Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2011 Eliminare
  • Chateau Poitevin - Medoc Cru Burgeois rouge 2011 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Poitevin - Medoc Cru Burgeois rouge 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau Poitevin - Medoc Cru Burgeois rouge 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2011

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. La nord de Bordeaux, între Oceanul Atlantic și estuarul Gironde se întinde peninsula Médoc. Pe malul stând răcnetul râului șerpuit prin satele Margaux, Saint-Julien Beychevelle, Moulis-en-Médoc, Listrac-Médoc, Pauillac și Saint-Estèphe. Mai departe de aceste sate încep viile cu denumire de origine controlată ale vinăriei Poitevin.

     

    În inima satului Jau-Dignac-et-Loirac, aproape de mal, se află farul, clădirea principală din secolul al XVIII-lea apoi alte cladiri vechi și noi. În jurul satul se află viile ce ocupă peste 40 de hectare.

     

    În această zonă cu climă temperată, pământul cu straturi de calcar, pietriș, nisip și clei este pătruns de rădăcinile lungi ale vițelor, lucrate de francezi anual pentru vinurile tradiționale cu etichetă Poitevin. Soiurile cultivate pe majoritatea tarlalelor sunt Merlot, Cabernet Sauvignon și Petit Verdot urmate de o mică porțiune cultivată cu Sauvignon Blanc și Semillon.

     

     

    ASPECT: Rubiniu cu note subtile de grena.

     

    MIROS: Complex și foarte fructat cu note plăcute de stejar. Apar și note de vegetale și ierburi aromate.

     

    GUST: Oarecum molatec, echilibrat și catifelat, de o corpolență medie, cu tanini moi și aciditate bine integrată. Arome de cireșe amare, coacăze roșii și negre, afine și mure. Gust final peristent și ușor salin, mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Excelent alături de carne roșie de vită sau miel, pui, vită cu legume sotate, cartofi țărănești sau piure. Arome fructate sunt puse în valoare de brânzeturile semimoi sau moi, tinere, proaspete, sau gustări cu fructe uscate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 104,24 RON

    Special Price 88,60 RON

    (-15,64 RON)
  • Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5% Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2011

     

    REGIUNE / ȚARĂ: RIOJA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO, GRACIANO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROŞU SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite, în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria ‘La Cascajera’. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

     

    Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra. Vinurile sunt produse din soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri clasice europene (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay). 

     

     

    ASPECT: Granat cu accente purpurii.

     

    MIROS: Acest vin este maturat timp de 12 luni în butoaie din stejar, de aceea, aduce în buchet rafinamentul Lumii Vechi, definit de soiurile spaniole Tempranilo şi Graciano. Cupajul aduce cupaj arome puternică de fructe negre, condimente (scorţişoară), fum din lemn de esenţă tare, cafea şi ceva fructe uscate.  

     

    GUST: La gust este catifelat şi mătăsos, de o corpolenţă mare cu tanini fermi, note de lemn dulce şi prune uscate. Post gust lung, fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de preparate la cuptor din carne roşie, sau din vânat mic şi mediu, pregătită după rețete simple, cu mirodenii şi ierburi aromate. Este un bun însoţitor al mezelurilor din carne uscată şi afumată, dar şi a brânzeturilor moi şi semi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 84,28 RON

    Special Price 71,63 RON

    (-12,65 RON)
  • Almaviva - Puente Alto, Central Valley, vin rosu Chile 2011 - 0.75L, Alc: 15% Almaviva - Puente Alto, Central Valley, vin rosu Chile 2011 - 0.75L, Alc: 15%
    -15%

    Almaviva - Puente Alto, Central Valley, vin rosu Chile 2011 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2011

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALLE CENTRAL / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. Brand-ul Almaviva este rezultatul unui parteneriat încheiat în 1997 între baronesa Philippine de Rothschild, Președintele consiliului Baron Philippe de Rothschild SA din Franța și Eduardo Guilisasti Tagle, Președintele companiei Viña Concha y Toro S.A din Chile. Rezultatul parteneriatului Franco-Chilian este un vin excepțional denumit Almaviva, după Contele Almaviva, eroul din „Nunta lui Figaro”, faimoasa piesă a lui Beaumarchais.

     

    Culturile de vie se află în Chile, la cea mai mare altitudine din Valea Centrală, în Puente Alto, o porțiune de teren cunoscută de peste 20 de ani pentru condițiile bune oferite soiului Cabernet Sauvignon. Solul din Puente Alto este bogat în piatră mare, nisip și argilă. Toate aceste straturi permit rădăcinilor să tragă apă din belșug cu un pH redus și minerale pentru cele cinci soiuri de struguri roșii.

     

    În Valea Centrală, Cabernet Sauvignon a fost plantat în urmă cu 30 de ani. În prezent, cele 60 de hectare conțin și culturi din soiurile Carmenere, Cabernet Franc, Merlot și Petit Verdot.

     

     

    ASPECT:  Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Parfumul complex și subtil dezvăluie aromele delicate și pure din fructe de pădure: coacăze negre, smochine și mure, însoțite de vanilie, cacao și note de caramel.

     

    GUST: Cupajul roșu Almaviva satisface pofta de vin roșu robust, neted (mulțumită taninilor), echilibrat, persistent și, în general, proaspăt. Cele cinci soiuri formează un vin cu personalitate formată din straturi, armonios echilibrate de o aciditate medie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri cu carne de vită, pasăre și paste. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18°C. (Este recomandată decantarea timp de minim 30 de minute).

     

    Preț normal: 1.285,20 RON

    Special Price 1.092,42 RON

    (-192,78 RON)
  • Chateau Petit Village - Pomerol 2011 - 0.75L Chateau Petit Village - Pomerol 2011 - 0.75L
    -15%

    Chateau Petit Village - Pomerol 2011 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2011

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Château Petit-Village este un domeniu cunoscut de cel puțin 130 de ani pentru culturile de viță de calitate superioară Premier Cru, aflate pe dealurile ce înconjoară localitatea Pomerol, din regiunea viticolă Bordeaux.

     

    Platoul cu soluri bogate în pietriș, calcar și clei, cu temperaturi favorabile și cantități generoase de apă formează un terroir excepțional pentru Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon, din generații diferite, cele mai vechi fiind plantate în 1948. Producția vinului începe cu recoltarea manuală, sortarea, desciorchinarea și fermentarea de 20 – 25 de zile în vase din beton atribuite fiecărui lot de pământ.

     

    Urmează maturarea timp de 15 luni, pentru toate vinurile, în butoaie din stejar franțuzesc, marcate în continuare după loturile și parcele de pe care s-au cules strugurii. În fiecare an sunt date în folosință butoaie noi ce reprezintă 30 până la 50% din numărul total.

     

    Vinurile Château Petit Village oferă tot ce este mai bun din strugurii crescuți în terroir-ul Pomerol: proaspețime, textură fină, echilibru între arome intense de fructe și alte familii de arome, ce îi îmbogățesc constant caracterul.   

     

     

    ASPECT: Roșu intens cu reflexii rubinii.

     

    MIROS: Culoare sa elegantă este urmată de parfumul seducător compus din aromele unui lichior de coacăze negre, mure negre, flori albe, condimente coapte și ceva minerale din grafit.

     

    GUST: Încercat cu răbdare și la temperatura potrivită, vinul anului 2011 își arată corpul robust, textura opulentp, taninurile din struguri bine copți și post gustul sec.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit la mesle cu preprate din carne de pasăre, oaie/miel, carne de vită și carne de vânat.  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 722,57 RON

    Special Price 614,18 RON

    (-108,39 RON)
Grilă Listă