Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. An productie: 2017 Eliminare
 • Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ALB SEC. Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893.

   

  Vinăria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Baronului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare, pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.

   

   

  ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisă, cu uşoară tentă aurie.

   

  MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.

   

  GUST: Gustul ne dezvăluie surpriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămâi, iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe/salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC

   

  Preț normal: 109,96 RON

  Special Price 93,46 RON

  (-16,50 RON)
 • Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -15%

  Domaine Grossot - Chablis BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. Parcelele domeniilor Grossot sunt situate în localitățile Fleys, Chichée și Fontenay, orientate spre nord și nord-vest.

   

  Culturile Grossot oferă struguri bogați din soiul Chardonnay, pentru producția unui vin de calitate superioară, de peste 35 de ani.

   

   

  ASPECT: După așezare, fermentare și maturare, vinul filtrat este alb-gălbui, limpede.

   

  MIROS: Note prelungite de flori de lămâie verde, cu o tentă de granit umed.

   

  GUST: După o învechire de câteva luni în sticle, acest Chablis oferă o prospețime frumoasă, câștigată din fuziunea aromelor de fructe, flori albe și minerale, extrase de vița soiului Chardonnay.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un Chablis generos cu preparatele din porc, pește (somon, ton), scoici și diferite tipuri de brânzeturi.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12ºC.

   

  Preț normal: 149,94 RON

  Special Price 127,45 RON

  (-22,49 RON)
 • Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13% Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Domaine H&G Buisson - Sous la Chateau blanc BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Sous le Chateau vine din pitorescul şi fermecatorul Saint-Romain, acolo unde familia Buisson cultivă viţă de vie din secolul al XII-lea.

   

  Vinul de Chardonnay este obţinut din viticultura organică, realizată prin culegerea manuală a ciorchinilor, depozitarea în lădițe, vinificarea tradițională şi maturarea în butoaie din stejar francez.

   

   

  ASPECT: Vin galben pai cu tentă verzuie, clar.

   

  MIROS: Un Chardonnay classic, ce se diferenţiază prin buchetul de flori albe, pâine prăjită şi fructe coapte (prune mirabelle, piersici).

   

  GUST: Un vin cu accente fructate si aciditate mică, pentru o degustare plină de arome peristente și răcoritoare.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele de nota 10, alături de foie gras, ştiucă, crustacee în sos, tocană, cârnăciori şi brânzeturi (în special Munster şi Roquefort). 

   

  TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

   

  Preț normal: 249,90 RON

  Special Price 212,42 RON

  (-37,48 RON)
 • Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -15%

  Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers.

   

  Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.

   

   

  ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.

   

  MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.

   

  GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  Preț normal: 71,40 RON

  Special Price 60,69 RON

  (-10,71 RON)
 • Tenuta Valleselle - Ripa Magna, Corvina di Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5% Tenuta Valleselle - Ripa Magna, Corvina di Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5%
  -15%

  Tenuta Valleselle - Ripa Magna, Corvina di Verona 2017- 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CORVINA

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ROȘU SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi încât să pornească propria afacere. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

   

  În prezent Gian și copiii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia şi continuă să producă vinuri cu eticheta proprie în orășelul Lazise. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle anual.

   

  Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Ripa Magna este un vin obţinut din soiul italian Corvina Veronese crescut în podgoria de pe dealurile însorite ale provinciei Verona. Strugurii sunt lăsaţi să atingă punctul optim de coacere, apoi sunt recoltaţi manual, desciorchinaţi, presaţi, lăsaţi la macerare şi fermentaţi la o temperatură controlată de 22 - 26 °C, timp de 10 zile. Buchetul amplu, caracteristic stilului italian aduce o parte din tradiţia vinurilor din Lumea Veche şi experienţa unui vin de calitate superioară.

   

   

  ASPECT: Roşu intens cu ușoare reflexii rubinii.

   

  MIROS: Fructat și complex, cu note de vârf dominate de mure, afine și coacăze urmate spre final de cireșe negre, coapte.

   

  GUST: Corpolent și cu o finețe desăvârșită, aromele de fructe de pădure și cireșe negre sunt completate perfect de aromele de condimente și lemn provenite de la butoi. Post gustul este lung si catifelat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un monosoi intens şi sofisticat potrivit la mese cu bucate gătite simplu, la grătar sau înăbuşite, urmate de un platou cu brânzeturi maturate tradiționale din regiunile italiene sau franceze.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 20°C.

   

  Preț normal: 118,52 RON

  Special Price 100,75 RON

  (-17,77 RON)
 • La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2017 - 0.75L, Alc: 15% La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2017 - 0.75L, Alc: 15%
  -15%

  La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape rouge 2017 - 0.75L, Alc: 15%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RHONE VALLEY / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, SYRAH, MOURVEDRE, CINSAULT

   

  VOL. ALC.: 15%

   

  VIN ALB SEC. Domeniul La Bastide Saint Dominique se află în inima regiunii Provence. Aflat exact în Valea Ronului, pe ruinele unui lăcaș de cult din secolul XVI-lea, clădirea de pe domeniu a fost construită de Marie-Claude și Gérard Bonnet, iar viile ocupă în prezent 50 de hectare.

   

  Încă din 1999 pe domeniul La Bastide Saint Dominique, tradiția se îmbină cu tehnologia modernă, iar din anul 2014 vinurile sunt certificate ca produse obținute din agricultură organică. Viile se află aproape pe colinele satului Chateauneuf du Pape, supus vantului rece Mistral și încălzit de soarele ce bate din sud. Pământul din Provance este compus din calcar, în mare parte, urmat de clei roșu și pietriș, care păstrează căldura și regenerează viile.

   

  Cele mai importante soiuri cultivate aici sunt: Grenache și Syrah, urmate de Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Clairette, Roussanne și Viognier, pentru cupaje și monosoiuri roșii și albe.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Arome de gem de fructe roșii, rachiu de fructe și mure. După aerare scoate în evidență note complexe de dafin, piper, cardamom și rășină naturală.

   

  GUST: Atacă papilele cu opulența, corpul robust și tanini eleganți. Gustul final aduce proaspețimea notelor de condimente.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Terină de fazan cu prune uscate și ienibahar, pulpă de miel rumenită (garnisită cu ienupăr) și mușchi de caprioară cu pere umplute.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 15 - 16°C. (Potențial de învechire la sticlă de 3 până la 12 ani).

   

  Preț normal: 269,89 RON

  Special Price 229,41 RON

  (-40,48 RON)
 • Frescobaldi - Massovivo Vermentino Ammiraglia 2017 - 0.75L, Alc: 12% Frescobaldi - Massovivo Vermentino Ammiraglia 2017 - 0.75L, Alc: 12%
  -15%

  Frescobaldi - Massovivo Vermentino Ammiraglia 2017 - 0.75L, Alc: 12%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: VERMENTINO

   

  VOL. ALC.: 12%

   

  VIN ALB SEC. Frescobaldi este un brand italian, iar istoria familiei Frescobadi începe în urmă cu 1000 de ani în regiunea Toscana. Bancheri cu mare influenţă, trezorieri ai Angliei, sau patroni ai artei florentine, în timpul Renaşterii, cei din familia Frescobaldi, asemenea altor nume celebre, au avut în proprietate culturi întinse de viță de vie, care au permis formarea unei tradiţii în producţia de vin.

   

  Familia Frescobaldi a perseverat prin creativitate şi promovarea excelenţei. Cu aceste două calităţi, în prezent deţine şapte domenii, fiecare cu propria etichetă, unde sunt produse vinuri care definesc cultura italiană. Unul dintre domeniile Frescobaldi este Tenuta Ammiraglia din comuna Magliano, Toscana, aflată pe coastă, aproape de Marea Tireniană.

   

  Anul 2017 are o mențiune specială cu privire la sănătatea viei și a strugurilor care au oferit acest vin alb, sec. După un sezon plin de condiții speciale, ce puteau afecta culturile de struguri, Frescobaldi a reușit să producă un vin excepțional din soiul Vermentino, maturat 4 luni în cuve din oțel inoxidabil. Vinul depășește așteptările celor care preferă monosoiurile albe, prin echilibrul între corpolența și prospețimea aromelor.

   

   

  ASPECT: Galben-pai cu tentă verzuie.

   

  MIROS: Nasul este încântat de parfumul gentil de flori, mai ales iasomie, note de drupe cu pulpă galbenă și salvie mediteraneeană.

   

  GUST: Pe papile se deschide fin, cu aciditate echilibrată ce îi pune în evidență corpolența.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: O alegere potrivită la mesele cu aperitive vegetariene, fructe de mare și timbale de paste.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  Preț normal: 75,99 RON

  Special Price 64,94 RON

  (-11,05 RON)
 • Torres - Vina Esmeralda rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Torres - Vina Esmeralda rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -14%

  Torres - Vina Esmeralda rose 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CATALUNYA / SPANIA

   

  SOIUL / SOIURILE: GRENACHE

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Jaime Torres Vendrell și fratele său Miguel au construit vinăria Torres în 1870 chiar în fața gării Vilafranca del Penedès din regiunea spaniolă Catalonia. Până în 1928 afacerea de familie s-a extins cu operațiuni de distilare avinului și maturare pentru brandy.

   

  Zeci de ani de prosperitate și experiență în producția de băuturi alcoolice au permis companiei spaniole să dețină în prezent 6 podgorii (cu 6 vinării) ce însumează 1300 de hectare, într-un climat excepțional. Vinurile Torres sunt produse din soiuri tradiționale spaniole (Verdejo, Tempranillo), dar și soiuri cultivate în toată lumea (Sauvignon Blanc și Syrah).

   

   

  ASPECT: Roz-somon.

   

  MIROS: Aromă delicată din flori și lemn de trandafir, completate de fructe exotice, în special banană coaptă.

   

  GUST: Textură subțire, fructată și acidulată de citrice.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Delicios cu pește afumat, sushi, tataki din ton și alte mâncăruri asiatice. Ușor de savurat și alături de preparate cu carne după rețete europene: carpacio cu carne și brânză de capră.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  Preț normal: 45,43 RON

  Special Price 39,26 RON

  (-6,17 RON)
 • Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
  -15%

  Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: SEMILLON, SAUVIGNON BLANC

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

   

  Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

   

  Pentru păstra faima și standardul de excelență al vinurilor sale cu eticheta Chateau Mouton Rothschild, Baronul a decis ca vinul anului 1930 să fie îmbuteliat cu etichetă Mouton Cadet. Noua etichetă a fost aleasă pentru cupajul mai tânăr, cu profil aromatic diferit de clasicul Chateau. După 90 de ani, Mouton Cadet oferă în continuare vinuri roșii și albe, cupaje și monosoiuri, apreciate și premiate în competiții internaționale cu renume.

   

   

  ASPECT: Galben-pai, strălucitor. 

   

  MIROS: Arome din fructe cu pulpă albă, în special piersică, amestecate cu note din flori albe.

   

  GUST: O textură consistentă, proaspătă, cuceritoare prin notele de drupe, mai ales piersică, acompaniată de același flori albe, ce duc încet către un finish sec, mineral și persistent.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Excelent alături de pește, fructe de mare și diferite preparate cu asparagus.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

  Preț normal: 68,57 RON

  Special Price 58,28 RON

  (-10,29 RON)
 • Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2017 - 0.75L, Alc: 13% Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ROŞU SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

   

  Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

   

  Pentru păstra faima și standardul de excelență al vinurilor produse pe proprietatea sa, Baronul Philippe de Rothschild a decis ca vinul din culturile anului 1930 sa fie îmbuteliat cu eticheta Mouton Cadet. În timp, eticheta cu Mouton Cadet a avut succes și a devenit unul dintre cele mai bune vinuri franceze ale companiei Baron Philippe de Rothschild.

   

  Lotul anului 2016 este obţinut din cele mai bune clone de Merlot, Cabernet Sauvignon şi Cabernet Franc, vinificate tradiţional. Cupajul roşu al faimoasei regiunii Bordeaux, este maturat între 6 şi 10 luni.

   

   

  ASPECT: O culoare strălucitoare de roşu-rubiniu.

   

  MIROS: Un miros bogat si puternic de arome atrăgătoare de fructe, distinct de vişine şi zmeură, dar mai ales de gem de căpşuni, complectate subtil cu arome mentolate.

   

  GUST: Rotund şi corpolent, cu tanini discreţi şi eleganţi, vinul este echilibrat şi complex prin paleta de arome fructoase descoperite-n miros. Gustul de final, remanent, este excepţional de bogat şi suculent, confirmând armonia cupajului.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Se asociază în mod clasic lângă coaste de miel la tavă şi orice fel de carne roşie, gătită la cuptor sau pe grill. Face faţă şi brânzeturilor moi (Banon - Franta) si semi-moi (Havarti - Danemarca). Alte preparate care îl pun în valoare: friptura de iepure cu ciuperci de pădure şi seminţe de pin, file de ton în sos de vin.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 18 - 19°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

   

  Preț normal: 64,26 RON

  Special Price 54,62 RON

  (-9,64 RON)
 • Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Tenuta Rapitala - Nero d’Avola rosso 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: SICILIA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: NERO D'AVOLA

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Domeniul Rapitala, asemenea insulei siciliene, este un mozaic al influențelor italiene și franceze care se intersectează pentru a crea o identitate unică. În 1968, Contele francez Hugues Bernard de la Gatinais a moștenit domeniul de la familia soției sale Gigi Guarrasi din Palermo.

   

  Contele a văzut potențialul domeniului și a investit în reconstrucția clădirilor și replantarea podgoriei cu soiuri italiene locale, dar și soiuri clasice din marile regiuni viticole ale Franței. Astăzi domeniul are peste 200 de hectare și este împărțit în 180 de parcele unice. Strugurii sunt culeși din august până în noiembrie pentru a se asigura că fiecare vin, monosoi și cupaj exprimă perfect terroir-ul, priceperea și tradiția vinificatorilor italieni.

   

  Acest vin este produs din soiul Nero d‘Avola, cel mai reprezentativ pentru Sicilia. Struguii crescuți în via aflată la 300-400m deasupra nivelului mării sunt culeși la mijlocul lunii septembrie și vinificați în cisterne de inox cu temperatură controlată.

   

   

  ASPECT: Rubiniu intens.

   

  MIROS: Un buchet generos în arome de fructe roșii, coapte și ușor macerate.

   

  GUST: Intens si echilibrat, extrem de fructat și cu post gust lung, suculent.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Perfect alături de preparate la grătar, rotisor sau grill din carne roșie, porc sau vită, sau cu platori reci de mezeluri fine. La sfarsitul mesei, este excelent în compania brânzeturilor maturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

   

  Preț normal: 52,84 RON

  Special Price 44,91 RON

  (-7,93 RON)
 • Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13%
  -15%

  Regnard - Pouilly Fuisse L’Ancien Prieure 2017 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13%


  VIN ALB SEC. Regnard este una dintre cele mai vechi şi mai prestigioase case de Burgundia, apreciată pentru calitatea şi originalitatea vinurilor albe.

   

  Domeniul pe care se cultivă soiul de Chardonnay pentru vinurile fine Pouilly Fuisse, provine din parcelele cu acelaşi nume, cunoscute din 1755 sub numele de Clos de Pavillion.

   

   

  ASPECT: Vinul de culoare galben pai, cu reflexii verzui, rezultată din procesul de filtrare şi depozitare.

   

  MIROS: Buchetul acestui Pouilly Fuisse din 2017, denotă un compus extravagant de flori galbene, fructe, miere, iarbă prospăt cosită şi cedru.

   

  GUST: Gustul este proaspăt şi revigorant, graţie mineralelor extrase din solul calcaros, specific regiunii viticole din Burgundia.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive din peşte afumat, peşte prăjit, paste cu peşte, paste cu sos din legume, peşte sau scoici aburite.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C

   

  Preț normal: 214,20 RON

  Special Price 182,07 RON

  (-32,13 RON)
 • Banfi - Rosso di Montalcino, DOC 2017 - 0.75L, Alc: 14% Banfi - Rosso di Montalcino, DOC 2017 - 0.75L, Alc: 14%
  -5%

  Banfi - Rosso di Montalcino, DOC 2017 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2017

   

  REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Giovanni F. Mariani Senior este cel care a fondat în 1919, în New York, compania Banfi Vintners, și a devenit unul dintre cei mari importatori din S.U.A. interbelică. Pasiunea pentru vinuri italiene a fost continuată de familia Mariani, iar în 1978, frații John și Harry au fondat Castelo Banfi și au început producția de vin în regiunea Toscana.

   

  La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte. Producătorul italian deține plantații ce i-au permis în ultimii ani să extindă numărul soiurilor cultivate. Colaborări cu pepiniere și producători versați ai industriei au adus în portofoliul Banfi, vinuri din soiuri noi, cum ar fi Riesling și Pinot Noir.

   

  Soiul Sangioveze este plantat pe majoritatea loturilor din Toscana, este lucrat cu atenție și vinificat pentru cel mai popular sortiment de vin roșu italian. Rosso di Montalcino este un vin sofisticat, rezultat din metodele de fermentare în cisterne de oțel și stejar, urmate de maturare în butoaie și barrique-uri din stejar francez, în proporție de 60, respectiv 40%, timp 3 până la 6 luni.

   

   

  ASPECT: Roșu - grena, cu reflexii de rubin

   

  MIROS: Rosso di Montalcino este unul dintre cele mai complexe vinuri italiene, cu arome ce stau bine apropiate și amestecate ca un parfum cu note de vârf din lemn dulce, la mijloc jem de prune, abia răcit și final cu note de vanilie.

   

  GUST: Testat fără grabă, pe boltă se simte o prospețime aromatică, un corp bine structurat, echilibrat și foarte consistent până la final. Post gust lung, puțin taninos.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Ideal alături de preparate din vânat la grătar sau la cuptor (rață sălbatică friptă, fazan cu smântână, pulpă de caprioară la tavă, tocană de mistreț tânăr), sau gustări cu brânzeturi semitari. Un vin potențial discret de învechire la sticlă.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  Preț normal: 86,87 RON

  Special Price 82,53 RON

  (-4,34 RON)
Grilă Listă