Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Crama / Brand: Andre Perret Eliminare
 • Domaine Andre Perret - Condrieu blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5% Domaine Andre Perret - Condrieu blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Domaine Andre Perret - Condrieu blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%

  REGIUNE / ȚARĂ: RHONE VALLEY / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. André Perret este un producător de vinuri franceze care și-a urmat tatăl în 1982 la conducerea vinăriei ce îi poartă numele în prezent. Podgoria André Perret se află în Verlieu-Chavanay un mic orășel de pe malul stâng al Ronului și se întinde pe 13 hectare.

   

  Vinurile casei franceze sunt diversificate în game obținute din podgorii certificate cu denumire de origine protejată, dar și vinuri varietale din soiuri pure. Printre cele mai cunoscute soiuri vinificate de francezi se află Merlot, Syrah și Viognier.

   

  Condrieu este produs din struguri Viognier hrăniți de solul bogat, cu strat de granit și bună expunere spre sud, sud-est. Ciorchinii sunt culeși manual, zdrobiți, apoi fermentați în cuve de oțel și cuve din lemn. Vinul este maturat 12 luni cu drojdie amestecată periodic și este menținut permanent la o temperatură controlată.

   

   

  ASPECT: Galben-pai.

   

  MIROS: Foarte aromat și proaspăt, cu arome de piersici și caise.

   

  GUST: Fructat și revigorant. Post gust lung, savuros.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Excelent ca aperitiv sau alături de foie gras, fructe de mare, asparagus verde și brânză de capră din Condrieu.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

  Preț normal: 163,66 RON

  Special Price 139,11 RON

  (-24,55 RON)
Grilă Listă