Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Tip strugure: Primitivo Eliminare
 • Cantine San Giorgio - Strabone, Primitivo di Salento 2018 - 0.75L, Alc: 14% Cantine San Giorgio - Strabone, Primitivo di Salento 2018 - 0.75L, Alc: 14%
  -15%

  Cantine San Giorgio - Strabone, Primitivo di Salento 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: PUGLIA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Cantine San Giorgio este una din cramele familiei Tinazzi. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

   

  Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, procesate cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle, anual.

   

  Cantine San Giorgio oferă în prezent cele mai complexe dintre vinurile italiene din regiunea Puglia. Malvasia Nera, Primitivo (Zinfandel), Negroamaro și Fiano sunt principale varietăți folosite pentru monosoiuri și cupaje cu profiluri aromatice elegante ce dezvăluie stilul autentic italian.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Soiul Primitivo, numit și Zinfadel, aduce arome fine de prune, mure, afine, vișine, zmeură și căpșuni. După această coregrafie a fructelor roșii, își fac loc aromele de ciocolată cu vanilie, cafea și piele.

   

  GUST: Fructele roșii, dulci și amărui, sunt urmate de note de vanilie, cafea și piele ce închid paleta de arome cu o aciditate scăzută și tanini slabi, dar persistenți în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un roșu intens recomandat în special la mesele cu carne de vită, cerb și oaie. O degustare însoțită doar de brânzeturi îi scoate în evidență aromele fructate și astringența lungă. 

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  Preț normal: 92,82 RON

  Special Price 78,90 RON

  (-13,92 RON)
Grilă Listă