Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Crama / Brand: Recas Eliminare
 • Recas - Solo Quinta 2019 - 0.75 L, Alc: 13% Recas - Solo Quinta 2019 - 0.75 L, Alc: 13%

  Recas - Solo Quinta 2019 - 0.75 L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, FETEASCĂ REGALĂ, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL, MERLOT

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. Vinurile din gama Solo Quinta sunt create de puterea imaginației și a dragostei pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Fie că sunt vinuri albe sau rose, în fiecare an este realizat un cupaj între patru soiuri albe și unul roșu vinificat în alb, care este schimbat în funcție de strugurii cu cea mai bună performanță din fiecare sezon.

   

  Cele cinci soiuri din Solo Quinta își aduc laolaltă toate aromele intense. Deși pot lăsa impresia că nu se înțeleg, soiurile sunt vinificate aproape separat, de aceea lasă în final un buchet închegat și apropiat de tiparele clasice.  

   

   

  ASPECT: Galben verzui.

   

  MIROS: Puțină tihnă și multă concentrare dezvăluie treptat accente de Muscat, care se grăbesc să se pitească după un complex de note vanilate, flori proaspete de soc, praf de câmp, cozi uscate de trandafir, cireșe albe, corcodușe și flori de viță de vie.

   

  GUST: În gust revin multe dintre aromele fructate și notele vegetale, cu o textură puțin grasă. Mai mult, se dezvăluie pulpa de cireșe albe, fructe de pădure abia crescute și note florale de tei, salcâm și soc. O tentă de minerale și o aciditate medie adu un post gust lung, complex, diferit de alte vinuri.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin demn de mesele cu carne de curcan și găină de țară, gătite pe îndelete la cuptor, meniuri cu pește de baltă, brănzeturi semitari și deserturi cu fructe (piersici, caise).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

 • Recas - Huniade - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Huniade - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  Recas - Huniade - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara a fost reconstruit castelul în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpăra de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această bucată de istorie, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Galben pai strălucitor.

   

  MIROS: Soiul Sauvignon Blanc se impune cu puritatea aromelor sale de flori de salcâm, flori de viță și alte feluri de flori albe, oferite doar de un vin monosoi, obținut prin metoda tradițională.

   

  GUST: Mirosul învită la o degustare temperată de aciditatea ridicată și aromele de citrice și flori. Se fac simțite, din nou, arome de flori (salcâm și caprifoi), cu note de prune și cireșe albe.  

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb din soi apreciat în toată lumea și potrivit alături de multe preparate cu pui, pește și fructe de mare, salate verzi, mâncăruri cu mazăre, fasole și ierburi aromate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

 • Recas - Muse Night rose 2018 - 0.75L, Alc: 12% Recas - Muse Night rose 2018 - 0.75L, Alc: 12%

  Recas - Muse Night rose 2018 - 0.75L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, CĂDARCĂ

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ROSE DEMISEC. Gama Muse cuprinde două vinuri rose, ce se remarcă atât prin stilul de prelucrare a strugurilor cât și prin gustul care reflectă destinația de consum. Vinificarea este realizată după stilul regiunii franceze Provence, caracterizat de culoare discretă și multe arome intense. Un alt element este zahărul rezidual: Muse Day este sec, iar Muse Night este demisec.

   

  În cazul roseului Muse Night, strugurii sunt culeși în zori pentru a obţine o prospeţime maximă a vinurilor. Strugurii roșii folosiţi pentru acest vin sunt lăsaţi în pieliţe o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz deschis să fie colectat în rezervoare din oțel inoxidabil pentru fermentare. După fermentare vinul ajunge direct în sticlă, pentru a-i păstra prospețimea și intensitatea aromelor naturale.

   

   

  ASPECT: Roz trandafiriu cu nuanţe corai.

   

  MIROS: Arome intense de fructe tropicale, trandafiri și iasomie.

   

  GUST: Gust demisec, răcoritor, cu note dominante de fructe exotice. Caracter savuros, proaspăt, elegant.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Excelent ca aperitiv răcit bine în serile călduroase de vară.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

 • Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Colecția Muse este una inovatoare pe piața din România și se adresează în special persoanelor moderne, cu viață socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acțiunea directă a razelor soarelui.

   

  Cupajul este dominat de soiul Cabernet Franc, căruia i se alătură soiurile Cabernet Sauvignon și Cadarcă. Strugurii sunt culeși dimineața devreme, pentru a contura un vin cu un caracter proaspăt și vioi.

   

   

  ASPECT: Roz trandafiriu.

   

  MIROS: Note bogate de fructe roșii proaspete, zemoase, susținute subtil de tonuri florale și influențe vegetale.

   

  GUST: Un amestec expresiv și delicat, unde se disting arome de cireșe, merișoare, petale de trandafir și iasomie.

   

  ASOCIERE CULINARA: Poate fi savurat alături de preparate cu specific asiatic, pește sau deserturi cu fructe.

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10ºC

   

 • Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Un vin galben-auriu, cu limpiditate bună și inflexiuni verzui.

   

  MIROS: Sauvignon Blanc stă foarte aproape de fratele său, Chardonnay Barrique, prin profilul bogat în arome de flori (salcâm și soc), vegetale (fân și caprifoi), și bine înțeles fructe cu pulpă albă parfumată.

   

  GUST: Compoziția elegantă cu arome florale, vegetale și fructate, oferite de natură și șlefuite de oenologul cramei Recaș, aduc în prim plan un vin rotund, echilibrat și prospăt.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Sole Sauvignon Blanc 2018 se află la apogeul calității aromatice și este potrivit la aperitive cu mozzarela, meniuri cu carne de pasăre, pește de râu (păstrăv, știucă). Bun și la desert, alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 9°C.

   

 • Recas - Huniade - Feteasca Regala 2018 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Huniade - Feteasca Regala 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  Recas - Huniade - Feteasca Regala 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ REGALĂ

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB DEMISEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Galben-verzui, limpede.

   

  MIROS: Feteasca Regală oferă o miasmă naturală de flori și vegetale din viță de vie, așa cum se simte în aerul curat din podgoria Recaș. Peisajul pictat de flori, este completat de caise, cireșe și mere verzi, pârguite de soarele verii.   

   

  GUST: La gust se simte o parte din vegetale, iar dulceața strugurilor îl face să fie demisec, acid, cu un post gust rotund, savuros.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Recomandă acest vin cu friptură de vițel și curcan gătit la cuptor, sau la grătar, brânzeturi semi tari. La desert, merge de minune alături de o plăcintă cu brânză dulce, nuci și stafide.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

 • Recas - Sole - Chardonnay barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 13.5% Recas - Sole - Chardonnay barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 13.5%

  Recas - Sole - Chardonnay barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Galben auriu cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Chardonnay aduce aproape în toate vinurile o aromă unică de floare, care domină buchetul. Pentru varianta baricată de la Recaș, strugurii oferă aroma florilor de romaniță, urmată de banane, piersici albe, nuci și litchi. Sunt prezente și arome lemnoase de alun și vanilie.

   

  GUST: Se păstrează mai intense aromele de fructe, cu aciditate bună și mineralitate evidentă. În final, își face simțită prezența mierea, care a stat pe fundal, și pomelo, ușor diluat în post gust.   

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb select potrivit la mesele cu ruladă de pui și curcan (la cuptor, cu sos / reducție), pește oceanic și crustacee (rac, langustă, homar). Bun și la desert, alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

 • Recas - Sole - Rose 2019 - 0.75 L Recas - Sole - Rose 2019 - 0.75 L

  Recas - Sole - Rose 2019 - 0.75 L

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Roz foiță de ceapă. Culoare de intensitate medie, limpede.

   

  MIROS: Sole este un rose clasic, cu arome previzibile de fructe roșii (zmeură și fragi), cireșe, și petale de trandafir ce reamintesc de tipul vinului degustat.

   

  GUST: Pe papile, Sole se deschide cu o aromă consistentă de fructe, puțin schimbată în această fază: se păstrează gustul de fragi, la care se adaugă gutuie coaptă ți o tentă de piper. Vinul este proaspăt, are aciditate medie și post gust mediu spre lung.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin rose binevenit pe mesele cu carne friptă la grătar (vițel, curcan, rață) și deserturi cu fructe de pădure ce îi complimentează mai mult caracterul fructat.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

   

 • Recas - Huniade - Muscat Ottonel - 2018 - 0.75L Recas - Huniade - Muscat Ottonel - 2018 - 0.75L

  Recas - Huniade - Muscat Ottonel - 2018 - 0.75L

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB DEMIDULCE. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui. Un vin limpede și strălucitor.

   

  MIROS: Deși vinurile din Muscat Ottonel sunt populare în România, prestigiul soiului este păstrat de Crama Recaș prin profilul aromatic clar și proaspăt din arome de fructe tropicale (mango), agrișe, piersici albe, miere și un ton de dulceață de trandafiri.

   

  GUST: La gust, vinul rămâne fructat, cu alcool bine intregat, acidulat și mineral. Per asamblu, vinul este elegant și proaspăt, cu un post gust aromat și lung.     

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor pentru mese ușoare, la prânz, sau seara, la mâncăruri cu pește, brânzeturi maturate cu mucegai nobil și deserturi (plăcintă cu brânză dulce, tarte cu fructe, cozonac și nougat).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

   

 • Recas - Selene Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14.5% Recas - Selene Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

  Recas - Selene Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

  Violet pur, deci încă tânăr, acest vin încearcă să obţină maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. Debutul este închis şi cernelos, semn al unui stagiu serios de maturare în butoaie de stejar, însă o jumătate de oră de aerisire îl aduce în zona de fructe negre de pădure, piele groasă şi curmale uscate. În ultimul stadiu, când depăşeşte 14-15ºC, vinul capătă tot spectrul clasic de arome ale Feteştii Negre, cu fructe roşii şi negre, prune afumate, magiun cu mieji de nucă, gem de căpşune şi condimente. Gustativ, se deschide la fel de greu, însă parcursul este similar până la identitate cu evoluţia olfactivă, cu un plus de intensitate în notele de cireşe şi o urmă de ierburi aromate în postgustul lung, echilibrat şi molcom agregat de senzaţii dulci.
  Taninurile încă vii, corpul dens şi gliceric şi aciditatea vie promit acestui vin o putere mare de învechire.
 • Recas - Huniade - Roze 2018 - 0.75 L, Alc: 11.5% Recas - Huniade - Roze 2018 - 0.75 L, Alc: 11.5%

  Recas - Huniade - Roze 2018 - 0.75 L, Alc: 11.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAŞ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 11.5%

   

  VIN ROSE SEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Rose - trandafiriu, vibrant şi limpede.

   

  MIROS: Parfum de cireş înflorit, trandafir şi dulceaţă de trandafir.

   

  GUST: Doar un moment de pauză înainte de a fi scos dopul şi a fi turnat în pahar, este de ajuns pentru a oferi şansa acestui vin să se aşeze pe papile cu arome pline, rotunde, de fragi, cireşe, capşună şi mure cu note de condimente. Mai mult, rose-ul din Recaş compensează prin aciditatea plăcută şi un post gust mediu.  

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vine bine venit la mesele cu preparate din carne rosie, peşte, pizza, paste cu sos de tomate şi salate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

 • Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11% Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11%

  Recas - Spumant alb (ch) 0.75L, Alc: 11%

  Sole Spumant este nascut dintr-un vin de baza al celor de la Cramele Recas, un Chardonnay, ce a fost transformat apoi in spumant prin metoda Charmat in crama Viniviticola Tambacco din Italia. Culoare galben-pai cu inflexiuni verzui, arome de mere verzi, caise necoapte si struguri tari, perlaj fin, delicat si o mineralitate accentuata de completarea acestora cu aromele de drojdii, toate, fac acest spumant deosebit, vesel si optimist.
 • Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, NOVAC, NEGRU DE DRĂGĂȘANI, PINOT GRIGIO

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Vinurile din gama Solo Quinta sunt create de puterea imaginației și a dragostei pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Fie că sunt vinuri albe sau rose, în fiecare an este realizat un cupaj între patru soiuri albe și unul roșu vinificat în alb, care este schimbat în funcție de strugurii cu cea mai bună performanță din fiecare sezon.

   

  Cele cinci soiuri din Solo Quinta își aduc laolaltă toate aromele intense. Deși pot lăsa impresia că nu se înțeleg, soiurile sunt vinificate aproape separat, de aceea lasă în final un buchet închegat și apropiat de tiparele clasice.  

   

   

  ASPECT: Roz deschis.

   

  MIROS: Puțină tihnă și multă concentrare dezvăluie treptat arome de fructe roșii (fragi și grepfrut), și arome curate din flori (orhidee și trandafir).

   

  GUST: Cele cinci soiuri își aduc rând pe rând aromele într-un gust complex, intens, specific unui vin matur. La gust, fragii lasă loc și aromelor de grepfrut, portocale roșii și rodie. Aromele de fructe, alcoolul și aciditatea sunt în echilibru aproape perfect. Post gustul este lung, plăcut.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la preparate din carne de curcan la cuptor, ruladă de pui, salate cu pește, preparate din bucătăria asiatică și brânzeturi semitari. Bun și alături de prăjituri cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

 • Recas - Sole - Feteasca Regala barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Sole - Feteasca Regala barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  Recas - Sole - Feteasca Regala barrique 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECA - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ REGALĂ

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească , spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Auriu cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Sole din Fetească Regală este bogat în arome dăruite de fructe albe de livadă și fructe exotice, cu note florale pe fundal.

   

  GUST: Prospețimea vinului aduce repde savoare unor fructe cu pulpă albă - piersici, pere și ananas. Aciditatea vinului și mineralitatea plăcută îi aduc o jovialitate ce se menține echilibrată și în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor pentru mese ușoare cu carne de pui sau pește. Potrivit și la desert cu fructe (piersici, caise, mango, ananas).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10°C.

   

 • Recas - Huniade - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75 L, Alc: 14% Recas - Huniade - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75 L, Alc: 14%

  Recas - Huniade - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75 L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAŞ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROŞU SEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade.

   

  Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Roşu purpuriu intens, cu reflexii violet. 

   

  MIROS: Din strugurii culeşi în viile Banatului, cramele Recaş au făurit un monosoi de Cabernet Sauvignon, limpede, cu arome intense de fructe roşii, dominate de vişine şi coacăze, note vegetale şi o mineralitate inspirantă.

   

  GUST: Aromele fructate sunt egalate de o aciditate bună, corpolenţă echilibrată cu tanini proaspeţi. În final, revine aroma vegetală şi de cea de vişine cu note de condimente.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru preparate gustoase şi consistente din carne de vită - goulas, tochitură de porc  după reţeta moldovenească, ciulama de ciuperci, vânat, viţel şi raţă. La desert îl recomandăm alături de prduse de pasiserie şi prăjituri cu mure, coacăze, sau cremă de ciocolată.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

   

 • Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75 L, Alc: 12%

  Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75 L, Alc: 12%

  Un Sauvignon Blanc extrem de tipic – de la culoarea galben-pai strălucitoare la aromele dominante de şoc şi salcâm, însoţite de numeroase nuanţe secundare – citrice, caprifoi, flori uscate, polen şi miere. Gustat, se dezvăluie ca un vin lucrat cu atenţie, un vin luminos, solar, cu accente de fructe albe şi flori de salcâm, dar şi cu note untos-vanilate, cu un corp mai dens decât ar promite olfactiv şi cu o aciditate în perfectă armonie cu întregul. Finalul prelung este dominat de note florale, printre care se intercalează tuşe minerale.
  De savurat în sine, sau de aşezat lângă brânzeturi moi, inima de anghinare şi sparanghel la grătar, paste cu fructe de mare sau reţete cu ciuperci de pădure şi smântână.
 • Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14% Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

  Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

  Un amestec aproape alchimic, in care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, creste apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc intr-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, insă doar prin aciditatea incă ridicata si senzatia de vin tare, cu alcool puternic. In rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de varsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia incepand din 2012-13, insă deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile
 • Recas - Sole - Rose 2018 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Sole - Rose 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  Recas - Sole - Rose 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Roz-coral. Culoare de intensitate medie, limpede.

   

  MIROS: Sole este un rose clasic, cu arome de petale de trandafir uscat, cireşe dulci, merişoare bine coapte şi fragi încă necopţi. Acest vin promite să ţină o companie excelentă serilor fierbinţi de vară, mai ales pentru iubitorii vinului roşu.

   

  GUST: Dincolo de aparenţă, caracterul suav şi tinereţe, vinul ascunde arome intense, condensate, asemănătoare unui vin roşu tânăr – fructe roşii bine definite, o urmă de condiment şi un zvâc de mineralitate, într-un ansamblu complex, cu final lung şi foarte viu. 

   


  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin răcoritor alături de un şerbet sau o îngheţată de fragi şi zmeură, însă la felul principal se poate alătura uşor unei fripturi cu sos de fructe roşii de pădure.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

   

Grilă Listă