Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Regiune: Rueda Eliminare
 • Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo Blanco - 0.75L, Alc: 13% Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo Blanco - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Chivite - Gran Feudo Rueda Verdejo Blanco - 0.75L, Alc: 13%

  REGIUNE / ȚARĂ: RUEDA / SPANIA

   

  SOIUL / SOIURILE: VERDEJO

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra, încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria La Cascajera. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

   

  Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra, cu soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri de origine franceză (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay), pentru vinuri de calitate, exportate în 60 de state.   

   

   

  ASPECT: Galben pai cu note verzui.

   

  MIROS: Intens şi clar cu arome de fructe tropicale (ananas, grepfrut, fructul pasiunii), completat subtil de arome de fructe verzi și note vegetale tipice acestui soi.

   

  GUST: Prospeţimea fructată şi vegetală aduce acea reţetă inconfundabilă a vinurilor create în Lumea Veche: bogate în arome, dar echilibrate după bunul gust al majorităţii celor care iubesc vinul alb, fie el şi din soiul Verdejo.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Perfect la mesele cu fructe de mare, pește gătit cu sosuri, pește afumat, brânză, carne albă, legume, paste și orez.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  Preț normal: 45,70 RON

  Special Price 38,84 RON

  (-6,86 RON)
Grilă Listă