BUMBU

Savurează romul tradițional din Caraibe, premiat cu cinci medalii din aur, câștigate în doi ani, la THE LOS ANGELES INTERNATIONAL SPIRITS COMPETITION.

Fiecare sticlă sticlă de BUMBU The Original sau BUMBU XO, vine însoțită de un premiu, astfel:

- Un SET de DOUĂ PAHARE pentru fiecare sticlă de BUMBU The Original comandată

- Un SET PIETRE DE RĂCIRE pentru fiecare sticlă de BUMBU XO comandată

 

 *promotie valabila in perioada 15.05.2020 - 31.05.2020 in limita stocului disponibil

 

Grilă Listă
 • Bumbu - Rom Original - 0.7L, Alc: 35% Bumbu - Rom Original - 0.7L, Alc: 35%
  -13%

  Bumbu - Rom Original - 0.7L, Alc: 35%

  Bumbu Rum are la bază o reţetă originală, concepută în secolele 16-17 de către exploratorii Indiilor Occidentale. Aceştia au introdus ingredientele provenite din zona Caraibelor in romul lor şi I-au botezat "Bumbu".
  Folosind aceleasi mirodenii originale, exclusiv naturale, fără coloranţi sau arome artificiale, distilat în cantităţi mici şi produs artizanal, acest rom readuce la viata o parte din istoria Caraibelor.
  Suntem siguri că ar fi fost apreciat si de stră-străbunicii nostri.

  Preț normal: 166,60 RON

  Special Price 145,00 RON

  (-21,60 RON)
 • Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%
  Promo!

  Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%

  Bumbu XO este o creatie exceptionala. Cu o textură fină, un gust bogat si arome complexe, acest rom este produs manual, creat de la zero de către Maestrul Distilator. Maturat pe o durată de până la 18 ani în butoaie de Bourbon şi baricat în butoaie de sherry din lemn de stejar alb, Bumbu XO are o savoare deosebită, echilibrată si un gust intens de lungă durată.

  Bumbu XO este distilat şi maturat în Panama, locul special de provenienta al acestui rom unic, caracterizat printr-o calitate superioară de necontestat. Aromele de caramel, lemn de stejar ars şi vanilie acompaniaza notele aromate de coajă de portocală, mirodenii picante şi chiar cafea.

  Un rom deosebit de incitant, care te încurajează să revii la gustul său, Bumbu XO este alegerea perfectă pentru cocktailuri pe bază de rom si poate mai potrivit pentru a fi savurat simplu sau cu un cub de gheaţă
  190,40 RON
Grilă Listă