Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Crama / Brand: Chateau Gran Puy Lacoste Eliminare
 • Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14% Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14%
  -15%

  Chateau Grand Puy Lacoste - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2007

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Vinurile Grand-Puy-Lacoste sunt produse în zona Medoc de sute de ani. Numele Grand-Puy este menţionat în documente din Evul Mediu, iar din secolul al XVI-lea, se produc vinuri tradiţionale din soiuri locale. În 1855 Grand-Puy-Lacoste a primit cea mai înaltă clasificare de calitate, oferită vinurilor din regiunea viticolă Bordeaux.

   

  Culturile de viţă de vie Grand-Puy-Lacoste se află pe un terroir excelent. Solul format în urmă cu milioane de ani în era Cenozoică (Cuaternar), este compus din pietriş şi pietre din aluviuni ce asigură o absorbţie bună a apei pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

   

  Pe loturile ce cuprind 90 de hectare, Grand-Puy-Lacoste cultivă cele mai bune varietăţi de Cabernet Sauvignon, urmat de Merlot şi Cabernet Franc, exclusiv pentru vinuri roşii.

   

   

  ASPECT: Cupajul roşu al anului 2007 este roşu-rubiniu deschis, în contrast cu eticheta albă pe care este reprezentat palatul, domeniul şi informaţiile despre brand şi incadrarea oficială de vin cu denumire de origine controlată.

   

  MIROS: Parfumul este un amestec minunat de complex, cu note de fructe de pădure şi cireşe, atenuate de mirodenii, vanilie şi lemn dulce.

   

  GUST: Pe papile este catifelat şi concentrat pe aromele de fructe roşii. Notele de mijloc îi aduc şarmul şi sofisticarea vinului de Bordeaux, cu tanimi şlefuiţi puţin de maturarea în stejar (16-18 luni). Alcool bine integrat, post gust fructat, lung.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele speciale cu aperitive (mezeluri, chorizo, prosciutto, babic şi giudem servite cu telemea sărată şi pâine neagră). Excelent şi alături de feluri principale din carne roşie la grătar sau pe plită, gătita simplu, rustic, cu puţine condimentate şi cu cartofi rumeniţi.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

   

  Preț normal: 428,40 RON

  Special Price 364,14 RON

  (-64,26 RON)
Grilă Listă