Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Chateau d'Armailhac Eliminare
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Preț normal: 432,68 RON

    Special Price 367,78 RON

    (-64,90 RON)
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe din terenurile porțiunii Medoc era plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat de brokerii industriei de vin după expoziția Universală de la Paris.

     

    După ce Filoxera și evenimentele din Primul Război Mondial, au afectat domeniul și podgoria Armailhac, în 1933 Baronul Philippe de Rothschild a achiziționat compania și domeniul. Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau D`Armailhac.

     

    Podgoria Chateau D`Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei sunt benefice pentru soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau D`Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franceze din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Culoare atractivă de un roșu dens cu nuanțe de violet.

     

    MIROS: După o scurtă aerare cucerește cu o paletă de arome complexe, din care se evidențiază accentele de mure negre, afine și coacăze negre, însoțite de note lemnoase de cedru și santal.


    GUST: Percepția inițială de rotunjime este susținută de taninii bine integrați și corpolență generoasă. Dezvoltă o bogată pleiadă de arome fructate și lemnoase extrem de expresive. Gustul final este lung, cărnos și echilibrat. Se face plăcut prin intensitate, fructozitate și condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie și legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi, servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    Preț normal: 479,81 RON

    Special Price 407,84 RON

    (-71,97 RON)
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe din terenurile porțiunii Medoc era plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat de brokerii industriei de vin după expoziția Universală de la Paris.

     

    După ce Filoxera și evenimentele din Primul Război Mondial, au afectat domeniul și podgoria Armailhac, în 1933 Baronul Philippe de Rothschild a achiziționat compania și domeniul. Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau D`Armailhac.

     

    Podgoria Chateau D`Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei sunt benefice pentru soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau D`Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franceze din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Roșu intens cu tentă de roșu aprins (spre purpuriu).

     

    MIROS: Arome expresive de fructe roșii amestecate cu note de cafea prăjită și marzipan.

     

    GUST: Corpul rotund și amplu denotă structura taninilor ce insistă să radieze cu volum și bogăție fără a se lipsi de compania notelor de cireșe, vanilie și lemn dulce, caracteristice stilului Chateau D`Armailhac.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie cu legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    Preț normal: 434,00 RON

    Special Price 368,90 RON

    (-65,10 RON)
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe, rouge Magnum 2014 -1.5L, Alc: 13.5% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe, rouge Magnum 2014 -1.5L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe, rouge Magnum 2014 -1.5L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe din terenurile porțiunii Medoc era plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat de brokerii industriei de vin după expoziția Universală de la Paris.

     

    După ce Filoxera și evenimentele din Primul Război Mondial, au afectat domeniul și podgoria Armailhac, în 1933 Baronul Philippe de Rothschild a achiziționat compania și domeniul. Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau D`Armailhac.

     

    Podgoria Chateau D`Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei sunt benefice pentru soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau D`Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franceze din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Roșu intens.

     

    MIROS: Parfumul foarte rafinat este oferit de cireșe și lichior din coacăze negre, însoțite de note fine din lemn dulce și condimente exotice. 

     

    GUST: Așezat bine pe papile, vinul anului 2014 aduce echilibrul aromatic, taninii bine definiți și aromele fructate din dulceață de casă. Post gustul menține o parte din aromele fructate ce îi oferă o persistență îndelungată, demnă de un cupaj roșu de Bordeaux.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie și legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    Preț normal: 719,95 RON

    Special Price 611,96 RON

    (-107,99 RON)
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe din terenurile porțiunii Medoc era plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat de brokerii industriei de vin după expoziția Universală de la Paris.

     

    După ce Filoxera și evenimentele din Primul Război Mondial, au afectat domeniul și podgoria Armailhac, în 1933 Baronul Philippe de Rothschild a achiziționat compania și domeniul. Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau D`Armailhac.

     

    Podgoria Chateau D`Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei sunt benefice pentru soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau D`Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franceze din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Roșu intens.

     

    MIROS: Parfumul foarte rafinat este oferit de cireșe și lichior din coacăze negre, însoțite de note fine din lemn dulce și condimente exotice. 

     

    GUST: Așezat bine pe papile, vinul anului 2014 aduce echilibrul aromatic, taninii bine definiți și aromele fructate din dulceață de casă. Post gustul menține o parte din aromele fructate ce îi oferă o persistență îndelungată, demnă de un cupaj roșu de Bordeaux.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie și legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    Preț normal: 434,00 RON

    Special Price 368,90 RON

    (-65,10 RON)
Grilă Listă