Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
Filtru
  • BPHR - Pays d’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13% BPHR - Pays d’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    BPHR - Pays d’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Baronul Philippe de Rothschild este descendent al unei familii bogate din Frankfurt, a cărei istorii în lumea vinului a început în Franța (zona viticolă Medoc), în secolul al XIX-lea. În secolului următor, în anii 1920, Philippe de Rothschild a pus bazele faimoasei companii franceze odată cu vinurile comercializate sub eticheta Chateau Mouton Rothschild.

     

    Alături de vinurile Chateau Mouton Rothschild și Mouton Cadet, producătorul francez oferă și vinuri Pays D’oc, cu indicație geografică protejată. Aceste vinuri albe și roșii, mult mai accesibile, sunt produse din soiuri franceze populare, cultivate în diverse localități din regiunea Languedoc-Roussillon.

     

     


    ASPECT: De o bună limpiditate, și o culoare de un galben pai cu accente de lămâie.

     

    MIROS: De o intensitate seducătoare, cu arome de lichor de pere susținute de subtile note de lemon-grass.

     

    GUST: Intens și proaspăt, un echilibru armonios între savoarea piersicilor și cea de zest de lămâie, de o corpolență relativ mare, și cu un gust remanent fructat, lung și plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect lângă preparate fel principal pe baza de pețte, fructe de mare și crustacee, servite lângă legume sotate, risotto-uri simple sau cu sosuri pe bază de lămâie. La finele mesei, se potrivețte bine lângă brânză de capră (Acapella, Chelsea maturată, Feta), asezonată cu piersici uscate și fistic.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12ºC.

     

    Preț normal: 35,70 RON

    Special Price 30,35 RON

    (-5,35 RON)
  • Chivite - Coleccion 125 Blanco 2013 - 0.75L, Alc: 13% Chivite - Coleccion 125 Blanco 2013 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chivite - Coleccion 125 Blanco 2013 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2013

     

    REGIUNE / ȚARĂ: NAVARRA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite, în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria La Cascajera. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

     

    Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra, cu soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri originare din Franța (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay), pentru vinuri de calitate, exportate în 60 de state.   

     

    Chivite Coleccion 125, este o gamă lansată în 1985, la comemorarea primului export de vin, realizat înca din 1860. Gama Coleccion reflectă calităţile unice ale solului pe care este cultivat soiul Chardonnay, cât şi profilul aromatic unic al fiecărui vin, produs an de an. Pentru anul 2013, vinul a fost maturat pe drojdii, în barrique din stejar franţuzesc, timp de 10 luni şi jumătate. 

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu accente verzui.

     

    MIROS: Intens şi complex, puternic afumat, completat cu arome de coajă de pâine prăjită, alune de pădure, coajă de bergamotă şi mentă. 

     

    GUST: Acest Chardonnay se prezintă asemenea vinurilor tradiţionale de calitate, produse în cele mai bune regiuni ale Europei: este onctuos, elegant şi catifelat. Textura şi aroma de verbena îi accentuează propeţimea şi seduc degustătorul cu finalul de citrice, lung şi plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un spaniol bun, ce merită să aştepte o masă cu preparate din carne de peşte, asezonate cu sosuri albe şi ierburi aromate, pregătite la cuptor. Este un bun prieten al preparatelor vegetariene sau vegane, şi nu în ultimul rând, al brânzeturilor tari şi semitari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 227,05 RON

    Special Price 192,99 RON

    (-34,06 RON)
  • Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo Blanco - 0.75L, Alc: 13% Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo Blanco - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo Blanco - 0.75L, Alc: 13%

    REGIUNE / ȚARĂ: RUEDA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: VERDEJO

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra, încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria La Cascajera. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

     

    Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra, cu soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri de origine franceză (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay), pentru vinuri de calitate, exportate în 60 de state.   

     

     

    ASPECT: Galben pai cu note verzui.

     

    MIROS: Intens şi clar cu arome de fructe tropicale (ananas, grepfrut, fructul pasiunii), completat subtil de arome de fructe verzi și note vegetale tipice acestui soi.

     

    GUST: Prospeţimea fructată şi vegetală aduce acea reţetă inconfundabilă a vinurilor create în Lumea Veche: bogate în arome, dar echilibrate după bunul gust al majorităţii celor care iubesc vinul alb, fie el şi din soiul Verdejo.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect la mesele cu fructe de mare, pește gătit cu sosuri, pește afumat, brânză, carne albă, legume, paste și orez.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 45,70 RON

    Special Price 38,84 RON

    (-6,86 RON)
  • BPHR - Mapu - Reserva Merlot Rojo Chile 2016 - 0.75L, Alc: 13% BPHR - Mapu - Reserva Merlot Rojo Chile 2016 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    BPHR - Mapu - Reserva Merlot Rojo Chile 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

     

    Valea Maipo oferă condiții excelente. Vița se află pe terenuri aflate la altitudine, într-un micro-climat influențat de Oceanul Pacific și Munții Anzi. Temperaturile sunt favorabile vițelor și fructelor, iar solul acid este îmbibat de apă curată, scursă de pe piscurile înalte, ce oferă toate elementele necesare pentru soiurile cultivate, printre care se află Cabernet Sauvignon și Carmenere din cupajul Mapu, al anului 2013.

     

    Mapu şi Mapu reserva sunt gamele de vinuri create pentru a împărtăşi tuturor din bogăţia pământului chilian. În limba străveche a populaţiei Mapuche, cuvântul împrumutat pentru numele acestui vin, Mapu, înseamnă pământ. Onorând acest pământ roditor, vinăria baronesei  Phillippine de Rothschild ne oferă un vin expresiv şi elegant, cu acele arome complexe, specifice stilului consacrat în Lumea Veche.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Este puternic și complex, îmbinând elegant arome de fructe roșii și negre de pădure, completate cu note de lemn dulce și anason.

     

    GUST: De o corpolentă relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat și molatec, de o aciditate bine integrată, cu accente fructate (cireșe negre și frăgi). Sunt prezente şi note de ciocolată și pâine prăjită. Gustul final este intens, și lasă o senzație de prospețime.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin creat pentru gurmanzi pasionaţi de carne roșie, frigărui din carne de miel, ceafă de porc la tavă, tocăniță de curcan cu ciuperci, biftec de vită sau ficăței trași la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, stă bine lângă brânzeturi moi și semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 42,84 RON

    Special Price 36,41 RON

    (-6,43 RON)
  • Bottega - Spumant Gold rose - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Spumant Gold rose - 0.75L, Alc: 11.5%
    -20%

    Bottega - Spumant Gold rose - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / ŢARĂ: LOMBARDY / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ROSE BRUT. Originile vinului Bottega le găsim aproape de Molinetto della Croda, în provincia italiană Treviso, unde supușii nobililor au luat în arendă teren pe care au cultivat struguri și au produs vin. După ce arendașii au devenit oameni liberi și-au continuat arta și meseria, iar în anii ’20, Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog a pus bazele brand-ului ce îi poartă numele.

     

    În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial. Parfumul și aroma spumantului rose, produs de Bottega, este dat de strugurii Pinot Noir, culeși manual din viile aflate în partea de nord a Italiei. În procesul de producție pielițele strugurilor sunt lăsate în must timp de 24 de ore, apoi sunt sortate prin presare, iar mustul este lăsat să fermenteze la o temperatură controlată de 18°C.

     

    După un an, când mustul s-a transformat în vin, este fermentat pentru a doua oară prin metoda Charmat, în recipiente din oțel inoxidabil, la o temperatură de 14°C, pentru o perioadă de 60-90 de zile.

     

     

    ASPECT: Roz, cu accente de piersică și perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Parfumul spumantul rose de la Bottega este un amestec natural de flori și fructe de pădure, coacăze și căpșuni sălbatice.

     

    GUST: Gustul rămâne fidel parfumului, cu o ușoară inversare: la început se simt fructele roșii urmate de ușoare accente florale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Gold rose este un excelent aperitiv și este potrivit pentru orice masă. Se așează mai comod alături de meniuri vegetariene și preparate din pește (sushi, scoici, crudități), carne albă și brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4-5 ºC.

     

    Preț normal: 104,99 RON

    Special Price 83,99 RON

    (-21,00 RON)
  • Regnard - Retour des Flandres Bourgogne, alb 2018 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Retour des Flandres Bourgogne, alb 2018 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Regnard - Retour des Flandres Bourgogne, alb 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. „Întoarcerea în Flandra” este cu siguranţă un vin pentru întreaga Europa, creat de casa baronului de Ladoucette, din soiul Chardonnay, crescut în regiunea viticolă Burgundia.

     

    Fie că se referă la un eveniment important din istoria Flandrei, ori o întamplare notabilă din viaţa nobililor legaţi de brand-ul Regnard, acest sortiment îşi poate câştiga usor locul printre cele mai bune vinuri franțuzești din soiul Chardonnay.

     

     

    ASPECT: În sticla originală sau în paharul preferat, acest vin dezvăluie o culoare atrăgătoare de galben pai, intens.

     

    MIROS: Retour des Flandres atrage prin aroma corpolentă, definită de esenţele de fructe, inclusiv pere, mere şi fructe exotice de Acai, ce îşi au originea în pădurea tropicală a Amazonului.

     

    GUST: Gustul duce cu gândul la prospeţime, din fructe, din miere şi unt, arome câştigate în procesele de producţie şi maturare, realizate, asemenea celorlalte sortimente, cu spirit analitic, rigoare şi tradiţie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de preparate simple, cum ar fi piept de pui cu sos de lămâie şi migdale, sau alte preparate din peşte, scoici şi creveţi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

     

    Preț normal: 128,52 RON

    Special Price 109,24 RON

    (-19,28 RON)
  • Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893.

     

    Vinăria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Baronului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare, pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.

     

     

    ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisă, cu uşoară tentă aurie.

     

    MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.

     

    GUST: Gustul ne dezvăluie surpriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămâi, iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe/salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC

     

    Preț normal: 109,96 RON

    Special Price 93,46 RON

    (-16,50 RON)
  • Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest.

     

    Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.

     

     

    ASPECT: După așezare, fermentare și maturare, vinul filtrat este alb-gălbui, limpede.

     

    MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.

     

    GUST: După o învechire de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale, extrase de vița soiului Chardonnay.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12ºC.

     

    Preț normal: 149,94 RON

    Special Price 127,45 RON

    (-22,49 RON)
  • Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13% Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea.

     

    Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitarea în lădițe, vinificarea tradițională şi maturarea în butoaie din stejar francez.

     

     

    ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.

     

    MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).

     

    GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare plină de arome peristente și răcoritoare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort). 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    Preț normal: 249,90 RON

    Special Price 212,42 RON

    (-37,48 RON)
  • Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers.

     

    Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.

     

     

    ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.

     

    MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.

     

    GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 71,40 RON

    Special Price 60,69 RON

    (-10,71 RON)
  • Domaine Rouge Garance - Feuille de Garance AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 14.5% Domaine Rouge Garance - Feuille de Garance AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Domaine Rouge Garance - Feuille de Garance AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: RHONE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, SYRAH, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În regiunea Rhone, din Franța se află domeniul Rouge Garance, cu 30 de hectare, ce oferă producţie pentru 9 soiuri de vin. Dintre acestea, Feuille de Garance, obţinut din sol lucrat fără erbicide, cu materiale organice, după recomandările agriculturii organice.

     

    Soiurile din cupaj sunt cultivate cu pasiune, iar strugurii sunt recoltaţi manual pentru a se realiza un cupaj de 60% Grenache, 30% Syrah şi 10% Cinsault.

     

     

    ASPECT: Recolta din 2017 aduce un vin roşu închis, impresionant, atât în sticla proprie cât şi într-un pahar corespunzătr ce îi va pune în valore tonul și aromele.

     


    MIROS: Toate soiurile îşi aduc contribuţia pentru iubitorii de cupaje roşii, însă cel mai puternic dintre ele este Syrah, ce oferă notele de mijloc, persistente și rafinate

     

    GUST: Un vin proaspăt şi echilibrat, cu note de violete, piper şi coniac distilat din cireşe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit pentru mesele îmbelşugate cu carne de vită, miel şi vânat (cerb).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 75,68 RON

    Special Price 64,33 RON

    (-11,35 RON)
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%
    -15%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARA: VENETO - FRIULI VENEZIA GIULIA  /  ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.:  11%

     

    VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere.

     

    Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din struguri Glera, crescuţi în regiunea Veneto și în provincia Pordenone din regiunea Friuli Venezia Giulia.

     

     

    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.

     

    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.

     

    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8 ºC

     

    Preț normal: 51,52 RON

    Special Price 43,79 RON

    (-7,73 RON)
  • Banfi - Chianti Classico Riserva, rosso 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Banfi - Chianti Classico Riserva, rosso 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -6%

    Banfi - Chianti Classico Riserva, rosso 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CABERNET SAUVIGNON, CANAIOLO NERO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Giovanni F. Mariani Senior este cel care a fondat în 1919, în New York, compania Banfi Vintners, și a devenit unul dintre cei mari importatori din S.U.A. interbelică. Pasiunea pentru vinuri italiene a fost continuată de familia Mariani, iar în 1978, frații John și Harry au fondat Castelo Banfi și au început producția de vin în Italia, regiunea viticolă Toscana.

     

    La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte. Producătorul italian deține plantații ce i-au permis în ultimii ani să extindă numărul soiurilor cultivate. Colaborări cu pepiniere și producători versați ai industriei au adus în portofoliul Banfi, vinuri din soiuri noi, cum ar fi Riesling și Pinot Noir

     

    În cazul acestui vin, istoria îndelungată a producătorului Castelor Banfi și tradiția regiunii viticole Toscana în producția de vinuri Chianti, se completează perfect pentru a oferi unul dintre produsele etalon ale Italiei vechi și noi.

     

    Strugurii selectați, în majoritate din soiul Sangiovese, sunt presați și fermentați la o temperatură de 25-30°C. După fermentație vinul este tras în butoaie din stejar aduse din Slovenia, cu o capacitate de 60-120 de hecto litri, și este lăsat la maturare timp de 12 luni.

     

     

    ASPECT: Rubiniu închis.

     

    MIROS: Buchet echilibrat și elegant, compus după o partitură dominată de prune zaharisite, fructe de pădure cu note de lemn dulce, vanilie și pielărie.

     

    GUST: Pe papile, vinul are o adâncime neexplorată, în care se găsesc, cu puțină răbdare, note de cireșe și, din nou, piele, nuanțe de lemn și tanini moi. Aciditatea este medie, plăcută, iar finalul este lung, fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Chianti Classico este un vin cu arome potrivite pentru multe preparate cu carne, meniuri din bucătăria italiană, sau brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 99,48 RON

    Special Price 93,10 RON

    (-6,38 RON)
  • Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75L, Alc: 14% Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    -18%

    Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC, MERLOT, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC.Frescobaldi este un brand italian, iar istoria familiei Frescobadi începe în urmă cu 1000 de ani în regiunea Toscana. Bancheri cu mare influenţă, trezorieri ai Angliei, sau patroni ai artei florentine, în timpul Renaşterii, cei din familia Frescobaldi, asemenea altor nume celebre, au avut în proprietate culturi întinse de viță de vie, care au permis formarea unei tradiţii în producţia de vin.

     

    Familia Frescobaldi a perseverat prin creativitate şi promovarea excelenţei. Cu aceste două calităţi, în prezent deţine şapte domenii, fiecare cu propria etichetă, unde sunt produse vinuri care definesc cultura italiană. Unul dintre domeniile Frescobaldi este Tenuta Ammiraglia din comuna Magliano, Toscana, aflată pe coastă, aproape de Marea Tireniană.

     

    Terremore este un vin dominat de soiul Cabernet Sauvignon, la care au fost adăugate cantităţi mici de Cabernet Franc, Merlot şi Syrah. Pieliţa boabelor a fost lăsată la macerat timp de 13 zile, iar după fermentaţia alcoolică, vinul a fost maturat în butoaie din stejar timp de 12 luni. Terremore este un vin roşu creat cu respectarea tradiţiei îndelungate a regiunii viticole Toscana, cea mai cunoscută și apreciată din toate cele aflate în Italia.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intens, cu reflexii purpurii. 

     

    MIROS: Parfumul este elegant, chiar lasciv prin aromele de afine, coacăze, mure, ce abia deschid simțurile pentru notele de mirodenii exotice, lemn dulce şi vanilie oferită de maturare.

     

    GUST: Papilele gustative sunt învăluite de o textură frumoasă, cu multe arome elegante ce aşteaptă să fie descoperite. Fructele din buchet reapar şi, pe lângă acestea, tanini care îi ridică aromele la un alt nivel şi vestesc un post gust fructat, lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele cu carne friptă la grătar, paste cu carne şi sos de tomate, sau pizza quattro formaggi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 75,99 RON

    Special Price 61,99 RON

    (-14,00 RON)
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniu Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot.

     

    Cupajul anului 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc, maturat 18 luni în două barique-uri din stejar franțuzesc (primul nou, al doilea aflat la a doua umplere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 185,64 RON

    Special Price 157,79 RON

    (-27,85 RON)
  • Tenuta Valleselle - Aureum Acinum, Amarone Della Valpolicella 2016 - 0.75L, Alc: 15% Tenuta Valleselle - Aureum Acinum, Amarone Della Valpolicella 2016 - 0.75L, Alc: 15%
    -15%

    Tenuta Valleselle - Aureum Acinum, Amarone Della Valpolicella 2016 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ:  VENETO  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA, CORVINONE, RONDINELLA, MOLINARA

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    În prezent Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia, şi continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lasize. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle, anual.

     

    Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Aureum Ancium este un cupaj din patru soiuri italiene: Corvina, Corvinone, Rondinella şi Molinara. Strugurii sunt culeşi la maturitate optimă şi vinificaţi tradiţional: boabele sunt separate, presate, iar mustul este lăsat să fermenteze în condiţii controlate până la 20 de zile. Cupajul urmează maturare în butoaie de stejar unde finalizează fermentaţia malolactică timp de maxim 24 de luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intens

     

    MIROS: Buchet elegant, cu nuanțe de fructe roșii coapte, în special cireșe și ciocolată morello. Cupajul surprinde cu referințe picante și un finisaj delicios de ciocolată dulce-amară.

     

    GUST: Un cupaj tradiţional italian cu structură şi elegaţă remarcabilă, oferită de savoarea echilibrată, tanini moi şi alcool natural, bine integrat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin robust pentru mese gurmande cu carne rosie la grătar, cu sosuri uşor condimentate, sau brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

    Preț normal: 342,72 RON

    Special Price 291,31 RON

    (-51,41 RON)
  • Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.3L Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.3L
    -5%

    Dassai 45 - Sake Junmai Daiginjo - 0.3L

    REGIUNE / ȚARĂ: YAMAGUCHI / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 16%

     

    VIN CLAR SEC. Dassai este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de Sake ale companiei Asahi. În urmă cu 30 de ani bautura sake, produsă de Asahi a încetat să mai fie un produs de succes. Drept urmare, Asahi a construit o fabrică nouă și a creat un brand nou numit Dassai.

     

    În perioada următoare au lansat sortimentele de sake “23”, “39” și “50” (cifrele semnifica gradul de decorticare al orezului si implicit taria produsului). Astfel, brand-ul de sake Dassai a devenit popular atât în Japonia cât și în Europa și America de Nord.

     

    La distileria Dassai din prefectiura Yamaguchi este adus orez de la ferme aflate în 9 prefecturi diferite, iar toate etapele de producție se desfășoară cu rigoarea și tradiția japoneză păstrată de zeci de ani.

     

     

    ASPECT: Clar și limpede.

     

    MIROS: Arome de fructe, malț și o notă de condimente.

     

    GUST: Obținut din orez japonez decorticat în proporție de 45%, apa și koji (drojdie) de orez, Dassai 45 este fin, echilibrat cu o aromă ușor dulce din portocala, condimente și malț rumenit. Finish clar, curat, malț cald, ușor astringent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm la preparatele din carne de porc, pește, sushi, sashimi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5°C.

     

    Preț normal: 73,19 RON

    Special Price 69,53 RON

    (-3,66 RON)
  • Tenuta Valleselle - Ripa Magna, Corvina di Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5% Tenuta Valleselle - Ripa Magna, Corvina di Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Tenuta Valleselle - Ripa Magna, Corvina di Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi încât să pornească propria afacere. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    În prezent Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia şi continuă să producă vinuri cu eticheta proprie în orășelul Lazise. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle anual.

     

    Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Ripa Magna este un vin obţinut din soiul italian Corvina Veronese crescut în podgoria de pe dealurile însorite ale provinciei Verona. Strugurii sunt lăsaţi să atingă punctul optim de coacere, apoi sunt recoltaţi manual, desciorchinaţi, presaţi, lăsaţi la macerare şi fermentaţi la o temperatură controlată de 22 - 26 °C, timp de 10 zile. Buchetul amplu, caracteristic stilului italian aduce o parte din tradiţia vinurilor din Lumea Veche şi experienţa unui vin de calitate superioară.

     

     

    ASPECT: Roşu intens cu ușoare reflexii rubinii.

     

    MIROS: Fructat și complex, cu note de vârf dominate de mure, afine și coacăze urmate spre final de cireșe negre, coapte.

     

    GUST: Corpolent și cu o finețe desăvârșită, aromele de fructe de pădure și cireșe negre sunt completate perfect de aromele de condimente și lemn provenite de la butoi. Post gustul este lung si catifelat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un monosoi intens şi sofisticat potrivit la mese cu bucate gătite simplu, la grătar sau înăbuşite, urmate de un platou cu brânzeturi maturate tradiționale din regiunile italiene sau franceze.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 20°C.

     

    Preț normal: 118,52 RON

    Special Price 100,75 RON

    (-17,77 RON)
  • Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino DOC bianco Bolgheri 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino DOC bianco Bolgheri 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino DOC bianco Bolgheri 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: VERMENTINO

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ALB SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniul Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii.

     

    Principala calitate a acestui Vermentino este capacitatea de a oferi aromele caracteristice vinurilor de Bolgheri. Monosoiul aduce și savoarea pură a fațetelor aromatice ce îl diferențiază de celelalte vinuri. Solosole înseamnă ‘numai soare’, și spune povestea reală a muncii din vie și a timpului petrecut la soare.  Strugurii sunt lăsați să se coacă bine, iar atunci când sunt de un galben intens, începe recoltarea manuală și vinificarea.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu cu tentă verzuie.

     

    MIROS: Solosole se destăinuie simțurilor cu note de drupe (piersică, caisă), urmată de note sulfuroase și piatră silex.

     

    GUST: Un vin cu corp mediu, generos ăn arome de fructe. Finish lung, sec și gustos, mai ales când este tânăr. În pahar evoluează și în alte arome ce dau de înțeles potențialul excelent de învechire.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin și pentru masa de prânz, cu aperitive, pește crud, fructe de mare la gril, tocane de pește și preparate cu legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 107,10 RON

    Special Price 91,04 RON

    (-16,06 RON)
  • Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2016 - 0.75L, Alc: 14% Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    -15%

    Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2016 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALLE CENTRAL / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Brand-ul Almaviva este rezultatul unui parteneriat încheiat în 1997 între baronesa Philippine de Rothschild, Președintele consiliului Baron Philippe de Rothschild SA din Franța și Eduardo Guilisasti Tagle, Președintele companiei Viña Concha y Toro S.A din Chile. Rezultatul parteneriatului Franco-Chilian este un vin excepțional denumit Almaviva, după Contele Almaviva, eroul din „Nunta lui Figaro”, faimoasa piesă a lui Beaumarchais.

     

    Culturile de vie se află în Chile, la cea mai mare altitudine din Valea Centrală, în Puente Alto, o porțiune de teren cunoscută de peste 20 de ani pentru condițiile bune oferite soiului Cabernet Sauvignon. Solul din Puente Alto este bogat în piatră mare, nisip și argilă. Toate aceste straturi permit rădăcinilor să tragă apă din belșug cu un pH redus și minerale pentru cele cinci soiuri de struguri roșii.

     

    În Valea Centrală, Cabernet Sauvignon a fost plantat în urmă cu 30 de ani. În prezent, cele 60 de hectare conțin și culturi din soiurile Carmenere, Cabernet Franc, Merlot și Petit Verdot.

     

     

    ASPECT:  Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Parfumul complex și subtil dezvăluie aromele delicate și pure din fructe de pădure: zmeură și mure unite armonios cu note de cafea și caramel.

     

    GUST: Cupajul roșu Almaviva satisface pofta de vin roșu robust, neted (mulțumită taninilor), echilibrat și persistent, cu note finale de vanilie și piper. Vinul anului 2016 a fost maturat 16 luni în butoaie noi din stejar franțuzesc și păstrează cu eleganță și dedicare linile generale ale stilului creat în urmă cu 20 de ani.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri cu carne de vită, pasăre și paste. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 1.285,20 RON

    Special Price 1.092,42 RON

    (-192,78 RON)
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă