Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Tip strugure: Viognier Eliminare
 • BPHR - Pays d’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13% BPHR - Pays d’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  BPHR - Pays d’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Baronul Philippe de Rothschild este descendent al unei familii bogate din Frankfurt, a cărei istorii în lumea vinului a început în Franța (zona viticolă Medoc), în secolul al XIX-lea. În secolului următor, în anii 1920, Philippe de Rothschild a pus bazele faimoasei companii franceze odată cu vinurile comercializate sub eticheta Chateau Mouton Rothschild.

   

  Alături de vinurile Chateau Mouton Rothschild și Mouton Cadet, producătorul francez oferă și vinuri Pays D’oc, cu indicație geografică protejată. Aceste vinuri albe și roșii, mult mai accesibile, sunt produse din soiuri franceze populare, cultivate în diverse localități din regiunea Languedoc-Roussillon.

   

   


  ASPECT: De o bună limpiditate, și o culoare de un galben pai cu accente de lămâie.

   

  MIROS: De o intensitate seducătoare, cu arome de lichor de pere susținute de subtile note de lemon-grass.

   

  GUST: Intens și proaspăt, un echilibru armonios între savoarea piersicilor și cea de zest de lămâie, de o corpolență relativ mare, și cu un gust remanent fructat, lung și plăcut.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Perfect lângă preparate fel principal pe baza de pețte, fructe de mare și crustacee, servite lângă legume sotate, risotto-uri simple sau cu sosuri pe bază de lămâie. La finele mesei, se potrivețte bine lângă brânză de capră (Acapella, Chelsea maturată, Feta), asezonată cu piersici uscate și fistic.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10-12ºC.

   

  Preț normal: 35,70 RON

  Special Price 30,35 RON

  (-5,35 RON)
 • Domaine Andre Perret - Condrieu blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5% Domaine Andre Perret - Condrieu blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Domaine Andre Perret - Condrieu blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%

  REGIUNE / ȚARĂ: RHONE VALLEY / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. André Perret este un producător de vinuri franceze care și-a urmat tatăl în 1982 la conducerea vinăriei ce îi poartă numele în prezent. Podgoria André Perret se află în Verlieu-Chavanay un mic orășel de pe malul stâng al Ronului și se întinde pe 13 hectare.

   

  Vinurile casei franceze sunt diversificate în game obținute din podgorii certificate cu denumire de origine protejată, dar și vinuri varietale din soiuri pure. Printre cele mai cunoscute soiuri vinificate de francezi se află Merlot, Syrah și Viognier.

   

  Condrieu este produs din struguri Viognier hrăniți de solul bogat, cu strat de granit și bună expunere spre sud, sud-est. Ciorchinii sunt culeși manual, zdrobiți, apoi fermentați în cuve de oțel și cuve din lemn. Vinul este maturat 12 luni cu drojdie amestecată periodic și este menținut permanent la o temperatură controlată.

   

   

  ASPECT: Galben-pai.

   

  MIROS: Foarte aromat și proaspăt, cu arome de piersici și caise.

   

  GUST: Fructat și revigorant. Post gust lung, savuros.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Excelent ca aperitiv sau alături de foie gras, fructe de mare, asparagus verde și brânză de capră din Condrieu.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

  Preț normal: 163,66 RON

  Special Price 139,11 RON

  (-24,55 RON)
Grilă Listă