Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%
    -24%

    Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%

    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

     

    VOL. ALC.: 7.5%

     

    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.

     

    Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare și descoperire.

     

    Asti Martini este obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

     

     


    ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

     

    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

     

    GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (de grapefruit și lămâie, caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepie, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și sosuri dulci.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 108,11 RON

    Special Price 82,27 RON

    (-25,84 RON)
  • Allegrini - Soave DOC, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13% Allegrini - Soave DOC, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Allegrini - Soave DOC, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Allegrini Soave este unul dintre vinurile produse de Familia Allegrini, un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto, încă din secolul al XVI-lea, când au început să producă primele vinuri tradiţionale italiene.

     

    Gamele de vinuri produse în prezent de Allegrini sunt în mare parte rezultatul muncii depuse de Giovani Allegrini, omul care a construit un concern stabil, eficient şi inovativ.

     

    Familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii ce au în total 100 de hectare. Pe domeniile Allegrini sunt cultivate soiuri roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri roşii monosoi şi cupaj. Doar două sortimente de vin alb sunt produse de Allegrini, cu soiuri de origine franceză cum este Chardonnay, iar dintre acestea vă oferim sortimentul Soave al anului 2015.

     

    Soave este obţinut din struguri Garganega şi Chardonnay cultivaţi pe dealurile din comuna Mezzane di Sotto (regiunea Veneto), vinificaţi exclusiv în tancuri din oţel inoxidabil. Cele două soiuri sunt cupajate într-un vin graţios, cu arome florale şi fructate, proaspete şi persistente, echilibrate de o mineralitate naturală.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfumul vinului este suav, cu note distincte de flori albe, din care se remarcă iasomia, urmată de un şir plăcut de note citrice.

     

    GUST: Soave este un vin creat pentru a fi savurat fără aşteptare. De la primele picături ajunse pe papile, vinul îşi arată corpul mediu şi sprinten, care oferă prospeţimea clară a unui cupaj alb, maturat maxim 6 luni în cuve de oţel şi în sticlă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Soave este curajos cu tot ce are pregătit gazda sau bucătarul favorit: icre negre (caviar), picioare de broască, peşte afumat şi orice alt fel de aperitiv. Îl recomandăm şi alături de un rissoto cu şofron, peşte crud, fructe de mare, crustacee, tempura, sushi, sashimi şi alte preparate asiatice, bine condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 59,98 RON

    Special Price 50,98 RON

    (-9,00 RON)
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Preț normal: 432,68 RON

    Special Price 367,78 RON

    (-64,90 RON)
  • Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2003

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Brand-ul Regnard, din regiunea Bourgogne, Franța, are o tradiţie de aproape 160 de ani în producţia de vinuri albe, din soiul Chardonnay.

     

    Strugurii din care sunt obţinute vinurile Regnard sunt ierarhizate în funcţie de straturile de sol Kimmeridgian şi Portlandian. Solul Kimmeridgian oferă vinului mineralele extrase din carbonat din calciu, format din perioada Jurassicului, iar solul Portlandian oferă un strugure fără minerale, dar bogat în arome de fructe.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, intens și strălucitor.

     

    MIROS: Un vin cu parfum complex, dominat de fructe exotice, soc și iasomie.

     

    GUST: Rafinat, fructat (pere, ananas, banane, pepene galben și citrice). Vinul alunecă ușor, păstrează o aciditate medie și un gust final, bogat în minerale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent, sau un companion respectabil la mesele cu salate ușoare de vară, cu fructe, cu file de pește (somon, biban de mare) și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Se recomandă aerarea prin decantare).

     

    Preț normal: 2.744,00 RON

    Special Price 2.332,40 RON

    (-411,60 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome curate de coacăze negre şi cireşe negre, amestecate cu arome din lemn de santal şi ceva mineral, apropiat de grafit.

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizie, prin textura fină, corpul rotund şi tanini bine definiţi, amplificaţi de fructele roşii. Finish-ul este o delectare: lung, la fel de echilibrat, clasic pentru un vin rafinat produs de Clerc Milon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine, uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 542,64 RON

    Special Price 461,24 RON

    (-81,40 RON)
  • Croft - Port Wine Tawny - 0.75L, Alc: 20% Croft - Port Wine Tawny - 0.75L, Alc: 20%
    -30%

    Croft - Port Wine Tawny - 0.75L, Alc: 20%

    REGIUNE / ȚARĂ: PORTO / PORTUGALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TINTA RORIZ, TOURIGA FRANCA, TOURIGA NACIONAL

     

    VOL. ALC.: 20%

     

    VIN FORTIFIAT ROȘU DULCE. Compania Croft a apărut în 1588 în Marea Britanie (York), iar fondatorii şi-au mutat operaţiunile din Franţa în Portugalia, unde au început producţia de port pe la 1700.

     

    La nivel mondial, Croft este unul dintre producătorii tradiționali de vin Port. Brand-ul cu origini britanice este apreciat în special pentru vinurile maturate timp de ani, chiar zeci de ani (vintage), dar şi pentru rezervele de vinuri cu arome complexe și rafinate.

     

    Vinurile port sunt produse în Valea Doura, în orăşelul Pinhão, ce găzduieşte domeniul Quinta da Roêda şi unele dintre cele mai vechi culturi de viţă de vie. După 430 de ani, schimbări aduse de evenimente mondiale şi preluări de către mari companii, Croft rămâne o afacere de familie, dedicată tradiţiei vinului Port, obţinut în toate stilurile consacrate, pentru cunoscători şi pasionaţi.

     

     

    ASPECT: Port Tawny are o culoare caracteristică de roşu închis cu tentă maronie.

     

    MIROS: Fructe coapte şi moi cu arome de smochin şi prune, urmate de note atrăgătoare de lemn şi mirodenii.

     

    GUST: Pe papile este neted şi rotund, plin de aromele unor gemuri de fructe. Bogat în tanini, astringent, cu alcool bine integrat şi post gust fructat, lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent, pentru mesele cu preparate din carne de vită şi gustări cu brânzeturi tari şi maturate. Delicios şi alături de deserturi pe bază de ciocolată dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 13 - 20°C.

     

    Preț normal: 82,82 RON

    Special Price 58,26 RON

    (-24,56 RON)
  • Croft - Port Wine White - 0.75L, Alc: 20% Croft - Port Wine White - 0.75L, Alc: 20%
    -30%

    Croft - Port Wine White - 0.75L, Alc: 20%

    REGIUNE / ȚARĂ: PORTO / PORTUGALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: ARINTO, BOAL, ESGANA CAO, FOLGASAO, GOUVEIO, VIOSINHO, RABIGATO

     

    VOL. ALC.: 20%

     

    VIN FORTIFIAT ALB SEC. Compania Croft a apărut în 1588 în Marea Britanie (York), iar fondatorii şi-au mutat operaţiunile din Franţa în Portugalia, unde au început producţia de port pe la 1700.

     

    La nivel mondial, Croft este unul dintre producătorii tradiționali de vin Port. Brand-ul cu origini britanice este apreciat în special pentru vinurile maturate timp de ani, chiar zeci de ani (vintage), dar şi pentru rezervele de vinuri cu arome complexe și rafinate.

     

    Vinurile port sunt produse în Valea Doura, în orăşelul Pinhão, ce găzduieşte domeniul Quinta da Roêda şi unele dintre cele mai vechi culturi de viţă de vie. După 430 de ani, schimbări aduse de evenimente mondiale şi preluări de către mari companii, Croft rămâne o afacere de familie, dedicată tradiţiei vinului Port, obţinut în toate stilurile consacrate, pentru cunoscători şi pasionaţi.

     

     

    ASPECT: Galben intens cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un vin cu parfum intens, compus din arome de fructe coapte şi citrice, cu note miere şi stejar.

     

    GUST: Pentru acest vin fiecare dintre soiuri este vinificat în cuve din lemn de stejar aproximativ trei ani, pentru a îmbogăţi profilul aromatic. După ce este lăsat câteva minute să respire, vinul îşi dezvăluie aromele pure  şi catifelate de fructe dulci. Finalul este dulceag şi uşor lemnos. În post gust reţine aceleaşi arome, diminuate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat ca aperitiv sau cu fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 82,82 RON

    Special Price 58,26 RON

    (-24,56 RON)
  • Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15% Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%
    -15%

    Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. Selvapiana este un domeniul situat de-a lungul râului Sieve, unde se afla în Evul Mediu un turn de observație pentru apărarea orașului Florența. În perioada Renașterii domeniul a fost extins cu o vilă, reședință a nobilimii și prelaților italieni. Michele Giuntini a cumpărat domeniul în 1827, și cel puțin din acele vremuri, urmașii săi cultivă vița de vie din jurul proprietății.

     

    Pe domeniul Selvapiana se află în prezent o pivniță construită în 2005, dotată cu cisterne de oțel noi și cisterne din beton folosite anterior la producția de vin. Fermentarea strugurilor are loc fără drojdie, din 1992, sulfiții sunt adăugați în cantități mai mici, iar macerarea în prezența cojilor de struguri se desfășoară pe cel puțin 30 de zile pentru a oferi vinurilor cele mai consistente arome. Matuarea vinului se face tradițional, în butoaie din stejar aflate în vechea pivniță de piatră a vilei Selvapiana.  

     

    Familia Giuntini cultivă soiurile Sangiovese, Canaiolo Colorino, Malvasia Nera, dar și soiuri franceze (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Syrah), pentru vinuri, în majoritate roșii, monosoiuri și cupaje.

     

     

    ASPECT: Roșu-granat.

     

    MIROS: Chianti Rufina este un etalon al vinăriei Selvapiana, un Chiati de primă clasă, obținut din soiul Sangiovese. După un moment de respiro, complexitatea aromatică a vinului lasă libere aromele de flori, fructe de pădure și cireșe dulci.

     

    GUST: Produs tradițional și maturat în butoaie din stejar francez, acest monosoi aduce pe papile un echilibru între rafinament și putere, prin aciditatea bine păstrată și taninurile dulci, șlefuite. Final lung, consistent și aromat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin italian este pus cel mai bine în valoare de preparatele bucătăriei italiane: aperitive, miel la cuptor cu rozmarin și usturoi, carnați cu fasole în stil toscan, vânat (fazan și mistreț), paste și ciuperci gătite după rețete clasice. După toate acestea, face față și unui platou cu brânzeturi (pecorino, parmigiano-reggiano).  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16°C. (Potențial de învechire la sticlă de 20 până la 30 ani. Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 135,66 RON

    Special Price 115,31 RON

    (-20,35 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12%
    -30%

    Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier.

     

    În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Roz somon cu perlaj fin.

     

    MIROS: Aroma este precisă şi foarte crocantă. O gamă largă de fructe mici, roşii: căpşuni, zmeură, coacăze roşii şi cireşe negre. Prospeţimea domină uimitor notele aromatice. 

     

    GUST: Gustul este intens cu arome de fructe, curat, bine-definit şi uşor ascuţiţ, apoi vinul se deschide pentru a oferi impresia cufundării într-un coş de fructe de pădure, proaspăt culese: căpşuni, cireşe Morello, coacăze negre şi zmeură.Vinul este suplu şi rotund spre final. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Laurent-Perrier Alexandra rose este un aperitiv delicios, ori o alegere inspirată la mesele cu mezeluri fine (precum prosciutto de raţă), peşte crud (chefalul marinat şi tartar de ton roşu), creveţi la grătar, carne de miel şi brânzeturi cremoase. Cuvée Rosé se potriveşte extraordinar pentru deserturi de fructe roşii.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 1.666,00 RON

    Special Price 1.160,00 RON

    (-506,00 RON)
  • Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0.75L, Alc: 14.5% Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară.

     

    Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită.

     

    GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar franțuzesc, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Este recomandată decantarea timp de minim 30 de minute).

     

    Preț normal: 85,68 RON

    Special Price 72,83 RON

    (-12,85 RON)
  • Poggio al Tesoro - Mediterra, IGT rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14% Poggio al Tesoro - Mediterra, IGT rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%
    -15%

    Poggio al Tesoro - Mediterra, IGT rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniul Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii.

     

    Aromele vinului Mediterra reflectă pe deplin caracteristicile zonei Bolgheri, prin armonia remarcabilă între parfumul natural și aromele calde. Fațeta condimentată, oferită de soiul dominant Syrah, răsplătește pasionații ca un suvenir adus din inima Italiei.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, cu tentă purpurie.

     

    MIROS: Un vin cu parfum intens de fructe, marcat de coacăze negre, prune și cireșe. Fructele sunt susținute cu naturalețe de notele unui amestec de piper alb și vegetale.

     

    GUST: Papilele sunt distrate cu esențe fructate, ușor picante, cu tanini moi și post gust intens, memorabil.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru multe feluri de preparate pe bază de carne, mezeluri, pește (chefal) în sos de tomate, pește fiert și cod cu sare gătit în stilul Livorno, fructe de mare, brânzeturi semitari, inclusiv specialitatea italiană Pecorico.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    Preț normal: 99,96 RON

    Special Price 84,97 RON

    (-14,99 RON)
  • Stefano Farina - Le Bocce, Chianti Classico, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Stefano Farina - Le Bocce, Chianti Classico, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Stefano Farina - Le Bocce, Chianti Classico, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CANAIOLO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930, când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Stefano a început să producă vin în anul 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.

     

    După război, Stefano şi-a continuat activitatea şi a transmis pasiunea pentru vin copiilor şi nepoţilor, care au dezvoltat afacerea. Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii 1970. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii din cele trei mari regiuni viticole: Piedmont, Toscana şi Apulia.

     

    Chianti este un vin italian cunoscut în toată lumea. Pentru casa Stefano Farina, este un etalon al succesului în arta oenologiei. Stefano Farina aduce o interpretare modernă şi elegantă a vinului Chinati prin adăugarea unui mic procent din soiul Canaiolo, alături de cei 95% din clasicul Sangiovese, vinificat tradiţional. Cupajul este ţinut în cuve din ciment timp de 6 luni, apoi 12 luni în butoaie mari din stejar, de origine Slavonă. După îmbuteliere, vinul este păstrat încă 3 luni înainte să fie trimis spre comercializare.

     

     

    ASPECT: Roșu-grena, cu delicate accente de cărămiziu.

     

    MIROS: Arome intense de fructe negre: cireșe negre, mure, afine și coacăze, susținute de aroma elegantă a lemnului folosit la maturare.

     

    GUST: Echilibrat și elegant, de o corpolență medie spre mare, cu tanini moi și aciditate bine integrată. Paleta gustativă este complexă, mulțumită aromelor de vegetale (ciuperci, arome de hambar, pământ reavăn), lemn de stejar și fum. Gustul final este lung și discret, fructat și dulceag.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect lângă tocănițe din carne roșie, din vită / vițel, porc. miel / oaie și berbecuț. Aceleași cărnuri pot fi gătite pe grill, servite cu sosuri și pe grătar, garnisite cu legume. La finalul mesei, este perfect lângă brânzeturi moi și semimoi cu biscuiți și fructe uscate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

    Preț normal: 122,81 RON

    Special Price 104,39 RON

    (-18,42 RON)
  • Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2009 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON, SEMILLON

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Se spune că originile numelui Carbonnieux vine de la familia care a deţinut vii în Leognan, în secolul XI. Legătura veche între producția de vin și numele Carbonnieux este confirmată de acte întocmite de călugării Benedictini, în 1292. În perioada târzie a Evului Mediu, vinurile din cetatea Carbonnieux erau comercializate în Franţa şi în teritoriile vecine.

     

    După sute de ani şi alţi proprietari francezi de renume, care au continuat producţia de vin pe domeniul Carbonnieux, în sub regiunea Graves din Bordeaux, după Al Doilea Război Mondial, castelul şi viile au fost cumpărate de Marc Perrin. Familia Perrin a extins culturile de viţă de vie, a construit şi a modernizat pivniţele, a investit în tehnologie și a extins gama de vinuri.

     

    Pe loturile de pământ ce conţin straturi de clei, pietriş, calcar, nisip şi argilă, transformate de viticultura practicată timp de 700 de ani, familia Perrin cultivată organic cele mai bune soiuri roşii şi albe, pentru faimoasele monosoiuri şi cupaje ale regiunii Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Galben pai, extraordinar de limpede, motiv pentru care este considerat un vin legendar al regiunii Graves.

     

    MIROS: Parfumul acestui vin este încântător, răcoritor şi pur, mulţumită aromelor de fucte şi flori, mai evidente atunci când vinul este tânăr. Savurat după cele 10 luni de maturare în butoaie de stejar şi timpul petrecut în sticlă, vinul oferă şi note de fructe uscate şi zaharisite. 

     

    GUST: Loturi de vin folosite pentru acest cupaj aduc o îmbinare excelentă între soiuri. Strugurii selecţionaţi din soiul Semillon oferă o structură stabilă, un corp rotund şi intens, în amestec cu aromele încântătoare ale soiului Sauvignon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul alb de Bordeaux este maestrul preparatelor din carne albă, foie gras, peşte crud sau gătit, preparate exotice, brânzeturi şi desert cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    Preț normal: 316,30 RON

    Special Price 268,86 RON

    (-47,44 RON)
  • Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În secolul al XVII-lea, dintr-o alianţă între familiile Lafon şi Rochet, apare domeniul şi palatul actual, cu primele culturi de viţă de vie. În 1855, Chateau Lafon Rochet devine una dintre cele 61 de domenii care primesc clasificarea de calitate superioară (pentru vinurile Medoc din Bordeaux), cu ocazia Expoziţiei Universale de la Paris.

     

    Culturile de viţă de vie se află pe un terroir excelent. Solul cu straturi formate în urmă cu milioane de ani este conține din pietriş şi clei, ce asigură o absorbţie bună a apei şi nutrienţi pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 41 de hectare în Saint-Estèphe (denumire de origine controlată), sunt cultivate patru soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii. Cabernet Sauvignon şi Merlot, ocupă majoritatea culturii, urmate de parcele mici de Cabernet Franc şi Petit Verdot.

     

     

    ASPECT: Roşu-purpuriu intens, cu tentă cărămizie.

     

    MIROS: Un vin foarte aromat, cu o notă plăcută de aciditate şi o expresie inconfundabilă de fructe roşii din soiul Merlot, cu note de condimente şi lemn.

     

    GUST: Paleta aromatică este construită în jurul notelor de cedru, alune de pădure şi nucşoară. Finalul dens şi puternic scoate în evidenţă calitatea esenţială a acestui cupaj, echilibrul între prospeţimea aromelor şi astringenţa taninilor, după maturarea a 50% din vin, timp 16-18 luni în butoaie noi din stejar franțuzesc.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roşu care poate fi în centrul atenţiei la mesele cu orice tip de carne roşie: porc, vită, pregătită la tavă, gătite cu mult cimbru, piper, verdeţuri şi garnisite cu ghebe şi orice fel de ciuperci sălbatice. La finalul mesei, se serveşte lângă brânzeturi fine, maturate, sau brânză de burduf în coajă de brad.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 352,72 RON

    Special Price 299,81 RON

    (-52,91 RON)
  • Chateau Les Ormes de Pez - Saint Estephe rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Les Ormes de Pez - Saint Estephe rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Les Ormes de Pez - Saint Estephe rouge 2006 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2006

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CEBERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. Chateau Ormes de Pez, asemenea altor case mari din regiunea Bordeaux, îţi leagă istoria îndelungată de evenimentele Revoluţiei Franceze. Pe parcursul anilor proprietatea a fost deţinută de societăţi civile şi personalităţi ale regiunii, cum a fost Jean-Charles Cazes, care a achiziţionat domeniul în 1930. În aceeaşi perioadă, Jean-Charles deţinea şi domeniul Lynch-Bages, unde a fost continuată, temporar, producţia vinurilor cu eticheta Chateau Ormes de Pez.

     

    Familia Cazes a renovat Castelul Ormes de Pez şi vinăria şi a retehnologizat vinăria. La începutul anilor 1980 a fost reluată producţia. Domeniul şi brand-ul Chateau Ormes de Pez aparţin în continuare familiei Cazes.

     

    Pe loturile ce cuprind 33 de hectare în nordul şi sudul localităţii Saint-Estèphe (denumire de origine controlată), sunt cultivate trei soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii. Majoritatea parcelelor sunt cultivate cu soiul Cabernet Sauvignon, urmat de Cabernet Franc şi Merlot.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, cu inflexiuni violet.

     

    MIROS: Seducator, curat, rafinat de fructe roşii coapte (zmeură şi mure). Fructele roşii sunt completate de accente lemnoase, condimente elegante, care scoate simţurile din monotonie.

     

    GUST: Un cupaj bordolez intens şi extrem de fructat. Lemoziatea este înveselită cu note vanilie şi fum dulce. Maturarea în butoaie din stejar oferă vinului o textură cremosă. Vinul este echilibrat şi bine structurat, are tanini moi şi o aciditate medie. Gustul final ce rămâne pe bolta palatină, este lung şi savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Evident, un vin pentru preparatele cu carne roşie pregătită pe grill, proţap, tigaie sau la grătar, rulouri din carne de porc umplute cu legume, drob de miel şi chiar cu preparate în sos vânătoresc. La finalul mesei se înţelege bine cu brânzeturi fine (Gorgonzola, Camembert). 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 344,15 RON

    Special Price 292,53 RON

    (-51,62 RON)
  • Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. Originea palatului Chateau Figeac se află în secolul III. Loturile actuale, au fost plantate pentru prima dată cu viţă de vie în timpurile Imperiului Roman. Timp de sute de anii, proprietarii domeniului au produs vinuri tradiţionale franțuzești, iar în 1994 Otto Maximilian Rettenmaier, actualul proprietar, a dezvoltat vinăria şi a început să aducă mai multă popularitate vinurilor Château La Tour Figeac.

     

    Culturile de viţă de vie Grand Cru, numite Saint Emilion, beneficiază de un terroir propice.Solul este compus din pietriş şi clei ce asigură o absorbţie bună a apei pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea aproape de Atlantic, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 14.5 hectare, Chateau La Tour Figeac cultivă cele mai bune varietăţi de Merlot (65%) şi Cabernet Franc (35%), exclusiv pentru cupaje roşii, realizate cu tehologie modernă şi maturate în butoaie din stejar, în crama proprie.

     

     

    ASPECT: Roşu intens, purpuriu, cu valenţe de grena.

     

    MIROS: Intens fructat şi condimentat, cu note subtile de lemn şi vanilie. Notele de mijloc aduc o urmă de fum şi note elegante de vegetale (ierburi).

     

    GUST: Un vin savuros, cu un buchet de fructe roşii şi negre de pădure, cu o aciditate bine integrată, onctuos şi cremos. Sunt prezenţi şi tanini catifelaţi care rămân atenuaţi în gustul final, alături de coacăze.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect lângă carne roşie, file de vită maturată sau muşchiulet de porc, pulpă de miel şi chiar măruntaie servite cu sosuri brune cu fructe uscate şi ierburi aromatice. La finalul mesei, este pus în valoare de brânzeturi maturate (Gorgonzola, Roquefort), servite cu smochine, stafide, alune de pământ.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomnadă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 292,74 RON

    Special Price 248,83 RON

    (-43,91 RON)
  • Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În secolul al XVII-lea, dintr-o alianţă între familiile Lafon şi Rochet, apare domeniul şi palatul actual, cu primele culturi de viţă de vie. În 1855, Chateau Lafon Rochet devine una dintre cele 61 de domenii care primesc clasificarea de calitate superioară (pentru vinurile Medoc din Bordeaux), cu ocazia Expoziţiei Universale de la Paris.

     

    Culturile de viţă de vie se află pe un terroir excelent. Solul cu straturi formate în urmă cu milioane de ani este conține din pietriş şi clei, ce asigură o absorbţie bună a apei şi nutrienţi pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 41 de hectare în Saint-Estèphe (denumire de origine controlată), sunt cultivate patru soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii. Cabernet Sauvignon şi Merlot, ocupă majoritatea culturii, urmate de parcele mici de Cabernet Franc şi Petit Verdot.

     

     

    ASPECT: Roşu-purpuriu intens, cu tentă cărămizie.

     

    MIROS: Un vin foarte aromat, cu o notă plăcută de aciditate şi o expresie inconfundabilă de fructe roşii din soiul Merlot, cu note de condimente şi lemn (oferite de maturarea a 50% din vin, timp 16-18 luni în butoaie noi din stejar franțuzesc).

     

    GUST: Paleta aromatică este construită în jurul notelor de fructe şi condimente, în special piper alb. Finalul scoate în evidenţă tanini moi şi catifelaţi ce acoperă papilele şi oferă o astringenţă naturală, ce se păstrează cu răbdare în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roşu care poate fi în centrul atenţiei la mesele cu orice tip de carne roşie: porc, vită, pregătită la tavă, gătite cu mult cimbru, piper, verdeţuri şi garnisite cu ghebe şi orice fel de ciuperci sălbatice. La finele mesei, se serveşte lângă brânzeturi fine, maturate, sau brânză de burduf în coajă de brad.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 314,16 RON

    Special Price 267,04 RON

    (-47,12 RON)
  • Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROŞU SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Cele mai cunoscute localități pe care se află culturile de viţă de vie din care se obţin vinuri Roux Pere & Fils, includ Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux, produc o gamă largă de vinuri începând cu cele clasice albe de Burgundia, până la vinurile Premier Cru, din soiul Pinot Noir și Grand Cru, din soiul Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Roşu-violaceu, intens, aproape opac.

     

    MIROS: Casa franceză Roux Pere et Fils păstrează foarte bine şi tradiţia vinurilor roşii. Pentru acest monosoi, prima impresie aduce mirosul unui vin proaspăt, puternic, bogat în arome de fructe rosii (vişine Morello, coacăze negre şi roşii), completate de valenţe lemnoase şi boate de cătină.

     

    GUST: Pe papile, Pinot Noir este plăcut şi cărnos, intens fructat, în special de coacăze roşii şi afine, cu o caracteristică lemnoasă, completată de accente vegetale. Astringenţa este persistentă, dar moale și plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin gândit şi creat cu fineţe pentru a fi ingredientul perfect în sosuri, sau alături de  preparate elaborate din carne roşie, gătite la cuptor, la foc mic, cu ierburi aromate, condimente si legume, sau la rotisor. Perfect lângă miel, raţă, curcan, iepure şi fazan. La finalul mesei este la fel de savuros lângă brânzeturi moi şi tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 242,76 RON

    (-42,84 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12%
    -34%

    Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC ULTRA BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Galben pal cu inflexiuni argintii. Efervescență elegantă cu bule mici și fine.

     

    MIROS: Foarte proaspăt, plăcut floral, arome intense de fructe, în special mere verzi, pere și citrice susținute de note fine de drojdie.

     

    GUST: Este foarte intens, floral și plăcut fructat (pere, mere verzi, caise, piersici, lămâie și lime). Aciditate ridicată, elegant și lejer, de o corpolență medie și note subtile de drojdie, ce oferă un gust final lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv elegant și revigorant, ori o șampanie potrivită la amuse bouche pe bază de fructe de mare, midii, stridi, carne de pește, caviar. Se poate asocia și cu file de carne roșie, mușchiuleț de porc sau vită, pregatită simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sotate și trufe albe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 357,00 RON

    Special Price 235,57 RON

    (-121,43 RON)
  • Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0.75L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0.75L, Alc: 12%
    -20%

    Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Agathe Perthois a fost inspirația și motivul pentru care Florens-Louis Heidsieck, un tânăr originar din Germania, a creat pemtru prima dată în 1777 o șampanie în regiunea Champagne din Franța.

     

    În 1875, Heidsieck a impresionat-o pe Marie Antoinette cu bulele fine ale șampaniei sale, iar în următorii zeci de ani, șampania sa a devenit un produs râvnit de familii regale din toată lumea, a avut aparții în industria filmului și a fost promovată de vedete.

     

    În prezent, șampania Piper-Heidsieck este produsă cu aceeași tradiție dintr-un cupaj de 50 - 55% Pinot Noir, 30 - 35% Pinot Meunier, 15 - 20% Chardonay și 10-20% vinuri de rezervă. Cupajul rose al Casei Piper-Heidsieck are un profil echilibrat și vibrant, non-vintage, dar bogat în referințele aromatice perfecte pentru o degustare în compania preparatelor delicate.

     

     

    ASPECT: Plăcut strălucitor, are o culoare roz deschis cu o nuanță de somon crud.

     

    MIROS: Puternic fructată (căpșuni, mure, fraguțe, citrice), cu accente florale de trandafiri și crini regali.

     

    GUST: Foarte savuros. Se simt aromele de fructe exotice (de mango, lime, lămâie, coajă de portocală) de căpșuni și fructe de pădure. Varianta rose are o corpolență medie, bine structurată, cu post gust lung, dulceag.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se asociază ușor cu tartar de somon, carpaccio de vită, mezeluri fine, file de păstrăv, carne roșie de vită, porc sau oaie la grill, sushi, sashimi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 248,57 RON

    Special Price 198,99 RON

    (-49,58 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă