Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Crama / Brand: Recas Eliminare
 • Recas - Huniade - Feteasca regala 2020 - 0.75L, Alc: 11.5% Recas - Huniade - Feteasca regala 2020 - 0.75L, Alc: 11.5%

  Recas - Huniade - Feteasca regala 2020 - 0.75L, Alc: 11.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2020

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ REGALĂ

   

  VOL. ALC.: 11.5%

   

  VIN ALB DEMISEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un Hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Galben-verzui, limpede.

   

  MIROS: Feteasca Regală oferă o mireasmă naturală de flori și vegetale din viță de vie, așa cum se simte în aerul curat din podgoria Recaș. Peisajul pictat de flori este completat de caise, cireșe și mere verzi, pârguite de soarele verii.   

   

  GUST: La gust se simte o parte din vegetale, iar dulceața strugurilor îl face să fie demisec, acid, cu un post gust rotund, savuros.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin recomandat alături de friptură de vițel și curcan gătit la cuptor, sau la grătar. Pentru degustări selecte îl puteț savura alături de brânzeturi semi tari. La desert merge de minune alături de o plăcintă cu brânză dulce, nuci și stafide.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  23,72 RON
 • Recas - Huniade - Roze 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Huniade - Roze 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Recas - Huniade - Roze 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAŞ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei: Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un Hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Rose - trandafiriu, vibrant şi limpede.

   

  MIROS: Parfum de cireş înflorit, trandafir şi dulceaţă de trandafir.

   

  GUST: Doar un moment de pauză înainte de a fi scos dopul şi a fi turnat în pahar, este de ajuns pentru a oferi şansa acestui vin să se aşeze pe papile cu arome pline, rotunde, de fragi, cireşe, capşună şi mure, completate de condimente. Mai mult, rose-ul din Recaş compensează prin aciditatea plăcută şi un post gust mediu.  

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un rose binevenit la mesele cu preparate din carne rosie, peşte, pizza, paste cu sos de tomate şi salate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

   

  23,72 RON
 • Recas - Muse Day rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Muse Day rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Recas - Muse Day rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, CADARCĂ

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Colecția Muse este una inovatoare pe piața din România și se adresează în special persoanelor moderne, cu viață socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acțiunea directă a razelor soarelui.

   

  Pentru a se obține culoare specifică de rose, strugurii sunt lăsați un timp scurt în pielițe pentru a extrage doar o tentă de culoare, apoi sucul roz este extras pentru fermentare. Vinificația are loc în rezervoațe din oțel inoxidabil urmată de îmbuteliere imediată (fără maturare în lemn), și învechire la sticlă de scurtă durată, pentru a se menține prospețimea și vigoare aromelor.

   

   

  ASPECT: Roz trandafiriu.

   

  MIROS: Note bogate de fructe roșii proaspete, zemoase, susținute subtil de tonuri florale și influențe vegetale.

   

  GUST: Un amestec expresiv și delicat, unde se disting arome de căpșuni, coacăze roșii, zmeură și cireșe. Vinul este sec, răcoritor, având un corp ușor, alcool bine integrat și postgust lung.

   

  ASOCIERE CULINARA: Poate fi savurat alături de preparate cu specific asiatic, pește și la desert, alături de  prăjituri și produse de patiserie cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10°C.

   

  70,75 RON
 • Recas - Huniade - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Huniade - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  Recas - Huniade - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara a fost reconstruit castelul în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpăra de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această bucată de istorie, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Galben pai strălucitor.

   

  MIROS: Soiul Sauvignon Blanc se impune cu puritatea aromelor sale de flori de salcâm, flori de viță și alte feluri de flori albe, oferite doar de un vin monosoi, obținut prin metoda tradițională.

   

  GUST: Mirosul învită la o degustare temperată de aciditatea ridicată și aromele de citrice și flori. Se fac simțite, din nou, arome de flori (salcâm și caprifoi), cu note de prune și cireșe albe.  

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb din soi apreciat în toată lumea și potrivit alături de multe preparate cu pui, pește și fructe de mare, salate verzi, mâncăruri cu mazăre, fasole și ierburi aromate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

  23,72 RON
 • Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12% Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  Recas - Sole - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75 L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Un vin galben-auriu, cu limpiditate bună și inflexiuni verzui.

   

  MIROS: Sauvignon Blanc stă foarte aproape de fratele său, Chardonnay Barrique, prin profilul bogat în arome de flori (salcâm și soc), vegetale (fân și caprifoi), și bine înțeles fructe cu pulpă albă parfumată.

   

  GUST: Compoziția elegantă cu arome florale, vegetale și fructate, oferite de natură și șlefuite de oenologul cramei Recaș, aduc în prim plan un vin rotund, echilibrat și prospăt.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Sole Sauvignon Blanc 2018 se află la apogeul calității aromatice și este potrivit la aperitive cu mozzarela, meniuri cu carne de pasăre, pește de râu (păstrăv, știucă). Bun și la desert, alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 6 - 9°C.

   

  67,75 RON
 • Recas - Huniade - Muscat Ottonel - 2018 - 0.75L Recas - Huniade - Muscat Ottonel - 2018 - 0.75L

  Recas - Huniade - Muscat Ottonel - 2018 - 0.75L

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB DEMIDULCE. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade. Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui. Un vin limpede și strălucitor.

   

  MIROS: Deși vinurile din Muscat Ottonel sunt populare în România, prestigiul soiului este păstrat de Crama Recaș prin profilul aromatic clar și proaspăt din arome de fructe tropicale (mango), agrișe, piersici albe, miere și un ton de dulceață de trandafiri.

   

  GUST: La gust, vinul rămâne fructat, cu alcool bine intregat, acidulat și mineral. Per asamblu, vinul este elegant și proaspăt, cu un post gust aromat și lung.     

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor pentru mese ușoare, la prânz, sau seara, la mâncăruri cu pește, brânzeturi maturate cu mucegai nobil și deserturi (plăcintă cu brânză dulce, tarte cu fructe, cozonac și nougat).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

   

  23,72 RON
 • Recas - Selene Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14.5% Recas - Selene Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

  Recas - Selene Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 14.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

   

  VOL. ALC.: 14.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Gama Selene este formată din vinuri monosoi, produse în ediții limitate. Denumirea Selene este inspirată de zeița cu același nume din mitologia greacă.

   

  Numele Selena a fost ales și pentru a evidenția obiceiul vinificatorului de a culege strugurii noaptea, când fructul lipsit de lumina soarelui își păstrează aroma intensă înainte de vinificare.

   

   

  ASPECT: Violet pur, deci încă tânăr, acest vin încearcă să obţină maximum de expresie şi maturitate din soiul port-drapel al României. 

   

  MIROS: O jumătate de oră de aerisire aduce nasului arome de fructe negre de pădure, piele groasă şi curmale uscate. În ultimul stadiu, când depăşeşte 14-15ºC, vinul capătă tot spectrul clasic de arome specifice soiului Fetească Neagră: fructe roşii şi negre, prune afumate, magiun cu miez de nucă, gem de căpşune şi condimente.

   

  GUST: Gustativ, se deschide la fel de greu, însă parcursul este similar până la identitate cu evoluţia olfactivă, cu un plus de intensitate în notele de cireşe şi o urmă de ierburi aromate. În post gust este lung, echilibrat şi ușor dulce. Taninurile încă vii, corpul dens şi aciditatea vie promit acestui vin un potențial ridicat de învechire la sticlă.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: O alegere pentru mesele gourmet cu preprate pe bază de carne de oaie, vânat de talie medie și mic, vițel, vită, vinete după rețetă italiană, rață și sarmale. Îl puteți încerca și alături de brânzeturi maturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

   

  79,79 RON
 • Recas - Selene Cabernet Sauvignon 2015 - 0.75L, Alc: 14% Recas - Selene Cabernet Sauvignon 2015 - 0.75L, Alc: 14%

  Recas - Selene Cabernet Sauvignon 2015 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2015

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Gama Selene este formată din vinuri monosoi, produse în ediții limitate. Denumirea Selene este inspirată de zeița cu același nume din mitologia greacă.

   

  Numele Selena a fost ales și pentru a evidenția obiceiul vinificatorului de a culege strugurii noaptea, când fructul lipsit de lumina soarelui își păstrează aroma intensă înainte de vinificare.

   

   

  ASPECT: Roșu vișiniu cu reflexii violacee.

   

  MIROS: Parfum de fructe roșii macerate, cu note de vanilie și mirodenii.

   

  GUST: Arome de fructe roșii și negre (mure, coacăze, vișine) și vegetale, care se simt după scurtă aerare. Se simte și amestecul cu esență de lemn, vanilie și scorțișoară. Finalul aduce note de pielărie, piper verde, aciditate bună și tanini vioi, catifelați. Post gustul este lung, cu urme de vegetale și ceva fructe roșii.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mâncăruri tradiționale românești, pastramă, vânat de talie medie și mare (porc mistreț la grătar), vițel, sau viută. După masă îl puteți servi alături de brînzeturi cu mucegai și deserturi cu cireșe, mure, coacăze și ciocolată.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  79,78 RON
 • Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, NOVAC, NEGRU DE DRĂGĂȘANI, PINOT GRIGIO

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Vinurile din gama Solo Quinta sunt create de puterea imaginației și a dragostei pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Fie că sunt vinuri albe sau rose, în fiecare an este realizat un cupaj între patru soiuri albe și unul roșu vinificat în alb, care este schimbat în funcție de strugurii cu cea mai bună performanță din fiecare sezon.

   

  Cele cinci soiuri din Solo Quinta își aduc laolaltă toate aromele intense. Deși pot lăsa impresia că nu se înțeleg, soiurile sunt vinificate aproape separat, de aceea lasă în final un buchet închegat și apropiat de tiparele clasice.  

   

   

  ASPECT: Roz deschis.

   

  MIROS: Puțină tihnă și multă concentrare dezvăluie treptat arome de fructe roșii (fragi și grepfrut), și arome curate din flori (orhidee și trandafir).

   

  GUST: Cele cinci soiuri își aduc rând pe rând aromele într-un gust complex, intens, specific unui vin matur. La gust, fragii lasă loc și aromelor de grepfrut, portocale roșii și rodie. Aromele de fructe, alcoolul și aciditatea sunt în echilibru aproape perfect. Post gustul este lung, plăcut.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la preparate din carne de curcan la cuptor, ruladă de pui, salate cu pește, preparate din bucătăria asiatică și brânzeturi semitari. Bun și alături de prăjituri cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  94,83 RON
 • Recas - Huniade - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75 L, Alc: 14% Recas - Huniade - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75 L, Alc: 14%

  Recas - Huniade - Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75 L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAŞ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROŞU SEC. Vinurile din gama Castel Huniade au primit acest nume pentru a cinsti istoria îndelungată a unuia dintre cele mai importante simboluri ale Timișoarei, Castelul Huniade.

   

  Sub domnia lui Iancu de Hunedoara, castelul a fost reconstruit în 1443, iar un hrisov din 1447 atestă contractul prin care Mihail de Ciorna, cumpără de la Ioan și Ecaterina Magyar viile din Recaș.  

   

  Vinurile expresive și pline de viață din gama Castel Huniade sunt create și pentru a onora această parte din istoria noastră, ce merită transmisă în prezent pentru toți aceia care doresc să construiască viitorul.

   

   

  ASPECT: Roşu purpuriu intens, cu reflexii violet. 

   

  MIROS: Din strugurii culeşi în viile Banatului, cramele Recaş au făurit un monosoi de Cabernet Sauvignon, limpede, cu arome intense de fructe roşii, dominate de vişine şi coacăze, note vegetale şi o mineralitate inspirantă.

   

  GUST: Aromele fructate sunt egalate de o aciditate bună, corpolenţă echilibrată cu tanini proaspeţi. În final, revine aroma vegetală şi de cea de vişine cu note de condimente.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru preparate gustoase şi consistente din carne de vită - goulas, tochitură de porc  după reţeta moldovenească, ciulama de ciuperci, vânat, viţel şi raţă. La desert îl recomandăm alături de prduse de pasiserie şi prăjituri cu mure, coacăze, sau cremă de ciocolată.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

   

  23,72 RON
 • Recas - Sole - Rose 2019 - 0.75 L Recas - Sole - Rose 2019 - 0.75 L

  Recas - Sole - Rose 2019 - 0.75 L

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, PINOT NOIR

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Roz foiță de ceapă. Culoare de intensitate medie, limpede.

   

  MIROS: Sole este un rose clasic, cu arome previzibile de fructe roșii (zmeură și fragi), cireșe, și petale de trandafir ce reamintesc de tipul vinului degustat.

   

  GUST: Pe papile, Sole se deschide cu o aromă consistentă de fructe, puțin schimbată în această fază: se păstrează gustul de fragi, la care se adaugă gutuie coaptă ți o tentă de piper. Vinul este proaspăt, are aciditate medie și post gust mediu spre lung.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin rose binevenit pe mesele cu carne friptă la grătar (vițel, curcan, rață) și deserturi cu fructe de pădure ce îi complimentează mai mult caracterul fructat.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

   

  67,75 RON
 • Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, CADARCĂ

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Colecția Muse este una inovatoare pe piața din România și se adresează în special persoanelor moderne, cu viață socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acțiunea directă a razelor soarelui.

   

  Pentru a se obține culoare specifică de rose, strugurii sunt lăsați un timp scurt în pielițe pentru a extrage doar o tentă de culoare, apoi sucul roz este extras pentru fermentare. Vinificația are loc în rezervoațe din oțel inoxidabil urmată de îmbuteliere imediată (fără maturare în lemn), și învechire la sticlă de scurtă durată, pentru a se menține prospețimea și vigoare aromelor.

   

   

  ASPECT: Roz trandafiriu.

   

  MIROS: Note bogate de fructe roșii proaspete, zemoase, susținute subtil de tonuri florale și influențe vegetale.

   

  GUST: Un amestec expresiv și delicat, unde se disting arome de căpșuni, coacăze roșii, zmeură și cireșe. Vinul este sec, răcoritor, având un corp ușor, alcool bine integrat și postgust lung.

   

  ASOCIERE CULINARA: Poate fi savurat alături de preparate cu specific asiatic, pește și la desert, alături de  prăjituri și produse de patiserie cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10°C.

   

  70,75 RON
 • Recas - Sole - Chardonnay barrique 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Recas - Sole - Chardonnay barrique 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  Recas - Sole - Chardonnay barrique 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească, spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Galben auriu cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Chardonnay aduce aproape în toate vinurile o aromă unică de floare, care domină buchetul. Pentru varianta baricată de la Recaș, strugurii oferă aroma florilor de romaniță, urmată de banane, piersici albe, nuci și litchi. Sunt prezente și arome lemnoase de alun și vanilie.

   

  GUST: Se păstrează mai intense aromele de fructe, cu aciditate bună și mineralitate evidentă. În final, își face simțită prezența mierea, care a stat pe fundal, și pomelo, ușor diluat în post gust.   

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb select potrivit la mesele cu ruladă de pui și curcan (la cuptor, cu sos / reducție), pește oceanic și crustacee (rac, langustă, homar). Bun și la desert, alături de prăjituri cu vanilie și tarte cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  67,75 RON
 • Recas - Solo Quinta 2019 - 0.75 L, Alc: 13% Recas - Solo Quinta 2019 - 0.75 L, Alc: 13%

  Recas - Solo Quinta 2019 - 0.75 L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, FETEASCĂ REGALĂ, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL, MERLOT

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Vinurile din gama Solo Quinta sunt create de puterea imaginației și a dragostei pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Fie că sunt vinuri albe sau rose, în fiecare an este realizat un cupaj între patru soiuri albe și unul roșu vinificat în alb, care este schimbat în funcție de strugurii cu cea mai bună performanță din fiecare sezon.

   

  Cele cinci soiuri din Solo Quinta își aduc laolaltă toate aromele intense. Deși pot lăsa impresia că nu se înțeleg, soiurile sunt vinificate aproape separat, de aceea lasă în final un buchet închegat și apropiat de tiparele clasice.  

   

   

  ASPECT: Galben verzui.

   

  MIROS: Puțină tihnă și multă concentrare dezvăluie treptat accente de Muscat, care se grăbesc să se pitească după un complex de note vanilate, flori proaspete de soc, praf de câmp, cozi uscate de trandafir, cireșe albe, corcodușe și flori de viță de vie.

   

  GUST: În gust revin multe dintre aromele fructate și notele vegetale, cu o textură puțin grasă. Mai mult, se dezvăluie pulpa de cireșe albe, fructe de pădure abia crescute și note florale de tei, salcâm și soc. O tentă de minerale și o aciditate medie adu un post gust lung, complex, diferit de alte vinuri.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin demn de mesele cu carne de curcan și găină de țară, gătite pe îndelete la cuptor, meniuri cu pește de baltă, brănzeturi semitari și deserturi cu fructe (piersici, caise).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  100,85 RON
 • Recas - Muse Night rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Muse Night rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Recas - Muse Night rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, CADARCĂ

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Colecția Muse este una inovatoare pe piața din România și se adresează în special persoanelor moderne, cu viață socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acțiunea directă a razelor soarelui.

   

  Pentru a se obține culoare specifică de rose, strugurii sunt lăsați un timp scurt în pielițe pentru a extrage doar o tentă de culoare, apoi sucul roz este extras pentru fermentare. Vinificația are loc în rezervoațe din oțel inoxidabil urmată de îmbuteliere imediată (fără maturare în lemn), și învechire la sticlă de scurtă durată, pentru a se menține prospețimea și vigoare aromelor.

   

   

  ASPECT: Roz trandafiriu.

   

  MIROS: Un vin cu parfum bogat de fructe roșii, însoțite de note delicate de fructe tropicale.

   

  GUST: Fructele roșii sunt definite de cireșe, rodie și fructul pasiunii. Înte fructe se strecoară note din petale de trandafir și zmeurică.

   

  ASOCIERE CULINARA: Un vin potrivit la mesele cu mâncăruri din bucătăria asiatică, dar şi alături de preparate dulci cu fructe de pădure. 

    

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  70,75 RON
 • Recas - Sole - Feteasca Regala barrique 2019 - 0.75L, Alc: 12% Recas - Sole - Feteasca Regala barrique 2019 - 0.75L, Alc: 12%

  Recas - Sole - Feteasca Regala barrique 2019 - 0.75L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECA - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ REGALĂ

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB SEC. În Crama Recaș din județul Timiș, oameni dedicați artei vinului închină un vin tradițional, celui care aduce fiecare recoltă și viața însăși: soarele. Gama de vinuri albe și rose, liniștite și proaspete dăruite de soare sunt oferite tuturor în gama Sole, din care fac parte Chardonnay Barrique, Fetească Regală Barrique și Sauvignon Blanc.

   

  Prin vinurile Sole sărbătorim bucuria de a avea lumină, căldura care învinge frigul și aduce bunătate sufletească , spirit optimist, bucurie și poftă de viață.

   

   

  ASPECT: Auriu cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Sole din Fetească Regală este bogat în arome dăruite de fructe albe de livadă și fructe exotice, cu note florale pe fundal.

   

  GUST: Prospețimea vinului aduce repde savoare unor fructe cu pulpă albă - piersici, pere și ananas. Aciditatea vinului și mineralitatea plăcută îi aduc o jovialitate ce se menține echilibrată și în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor pentru mese ușoare cu carne de pui sau pește. Potrivit și la desert cu fructe (piersici, caise, mango, ananas).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10°C.

   

 • Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14% Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

  Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

  Un amestec aproape alchimic, in care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, creste apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc intr-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, insă doar prin aciditatea incă ridicata si senzatia de vin tare, cu alcool puternic. In rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de varsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia incepand din 2012-13, insă deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile
  117,42 RON
 • Recas - Spumant alb (CH) 0.75L, Alc: 11% Recas - Spumant alb (CH) 0.75L, Alc: 11%

  Recas - Spumant alb (CH) 0.75L, Alc: 11%

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 11%

   

  VIN SPUMANT ALB BRUT. Gama Domeniile Recaș a fost lansată în iunie 2016, după 25 de ani de la înființarea cramelor. Această gamă de vârf cuprinde primele vinuri produse de bănățeni, care au la denumire locul exact de unde sunt culeși strugurii.

   

  Vinurile liniștite în majoritate monosoiuri, urmate de cupajele liniștite și spumante sunt obținute din soiuri autohtone cu lungă tradiție în regiune (Fetească Regală, Fetească Neagră, Cadarcă), dar și soiuri europene cu origini în Franța (Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Muscat, Syrah).

   

  Spumantul alb este obținut din primii struguri din soiul Chardonnay, culeși în fiecare sezon. Această metodă de producție permite menținerea prospețimii și aromelor mai delicate decât cele rezultate din vinificarea strugurilor copți, culeși târziu. Vinificarea se face prima dată prin fermentare tipică vinurilor liniștite, urmată de a doua fermentare în cisterne din inox prin metode Charmat.

   

   

  ASPECT: Galben-pai cu nuanțe verzui. Limpede cu perlaj fin de persistență medie.

   

  MIROS: Parfum din flori de salcâm, mere verzi și note de pâine prăjită.

   

  GUST: Aciditatea naturală prezentă în mare parte din vinul bază, susține aromele și păstrează intensitatea. Notele florale sunt acoperite ușor de cele citrice. Post gustul este echilibrat și lung.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru aperitive cu pește / salate cu pește, paste cu sosuri albe și brânzeturi. La desert este pus în valoare de mango, piersici și caise.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 5 - 7°C.

   

  35,21 RON
Grilă Listă