Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2004 Eliminare
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Preț normal: 432,68 RON

    Special Price 367,78 RON

    (-64,90 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome curate de coacăze negre şi cireşe negre, amestecate cu arome din lemn de santal şi ceva mineral, apropiat de grafit.

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizie, prin textura fină, corpul rotund şi tanini bine definiţi, amplificaţi de fructele roşii. Finish-ul este o delectare: lung, la fel de echilibrat, clasic pentru un vin rafinat produs de Clerc Milon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine, uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 542,64 RON

    Special Price 461,24 RON

    (-81,40 RON)
  • Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În secolul al XVII-lea, dintr-o alianţă între familiile Lafon şi Rochet, apare domeniul şi palatul actual, cu primele culturi de viţă de vie. În 1855, Chateau Lafon Rochet devine una dintre cele 61 de domenii care primesc clasificarea de calitate superioară (pentru vinurile Medoc din Bordeaux), cu ocazia Expoziţiei Universale de la Paris.

     

    Culturile de viţă de vie se află pe un terroir excelent. Solul cu straturi formate în urmă cu milioane de ani este conține din pietriş şi clei, ce asigură o absorbţie bună a apei şi nutrienţi pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 41 de hectare în Saint-Estèphe (denumire de origine controlată), sunt cultivate patru soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii. Cabernet Sauvignon şi Merlot, ocupă majoritatea culturii, urmate de parcele mici de Cabernet Franc şi Petit Verdot.

     

     

    ASPECT: Roşu-purpuriu intens, cu tentă cărămizie.

     

    MIROS: Un vin foarte aromat, cu o notă plăcută de aciditate şi o expresie inconfundabilă de fructe roşii din soiul Merlot, cu note de condimente şi lemn.

     

    GUST: Paleta aromatică este construită în jurul notelor de cedru, alune de pădure şi nucşoară. Finalul dens şi puternic scoate în evidenţă calitatea esenţială a acestui cupaj, echilibrul între prospeţimea aromelor şi astringenţa taninilor, după maturarea a 50% din vin, timp 16-18 luni în butoaie noi din stejar franțuzesc.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roşu care poate fi în centrul atenţiei la mesele cu orice tip de carne roşie: porc, vită, pregătită la tavă, gătite cu mult cimbru, piper, verdeţuri şi garnisite cu ghebe şi orice fel de ciuperci sălbatice. La finalul mesei, se serveşte lângă brânzeturi fine, maturate, sau brânză de burduf în coajă de brad.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 352,72 RON

    Special Price 299,81 RON

    (-52,91 RON)
  • Chateau Mouton Rothschild - Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Mouton Rothschild - Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Chateau Mouton Rothschild - Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Baronul Philippe de Rothschild moşteneşte castelul Mouton Rothschild din zona rurală Pauillac (din zona viticolă Medoc), la începutul anilor 1920. Vinul produs pe proprietatea Rothschild şi comercializat anterior în butoaie este îmbuteliat și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu. Asftel, sub conducerea Baronului, afacerile companiei se extind cu noi operaţiuni, construcţia şi modernizarea vinăriei şi spaţiilor de maturare.

     

    Pe loturile ce cuprind 90 de hectare în Meldoc, sunt cultivate patru soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc şi Petit Verdot), dar şi soiuri albe cu aceeaşi tradiţie locală. Culturile de viţă de vie se află pe un terroir excelent. Solul format în urmă cu milioane de ani este compus din pietriş şi clei, ce asigură o absorbţie bună a apei şi nutrienţi pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, oferă viţei mult soare, veri calde, precipitaţii şi ierni blânde.

     

    Vinul anului 2004 marchează Centenarul Antantei Cordiale, încheiate de către Marea Britanie și Franța la 8 aprilie 1904. În acea perioadă, Regele Edward VII-lea, a jucat un rol important în cadrul acordului care a devenit o alianță reală între cele două state și contribuit la victoria acestora în Primul Război Mondial.

     

     

    ASPECT: Roșu puternic, de o nuanţă profundă, cerneloasă.

     

    MIROS: Un parfum complex, cu note subtile de cireşe negre, gutui zaharisite şi lemn dulce, completate de valenţe de fum, lemnozitate de stejar şi condimente.

     

    GUST: Papilele sunt delectate de un vin cu mare finețe, cremos, cu tanini catifelaţi, surprind printr-un buchet complex ce duce cu gândul la mocha şi pâine prajită. 2004 are un buchet matur cu un gust final lung şi atrăgător, dominat de vanilie şi ciocolată. Un vin distinct şi extrem de elegant.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Savoarea si valoarea acestui vin, merită doar prieteni, bună dispoziţie şi un festin pregătit pentru a uimi. Un vin francez de clasă se asociază cu preparate rafinate ale bucatariei franceze, pe bază de carne de pasăre (raţă, gâscă, potârniche, fazan), vită, miel şi nu în ultimul rând, carne de vânat mare (mistreţ, urs sau cerb). Potrivit şi alături de brânzeturi maturate (Rochebaron, Roquefort, Sainte-Maure de Touraine) sau mousse din ciocolată neagră cu fructe de pădure.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 20 - 22 °C. (Se recomandă decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 5.172,93 RON

    Special Price 4.396,99 RON

    (-775,94 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome de grafit, lemn dulce şi aromă siropoasă de verbena.  

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizia aromelor echilibrate de fructe. Taninii sunt rotunjiţi, textura este mătăsoasă şi cremoasă cu note subtile de stejar condimentat. Finalul este marcat de arome consistente şi proaspete de vanilie şi aromă de vegetale uscate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 1.085,28 RON

    Special Price 922,49 RON

    (-162,79 RON)
Grilă Listă