Vinuri noi

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Gîrboiu Eliminare
  • Crama Girboiu - Livia - Tamaioasa Romaneasca DS 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Crama Girboiu - Livia - Tamaioasa Romaneasca DS 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Crama Girboiu - Livia - Tamaioasa Romaneasca DS 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB DEMISEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru a cultiva cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Livia este numele unei ginte latine, ce a dăinuit timp de generaţii pe teritoriile stăpânite de Imperiul Roman. În recunoaştere pentru acest nume şi originea sa, Crama Gîrboiu a dat naştere unui vin cu arome selecte din soiul Șarbă, cultivat în podgoria din Cotești. 

     

     

    ASPECT: Galben pal, strălucitor.

     

    MIROS: Tămâioasa Românească aduce prospețimea florilor de salcâm, parfumul din fagure de miere și pere românești, dulci și răcoritoare.

     

    GUST: Pe papile este la fel: floral și fructat, pus în evidență de corpolența aromelor și aciditatea persistentă.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin creat pentru serile calde de vară în care poate fi savurat ușor alături de pui, pește și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • Crama Girboiu - Petite Helena - Cupaj alb  (Ch + Sarba) 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Crama Girboiu - Petite Helena - Cupaj alb  (Ch + Sarba) 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Crama Girboiu - Petite Helena - Cupaj alb (Ch + Sarba) 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, ȘARBĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru a cultiva cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Petite Helena 2018, este un vin alb, în ediție limitată, super premium, obținut prin cupajarea soiurilor Chardonnay (proaspăt) 40%, Chardonnay maturat în butoaie din stejar 30% și Șarbă 30%.  

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Chardonnay-ul baricat aduce aromele de fructe exotice, pere zemoase și coajă de lime, iar Șarba aduce esența florilor parfumate de grădină. Notele finale sunt cele de vanilie și scorțișoară, lăsate de baric.

     

    GUST: Vinul are o corpolență surprinzătoare, onctuoasă, egalată de aciditatea și alcoolul bine integrat. Post gustul este lung și revigorant.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Gustul Vrancei este o companie potrivită la mesele cu pui, pește, fructe de mare și paste.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    124,95 RON
  • Crama Girboiu - Constantin - Cupaj rosu (M+CS+FN) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Crama Girboiu - Constantin - Cupaj rosu (M+CS+FN) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Crama Girboiu - Constantin - Cupaj rosu (M+CS+FN) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru a cultiva cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Constantin 2016 este un vin roșu în ediție limitată, super premium, obținut din cele mai bune loturi din Cotești. Cupajul de Merlot 40%, Cabernet Sauvignon 30% și Fetească Neagră 30% este maturat în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens și captivant.

     

    MIROS: Constantin se lasă lin în pahar și aproape imediat împarte buchetul elegant de fructe roșii și negre (zmeură, prune, coacăze negre și cireșe). Complexitatea organoleptică este rezultatul maturării în baricuri noi, din stejar franțuzesc, care își aduc aportul prin notele de vanilie, scorțișoară, tutun și pielărie.

     

    GUST: Vinul acoperă cu răbdare papilele și se arată echilibrat, cu aciditate potrivită și taninuri catifelate, dar persistente. Corpul vinului este peste media fraților mai tineri, iar post gustul se lasă dominat de condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roșu ideal pentru mesele cu mușchi de vită în sos de piper verde, piept de rață caramelizat, brânzeturi maturate, cum este specialitatea Comté. La desert, acest vin este potrivit alături de sufleu de ciocolată neagră sau lava cake.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Crama Girboiu - Bacanta - Rose Special Edition 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Crama Girboiu - Bacanta - Rose Special Edition 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Crama Girboiu - Bacanta - Rose Special Edition 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEȘTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru a cultiva cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante, de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Bacanta face referire la un personaj mitologic pe care acest vin misterios și opulent îl invocă cu ajutorul gustului bine definit și complex. Aspectul, textura și aroma aduc în prim plan și atmosfera ospățului roman, unde se caută plăcerea în orice experiență, iar gusturile se discută puțin, dar cu pasiune.

     

     

    ASPECT: Roz cu tentă de coajă de portocală.

     

    MIROS: Bacanta rose Special Edition este un vin nou al Cramei Gîrboiu - elegant, cu parfum fin de căpșune, piersică, zmeură și grepfrut roz, urmat de note exotice de fructul pasiunii, mango și litchi.

     

    GUST: Aromele de fructe se păstrează pure, textura este cremoasă, minerală și puțin acidulată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de salată Niçoise, Paella cu fructe de mare, homar, ton ȋn crustă de susan, miel cu ierburi Provence, brȃnză Camembert şi Brie

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

Grilă Listă