Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Crama / Brand: Marc Bredif Eliminare
 • Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893.

   

  Vinăria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Baronului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare, pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.

   

   

  ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisă, cu uşoară tentă aurie.

   

  MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.

   

  GUST: Gustul ne dezvăluie surpriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămâi, iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe/salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC

   

  Preț normal: 109,96 RON

  Special Price 93,46 RON

  (-16,50 RON)
Grilă Listă