Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip strugure: Pinot Noir Eliminare
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12%
    -16%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.

     

    La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.  

     

     

    ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 452,20 RON

    Special Price 379,00 RON

    (-73,20 RON)
  • Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Vougeot 1-er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROŞU SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Cele mai cunoscute localități pe care se află culturile de viţă de vie din care se obţin vinuri Roux Pere & Fils, includ Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux, produc o gamă largă de vinuri începând cu cele clasice albe de Burgundia, până la vinurile Premier Cru, din soiul Pinot Noir și Grand Cru, din soiul Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Roşu-violaceu, intens, aproape opac.

     

    MIROS: Casa franceză Roux Pere et Fils păstrează foarte bine şi tradiţia vinurilor roşii. Pentru acest monosoi, prima impresie aduce mirosul unui vin proaspăt, puternic, bogat în arome de fructe rosii (vişine Morello, coacăze negre şi roşii), completate de valenţe lemnoase şi boate de cătină.

     

    GUST: Pe papile, Pinot Noir este plăcut şi cărnos, intens fructat, în special de coacăze roşii şi afine, cu o caracteristică lemnoasă, completată de accente vegetale. Astringenţa este persistentă, dar moale și plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin gândit şi creat cu fineţe pentru a fi ingredientul perfect în sosuri, sau alături de  preparate elaborate din carne roşie, gătite la cuptor, la foc mic, cu ierburi aromate, condimente si legume, sau la rotisor. Perfect lângă miel, raţă, curcan, iepure şi fazan. La finalul mesei este la fel de savuros lângă brânzeturi moi şi tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 242,76 RON

    (-42,84 RON)
  • Bottega - Spumant Gold rose - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Spumant Gold rose - 0.75L, Alc: 11.5%
    -20%

    Bottega - Spumant Gold rose - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / ŢARĂ: LOMBARDY / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ROSE BRUT. Originile vinului Bottega le găsim aproape de Molinetto della Croda, în provincia italiană Treviso, unde supușii nobililor au luat în arendă teren pe care au cultivat struguri și au produs vin. După ce arendașii au devenit oameni liberi și-au continuat arta și meseria, iar în anii ’20, Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog a pus bazele brand-ului ce îi poartă numele.

     

    În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial. Parfumul și aroma spumantului rose, produs de Bottega, este dat de strugurii Pinot Noir, culeși manual din viile aflate în partea de nord a Italiei. În procesul de producție pielițele strugurilor sunt lăsate în must timp de 24 de ore, apoi sunt sortate prin presare, iar mustul este lăsat să fermenteze la o temperatură controlată de 18°C.

     

    După un an, când mustul s-a transformat în vin, este fermentat pentru a doua oară prin metoda Charmat, în recipiente din oțel inoxidabil, la o temperatură de 14°C, pentru o perioadă de 60-90 de zile.

     

     

    ASPECT: Roz, cu accente de piersică și perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Parfumul spumantul rose de la Bottega este un amestec natural de flori și fructe de pădure, coacăze și căpșuni sălbatice.

     

    GUST: Gustul rămâne fidel parfumului, cu o ușoară inversare: la început se simt fructele roșii urmate de ușoare accente florale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Gold rose este un excelent aperitiv și este potrivit pentru orice masă. Se așează mai comod alături de meniuri vegetariene și preparate din pește (sushi, scoici, crudități), carne albă și brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4-5 ºC.

     

    Preț normal: 104,99 RON

    Special Price 83,99 RON

    (-21,00 RON)
  • De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee rouge, Sancerre 2013 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee rouge, Sancerre 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee rouge, Sancerre 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2013

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Familiile Comte Lafond si Ladoucette au produs primele vinuri încă din secolul al XVII-lea, iar parteneriatul acestora a câștigat admirație și a adus prestigiu vinurilor franceze timp de două sute de ani.

     

    În 1972, Baronul Patrick De Ladoucette a preluat conducerea companiei, a extins operațiunile în Sancerre, Chablis, Vouvray și Chinon și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți exportatori ai vinurilor franceze, la nivel european.

     

    Vinul alb Comte Lafond este produs în regiunea cu denumire de origine controlată Sancerre, alcătuită din patru localități: Bué, Chaudoux, Chavignol și Verdigny.

     

     

    ASPECT: Roșu granat.

     

    MIROS: Note de fructe roșii macerate (cireșe), condimente dulci (scorțișoară și vanilie) și ceva note vegetale. După o aerare tihnită, notele de minerale și fum fac loc aromelor clare de coacăze negre și mure.

     

    GUST: Bine structurat, cu note de cireșe și tanini consistenți cu astringență de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru mesele cu carne de vită, miel sau vânat la cuptor cu ierburi mediteraneene sau alături de paste gratinate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    Preț normal: 245,00 RON

    Special Price 208,25 RON

    (-36,75 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L, Alc: 12%
    -10%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.

     

    La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.  

     

     

    ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 975,80 RON

    Special Price 878,22 RON

    (-97,58 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Gift Box - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Gift Box - 0.75L, Alc: 12.5%
    -20%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Gift Box - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / TARA: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER / CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5 %

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Chardonnay, Pinot Noir şi Pinot Meunier. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, vinificarea, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

    În portofoliul Armand de Brignac se regăsesc 5 variații de șampanie (Gold, Rosé, Demi Sec, Blanc de Blancs și Blanc de Noirs), realizate din cupaje cu procente diferite ale celor trei soiuri clasice.

     

     

    ASPECT: Rose.

     

    MIROS: Soiurile roșii, folosite în proporție mare stabilesc caracterul acestei șampanii rose, produsă în stilul tradițional din Lumea Veche. Primele note, caracteristici strugurilor roșii sunt cele de fructe negre, care ademenesc prin simplitate și eleganță.

     

    GUST: Degustarea pune in evidență soiul Pinot Noir, dar și celelalte soiuri bogate în arome (Pinot Meunier și Chardonnay). Pinot Noir și Meunier sunt definite de fructele roșii: căpșuni și coacăze negre, ce oferă textura mătăsoasâ, iar Chardonnay ajută cu tonurile de citrice proaspete și revigorante. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose puțin înțepător datorită acidului, dar proaspăt, revigorant, potrivit pentru meniuri cu pui, piept de rață și alte preparate din carne de vânat și pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8 °C

     

    Preț normal: 2.499,00 RON

    Special Price 2.009,00 RON

    (-490,00 RON)
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Rose Brut - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Rose Brut - 0.75L, Alc: 11%
    -15%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Rose Brut - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: FRIULI - VENEZIA GIULIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ROSE BRUT. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. 

     

    Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui portofoliu divers de vinuri spumante, de calitate superioară, printre care se află și acest prosecco rose brut, din soiul Pinot Noir, din regiunea cu Denumire de Origine Controlată Friuli - Venezia Giulia.

     

     

    ASPECT: Roz-pal, cu perlaj fin, mediu.

     

    MIROS: Parfum delicat din fructe negre și roșii, proaspete.

     

    GUST: Aromele inițiale de fructe de pădure sunt completate de note citrice. Un spumant cu aciditate echilibrată și corp mediu, perfect pentru a fi servit rece, sec sau în cocktail-uri.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Răcoritor într-o zi de vară, alături de aperitive și gustări.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 38,68 RON

    Special Price 32,88 RON

    (-5,80 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L
    -14%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE BRUT ROSE. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 


    Rose Cuve este obținut din strugurii roșii de Pinot Noir, recoltați din podgorii aflate în sudul și nordul zonei Montagne de Reims din regiunea Champagne. Producția implică desciorchinarea (înainte de vinificare), și macerarea de 48 - 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a permite vinului să extragă culoarea rose și să dezvolte aromele tipice.

     

     

    ASPECT: Seducător, strălucitor, de un roz pal de zmeură, cu accente de somon crud.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant, floral, plăcut fructat, de căpșuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure). Are o corpolență medie și o aciditate ridicată, cu un gust final remanent savuros și lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Datorită eleganței produsului se recomandă asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vită Wagyu din Japonia și homar din America de Nord). Potrivit și la desert, cu un mousse de ciocolată belgiană puțin dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10ºC.

     

    Preț normal: 452,20 RON

    Special Price 390,00 RON

    (-62,20 RON)
  • De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee Sancerre rose, 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee Sancerre rose, 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee Sancerre rose, 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Familiile Comte Lafond si Ladoucette au produs primele vinuri încă din secolul al XVII-lea, iar parteneriatul acestora a câștigat admirație și a adus prestigiu vinurilor franceze timp de două sute de ani. În 1972, Baronul Patrick De Ladoucette a preluat conducerea companiei, a extins operațiunile în Sancerre, Chablis, Vouvray și Chinon și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți exportatori ai vinurilor franceze, la nivel european.

     

    Vinul Comte Lafond este produs în regiunea cu denumire de origine controlată Sancerre, alcătuită din patru localități cu plantații de viță (Bué, Chaudoux, Chavignol și Verdigny). Solul din aceste zone este bogat în straturi de lut, calcar și siliciu, care oferă viței de Sauvignon Blanc, plantată în urmă cu 25-30 de ani, o cantitate considerabilă de minerale.

     

     

    ASPECT: Roz.

     

    MIROS: Parfum complex de citrice, în mare parte, acompaniate suav de tonuri de ierburi și minerale cu nuanțe de piatră de râu.

     

    GUST: Vinul rose de Pinot Noir dintr-un singur lot, fermentat în cantitate mare, cunoscut sub numele de Grande Cuvée, oferă vinului aroma intensă, cu profil aromatic sofisticat. Prima aromă, și cea mai pură, este acea de fructe cu pulpă albă, cu o aciditate medie și post gust sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îl recomandăm atunci când aveți poftă de un vin de calitate, la aperitiv, la mesele cu pește, crustacee și moluște, salate și brânzeturi tari din lapte de capră.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Potențial de învechire la sticla de până la 10 ani).

     

     

    Preț normal: 242,76 RON

    Special Price 206,35 RON

    (-36,41 RON)
Grilă Listă