec si patrunzator, cu accente dulci.

  Preț normal: 45,77 RON

  Special Price 38,90 RON

  (-6,87 RON)
 • -15%

  Russeika - Vodka - 0.7L

  Russeika Genuine Vodka este o vodcă produsă din alcool de foarte bună calitate. Grija cu care se selecţionează ingredientele din care se produce această vodcă este reflectată în gustul fin şi plăcut. Se poate bea simplă sau în combinaţie cu sucuri de fructe, suc de roşii sau cola.

  Preț normal: 27,37 RON

  Special Price 23,26 RON

  (-4,11 RON)
 • Tazovsky - Vodka - 0.7L

  TAZOVSKY Vodka se produce după cea mai rafinată versiune a reţetei originale. Distilarea se face de şapte ori, folosind una dintre cele mai moderne tehnologii, numită distilare inteligentă. Este un proces bazat pe reguli stricte şi supravegheat atent, care transformă cele mai pure cereale într-o vodka perfect echilibrată
  34,63 RON
 • Wembley - Gin - 0,7L

  Wembley London Dry Gin este un gin veritabil, a carui aroma este obtinuta  exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic in alambicuri traditionale, in prezenta boabelor de ienupar si a altor plante aromatizante.

  Identitatea bauturii este data de boabele de ienupar, folosite pentru a obtine distilatul de gin. Ingredientele armonios imbinate conform retetei englezesti precum si cea mai avansata tehnologie in domeniu, au adus ginul Wembley pe prima pozitie din categoria sa, pozitie mentinuta din anul 2001, cand a fost lansat pe piata romaneasca si pana astazi.

  Wembley beneficiaza de un aspect elegant creat de Claessens International, celebra casa de design din Londra care a reusit sa transmita personalitatea brandului si atitudinea sa britanica, pozitionandu-l ca o marca premium.

  Numele brandului reprezinta vechiul cartier londonez, devenit in timp inima Londrei, loc de divertisment dar si de istorie, o combinatie de modern si clasic, un adevarat simbol al coroanei britanice si al puterii casei regale.
  Wembley incanta prin gustul rafinat, designul de exceptie si calitatea recunoscuta international, plasandu-se in esalonul superior al bauturilor spirtoase. Un gin premiat. O reteta veritabila: Wembley - The Dry Gin!
  42,42 RON
 • Wyborowa - Vodka - 0.7L

  Wyborowa este o vodka produsa exclusiv din secara poloneza de cea mai buna calitate. In aroma e pregnanta mireasma ca de nuca a boabelor de secara, in timp ce gustul e dulceag, cu note de ciocolata alba si alune.

  Mandria bautorilor polonezi este aceasta vodka al carei nume inseamna ,,Minunata" in limba locului.
  36,07 RON
 • -10%

  Tanqueray - London dry gin 0.7L

  Tanqueray este un brand de gin britanic, produs de către Diageo plc, şi comercializat în intreagă lume. Este produs în cea mai mare parte în Scoţia pentru export în Statele Unite, unde este cea mai mare piaţă sa. Tanqueray este London Dry Gîn, numit aşa datorită procesului de distilare, nu pentru că este originar din Londra.Tanqueray gin a fost iniţial distilat în 1830 de către Charles Tanqueray, în districtul Bloomsbury din Londra.Ingredinetele sale vegetale sunt : ienupăr, coriandru şi rădăcina de Angelica.Ierburile sunt măturate până la 18 luni pentru a oferi uleiurile bogate în arome specifice aromei Tanqueray - ginul este distilat de 4 ori, ceea ce duce la eliminarea impurităţilor şi la obţinerea unui gîn extrem de fin.

  Preț normal: 83,26 RON

  Special Price 74,93 RON

  (-8,33 RON)
 • Beefeater 0.7 L Beefeater 0.7 L
  -12%

  Beefeater - Gin - 0.7L

  Beefeater Gin este o marcă de gin, singura din categoria premium care se produce în Londra.
  În amestec, alături de alcoolul din cereale, sunt folosite opt plante şi fructe esenţiale: ienupăr, angelica (rădăcini şi seminţe), coriandru, rădăcină de oris (specie de iris), coajă de lămâie şi portocală.
  Există un număr mare de cocktailuri pe bază de gin, din care cele mai cunoscute cocktailuri sunt Gin & Tonic sau Tom Collins, însă Beefeater este baza pentru mult mai multe alte cocktailuri.

  Preț normal: 60,77 RON

  Special Price 53,48 RON

  (-7,29 RON)
 • Absolut blue 0.7 L Absolut blue 0.7 L
  -16%

  Absolut - Blue vodka - 0.7L

  Vodka Absolut a fost înfiinţată în 1879 de către Lars Olsson Smith, fiind produsă în Ahus, Suedia. A devenit al treilea brand de băuturi spirtoase din lume, după Bacardi şi Smirnoff, şi este vândută în 126 de ţări.

  Preț normal: 57,44 RON

  Special Price 48,25 RON

  (-9,19 RON)
 • Smirnoff - Vodka red label - 0.7L

  Smirnoff este un brand de vodcă deţinut şi produs de compania britanică Diageo. Marca Smirnoff a început cu o distilerie de vodcă fondată la Moscova de către Piotr Arsenievich Smirnov (1831-1898). În prezent, este distribuit în 130 de ţări. Aceasta este produs în mai multe ţări, inclusiv India, Irlanda, Italia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii .Produsele Smirnoff includ vodka, vodka cu arome, şi băuturi din malt. În martie 2006, Diageo America de Nord a susţinut că Smirnoff vodka a fost cel mai bine vândut brand-spirit distilat din lume.
  55,50 RON
Grilă Listă