Oferte vinuri si sampanie

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Ţara de Origine: Chile Eliminare
 • Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%
  -15%

  Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2010

   

  REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară.

   

  Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah.

   

   

  ASPECT: Roșu rubiniu.

   

  MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită.

   

  GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar francez, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 de min. înainte de servire).

   

  Preț normal: 78,54 RON

  Special Price 66,76 RON

  (-11,78 RON)
 • Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15% Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15%
  -15%

  Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15%

  PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD & VINA CONCHA Y TORO
  ANUL DE RECOLTA: 2012
  REGIUNE / TARA: PUENTE ALTO / VALLE DE MAIPO / CHILE
  SOIUL / SOIURILE: 67% CABERNET SAUVIGNON / 25% CARMENERE / 5% CABERNET FRANC / 2% MERLOT / 1% PETIT VERDOT
  VOL. ALC.: 15%

  VIN ROSU SEC, ce a obtinut 92 de puncte in Wine Spectator pentru vintage 2008, primeste in genere intre 92 si 95 de puncte din partea lui Robert Parker si Wine Spectator si a fost cotat nu odata Best Chilean premium Wine.
  În 1997, baroana Pilippine de Rothschild, Președinte al Consiliului Consultativ de la Baron Philippe de Rothschild SA, și Eduardo Guilisasti Tagle, președintele Viña Concha y Toro SA, au încheiat un acord de parteneriat cu scopul de a crea un vin franco-chilian excepțional numit Almaviva .
  Produse sub supravegherea tehnică comună a ambilor parteneri, prima recoltă a avut un succes internațional imediat după lansarea sa în 1998.
  Nu există încă nici o clasificare oficiala a vinurilor in Chile dar cu toate acestea, lansarea Almaviva a dat naștere categoriei Primer Orden, un termen spaniol care corespunde conceptului francez de Grand Cru sau termenului in limba engleză de Estate Grown.
  Almaviva este un “assemblage” extrem de reusit al intalnirii intre metoda franceza de vinificatie, traditie si savoir-faire cu terroir-ul, solul si clima din Chile.

  ASPECT: Culoare opaca, densa de un rosu cu nuante de visina putreda si inflexiuni de grena.

  MIROS: Delicat de coacaze coapte, capsuni salbatice si mure negre, in amestec cu arome minerale si note fine de vanilie, cafea, lemn dulce si condimente.

  GUST: De un echilibru exceptional, tanini maturi si extrem de bine structurati, rafinati, un gust concentrat de o textura catifelata si cremoasa cu un buchet aromios si bogat. Un vin complex, gratios, “precis” in caracteristica-i de mineralitate, cu un gust final de o mare expresivitate.

  ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elegante din carne rosie si vanat: Beef Stroganoff, Beef Wellington, coaste de miel cu crusta de nuca si fistic servite cu jeleu de menta, cotlete de porc impanate cu usturoi si mirodenii, preparate la cuptor, Filet Mignon , cotlete de miel inabusite la tigaie in suc de rodii, vita sau pork Teriyaki, cotlete de porc in sos de cidru de mere, Osso Buco, porcusor de lapte la cupor, tocanite vanatoresti sau carne de mistret la tava asezonata cu trufe.

  TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-45 de minute inainte de servire; se poate consuma acum sau imbatranii la sticla pentru 10-15 ani de la anul de productie)

  Preț normal: 916,30 RON

  Special Price 778,86 RON

  (-137,44 RON)
 • BPHR - Mapu - Reserva Merlot rojo Chile 2016 - 0.75L , Alc: 13% BPHR - Mapu - Reserva Merlot rojo Chile 2016 - 0.75L , Alc: 13%
  -15%

  BPHR - Mapu - Reserva Merlot rojo Chile 2016 - 0.75L , Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ROȘU SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

   

  Valea Maipo oferă condiții excelente. Vița se află pe terenuri aflate la altitudine, într-un micro-climat influențat de Oceanul Pacific și Munții Anzi. Temperaturile sunt favorabile vițelor și fructelor, iar solul acid este îmbibat de apă curată, scursă de pe piscurile înalte, ce oferă toate elementele necesare pentru soiurile cultivate, printre care se află Cabernet Sauvignon și Carmenere din cupajul Mapu, al anului 2013.

   

  Mapu şi Mapu reserva sunt gamele de vinuri create pentru a împărtăşi tuturor din bogăţia pământului chilian. În limba străveche a populaţiei Mapuche, cuvântul împrumutat pentru numele acestui vin, Mapu, înseamnă pământ. Onorând acest pământ roditor, vinăria baronesei  Phillippine de Rothschild ne oferă un vin expresiv şi elegant, cu acele arome complexe, specifice stilului consacrat în Lumea Veche.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

   

  MIROS: Este puternic și complex, îmbinând elegant arome de fructe roșii și negre de pădure, completate cu note de lemn dulce și anason.

   

  GUST: De o corpolentă relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat și molatec, de o aciditate bine integrată, cu accente fructate (cireșe negre și frăgi). Sunt prezente şi note de ciocolată și pâine prăjită. Gustul final este intens, și lasă o senzație de prospețime.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin creat pentru gurmanzi pasionaţi de carne roșie, frigărui din carne de miel, ceafă de porc la tavă, tocăniță de curcan cu ciuperci, biftec de vită sau ficăței trași la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, stă bine lângă brânzeturi moi și semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  Preț normal: 39,27 RON

  Special Price 33,38 RON

  (-5,89 RON)
 • Escudo Rojo, - Vin rosu (eticheta rosie) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13% Escudo Rojo, - Vin rosu (eticheta rosie) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -20%

  Escudo Rojo, - Vin rosu (eticheta rosie) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, SYRAH, CABERNET FRANC

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ROȘU SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

   

  Valea Maipo oferă condiții excelente. Vița se află pe terenuri aflate la altitudine, într-un micro-climat influențat de Oceanul Pacific și Munții Anzi. Temperaturile sunt favorabile vițelor și fructelor, iar solul acid este îmbibat de apă curată, scursă de pe piscurile înalte, ce oferă nutrienţi necesari pentru soiurile cultivate, printre care se află Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah şi Cabernet Franc, din cupajul Escudo Rojo, al anului 2017.

   

   

   

  ASPECT: Roşu intens cu reflexii violet.

   

  MIROS: Aromele de fructele roşii şi negre, urmate de note de cafea prăjită şi condimente oferă acel buchet autentic al vinului roşu francez, reinterpretat de intensitatea şi prospeţimea producătorilor din teritoriile Lumii Noi.

   

  GUST: Pe papile, vinul îşi păstrează caracterul complex, sugerat de buchet. Tanini deschid armonios calea către aromele de fructe roşii şi negre. Condimentele şi cafeaua aduc mai multă strălucire şi surprind simţurile până la final.  

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin perfect pentru mesele cu preparate din carne de gâscă, raţă, miel, porc, vită, alte preparate bogate în condimente, sau brânzeturi proaspete ori maturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

  Preț normal: 65,45 RON

  Special Price 52,36 RON

  (-13,09 RON)
 • Montes Alpha - Purple Angel 2009 - 0.75L, Alc: 15% Montes Alpha - Purple Angel 2009 - 0.75L, Alc: 15%
  -15%

  Montes Alpha - Purple Angel 2009 - 0.75L, Alc: 15%

  PRODUCATOR / PODGORIE: MONTES
  ANUL DE RECOLTA: 2009
  REGIUNE / TARA: COLCHAGUA VALLEY / CHILE
  SOIUL / SOIURILE: CARMENERE (92% CARMENERE / 8% PETIT VERDOT)
  VOL. ALC.: 15%

  VIN ROSU SEC, produs din cei mai buni struguri de Carmenere (selectati manual de pe ciorchine, de o echipa de 14 culegatori), crescuti in doua regiuni diferite, 50% din Apalta Estate (unde expunerea la soare aduce eleganta vinului) si 50% din Marchigue Estate (o regiune cu productie mica la hectar, cu un climat racoros, ce produce un vin corpolent de mare concentratie aromatica si de o culoare intensa de carmin). Finalul, este un vin care este pe cat de puternic pe atat de elegant. Este maturat timp de 18 luni in butoaie de stejar nou, frantuzesti. O productie de 7300 de cutii pe an (6 x 750 ml); se imbuteliaza nefiltrat.

  ASPECT: Rosu purpura cu nuante de carmin.

  MIROS: Puternic de fructe rosii salbatice si ringlote, ciocolata si lemnozitate accentuata, de humidor si foaie de tutun.

  GUST: Cu tanini maturi, delicati si catifelati, un vin extrem de corpolent, cu un gust savuros si concentrat, fructat, de mure, ringlote si coacaze rosii, completate de ciocolata neagra, cedru, vanilie si caramel. Are o structura echilibrata, cu un gust final ce lasa o senzatie de plinatate si fructozitate.

  ASOCIERE CULINARA: Evident este un vin caruia ii “sta bine” langa preparate din carne rosie (curcan, porc, rata, vita, miel), in tocanite (stew sau paprikas), inabusite la tigaie sau la tava in cuptor. Se poate savura si langa platouri antreu cu mezeluri fine, branzeturi moi si semimoi, cremoase, cu fructe uscate (stafide rosii, curmale, prune) si nuci.

  TEMP. DE SERVIRE: 18º C (Se recomanda decantarea cu cel putin 1h inainte de servire pentru aerare si separarea sedimentelor; are un potential de invechire de circa 10 ani)

  Preț normal: 118,17 RON

  Special Price 100,44 RON

  (-17,73 RON)
 • Mapu - Reserva Sauvignon Blanc Chile 2013 - 0.75L, Alc: 12.5% Mapu - Reserva Sauvignon Blanc Chile 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -33%

  Preț normal: 30,24 RON

  Special Price 20,16 RON

  (-10,08 RON)
 • Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13% Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13%
  -33%

  Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13%

  PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE ROTHSCHILD
  REGIUNE / TARA: VALLE DE CASABLANCA / CHILE
  SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

  Preț normal: 55,75 RON

  Special Price 37,16 RON

  (-18,59 RON)
 • Mapu - Reserva Sauvignon Blanc Chile 2014 - 0.75L, Alc: 12.5% Mapu - Reserva Sauvignon Blanc Chile 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -33%

  Preț normal: 31,74 RON

  Special Price 21,16 RON

  (-10,58 RON)
 • Mapu - Chardonnay - Savignon Blanc, Chile 2013 - 0.75L, Alc: 12.5% Mapu - Chardonnay - Savignon Blanc, Chile 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -33%

  Preț normal: 25,72 RON

  Special Price 17,15 RON

  (-8,57 RON)
Grilă Listă