Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Tenuta Rapitala Eliminare
 • Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: SICILIA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: NERO D'AVOLA

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Domeniul Rapitala, asemenea insulei siciliene, este un mozaic al influențelor italiene și franceze care se intersectează pentru a crea o identitate unică. În 1968, Contele francez Hugues Bernard de la Gatinais a moștenit domeniul de la familia soției sale Gigi Guarrasi din Palermo.

   

  Contele a văzut potențialul domeniului și a investit în reconstrucția clădirilor și replantarea podgoriei cu soiuri italiene locale, dar și soiuri clasice din marile regiuni viticole ale Franței. Astăzi domeniul are peste 200 de hectare și este împărțit în 180 de parcele unice. Strugurii sunt culeși din august până în noiembrie pentru a se asigura că fiecare vin, monosoi și cupaj exprimă perfect terroir-ul, priceperea și tradiția vinificatorilor italieni.

   

  Acest vin este produs din soiul Nero d‘Avola, cel mai reprezentativ pentru Sicilia. Struguii crescuți în via aflată la 300-400m deasupra nivelului mării sunt culeși la mijlocul lunii septembrie și vinificați în cisterne de inox cu temperatură controlată.

   

   

  ASPECT: Rubiniu intens.

   

  MIROS: Un buchet generos în arome de fructe roșii, coapte și ușor macerate.

   

  GUST: Intens si echilibrat, extrem de fructat și cu post gust lung, suculent.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Perfect alături de preparate la grătar, rotisor sau grill din carne roșie, porc sau vită, sau cu platori reci de mezeluri fine. La sfarsitul mesei, este excelent în compania brânzeturilor maturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

   

  Preț normal: 52,84 RON

  Special Price 44,91 RON

  (-7,93 RON)
Grilă Listă