Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Allegrini Eliminare
  • Allegrini - Soave DOC, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13% Allegrini - Soave DOC, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Allegrini - Soave DOC, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Allegrini Soave este unul dintre vinurile produse de Familia Allegrini, un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto, încă din secolul al XVI-lea, când au început să producă primele vinuri tradiţionale italiene.

     

    Gamele de vinuri produse în prezent de Allegrini sunt în mare parte rezultatul muncii depuse de Giovani Allegrini, omul care a construit un concern stabil, eficient şi inovativ.

     

    Familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii ce au în total 100 de hectare. Pe domeniile Allegrini sunt cultivate soiuri roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri roşii monosoi şi cupaj. Doar două sortimente de vin alb sunt produse de Allegrini, cu soiuri de origine franceză cum este Chardonnay, iar dintre acestea vă oferim sortimentul Soave al anului 2015.

     

    Soave este obţinut din struguri Garganega şi Chardonnay cultivaţi pe dealurile din comuna Mezzane di Sotto (regiunea Veneto), vinificaţi exclusiv în tancuri din oţel inoxidabil. Cele două soiuri sunt cupajate într-un vin graţios, cu arome florale şi fructate, proaspete şi persistente, echilibrate de o mineralitate naturală.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfumul vinului este suav, cu note distincte de flori albe, din care se remarcă iasomia, urmată de un şir plăcut de note citrice.

     

    GUST: Soave este un vin creat pentru a fi savurat fără aşteptare. De la primele picături ajunse pe papile, vinul îşi arată corpul mediu şi sprinten, care oferă prospeţimea clară a unui cupaj alb, maturat maxim 6 luni în cuve de oţel şi în sticlă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Soave este curajos cu tot ce are pregătit gazda sau bucătarul favorit: icre negre (caviar), picioare de broască, peşte afumat şi orice alt fel de aperitiv. Îl recomandăm şi alături de un rissoto cu şofron, peşte crud, fructe de mare, crustacee, tempura, sushi, sashimi şi alte preparate asiatice, bine condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 59,98 RON

    Special Price 50,98 RON

    (-9,00 RON)
  • Allegrini - Soave DOC, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5% Allegrini - Soave DOC, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Allegrini - Soave DOC, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Allegrini Soave este unul dintre vinurile produse de Familia Allegrini, un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto, încă din secolul al XVI-lea, când au început să producă primele vinuri tradiţionale italiene.

     

    Gamele de vinuri produse în prezent de Allegrini sunt în mare parte rezultatul muncii depuse de Giovani Allegrini, omul care a construit un concern stabil, eficient şi inovativ.

     

    Familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii ce au în total 100 de hectare. Pe domeniile Allegrini sunt cultivate soiuri roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri roşii monosoi şi cupaj. Doar două sortimente de vin alb sunt produse de Allegrini, cu soiuri de origine franceză cum este Chardonnay, iar dintre acestea vă oferim sortimentul Soave al anului 2015.

     

    Soave este obţinut din struguri Garganega şi Chardonnay cultivaţi pe dealurile din comuna Mezzane di Sotto (regiunea Veneto), vinificaţi exclusiv în cisterne din oţel inoxidabil. Cele două soiuri sunt cupajate într-un vin graţios, cu arome florale şi fructate, proaspete şi persistente, echilibrate de o mineralitate naturală.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfumul vinului este suav, cu note distincte de flori albe şi mere proaspete, urmate de un şir plăcut de note citrice.

     

    GUST: Soave este un vin creat pentru a fi savurat fără aşteptare. De la primele picături ajunse pe papile, vinul îşi arată corpul mediu şi sprinten, prospeţimea clară a unui cupaj alb, arome de mere verzi, şi miere. În post gust se menţine prospeţimea aromelor florale, păstrate în timpul maturării scurte în vase de oţel şi în sticlă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Soave este curajos cu tot ce are pregătit gazda sau bucătarul favorit: icre negre (caviar), picioare de broască, peşte afumat şi orice alt fel de aperitiv. Îl recomandăm şi alături de un rissoto cu şofran, peşte crud, fructe de mare, crustacee, tempura, sushi, sashimi şi alte preparate asiatice, bine condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 59,98 RON

    Special Price 50,98 RON

    (-9,00 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit o afacere stabilă, eficientă şi inovativă.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit un concern viticol, stabil, eficient şi inovativ.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit un concern viticol, stabil, eficient şi inovativ.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
Grilă Listă