Sampanie

Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina, care iti va rasfata toate simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala (numita in trecut si Metoda Champenoise), din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta.


Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si celor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole, pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania, Espumante in Portugalia.


Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Sampanie Classic Eliminare
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12%
    -39%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Preț normal: 261,80 RON

    Special Price 158,39 RON

    (-103,41 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%
    -10%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 1.428,00 RON

    Special Price 1.287,58 RON

    (-140,42 RON)
  • Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L

    Moet & Chandon - Sampanie brut Imperial miniatura - 0.2L

    PRODUCATOR / PODGORIE: MOET & CHANDON
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    VIN SPUMANT SEC (CHAMPAGNE BRUT). Moët & Chandon este unul dintre cei mai mari producători mondiali de champagne. Parte din imperiul de produse de lux LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) ce actualmente deţine circa 1000 de hectare de vie şi produce anual aproape 26 de milioane de sticle. Succesul acestei case a devenit fulminant în secolul 19, când Napoleon a avut ocazia să guste aceasta champagne şi s-a îndrăgostit de ea. Vrând-nevrând vestea adicţiei sale pentru această băutură s-a extins foarte repede şi, dintr-o dată, toată lumea bună a Europei dorea să o guste. În 1872 Moet vindea aproximativ 2 milioane de sticle, iar în 1880, 2.5 milioane, cifre colosale pentru acea vreme luând în cosiderare faptul că era considerată un produs de lux.
    A primit 91 puncte din partea Wine Spectator, si 90 de puncte din partea Stephen Tanzer's International Wine Cellar.

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare seducatoare de un galben pai vivace cu accente de un verzui.

    MIROS: Intens si foarte placut, extrem de fructat, de piersici si pere, sustinut de arome florale si de biscuiti.

    GUST: Placut, proaspat, puternic fructat, de caise, pere, mere verzi, delicat de biscuiti si drojdii fine, are o aciditate ridicata, este de o corpolenta medie, cremos si cu un gust final remanet foarte lung de o caracteristica minerala.

    ASOCIERE CULINARA: Ca oricare spumant, este foarte versatil in asocieri culinare. Poate fi asociat cu aperitive / amuse bouche / mizilicuri servite inaintea mesei, cu antreuri sau cu felul principal, pregatite din aproape orice tip de carne, din peste, crustacee sau fructe de mare, atata timp cat preparatele nu sunt extrem de iuti, dulci, sau nu au sosuri brune, foarte intens aromate. Se asociaza elegant cu stridii, tartar de peste spada, capsuni trase in ciocolata alba, File Mignon din vita Kobe, carpaccio din vita Angus, sushi si sashimi din Bluefin Tuna. La finalul mesei 'face fata' intr-un mod reusit la platourile de branzeturi fine, garnisite cu nuci pecan, crackers si fructe poaspete (caise, struguri proaspeti).

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    98,94 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Harmony 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Harmony 0.75L
    Nou!

    Laurent Perrier - Sampanie Harmony 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER 

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC DEMI-SEC. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

    Casa Laurent Perrier a ales pentru această etichetă un cupaj format din Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier. Proprietățile organoleptice sunt diversificate de amestecul cu vinuri de rezervă din peste 55 de culturi diferite și o compoziție de zahăr din trestie, cu vin din același cuvee. Blend-ul final este pus la păstrare timp de trei ani.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, strălucitor ca un briliant adus în razele soarelui de dimineață.

     

    MIROS: Doar câteva minute sunt necesare pentru a descoperi notele de fructe uscate (migdale și alune), urmate de arome prăjite, rumenite, note de miere și rășină de pin.

     

    GUST: Laurent Perrier oferă acel gust complex al șampaniei create cu muncă și dedicare, diferită de majoritatea vinurilor prin notele bogate de fructe, mai exact pirsică și măr, îmbrățișate subtil de ghimbir puțin condimentat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Această șampanie este create și anume gândită să aducă tot ce e mai bun din meniuri dulci și savuroase. Harmony se înțelege bine cu deserturi și produse de patiserie, care lasă gura apă. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C

     

    255,85 RON
  • Dom Perignon - Sampanie brut cutie - 0,75L Dom Perignon - Sampanie brut cutie - 0,75L
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L
    Nou!

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez. Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    ASPECT: galben pai  strălucitor, cu inflexii aurii, cu perlaj perfect hipnotizant.

     

    MIROS: Foarte puternic și proaspăt, floral și delicat, vegetal (soc, de flori de câmp și tei), plăcut fructat, cu accente seducătoare de citrice.

     

    GUST: Complex dar lejer și savuros, extrem de proaspăt, lasă chiar o senzație de "crocant". Delicat vegetal și foarte intens fructat (de grapefruit și lămâie, de caise și piersici, mere verzi, ananas, mere golden). Are o foarte buna aciditate, o corpolență medie, și un gust final lung și intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate savura doar per se pe șezlongul unui lounge pe marginea oceanului. Răcoritor servit foarte rece ca aperitiv înainte de luarea mesei, sau alături de stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de pește în preparate rafinate (sushi, sashimi, file de pește pe pat de piure de mazăre și pesto).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8º C.

     

    1.428,00 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L
    Nou!

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    261,80 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive  - 0.75L Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive  - 0.75L
    Nou!
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%
    -14%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 2.975,00 RON

    Special Price 2.555,00 RON

    (-420,00 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Methuselah - 6L , Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    37.485,00 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%
    -11%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Preț normal: 1.570,80 RON

    Special Price 1.399,00 RON

    (-171,80 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%
    -15%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Preț normal: 1.570,80 RON

    Special Price 1.339,00 RON

    (-231,80 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier. În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute.

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri culese în urmă cu 20 de ani, 50 ani, sau chiar 100 de ani (numite vitnage), și alese special pentru acest sortiment. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie va avea caracteristici ușor diferite.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă, aproape insesizabilă, de miere.

     

    GUST: Această iterare combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Floral si extrem de fructat (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și brocoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    743,75 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12%
    -21%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Preț normal: 520,03 RON

    Special Price 409,00 RON

    (-111,03 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.124,55 RON
  • Mumm - Cordon Rouge sampanie Magnum - 1,5L, Alc: 12% Mumm - Cordon Rouge sampanie Magnum - 1,5L, Alc: 12%
    -22%

    Mumm - Cordon Rouge sampanie Magnum - 1,5L, Alc: 12%

    Sampania Mumm Cordon Rouge este produsa numai din struguri proveniti din zona Champagne,Franta.Pe eticheta apare simbolul celei mai inalte decoratii franceze "Marele Cordon al Legiunii de Onoare".

    Preț normal: 432,36 RON

    Special Price 337,35 RON

    (-95,01 RON)
  • Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12%
    -15%

    Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    CHAMPAGNE BRUT / SEC.

    ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.

    MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.

    GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.

    TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 66,76 RON

    Special Price 56,75 RON

    (-10,01 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Millesime brut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Millesime brut - 0.75L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Millesime brut - 0.75L , Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2002

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANTA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

     

    ASPECT: Strălucitor, de o bună limpiditate și de un galben intens cu inflexiuni aurii și cu o prezență evidentă de dioxid de carbon, cu bule mici, elegante.

     

    MIROS: Mirosul este seducător, curat și extrem de proaspăt, plăcut floral (accentuat de soc și tei), foarte intens fructat (pere Williams), mere verzi și citrice, complex și elegant.

     

    GUST: Este foarte intens, floral și extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lămâie și lime), de o aciditate ridicată, abordabil și lejer, dar complex și rafinat, de o corpolență medie și cu o notă de drojdie subtilă, de un gust remanent foarte lung ce amintește de vanilie și pere răscoapte.

     


    ASOCIERE CULINARĂ: Se pretează ca un excelent aperitiv, de savurat înainte de luarea mesei pentru a avea poftă de mâncare, sau împreună cu amuse bouche pe bază de midii, stridi, carne de pește (sushi și sasimi), fructe de mare, caviar, legume și mezeluri fine ușoare. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 11-13º C.

     

    315,35 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L , Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE DEMISEC

    ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
    MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere si pere supracoapte si are o paleta complexa de arome citrice, sustinute de note elegante de drojdii.
    GUST: Este foarte intens, delicat floral si placut fructat (pere si mere coapte, caise si piersici confiate), de o aciditate ridicata, seducator si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung, ce lasa o senzatie de dulce.

    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine usoare, insotite de sosuri (salsa) dulci acrisoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete (caise, piersici sau ananas insiropat) cu sosuri / dressing dulcege, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, tinuta in bait cu miere si ierburi aromate, cu garnitura de legume sotate si stafide.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    267,75 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L , Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L , Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE ULTRA BRUT echivalentul la Brut Zero sau Brun Nature, adica cu un continut de zahar rezidual chiar mai mic decat la Champagne Brut.

    ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor si de o foarte buna limpiditate, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
    MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere verzi, pere si arome citrice, sustinute de note de drojdii fine.
    GUST: Este foarte intens, floral si placut fructat (pere, mere verzi, caise si piersici, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, elegant si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung.

    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de fructe de mare, midii, stridi, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri fine usoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, pregatita simplu, cu sosuri usoare, cu garnitura de legume sotate si trufe albe.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    357,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă