Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2012 Eliminare
  • Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2012- 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2012- 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2012- 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON, SEMILLON

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Se spune că originile numelui Carbonnieux vine de la familia care a deţinut vii în Leognan, în secolul XI. Legătura veche între producția de vin și numele Carbonnieux este confirmată de acte întocmite de călugării Benedictini, în 1292. În perioada târzie a Evului Mediu, vinurile din cetatea Carbonnieux erau comercializate în Franţa şi în teritoriile vecine.

     

    După sute de ani şi alţi proprietari francezi de renume, care au continuat producţia de vin pe domeniul Carbonnieux, în sub regiunea Graves din Bordeaux, după Al Doilea Război Mondial, castelul şi viile au fost cumpărate de Marc Perrin. Familia Perrin a extins culturile de viţă de vie, a construit şi a modernizat pivniţele, a investit în tehnologie și a extins gama de vinuri.

     

    Pe loturile de pământ ce conţin straturi de clei, pietriş, calcar, nisip şi argilă, transformate de viticultura practicată timp de 700 de ani, familia Perrin cultivată organic cele mai bune soiuri roşii şi albe, pentru faimoasele monosoiuri şi cupaje din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, extraordinar de limpede, motiv pentru care este considerat un vin legendar al regiunii Graves.

     

    MIROS: Parfumul acestui vin este încântător, răcoritor şi pur, mulţumită aromelor de fucte şi flori, mai evidente atunci când vinul este tânăr. Savurat după cele 10 luni de maturare în butoaie de stejar şi timpul petrecut în sticlă, vinul oferă şi note de fructe uscate şi zaharisite. 

     

    GUST: Loturile de vin folosite pentru acest cupaj aduc o îmbinare excelentă între soiuri. Strugurii selecţionaţi din soiul Semillon oferă o structură stabilă, un corp rotund şi intens, în amestec cu aromele încântătoare ale soiului Sauvignon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul alb de Bordeaux este maestrul preparatelor din carne albă, foie gras, peşte crud sau gătit, preparate exotice, brânzeturi şi desert cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    Preț normal: 316,30 RON

    Special Price 268,86 RON

    (-47,44 RON)
  • Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15% Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15%
    -15%

    Almaviva - Puente Alto, Central Valley rosso Chile 2012 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALLE CENTRAL / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, MERLOT

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. Brand-ul Almaviva este rezultatul unui parteneriat încheiat în 1997 între baronesa Philippine de Rothschild și Eduardo Guilisasti Tagle, Președintele companiei Viña Concha y Toro S.A din Chile. Rezultatul parteneriatului Franco-Chilian este un vin excepțional denumit Almaviva, după Contele Almaviva, eroul din „Nunta lui Figaro”, faimoasa piesă a lui Beaumarchais.

     

    Culturile de vie se află în Chile, la cea mai mare altitudine din Valea Centrală, în Puente Alto, o porțiune de teren cunoscută de peste 20 de ani pentru condițiile bune oferite soiului Cabernet Sauvignon. Solul din Puente Alto este bogat în piatră mare, nisip și argilă. Toate aceste straturi permit rădăcinilor să tragă apă din belșug cu un pH redus și minerale pentru cele cinci soiuri de struguri roșii.

     

    Nu există încă nici o clasificare oficială a vinurilor în Chile, cu toate acestea, Almaviva a dat naștere categoriei Primer Orden, un termen spaniol care corespunde conceptului francez de Grand Cru sau termenului în limba engleză de Estate Grown. Almaviva este un “assemblage” extrem de reușit între metoda franceză de vinificare tradițională și terroir-ul din Chile, care îi oferă acele arome opulente, caracteristice vinurilor din Lumea Nouă.

     

     

    ASPECT:  Roșu dens cu nuanțe de vișină putredă și inflexiuni de grena.

     

    MIROS: Miros delicat de coacăze coapte, căpșuni sălbatice și mure negre în amestec cu arome minerale și note fine de vanilie, cafea, lemn dulce și condimente.

     

    GUST: Un vin cu echilibru exceptional, tanini maturi și extrem de bine structurați, rafinați, un gust concentrat catifelat și cremos. Un vin complex, grațios, “precis”, în mineralitate caracteristică și un gust final de o mare expresivitate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de calitate pentru preparate elegante din carne roșie și vânat: Beef Stroganoff, Beef Wellington, coaste de miel cu crustă de nucă și fistic servite cu jeleu de mentă, cotlete de porc împănate cu usturoi și mirodenii, cotlete de miel înăbușite la tigaie în suc de rodii, vită sau pork Teriyaki.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 20 - 22°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potențial de învechire la sticlă de 10 până la 15 ani).

     

    Preț normal: 999,60 RON

    Special Price 849,66 RON

    (-149,94 RON)
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniu Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot.

     

    Cupajul anului 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc, maturat 18 luni în două barique-uri din stejar franțuzesc (primul nou, al doilea aflat la a doua umplere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 185,64 RON

    Special Price 157,79 RON

    (-27,85 RON)
  • Opus One - Nappa Valley California red 2012 - 0.75L, Alc: 14.5% Opus One - Nappa Valley California red 2012 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Opus One - Nappa Valley California red 2012 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: NAPA VALLEY / USA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, MERLOT, MALBEC

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1979, doi antreprenorii din industria vinului, Baronul Philippe de Rothschild si Robert Mondavi (unul dintre 'artizanii' viticulturii din statul California), au creat împreună un vin nou. Primul vin creat de parteneriatul franco-american a fost comercializat în anul 1984, și de aproape 40 de ani, vinurile Opus One, din Nappa Valley, sunt printre cele mai apreciate din Statele Unite ale Americii.

     

    Domeniul Opus One este format din patru parcele. În aceste porțiuni bine delimitate, echipa vinăriei cultivă cu experiență, pasiune și dedicare cinci soiuri originare din zona viticolă Bordeaux.

     

    Cupajul de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot, Merlot și Malbec oferă arome somptuoase, unite cu eleganță de natura soiurilor și maturarea de 18 luni în butoaie noi din stejar francez.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu intens, aflat într-un contrast impresionat cu eticheta albă, pe care sunt recreate semnăturile fondatorilor.

     

    MIROS: Arome proaspete de fructe roșii și albastre, condimente de patiserie, vanilie și parfum din flori de primăvară.

     

    GUST: Parfumul inițial este urmat cu finețe de aromele vegetale de salvie, rozmarin și măsline negre. Arome suculente de vișine, mure și coacăze negre cuceresc simțurile, iar taninurile cremoase proiectează corpul echilibrat ale acestui vin creat cu artă și precizie. Finish-ul este marcat de arome apropiate de ciocolată neagră și espresso.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu de calitate super-premium, recomandat alături de preparatele din carne de vită, vițel sau mânzat (coaste, mușchiulet, antricot sau vrăbioară), pregatită crud (tartar bogat condimentat sau carpaccio cu rucola, parmezan și roșii uscate), ori gătita la cuptor cu cartofi și mirodenii. La finalul mesei, îl puteți savura și alături de fructe uscate, alune sau brânzeturi fine.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 45 de minute).

     

    Preț normal: 4.321,13 RON

    Special Price 3.672,96 RON

    (-648,17 RON)
Grilă Listă