Oferte vinuri si sampanie

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Tip strugure: Corvina Eliminare
 • Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14% Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14%
  -15%

  Tenuta Valleselle -Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2016- 0.75L, Alc: 14%

  Acest vin contine 100% struguri din soiul Corvina Veronese din regiunea Valpolicella, una dintre cele mai bune regiuni pretabile pentru cultivarea acestui soi, iar strugurii sunt culesi manual in luna Octombrie la maturitate deplina.


  ASPECT: Rosu rubiniu intens.
  MIROS: Fructat si complex, sunt usor de identificat notele de mure, afine si coacaze lasand spre final notele de cirese negre coapte.
  GUST: Corpolent si cu o finete desavarsita, aromele de fructe de padure si cirese negre sunt completate perfect de aromele de condimente si lemn provenite de la butoi. Post gustul este lung si catifelat.
  ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de carne rosie la grill cu sos usor condimentat sau ca atare.

  Preț normal: 89,01 RON

  Special Price 75,66 RON

  (-13,35 RON)
 • Tenuta Valleselle - Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5% Tenuta Valleselle - Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Tenuta Valleselle - Ripa Magna Corvina Della Provincia Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ:  VENETO  / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE:  CORVINA

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ROȘU SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

   

  În prezent Gian și copii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia, şi continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lasize. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle, anual.

   

  Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Ripa Magna este un vin obţinut din soiul italian Corvina Veronese crescut in podgoria de pe dealurile însorite ale provinciei Verona. Strugurii sunt lăsaţi să atingă punctul optim de coacere, apoi sunt recoltaţi manual, desciorchinaţi, presaţi, lăsaţi la macerare şi fermentaţi la o temperatură controlată de 22 - 26 °C, timp de 10 zile. Buchetul amplu, caracteristic stilui italian aduce o parte din tradiţia vinurilor din Lumea Veche şi o experienţa unui vin de calitate superioară.

   

   

  ASPECT: Roşu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Buchet complex dfromat din arome fine de fructe ro;ii coapte cu note de mirodenii.

   

  GUST: Corp plin, arome uşor astringente de fructe roşii, macerate şi tanini mătăsoşi cu final plpcut. Post gust lun, aromat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un monosoi intens şi sofisticat potrivit la mese cu bucate gătite simplu, la grătar sau înăbuşite, urmate de un platou cu brînzeturi maturate, italiene sau franceze.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 20°C.

   

  Preț normal: 108,65 RON

  Special Price 92,35 RON

  (-16,30 RON)
Grilă Listă