Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Laurent Perrier Eliminare
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12%
    -37%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C.

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 179,00 RON

    (-106,60 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12%
    -16%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.

     

    La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.  

     

     

    ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 452,20 RON

    Special Price 379,00 RON

    (-73,20 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - Cutie Gold - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - Cutie Gold - 0.75L, Alc: 12%
    -34%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - Cutie Gold - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentru a dezvălui și nota lemnoasă din sâmburi de drupe.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome. Post gust lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 189,00 RON

    (-96,60 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12%
    -30%

    Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier.

     

    În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Roz somon cu perlaj fin.

     

    MIROS: Aroma este precisă şi foarte crocantă. O gamă largă de fructe mici, roşii: căpşuni, zmeură, coacăze roşii şi cireşe negre. Prospeţimea domină uimitor notele aromatice. 

     

    GUST: Gustul este intens cu arome de fructe, curat, bine-definit şi uşor ascuţiţ, apoi vinul se deschide pentru a oferi impresia cufundării într-un coş de fructe de pădure, proaspăt culese: căpşuni, cireşe Morello, coacăze negre şi zmeură.Vinul este suplu şi rotund spre final. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Laurent-Perrier Alexandra rose este un aperitiv delicios, ori o alegere inspirată la mesele cu mezeluri fine (precum prosciutto de raţă), peşte crud (chefalul marinat şi tartar de ton roşu), creveţi la grătar, carne de miel şi brânzeturi cremoase. Cuvée Rosé se potriveşte extraordinar pentru deserturi de fructe roşii.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 1.666,00 RON

    Special Price 1.160,00 RON

    (-506,00 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12%
    -34%

    Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC ULTRA BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Galben pal cu inflexiuni argintii. Efervescență elegantă cu bule mici și fine.

     

    MIROS: Foarte proaspăt, plăcut floral, arome intense de fructe, în special mere verzi, pere și citrice susținute de note fine de drojdie.

     

    GUST: Este foarte intens, floral și plăcut fructat (pere, mere verzi, caise, piersici, lămâie și lime). Aciditate ridicată, elegant și lejer, de o corpolență medie și note subtile de drojdie, ce oferă un gust final lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv elegant și revigorant, ori o șampanie potrivită la amuse bouche pe bază de fructe de mare, midii, stridi, carne de pește, caviar. Se poate asocia și cu file de carne roșie, mușchiuleț de porc sau vită, pregatită simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sotate și trufe albe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 357,00 RON

    Special Price 235,57 RON

    (-121,43 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose + 2 pahare - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose + 2 pahare - 0.75L, Alc: 12%
    -14%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose + 2 pahare - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.

     

    La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.  

     

     

    ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Pachetul include sticla de șampanie Laurent Perrier Cuvée Rosé, de 0.75L, + 2 pahare din sticlă, cu picior.

     

    Preț normal: 476,00 RON

    Special Price 410,00 RON

    (-66,00 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose wooden box - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose wooden box - 0.75L, Alc: 12%
    -27%

    Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose wooden box - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Roz somon cu perlaj fin.

     

    MIROS: Aroma este precisă şi foarte crocantă. O gamă largă de fructe mici, roşii: căpşuni, zmeură, coacăze roşii şi cireşe negre. Prospeţimea domină uimitor notele aromatice. 

     

    GUST: Gustul este intens cu arome de fructe, curat, bine-definit şi uşor ascuţiţ, apoi vinul se deschide pentru a oferi impresia cufundării într-un coş de fructe de pădure, proaspăt culese: căpşuni, cireşe Morello, coacăze negre şi zmeură.Vinul este suplu şi rotund spre final. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Laurent-Perrier Alexandra rose este un aperitiv delicios, ori o alegere inspirată la mesele cu mezeluri fine (precum prosciutto de raţă), peşte crud (chefalul marinat şi tartar de ton roşu), creveţi la grătar, carne de miel şi brânzeturi cremoase. Cuvée Rosé se potriveşte extraordinar pentru deserturi de fructe roşii.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 1.785,00 RON

    Special Price 1.300,00 RON

    (-485,00 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L, Alc: 12%
    -10%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.

     

    La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.  

     

     

    ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 975,80 RON

    Special Price 878,22 RON

    (-97,58 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L, Alc: 12%
    -15%

    Laurent Perrier - Sampanie Demisec - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE DEMISEC. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: De o efervescenta elegantă, cu bule mici și fine, strălucitor, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.

     


    MIROS: Foarte proaspăt, plăcut floral, intens de fructe, distinct de mere și pere supracoapte și are o paletă complexă de arome citrice, susâinute de note elegante de drojdii.

     


    GUST: Este foarte intens, delicat floral și plăcut fructat (pere și mere coapte, caise și piersici confiate), de o aciditate ridicată, seducător și lejer, de o corpolență medie și cu o nota de drojdie subtilă, de un gust remanent foarte lung, ce lasă o senzație de dulce.

     


    ASOCIERE CULINARĂ: Se pretează ca un excelent aperitiv, de savurat înainte de masă, sau împreună cu amuse bouche pe bază de midii, stridi, carne de pește și fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine ușoare, însotite de sosuri (salsa) dulci acrișoare. Este perfect lângă salate exotice, îmbogățite cu fructe proaspete (caise, piersici sau ananas însiropat) cu sosuri / dressing dulcege, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar. Se poate asocia și cu file de carne roșie, mușchiulet de porc sau vită, ținută în baiț cu miere și ierburi aromate, cu garnitură de legume sotate și stafide.

     


    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 242,76 RON

    (-42,84 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Millesime 2006 brut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Millesime 2006 brut - 0.75L , Alc: 12%
    -39%

    Laurent Perrier - Sampanie Millesime 2006 brut - 0.75L , Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2006

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANTA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Strălucitor, de o bună limpiditate și de un galben intens cu inflexiuni aurii și cu o prezență evidentă de dioxid de carbon, cu bule mici, elegante.

     

    MIROS: Mirosul este seducător, curat și extrem de proaspăt, plăcut floral (accentuat de soc și tei), foarte intens fructat (pere Williams), mere verzi și citrice, complex și elegant.

     

    GUST: Este foarte intens, floral și extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lămâie și lime), de o aciditate ridicată, abordabil și lejer, dar complex și rafinat, de o corpolență medie și cu o notă de drojdie subtilă, de un gust remanent foarte lung ce amintește de vanilie și pere răscoapte.

     


    ASOCIERE CULINARĂ: Se pretează ca un excelent aperitiv, de savurat înainte de luarea mesei pentru a avea poftă de mâncare, sau împreună cu amuse bouche pe bază de midii, stridi, carne de pește (sushi și sasimi), fructe de mare, caviar, legume și mezeluri fine ușoare. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 11-13º C.

     

    Preț normal: 333,20 RON

    Special Price 201,66 RON

    (-131,54 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut + 2 pahare - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut + 2 pahare - 0.75L, Alc: 12%
    -23%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut + 2 pahare - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    Pachetul include sticla de șampanie Laurent Perrier La Cuvée brut, de 0.75L, + 2 pahare din sticlă, cu picior.

     

    Preț normal: 297,50 RON

    Special Price 230,00 RON

    (-67,50 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L
    -14%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE BRUT ROSE. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 


    Rose Cuve este obținut din strugurii roșii de Pinot Noir, recoltați din podgorii aflate în sudul și nordul zonei Montagne de Reims din regiunea Champagne. Producția implică desciorchinarea (înainte de vinificare), și macerarea de 48 - 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a permite vinului să extragă culoarea rose și să dezvolte aromele tipice.

     

     

    ASPECT: Seducător, strălucitor, de un roz pal de zmeură, cu accente de somon crud.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant, floral, plăcut fructat, de căpșuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure). Are o corpolență medie și o aciditate ridicată, cu un gust final remanent savuros și lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Datorită eleganței produsului se recomandă asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vită Wagyu din Japonia și homar din America de Nord). Potrivit și la desert, cu un mousse de ciocolată belgiană puțin dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10ºC.

     

    Preț normal: 452,20 RON

    Special Price 390,00 RON

    (-62,20 RON)
Grilă Listă