Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Regiune: Sicilia Eliminare
 • Tenuta Rapitala - Conte Hugues Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Tenuta Rapitala - Conte Hugues Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Tenuta Rapitala - Conte Hugues Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: SICILIA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. Domeniul Rapitala, asemenea insulei siciliene, este un mozaic al influențelor italiene și franceze care se intersectează pentru a crea o identitate unică. În 1968, Contele francez Hugues Bernard de la Gatinais a moștenit domeniul de la familia soției sale Gigi Guarrasi din Palermo.

   

  Contele a văzut potențialul domeniului și a investit în reconstrucția clădirilor și replantarea podgoriei cu soiuri italiene locale, dar și soriuri clasice din marile regiuni viticole ale Franței. Astăzi domeniul are peste 200 de hectare și este împărțit în 180 de parcele unice.

   

  Pentru acest Chardonnay select, producția începe cu strugurii recoltați în August, presați ușor pentru mustul care este lăsat să se așeze și să macereze cu cojile, la temperaturi scăzute, timp de 12 ore. Producția continuă cu o metodă clasică de decantare, urmată de fermentare alcoolică în cisterne din oțel. Vinul este apoi maturat în butoaie din stejar franțuzesc până la 12 luni.

   

   

  ASPECT: Auriu expresiv, strălucitor.

   

  MIROS: Arome tipice de fructe intense din soiul Chardonnay, completat cu note bine-meritate de lemn tare.

   

  GUST: Un vin rotund, cu arome de fructe mediteraneene, mineral și persistent în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Recomandăm acest vin alături de pui cu cartofi, pește afumat sau pește cu legume, fructe de mare și paste servite cu sos alb.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

  Preț normal: 238,48 RON

  Special Price 202,71 RON

  (-35,77 RON)
 • Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: SICILIA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: NERO D'AVOLA

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Domeniul Rapitala, asemenea insulei siciliene, este un mozaic al influențelor italiene și franceze care se intersectează pentru a crea o identitate unică. În 1968, Contele francez Hugues Bernard de la Gatinais a moștenit domeniul de la familia soției sale Gigi Guarrasi din Palermo.

   

  Contele a văzut potențialul domeniului și a investit în reconstrucția clădirilor și replantarea podgoriei cu soiuri italiene locale, dar și soiuri clasice din marile regiuni viticole ale Franței. Astăzi domeniul are peste 200 de hectare și este împărțit în 180 de parcele unice. Strugurii sunt culeși din august până în noiembrie pentru a se asigura că fiecare vin, monosoi și cupaj exprimă perfect terroir-ul, priceperea și tradiția vinificatorilor italieni.

   

  Acest vin este produs din soiul Nero d‘Avola, cel mai reprezentativ pentru Sicilia. Struguii crescuți în via aflată la 300-400m deasupra nivelului mării sunt culeși la mijlocul lunii septembrie și vinificați în cisterne de inox cu temperatură controlată.

   

   

  ASPECT: Rubiniu intens.

   

  MIROS: Un buchet generos în arome de fructe roșii, coapte și ușor macerate.

   

  GUST: Intens si echilibrat, extrem de fructat și cu post gust lung, suculent.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Perfect alături de preparate la grătar, rotisor sau grill din carne roșie, porc sau vită, sau cu platori reci de mezeluri fine. La sfarsitul mesei, este excelent în compania brânzeturilor maturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

   

  Preț normal: 52,84 RON

  Special Price 44,91 RON

  (-7,93 RON)
Grilă Listă