Vin roze

Cui nu-i place sa se rasfete din cand in cand cu un pahar de vin roze? Beicevrei.ro este magazinul online care ti-l va oferi intotdeauna la cel mai bun pret! Alege Beicevrei si ai garantia ca te vei bucura de aroma autentica a unui vin roze de calitate!


Preferat in special de femei, vinul roze poate fi avea o multime de arome. Printre cele mai intalnite sunt aromele de capsuni, petale de trandafiri, pepene galben, rubarba si coaja de lamaie, insa acestea pot fi diferite in functie de soiul de strugure care este la baza lui.


Acest tip de vin este racoritor, fiind ideal pentru zilele toride ale sezonului estival. In ceea ce priveste temperatura optima de servire, trebuie sa stii ca un vin roze dulce se serveste mai rece, la 7-9 grade Celsius, iar vinurile seci si demiseci se servesc la o temperatura de 9-12 grade Celsius. Asadar, un vin roze este perfect pentru a fi savurat in zilele de vara, alaturi de prietenii tai!


In comparatie cu vinurile rosii care sunt obtinute dupa ce pielita strugurilor fermenteaza multe saptamani la rand, un vin roze este produs atunci cand cojile strugurilor sunt lasate la fermentat pentru o perioada foarte scurta de timp, alaturi de pulpa. Asa se obtine culoarea roz a vinului care ne duce pe toti cu gandul la vara!



Daca te numeri printre iubitorii vinului roze, atunci ar trebui sa stii ca acest sortiment poate fi produs prin trei metode:


1. Metoda Macerarii. Aceasta este cea mai simpla tehnica de a obtine un vin roze. Strugurii sunt lasati la macerat in suc propriu pentru o anumita perioda de timp, iar apoi amestecul este transformat in vin roze. Metoda Macerarii este utilizata mai ales in Franta, in zonele in care acest sortiment de vin are o importanta majora.


2. Metoda Saignee (sangerarii). Aceasta se realizeaza in primele ore din procesul de productie a unui vin rosu. O parte din must este varsat separat intr-o cuva speciala, iar astfel se obtine un vin roze exceptional. Metoda Saignee este utilizata, in special, in podgoriile din California, Napa si Sonoma Valley. Vinurile roze obtinute prin aceasta metoda au o savoare deosebita, dar se intalnesc destul de rar.


3. Metoda cupajului. Aceasta este o alta tehnica simpla de a obtine un vin roze si consta in adaugarea unei cantitati mici de vin rosu intr-o cuva de vin alb. Metoda cupajului presupune folosirea a doar 5% de vin rosu si este folosita mai ales pentru producerea vinului spumant.


Bineinteles, daca iti place vinul roze, trebuie sa stii si cu ce preparate sa il asociezi. Ei bine, acest sortiment de vin face “echipa buna” cu preparatele din carne alba, peste sau fructe de mare. In plus, poti savura un vin roze alaturi de o pizza delicioasa sau o portie gustoasa de paste.


Pe Beicevrei.ro gasesti vinuri roze care apartin celor mai cunoscute branduri atat romanesti, cat si frantuzesti. Avem o gama bogata de vinuri care pot multumi chiar si cele mai pretentioase gusturi. Iti oferim numai bauturi 100% originale la preturi fara egal!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
  • Valahorum - Rose Busuioaca, rose sec, 2019 - 0.75 L Valahorum - Rose Busuioaca, rose sec, 2019 - 0.75 L
    Nou!

    Valahorum - Rose Busuioaca, rose sec, 2019 - 0.75 L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

    SOIUL / SOIURILE: BUSUIOACĂ

     

    VOL. ALC.: 14.2%

     

    VIN ROSE SEC. Valahorum este brand-ul care unește vinurile din trei crame din zona Muntenia și Oltenia, prin pasiunea celor trei oameni care le au în grijă și a echipelor care lucrează cu aceștia an de an. Cramele din Dealu Mare și Drăgășani cresc soiuri românești și străine, pentru vinuri albe, rose și roșii, proaspete și maturate, oferite publicului în game de autor și game selecte din cele mai bune culturi.

     

    Busuioaca este adusă de pe tersele însorite de la Gura Vadului, acolo unde se află podgoria Dealu Mare, cu epoziție sudică, sol calcaros, bogat în argilă și resturi de cochilie, lăsate de fauna bogată a unui corp de apă dispărut în urmă cu milioane de ani.

     

    Valahorum rose de busuioacă este unul dintre acele vinuri reper ale României, semnate de oenologul român Răzvan Macici, întors acasă pentru a se dedica artei de a crea vinul-poezie, o licoare ce îi poartă semnătura inconfundabilă.

     

     

    ASPECT: Rose arămiu și strălucitor.

     

    MIROS: Busuioaca din Dealu Mare ne bucură cu arome din flori de piersic și petale de trandafir, urmate de tonuri de gutuie coaptă și floare de vanilie.

     

    GUST: La scurt timp după ce se aventurează pe limbă, vinul rotund și bine structurat ne mai aduce căteva surprize: aciditate cu note proaspete de cireșe, zmeură, litchi și ceva vegetal, ce pare a fi busuioc.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit la mese cu preparate din pește, fructe de mare, meniuri cu sosuri complexe, ghiveci și ostropel de pui cu mămăliguță. Bun și la desert cu cireșe și pandișpan.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Serve - Terra Romana - Rose 2019 - 0.75L Serve - Terra Romana - Rose 2019 - 0.75L
    -18%

    Serve - Terra Romana - Rose 2019 - 0.75L

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: DEALURILE MUNTENIEI / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA / MERLOT

    Roze-ul Terra Romana este mai mult decât un roze de vară; an după an, începând cu 1996 când elabora primele rozeuri seci din România alături de Guy de POIX, Aurel Rotărescu face apel la experienţa lui pentru definirea acestui asamblaj complex care să poată satisface cele mai exigente și rafinate gusturi.
    Anul 2017 a fost un an cu temperaturi mai moderate si precipitatii foarte bine distribuite care au adus mai multa prospetime si echilibru decat media. Pentru Terra Romana Rose 2017 au fost din nou alese soiurile Merlot si Feteasca Neagră, de pe colinele din împrejurimile Cepturei. Vin obtinut prin metoda “saignee” in proportie de 80 %, restul prin presare directa , din plantatiile de feteasca neagra si merlot, recoltate manual cu o grija deosebita la momentul recoltarii. Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade ,timp de cca 20 zile, pe loturi mici, dupa care s-a facut asamblarea . Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, îl recomandăm servit la 12-13 ⁰C, ca aperitiv sau alături de salate, fructe de mare, carne slabă la grătar sau mezeluri uscate și picante.

    Miros: este un vin complex, floral –caprifoi, trandafir, iasomie dar si fructat – fraguta, caisa coapta
    Gust: fraga, caisa coapta, echilibrat, proaspat, complex și persistent
    Cu ce meniu se serveşte: mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete, uşoare sau ca aperitiv
    Temperatura de servire: 12-13⁰C

    Preț normal: 47,84 RON

    Special Price 39,11 RON

    (-8,73 RON)
  • Serve - Terra Romana - Rose 2018 - 0.375L Serve - Terra Romana - Rose 2018 - 0.375L

    Serve - Terra Romana - Rose 2018 - 0.375L

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: DEALURILE MUNTENIEI / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA / MERLOT

    Roze-ul Terra Romana este mai mult decât un roze de vară; an după an, începând cu 1996 când elabora primele rozeuri seci din România alături de Guy de POIX, Aurel Rotărescu face apel la experienţa lui pentru definirea acestui asamblaj complex care să poată satisface cele mai exigente și rafinate gusturi.
    Pentru Terra Romana Rose 2015 au fost din nou alese soiurile Feteasca Neagră și Merlot, de pe colinele din împrejurimile Cepturei. Seceta din perioada verii a făcut ca acest roze de culoarea somonului sa fie o adevarată infuzie de arome: intens dar echilibrat, cu un nas complex și delicat ce aminteşte de caprifoi și trandafir, Terra Romana Rose 2015 surprinde prin prospeţime și gustul catifelat şi persistent de fructe exotice, pomelo şi caisă pârguită.

    Miros: trandafir, caprifoi, piersică albă
    Gust: fructe exotice, pomelo, caisă pârguită, echilibrat și persistent
    Cu ce meniu se serveşte: mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete, uşoare sau ca aperitiv
    Temperatura de servire: 13⁰C
  • D.  Samburesti - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 14% D.  Samburesti - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    D. Samburesti - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SÂMBUREȘTI – MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROSE SEC. Domeniile Sâmburești se află pe pământ stăpânit de 400 de ani, de oameni harnici care și-au facut un rost pentru ei și pentru țară. Numele Sâmburești vine de la dealul Sâmburul, unde au fost platați pruni. De la 1521, pământul din Sâmburești a fost deținut de oameni credincioși lui Mihai Viteazu, care lucrau viile. La 1700, alături de biserica din localitate sunt menționate viile, iar la 1800, din moșiile lui I.C. Brătianu, au fost împroprietăriți 195 de localnici.

     

    Așa început vinul din Sâmburești să devină cunoscut în toată țara. La sfârșit de secol XIX, și început de secol XX, viticultura din Sâmburești beneficiază de intervenția lui August Joseph Ville, un vestit oenolog trimis de guvernul francez la solicitarea statului Român.

     

    În anii următori vinurile din Sâmburești sunt apreciate, recunoscute, premiate la evenimente internaționale. Perioada comunistă a adus multe lipsuri în Sâmburești, iar faima lor a scăzut considerabil. Povestea continuă din 2005, când Jean Valvis preia domeniile din Sâmburești și reînvie tradiția locului.

     

     

    ASPECT: Rose intens.

     

    MIROS: Rose-ul de Sâmburești este obținut din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot, ce se anunță cu eleganță prin parfumul fin de fructe de pădure, cuceritor și promițător.

     

    GUST: Din bogăția pământului și terroir-ul Munteniei ne bucurăm de un vin plin de viață, aromat de cireșe de primăvară, fragi și coacăze.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese elegante, cu preparate din carne, condimentate, fructe de mare, brânzeturi și gustări ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8 °C.

     

  • Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -10%

    Segarcea - Prestige - Tamaioasa roza 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SEGARCEA - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROZĂ

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE DEMIDULCE. Segarcea, tradus din latină în “pământul mult visat”, este una dintre proprietățile date în administrare Casei Regale a României de către Parlament, în 1884, în timpul regelui Carol I. În scurt timp a luat naștere Administrația Domeniilor Coroanei, care a promovat și a răspândit tehnici noi, a creat o pepinieră cu 60 de soiuri, o cramă, apoi a început producția vinurilor de calitate superioară, cu atestat D.O.C.

     

    După perioada comunistă, pe 10 mai 2002, de ziua regalității, Familia Anghel a refăcut plantația de 300 de hectare de viță, arhitectura originală din timpul monarhiei și crama. Toate acestea au permis reluarea producției de vinuri, cu tehnologie de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate.

     

    Vinurile din gama Prestige sunt create special pentru pasionații de vin roșu, rafinat, creat în spiritul și după tehnicile marilor producători europeni. Asemenea practicilor din vinării tradiționale cu zeci și sute de ani de activitate în Europa de Vest, America de Sud și America de Nord pe domeniul Segarcea strugurii sunt culeși manual, selectați, storși, fermentați și maturați cu drojdie în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Rosecu reflexii e violet.

     

    MIROS: Dulceață de piersici zemoase, caise albe bine rumenite de soare, amestecate cu arome din fructe proaspete ccaise, fructe roșii de pădure) și câteva note delicate de flori.

     

    GUST: Aromele de fructe proaspete de livadă, apoi note de zmeură, fragi, cireșe, merișor și o dulceață din petale de trandafir. Post gust persistent, marcat de aceeași dulceață din flori.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor, răcoritor, pentru serile călduroase de vară. Bun și la meniurile consistente: friptură de vițel la grătar, oaie la cuptor sau pe grătar, salate de legume, brânzeturi și tot felul deserturi cu fructe.<

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 58,91 RON

    Special Price 53,02 RON

    (-5,89 RON)
  • Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5% Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    Recas - Solo Quinta Rose 2019 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, NOVAC, NEGRU DE DRĂGĂȘANI, PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Vinurile din gama Solo Quinta sunt create de puterea imaginației și a dragostei pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Fie că sunt vinuri albe sau rose, în fiecare an este realizat un cupaj între patru soiuri albe și unul roșu vinificat în alb, care este schimbat în funcție de strugurii cu cea mai bună performanță din fiecare sezon.

     

    Cele cinci soiuri din Solo Quinta își aduc laolaltă toate aromele intense. Deși pot lăsa impresia că nu se înțeleg, soiurile sunt vinificate aproape separat, de aceea lasă în final un buchet închegat și apropiat de tiparele clasice.  

     

     

    ASPECT: Roz deschis.

     

    MIROS: Puțină tihnă și multă concentrare dezvăluie treptat arome de fructe roșii (fragi și grepfrut), și arome curate din flori (orhidee și trandafir).

     

    GUST: Cele cinci soiuri își aduc rând pe rând aromele într-un gust complex, intens, specific unui vin matur. La gust, fragii lasă loc și aromelor de grepfrut, portocale roșii și rodie. Aromele de fructe, alcoolul și aciditatea sunt în echilibru aproape perfect. Post gustul este lung, plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la preparate din carne de curcan la cuptor, ruladă de pui, salate cu pește, preparate din bucătăria asiatică și brânzeturi semitari. Bun și alături de prăjituri cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Corcova - Rose  2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Corcova - Rose  2018 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -10%

    Corcova - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, PINOT NOIR, FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. Viticultura din Mehedinți pare să fi fost dintotdeauna o resursă și o parte din viața localnicilor. Primele mențiuni apar în timpul dacilor, iar prezența documentată a viilor din Mehedinți, este stabilită în secolul al XVI-lea.

     

    Viile și vinul din Corcova sunt parte din cele mai dragi amintiri ale nobililor și scriitorilor români și francezi din secolele XIX - XX. După perioada comunistă, în anul 2005, oamenii pasionați și dedicați din echipa Corcova, au extins domeniile, au restaurat cramele apoi au luat asupra lor cea mai grea sarcină - să reclădească faima vinurilor din Corcova.

     

    Pe domeniile Corcova, întinse pe 55 de hectare, parte din vechea moșie a boierilor pământeni din familia Bibești, au fost replantate soiuri românești și soiuri furnizate de Pepinieres Hebinger din Franța: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Muscat Ottonel, Chardonnay, Sauvignon Blanc.

     

     

    ASPECT: Roz deschis cu nuanță somon.

     

    MIROS: Trei soiuri franceze consistente și unul românesc sunt cupajate cu măiestrie de Corcova, într-un rose fascinant, care păstrează un echilibru între aromele de fructe roșii, cu o notă de portocală.

     

    GUST: Pe papile aduce prospețimea fructelor roșii, din care răzbat fragi dulci-amărui. Cu toate cele patru varietăți de struguri, vinul are o aciditate potrivită, ce îl face să fie vioi și universal.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mese cu preparate din carne condimentată, fructe de mare, brânzeturi și gustări ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 39,60 RON

    Special Price 35,64 RON

    (-3,96 RON)
  • Crama Viisoara - Liliana vin rose demidulce 2017 -  0.75L, Alc: 13% Crama Viisoara - Liliana vin rose demidulce 2017 -  0.75L, Alc: 13%

    Crama Viisoara - Liliana vin rose demidulce 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

    REGIUNE / ȚARĂ: COLINELE DOBROGEI / ROMÂNIA

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSE DEMIDULCE. Satul Viișoara se află la 40 de kilometri de Constanța, aproape de drumul dintre Tomis și Adamclisi. Aici, de o parte și de alta a drumului lăsat de Imperiul Roman, oamenii din primul sat, numit Caceamac, și-au construit casele printre vii, apoi satul fost redenumit Viișoara.

     

    În Viișoara, îndeletnicirea sătenilor este legată de vii din vremea ocupației otomane până în 1947 când a început colectivizarea comunistă. Înspirat de poveștile despre vița nobilă din Valea Caceamac, inginerul Gheorghe Albu a replantat vița pe aproape 100 de hectare, cu soiuri albe și roșii aduse de la o pepinieră din Franța. Apoi a construit crama și a început să culeagă rodul de pe pământul dobrogean.

     

    La Crama din Viișoara, echipa inginerului Gheorghe Albu produce vinuri de toate tipurile din cele mai bune soiuri românești, franceze și italiene. Vinurile proaspete și cele baricate, din colecțiile cramei Viișoara, sunt apreciate în toate colțurile țării și premiate la concursuri internaționale de renume. 

     

     

    ASPECT: Rose.

     

    MIROS: Liliana este un vin frumos, asemenea chipului curat de pe etichetă, ce împarte farmece cu note de grepfrut și portocale roșii.

     

    GUST: Un Merlot vinificat lejer într-o licoare fructată, plăcută și răcoritoare, cu post gust mediu.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Gustul demidulce al acestui vin îl recomandă la deserturi: salată, plăcintă, tort și tot ce mai bun, cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    22,00 RON
  • Crama Viisoara - Via Maria vin rose 2018 -  0,75L, Alc: 13% Crama Viisoara - Via Maria vin rose 2018 -  0,75L, Alc: 13%

    Crama Viisoara - Via Maria vin rose 2018 - 0,75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLINELE DOBROGEI / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Satul Viișoara se află la 40 de kilometri de Constanța, aproape de drumul dintre Tomis și Adamclisi. Aici, de o parte și de alta a drumului lăsat de Imperiul Roman, oamenii din primul sat, numit Caceamac, și-au construit casele printre vii, apoi satul fost redenumit Viișoara.

     

    În Viișoara, îndeletnicirea sătenilor este legată de vii din vremea ocupației otomane până în 1947 când a început colectivizarea comunistă. Înspirat de poveștile despre vița nobilă din Valea Caceamac, inginerul Gheorghe Albu a replantat vița pe aproape 100 de hectare, cu soiuri albe și roșii aduse de la o pepinieră din Franța. Apoi a construit crama și a început să culeagă rodul de pe pământul dobrogean.

     

    La Crama din Viișoara, echipa inginerului Gheorghe Albu produce vinuri de toate tipurile din cele mai bune soiuri românești, franceze și italiene. Vinurile proaspete și cele baricate, din colecțiile cramei Viișoara, sunt apreciate în toate colțurile țării și premiate la concursuri internaționale de renume. 

     

     

    ASPECT: Rose strălucitor și limpede.

     

    MIROS: Un vin prietenos cu parfum adus de fructele roșii ale verii, în special căpșuni, scoase din monotonie de condimente ce se joacă subtil cu simțurile.

     

    GUST: Aroma de fructe roșii oferă o degustare proaspătă și revigorantă, cu taninuri subtile și post gust sec, plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose de Cabernet Sauvignon, creat să cucerească preparatele cu pește, mai cu seamă somonul afumat și produsele de patiserie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Crama Viisoara - Via Maria vin rose sec (CS), 2018 - 6 buc x 0.187L, Alc: 13% Crama Viisoara - Via Maria vin rose sec (CS), 2018 - 6 buc x 0.187L, Alc: 13%

    Crama Viisoara - Via Maria vin rose sec (CS), 2018 - 6 buc x 0.187L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLINELE DOBROGEI / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Satul Viișoara se află la 40 de kilometri de Constanța, aproape de drumul dintre Tomis și Adamclisi. Aici, de o parte și de alta a drumului lăsat de Imperiul Roman, oamenii din primul sat, numit Caceamac, și-au construit casele printre vii, apoi satul fost redenumit Viișoara.

     

    În Viișoara, îndeletnicirea sătenilor este legată de vii din vremea ocupației otomane până în 1947 când a început colectivizarea comunistă. Înspirat de poveștile despre vița nobilă din Valea Caceamac, inginerul Gheorghe Albu a replantat vița pe aproape 100 de hectare, cu soiuri albe și roșii aduse de la o pepinieră din Franța. Apoi a construit crama și a început să culeagă rodul de pe pământul dobrogean.

     

    La Crama din Viișoara, echipa inginerului Gheorghe Albu produce vinuri de toate tipurile din cele mai bune soiuri românești, franceze și italiene. Vinurile proaspete și cele baricate, din colecțiile cramei Viișoara, sunt apreciate în toate colțurile țării și premiate la concursuri internaționale de renume. 

     

     

    ASPECT: Rose strălucitor și limpede.

     

    MIROS: Un vin prietenos cu parfum adus de fructele roșii ale verii, în special căpșuni, scoase din monotonie de condimente ce se joacă subtil cu simțurile.

     

    GUST: Aroma de fructe roșii oferă o degustare proaspătă și revigorantă, cu taninuri subtile și post gust sec, plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose de Cabernet Sauvignon, creat să cucerească preparatele cu pește, mai cu seamă somonul afumat și produsele de patiserie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    58,91 RON
  • De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee Sancerre rose, 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee Sancerre rose, 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee Sancerre rose, 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Familiile Comte Lafond si Ladoucette au produs primele vinuri încă din secolul al XVII-lea, iar parteneriatul acestora a câștigat admirație și a adus prestigiu vinurilor franceze timp de două sute de ani. În 1972, Baronul Patrick De Ladoucette a preluat conducerea companiei, a extins operațiunile în Sancerre, Chablis, Vouvray și Chinon și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți exportatori ai vinurilor franceze, la nivel european.

     

    Vinul Comte Lafond este produs în regiunea cu denumire de origine controlată Sancerre, alcătuită din patru localități cu plantații de viță (Bué, Chaudoux, Chavignol și Verdigny). Solul din aceste zone este bogat în straturi de lut, calcar și siliciu, care oferă viței de Sauvignon Blanc, plantată în urmă cu 25-30 de ani, o cantitate considerabilă de minerale.

     

     

    ASPECT: Roz.

     

    MIROS: Parfum complex de citrice, în mare parte, acompaniate suav de tonuri de ierburi și minerale cu nuanțe de piatră de râu.

     

    GUST: Vinul rose de Pinot Noir dintr-un singur lot, fermentat în cantitate mare, cunoscut sub numele de Grande Cuvée, oferă vinului aroma intensă, cu profil aromatic sofisticat. Prima aromă, și cea mai pură, este acea de fructe cu pulpă albă, cu o aciditate medie și post gust sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm atunci când aveți poftă de un vin de calitate, la aperitiv, la mesele cu pește, crustacee și moluște, salate și brânzeturi tari din lapte de capră.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Potențial de învechire la sticla de până la 10 ani).

     

     

    222,53 RON
  • Purcari - Rose de Purcari 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Rose de Purcari 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Rose de Purcari 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSE SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Rose - foiță de ceapă.

     

    MIROS: Rose-ul de Purcari este un cupaj curajos din trei soiuri, recoltate manual și vinificate tradițional, ce oferă arome de fructe roșii și fructe exotice.

     

    GUST: Purcari oferă un vin suav, cu note de caise, piersici și coacăze ce se strecoară cu finețe în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la gustări mediteraneene, brânzeturi aromate și cheesecake la desert.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Chateau D`Esclans - Rock Angel rose 0.75 L - 2018, Alc: 13.5% Chateau D`Esclans - Rock Angel rose 0.75 L - 2018, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau D`Esclans - Rock Angel rose 0.75 L - 2018, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ‚: 2018

     

    REGIUNE /ȚARĂ: PROVENCE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / VERMENTINO / CINSAULT / SYRAH

     

    VOL. ALC.: 13.5 %

     

    Rock Angel rose este unul dintre produsele vinăriei Chateau d’Esclans, din cunoscuta regiune viticolă Provance, din Franța. Strugurii sunt sortați la ochi și selectați pentru a respecta toate cerințele producătorului (formă, dimensiune, culoare, stare generală), sunt răciți până la temperatura 7-8 grade și introduși în presele mecanice de unde se alege mustul pentru maturare în butoaie și cuve din oțel inoxidabil.

     

     

    ASPECT: Rock Angel are culoare deschisă, limpede și atrăgătorare pentru cei care doresc un vin rose îndrăzneț și seducător.

     

    MIROS: Parfumul acestui rose este subtil și fructat. Primele note, care deschid colajul de arome, sunt cele din citrice (lamai), flori și fructe roșii (căpșuni, fructe de pădure).

     

    GUST: Suculent, precis și pur cu o tentă ușoară de tartă cu fructe, mineral cu textură fină, aproape mătăsoasă, ce își împarte farmecul pe bolta palatină. Postgustul acestui vin este mediu, vioi și memorabil, asemenea unei experiențe de inițiere, ce se dorește a fi repetată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ambivalent. Potrivit pentru mesele cu brânzeturi moi, preparate populare din carne de porc, pasăre, dar și preparate selecte din pește și fructe de mare (crustacee).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9ºC.

     

    Preț normal: 195,04 RON

    Special Price 165,78 RON

    (-29,26 RON)
  • Domeniul Coroanei Segarcea - Prestige - tamaioasa roza 2018, 0.75L, Alc: 12.5% Domeniul Coroanei Segarcea - Prestige - tamaioasa roza 2018, 0.75L, Alc: 12.5%
    -10%

    Domeniul Coroanei Segarcea - Prestige - tamaioasa roza 2018, 0.75L, Alc: 12.5%

    Un soi salvat de la extincție, odată cu relansarea, după 2000, a podgoriei din Segarcea, a reușit să își găsească recunoașterea internațională în doar câțiva ani de existență pe piață, cucerind în această primăvară Medalia de Aur la Challenge International du Vin, în Bordeaux. Realizarea este cu atât mai mare cu cât juriul, cu o înclinație evidentă spre vinurile seci, a considerat acest vin demidulce demn de cea mai înaltă distincție.

     

    Aromele distinctive - de piersică bine coaptă, caise albe și fructe roșii de pădure - construiesc un buchet delicat, dar puternic.În gust se regăsesc aceleași arome, însă finalul lasă în urmă o notă lungă de petale și dulceață de trandafiri.

    Preț normal: 58,91 RON

    Special Price 53,02 RON

    (-5,89 RON)
  • Crama Ratesti - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.2% Crama Ratesti - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.2%

    Crama Ratesti - Rose 2018 - 0.75L, Alc: 13.2%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MARAMUREȘ / ROMANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13.2%

     

    Strugurii pentru acest vin s-au cules între 10-15 septembrie, la o acumulare de zahăr de 220-230g/l. Fermentația mustului de Pinot Noir și Merlot s-a făcut în tancuri de inox, după o scurtă macerare de 3 ore.

     

     

    ASPECT: Rose deschis.

     

    MIROS: Note parfumate de căpșuni și zmeură, intens, luminos cu o efervescență delicată.

     

    GUST: Un vin versatil, cu arome de fructe roșii caramelizate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi în diverse asocieri culinare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 18 °C

     

  • Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2018- 0.75L, Alc: 12% Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2018- 0.75L, Alc: 12%
    -10%

    Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2018- 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ROSE SEC, produs după cele mai moderne și riguroase metode tehnologice, ghidate de cunoștintele despre vinificare, tradițională dobândite în Franța. "Ca și tatăl meu, cred că vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie pură de hedonist în minte." Sacha Lichine - vinificator

     

     

    ASPECT: Limpede si strălucitor de o culoare de roz pal cu reflexii de piersică.

     

    MIROS: Fructat, de căpșuni și mure, delicat floral.

     

    GUST: Foarte fructat și plăcut, cu tanini moi, proaspăt și cremos în același timp, de o corpolență medie și o aciditate echilibrată, cu un gust final perceput de papilele gustative, lejer și lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un excelent aperitiv, servit înainte de masă sau lângă gustări din carne albă și carne roșie fiartă sau înăbușită la tigaie. Absolut superb lângă un steak de tuna la tigaie, asezonat cu măsline verzi, sau sandwich cu carne de crab. La finele mesei, lângă un tort de morcovi, nu foarte dulce, sau o porție de fructe proaspete ținute la rece cu frișcă lichidă, fără zahăr, și nu în ultimul rând, cu spumă de căpșuni.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12ºC

     

    Preț normal: 39,27 RON

    Special Price 35,34 RON

    (-3,93 RON)
  • D. Vladoi - Brizza - Rose Demisec 2018 - 0.75L, Alc: 13.8% D. Vladoi - Brizza - Rose Demisec 2018 - 0.75L, Alc: 13.8%

    D. Vladoi - Brizza - Rose Demisec 2018 - 0.75L, Alc: 13.8%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MAMAIA, SYRAH, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13.8%

     

    VIN ROSE DEMISEC. Povestea domeniilor Vlădoi a prins formă în anul 1924, atunci când bunicul Niculae alături de alte familii din zona Drăgășanilor, și-au așezat casele pe ceea ce urma să se numească satul Siminoc, aflat la 20 de kilometri de Constanța.

     

    Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Nicuale Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe, însă urmașii lui nu i-au putut continua munca și în anii comunismului.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, reînceput producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. Astfel, vinurile produse de familia Vlădoi și-au reluat locul printre vinurile românești de seamă, împărțite în patru game, obținute din soiuri românești și soiuri clasice, europene.

     

     

    ASPECT: Rose somon cu reflexii aurii, strălucitoare.

     

    MIROS: Fructat și vegetal. Un cupaj ideal pentru zilele călduroase de vară, la un prânz în mijlocul naturii sau poate la un party de seară.

     

    GUST: Cupajul din soiuri roșii al anului 2018, vinificate în rose, oferă un buchet cireșe coapte, pepene roșu și coacăze. Sunt prezente și note amărui de grepfrut roz și ardei gras verde.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Brizza este un vin proaspăt și energic, potrivit la mese cu preparate asiatice, puțin condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -10%

    Recas - Muse Day rose 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Colecția Muse este una inovatoare pe piața din România și se adresează în special persoanelor moderne, cu viață socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acțiunea directă a razelor soarelui.

     

    Cupajul este dominat de soiul Cabernet Franc, căruia i se alătură soiurile Cabernet Sauvignon și Cadarcă. Strugurii sunt culeși dimineața devreme, pentru a contura un vin cu un caracter proaspăt și vioi.

     

     

    ASPECT: Roz trandafiriu.

     

    MIROS: Note bogate de fructe roșii proaspete, zemoase, susținute subtil de tonuri florale și influențe vegetale.

     

    GUST: Un amestec expresiv și delicat, unde se disting arome de cireșe, merișoare, petale de trandafir și iasomie.

     

    ASOCIERE CULINARA: Poate fi savurat alături de preparate cu specific asiatic, pește sau deserturi cu fructe.

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10ºC

     

    Preț normal: 57,60 RON

    Special Price 51,84 RON

    (-5,76 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă