Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Cantine San Giorgio Eliminare
 • Cantine San Giorgio - Sentieri Infiniti, Bianco di Puglia 2020 - 0.75L, Alc: 12.5% Cantine San Giorgio - Sentieri Infiniti, Bianco di Puglia 2020 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -15%

  Cantine San Giorgio - Sentieri Infiniti, Bianco di Puglia 2020 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2020

   

  REGIUNE / ȚARĂ: PUGLIA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, MALVASIA, FIANO

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. Cantine San Giorgio este una din cramele familiei Tinazzi. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi în orășelul Lazise. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

   

  Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle, anual.

   

  Cantine San Giorgio este vinăria ce a aparținut unei cooperative din 1962. Familia Tinazzi a investit în această vinărie pentru a oferi în prezent cele mai complexe dintre vinurile italiene din regiunea Puglia. Malvasia Nera, Zinfandel, Primitivo, Negroamaro del Salento și Fiano sunt principale soiuri folosite pentru monosoiuri și cupaje cu profiluri aromatice pentru toate gusturile.

   

   

  ASPECT: Galben-pai, limpede.

   

  MIROS: Soiul Chardonnay își face simțită prezența prin influențele sale fructate, tai Malvasia și Nero aduc alte fructe acompaniate de diverse note florale.

   

  GUST: Cupajul celor trei soiuri este fructat, la început rapid, aproape expeditiv, dar revigorant. Prima degutare aduce un final mineral și persistent.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Infinity Bianco de puglia dă startul unei mese mediteraneene cu aperitive din mezeluri (italienești), paste și preparate cu orez și pește.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8°C.

   

  Preț normal: 43,48 RON

  Special Price 36,96 RON

  (-6,52 RON)
Grilă Listă