Oferte vinuri si sampanie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Lamblin Fils - Chablis  Fut de Chene  blanc Magnum 2019 - 1.5L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Chablis  Fut de Chene  blanc Magnum 2019 - 1.5L, Alc: 12.5%
    -15%

    Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2019 - 1.5L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

    VOL. ALC.: 12,5%

     

    VIN ALB SEC.Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, Regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiurile franceze și le vinifică tradițional, cu ajutorul tehnologiei moderne, pentru a obține vinuri de excepție. Vinurile albe și roșii, monosoi și cupaj, aduc apreciere și recunoștere cramei Lamblin & Fils, regiunii Burgundia și nu în ultimul rând, Franței.

     

     

    ASPECT: Strălucitor și limpede, de un galben intens auriu.

     

    MIROS: Puternic, de arome delicate minerale și foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas), lemn și nucă de cocos.

     

    GUST: Suplu, de o corpolență medie, onctuos, de o aciditate scazută. Gustativ, are o paletă puternic fructată, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise și piersici, susținute de subtile valențe de vanilie, nucă, alune, și note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric și persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Lângă preparate lejere din carne de pui la gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan și brânzeturi ușoare (brânză dulce de vacă, urdă, telemea nesarată).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 305,00 RON

    Special Price 259,25 RON

    (-45,75 RON)
  • Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5% Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%
    -15%

    Martini - Sparkling wine brut - 0,75L, Alc: 11.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MARTINI & ROSSI
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: VENETO FRIULUI / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY + GLERA
    VOL. ALC.: 11.5%
    VIN ALB SPUMANT SEC / BRUT.

    ASPECT: Stralucitor, placut, de o culoare de un galben usor auriu, efervescent.
    MIROS: Mirosul este seducator, foarte proaspat si floral, intens fructat (fructe exotice), distinct de piersici, banane si ananas.
    GUSTL; Gustul este puternic, floral si fructat, are o aciditate ridicata, de o corpolenta medie, si cu un gust remanent ce aminteste de fructe citrice si pepene galben.

    ASOCIERE CULINARA: Un aperitiv excelent de consumat inainte de luarea mesei, pentru pofta de mancare, sau langa mizilicuri / finger food / gustarele / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
    Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe baza de vin spumant (in Mimosa si Bellini), dar si "prietenul" perfect pentru o dupa amiaza calda de vara.
    TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 52,36 RON

    Special Price 44,50 RON

    (-7,86 RON)
  • Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13% Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Alegrini Soave este unul dintre vinurile produse de Familia Allegrini, un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto, încă din secolul al XVI-lea, când au început să producă primele vinuri tradiţionale italiene.

     

    Gamele de vinuri produse în prezent de Allegrini sunt în mare parte rezultatul muncii depuse de Giovani Allegrini, omul care a construit un concern stabil, eficient şi inovativ.

     

    Familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii ce au în total 100 de hectare. Pe domeniile Allegrini sunt cultivate soiuri roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri roşii monosoi şi cupaj. Doar două sortimente de vin alb sunt produse de Allegrini, cu soiuri de origine franceză cum este Chardonnay, iar dintre acestea vă oferim sortimentul Soave al anului 2015.

     

    Soave este obţinut din struguri Garganega şi Chardonnay cultivaţi pe dealurile din comuna Mezzane di Sotto (regiunea Veneto), vinificaţi exclusiv în tancuri din oţel inoxidabil. Cele două soiuri sunt cupajate într-un vin graţios, cu arome florale şi fructate, proaspete şi persistente, echilibrate de o mineralitate naturală.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfumul vinului este suav, cu note distincte de flori albe, din care se remarcă iasomia, urmată de un şir plăcut de note citrice.

     

    GUST: Soave este un vin creat pentru a fi savurat fără aşteptare. De la primele picături ajunse pe papile, vinul îşi arată corpul mediu şi sprinten, care oferă prospeţimea clară a unui cupaj alb, maturat maxim 6 luni în cuve de oţel şi în sticlă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Soave este curajos cu tot ce are pregătit gazda sau bucătarul favorit: icre negre (caviar), picioare de broască, peşte afumat şi orice alt fel de aperitiv. Îl recomandăm şi alături de un rissoto cu şofron, peşte crud, fructe de mare, crustacee, tempura, sushi, sashimi şi alte preparate asiatice, bine condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 54,98 RON

    Special Price 46,73 RON

    (-8,25 RON)
  • Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -33%

    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: JUDAEAN HILLS / ISRAEL

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Domaine du Castel este brand-ul creat de Eli Ben Zaken. În 1988 Eli şi familia sa au plantat primele rânduri de viţă de vie, lucrate şi vinificate aproape de casă în butoaie din stejar aduse din Franţa. Primele 600 de sticle de vin au fost obţinute în 1995, iar după ce a primit recenzii bune din Londra, acesta şi-a extins plantaţia şi a construit o vinărie pe care a numit-o Castel, după fortăreaţa cruciaţilor, aflată în apropiere.

     

    Eli şi familia sa a continuat extinderea plantaţiei şi obţinerea celor mai bune vinuri din pământul Israelului. În prezent afacerea de familie se desfăşoară într-o nouă vinărie, iar culturile de viţă de vie se află la poalele Munţilor Iudeei, aproape de zona istorică a Ierusalimului şi celorlalte oraşe biblice.

     

    Terroir-ul din Dealurile (Munţii) Iudeei se află la altitudine de 800 de metri, aproape de Mediterană, climatul este cald, cu precipitaţii abundente şi ierni calde ce oferă condiţii propice pentru culturi sănătoase. Pe 40 de hectare sunt plantate soiurile franceze Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc, Malbec şi Chardonnay, pentru  monosoiuri şi cupaje albe, roşii şi rose.

     

     

    ASPECT: Galben-verzui cu reflexii aurii.

     

    MIROS: C’ Blanc du Castel este un vin cu buchet elegant,  bogat, îmbietor de fructe exotice răscoapte (ananas, mango, pere şi mere golden), completate de arome elegante de mineralitate şi drojdii fine.

     

    GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placută, onctuos si cremos, cu o caracteristică recurentă de fructe exotice răscoapte citrice şi alune prăjite. In final, vinul are o mineralitate discretă şi lemnozitate elegantă, oferită de maturarea timp de un an în butoaie din stejar după stilul Burgundia.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonany cu puternice influenţe franceze, excelent alături de preparate carne de pui la grătar, homar, fructe de mare şi chiar de curcan, salate antreu, uşoare, pe bază de verdeţuri şi legume. Recomandat şi alături de brânzeturi semitari şi tari, servite cu struguri albi şi nucă.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    Preț normal: 305,84 RON

    Special Price 203,89 RON

    (-101,95 RON)
  • Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13% Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13%
    -34%

    Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUISSE / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Luminos, de o culoare placuta de un galben auriu intens.

    MIROS: Complex, puternic fructat, accente de fructe exotice si arome florale, de soc si iasomie, completate de valente de nuca.

    GUST: Elegant, fructat, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue) si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, mineral si placut de caise si piersica.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate fel principal, salate usoare de vara, cu fructe, cu file de peste gras si fructe de mare, cu crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn firbinte, sau cu preparate tip cherhana, peste (biban de mare, salau, lin, guvizi) pe grill cu mamaliguta. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Emmental, Jarlsberg, Pepper Jack) cu nuci pecan, struguri albi proaspeti si mere.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)

    Preț normal: 346,38 RON

    Special Price 229,92 RON

    (-116,46 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome curate de coacăze negre şi cireşe negre, amestecate cu arome din lemn de santal şi ceva mineral, apropiat de grafit.

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizie, prin textura fină, corpul rotund şi tanini bine definiţi, amplificaţi de fructele roşii. Finish-ul este o delectare: lung, la fel de echilibrat, clasic pentru un vin rafinat produs de Clerc Milon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine, uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 497,42 RON

    Special Price 422,81 RON

    (-74,61 RON)
  • Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15% Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%
    -15%

    Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. Selvapiana este un domeniul situat de-a lungul râului Sieve, unde se afla în Evul Mediu un turn de observație pentru apărarea orașului Florența. În perioada Renașterii domeniul a fost extins cu o vilă, reședință a nobilimii și prelaților italieni. Michele Giuntini a cumpărat domeniul în 1827, și cel puțin din acele vremuri, urmașii săi cultivă vița de vie din jurul proprietății.

     

    Pe domeniul Selvapiana se află în prezent o nouă pivniță folosită din anul 2005. Noul spațiu permite vinificarea cu grijă și simplitate în recipiente din oțel inoxidabil la temperaturi controlate, dar și în butoaie din beton preluate de la vechea pivniță. Fermentația strugurilor se face fără drojdie, din 1992, sulfiții sunt adăugați în cantități mai mici față de perioadele anterioare, iar macerarea se desfășoară pe cel puțin 30 de zile. Maturarea este realizată în butoaie din stejar în pivnița veche de sub vilă și, în parte, în baricuri din stejar din noua pivniță. 

     

    Familia Giuntini cultivă soiurile Sangiovese, Canaiolo Colorino, Malvasia Nera, dar și soiuri franceze (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Syrah), pentru vinuri, în majoritate roșii, monosoiuri și cupaje.

     

     

    ASPECT: Roșu granat.

     

    MIROS: Chianti Rufina este un etalon al vinăriei Selvapiana, un Chiati de primă clasă, obținut din soiul Sangiovese. După un moment de respiro, complexitatea aromatică a vinului lasă libere aromele de flori, fructe de pădure și cireșe dulci.

     

    GUST: Produs tradițional și maturat în butoaie din stejar francez, acest monosoi aduce pe papile un echilibru între rafinament și putere, prin aciditatea bine păstrată și taninurile dulci, șlefuite. Final lung, consistent și aromat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin italian este pus cel mai bine în valoare de preparatele bucătăriei italiane: aperitive cu lama uscat, miel la cuptor cu rozmarin și usturoi, carnați cu fasole în stil toscan, vânat (fazan și mistreț), paste și ciuperci gătite după rețete clasice. După toate acestea, face față și unui platou cu brânzeturi (pecorino, parmigiano-reggiano).  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16°C. (Potențial de învechire la sticlă de 20 până la 30 ani. Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 124,36 RON

    Special Price 105,71 RON

    (-18,65 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12%
    -16%

    Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: Roz somon cu perlaj fin.

     

    MIROS: Aroma este precisă şi foarte crocantă. O gamă largă de fructe mici, roşii: căpşuni, zmeură, coacăze roşii şi cireşe negre. Prospeţimea domină uimitor notele aromatice. 

     

    GUST: Gustul este intens cu arome de fructe, curat, bine-definit şi uşor ascuţiţ, apoi vinul se deschide pentru a oferi impresia cufundării într-un coş de fructe de pădure, proaspăt culese: căpşuni, cireşe Morello, coacăze negre şi zmeură.Vinul este suplu şi rotund spre final. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Laurent-Perrier Alexandra rose este un aperitiv delicios, ori o alegere inspirată la mesele cu mezeluri fine (precum prosciutto de raţă), peşte crud (chefalul marinat şi tartar de ton roşu), creveţi la grătar, carne de miel şi brânzeturi cremoase. Cuvée Rosé se potriveşte extraordinar pentru deserturi de fructe roşii.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 1.666,00 RON

    Special Price 1.405,00 RON

    (-261,00 RON)
  • Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%
    -15%

    Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară.

     

    Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită.

     

    GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar francez, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 de min. înainte de servire).

     

    Preț normal: 78,54 RON

    Special Price 66,76 RON

    (-11,78 RON)
  • Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14% Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%
    -15%

    Poggio al Tesoro - Mediterra igt rosso Bolgheri 2010 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SYRAH, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniul Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii.

     

    Aromele vinului Mediterra reflectă pe deplin caracteristicile zonei Bolgheri, prin armonia remarcabilă între parfumul natural și aromele calde. Fațeta condimentată, oferită de soiul dominant Syrah, răsplătește pasionații ca un suvenir adus din inima Italiei.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, cu tentă purpurie.

     

    MIROS: Un vin cu parfum intens de fructe, marcat de coacăze negre, prune și cireșe. Fructele sunt susținute cu naturalețe de notele unui amestec de piper alb și vegetale.

     

    GUST: Papilele sunt distrate cu esențe fructate, ușor picante, cu tanini moi și post gust intens, memorabil.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru multe feluri de preparate pe bază de carne, mezeluri, pește (chefal) în sos de tomate, pește fiert și cod cu sare gătit în stilul Livorno, fructe de mare, brânzeturi semitari, inclusiv specialitatea italiană Pecorico.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    Preț normal: 91,63 RON

    Special Price 77,89 RON

    (-13,74 RON)
  • Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2009 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON, SEMILLON

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Se spune că originile numelui Carbonnieux vine de la familia care a deţinut vii în Leognan, în secolul XI. Originea medievala este confirmată de acte întocmite de călugării Benedictini, în 1292. Încă din acea perioadă, vinurile din cetatea Carbonnieux erau comercializate în Franţa şi în teritoriile vecine ale Angliei.

     

    După sute de ani, şi alţi proprietari francezi de renume, care au continuat producţia de vin pe domeniul Carbonnieux, în sub regiunea Graves din Bordeaux, după Al Doilea Război Mondial, castelul şi viile au fost cumpărate de Marc Perrin. Familia Perrin a extins culturile de viţă de vie, a construit şi a modernizat pivniţele, a investit în tehnologie, a extins gama de vinuri - a adus totul în secolul XX.

     

    Pe loturile de pământ ce conţin straturi de clei, pietriş, calcar, nisip şi argilă, transformate de viticultura practicată timp de 700 de ani, familia Perrin cultivată organic cele mai bune soiuri roşii şi albe, vinificate tradiţional pentru monosoiuri şi cupaje faimoase în regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Vinul alb de la Chateau Carbonnieux este de un galben pai extraordinar de limpede, motiv pentru care este considerat un vin legendar al regiunii Graves.

     

    MIROS: Parfumul acestui vin este încântător, răcoritor şi pur, mulţumită aromelor de fucte şi flori, mai evidente atunci când vinul este tânăr. Savurat după cele 10 luni de maturare în butoaie de stejar şi timpul petrecut în sticlă, vinul oferă şi note de fructe uscate şi zaharisite potrivite pentru o gamă largă de preparate culinare.

     

    GUST: Loturi de vin folosite pentru acest cupaj aduc o îmbinare excelentă între soiuri. Strugurii selecţionaţi din soiul Semillon oferă o structură stabilă, un corp rotund şi intens, în amestec cu aromele încântătoare ale soiului Sauvignon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul alb de Bordeaux este maestrul preparatelor din carne albă, foie gras, peşte crud sau gătit, preparate exotice, brânzeturi şi desert cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C. (Potenţial de învechire la sticlă de 4 până la 8 ani în condiţii de pivniţă).

     

    Preț normal: 289,96 RON

    Special Price 246,47 RON

    (-43,49 RON)
  • Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În secolul al XVII-lea, printr-o alianţă familiile Lafon şi Rochet, apare domeniul şi palatul actual, cu primele culturi de viţă de vie. În 1855, Chateau Lafon Rochet devine una dintre cele 61 de domenii care primesc clasificarea de calitate superioară (pentru vinurile Medoc din Bordeaux), cu ocazia Expoziţiei Universale de la Paris.

     

    Culturile de viţă de vie se află pe un terroir excelent. Solul format în urmă cu milioane de ani este compus din pietriş şi clei, ce asigură o absorbţie bună a apei şi nutrienţi pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 41 de hectare în Saint-Estèphe (denumire de origine controlată), sunt cultivate patru soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii. Cabernet Sauvignon şi Merlot, ocupă majoritatea culturii, urmate de parcele mici ocupate de Cabernet Franc şi Petit Verdot.

     

     

    ASPECT: Roşu-purpuriu intens, cu tentă cărămizie.

     

    MIROS: Un vin foarte aromat, cu o notă plăcută de aciditate şi o expresie inconfundabilă de fructe roşii din soiul Merlot, cu note de condimente şi lemn.

     

    GUST: Paleta aromatică este contruită în jurul notelor cedru, alune de pădure şi nucşoară. Finalul dens şi puternic scoate în evidenţă calitatea esenţială a acestui cupaj: echilibrul între prospeţimea aromelor şi astringenţa taninilor, după maturarea a 50% din vin, timp 16-18 luni în butoaie noi din stejar francez.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roşu care poate fi în centrul atenţiei la mesele cu orice tip de carne roşie: porc, vită, pregătită la tavă, gătite cu mult cimbru, piper, verdeţuri şi garnisite cu ghebe şi orice fel de ciuperci sălbatice. La finele mesei, se serveşte lângă brânzeturi fine, maturate, sau brânză de burduf în coajă de brad.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 323,32 RON

    Special Price 274,82 RON

    (-48,50 RON)
  • Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. Originea palatului Chateau Figeac se află în secolul III. Loturile actuale, au fost plantate pentru prima dată cu viţă de vie în timpurile Imperiului Roman. Timp de sute de anii, proprietarii domeniului au produs vinuri tradiţionale franceze, iar în 1994 Otto Maximilian Rettenmaier, actualul proprietar, a dezvoltat vinăria şi a început să aducă mai multă popularitate vinurilor Château La Tour Figeac.

     

    Culturile de viţă de vie grand cru, numite Saint Emilion, beneficiază de un terroir excelent. Solul este compus din pietriş şi clei ce asigură o absorbţie bună a apei pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea aproape de Atlantic, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 14.5 hectare, Chateau La Tour Figeac cultivă cele mai bune varietăţi de Merlot (65%) şi Cabernet Franc (35%), exclusiv pentru cupaje roşii, realizate cu tehologie modernă şi maturate în butoaie din stejar, în crama proprie.

     

     

    ASPECT: Roşu intens, purpuriu, cu valenţe de grena.

     

    MIROS: Intens fructat şi condimentat, cu note subtile de lemn şi vanilie. Notele de mijloc aduc o urmă de fum şi note elegante de vegetale (ierburi).

     

    GUST: Un vin savuros, cu un buchet de fructe roşii şi negre de pădure, cu o aciditate bine integrată, onctuos şi cremos. Sunt prezenţi şi tanini catifelaţi care rămân atenuaţi în gustul final, alături de coacăze.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect lângă carne roşie, file de vită maturată sau muşchiulet de porc, pulpă de miel şi chiar măruntaie servite cu sosuri brune cu fructe uscate şi ierburi aromatice. La finalul mesei, este pus în valoare de brânzeturi maturate (Gorgonzola, Roquefort), servite cu smochine, stafide, alune de pământ.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomnadă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 268,35 RON

    Special Price 228,10 RON

    (-40,25 RON)
  • Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Lafon Rochet - Saint Estephe Grand Cru Classe rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În secolul al XVII-lea, printr-o alianţă între familiile Lafon şi Rochet, apare domeniul şi palatul actual, cu primele culturi de viţă de vie. În 1855, Chateau Lafon Rochet devine una dintre cele 61 de domenii care primesc clasificarea de calitate superioară (pentru vinurile Medoc din Bordeaux), cu ocazia Expoziţiei Universale de la Paris.

     

    Culturile de viţă de vie se află pe un terroir excelent. Solul format în urmă cu milioane de ani este compus din pietriş şi clei, ce asigură o absorbţie bună a apei şi nutrienţi pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea pe Paralela 45, aproape de Atlantic şi râul Gironde, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 41 de hectare în Saint-Estèphe (denumire de origine controlată), sunt cultivate patru soiuri, exclusiv pentru vinuri roşii. Cabernet Sauvignon şi Merlot, ocupă majoritatea culturii, urmate de parcele mici ocupate de Cabernet Franc şi Petit Verdot.

     

     

    ASPECT: Roşu-purpuriu intens, cu tentă cărămizie.

     

    MIROS: Un vin foarte aromat, cu o notă plăcută de aciditate şi o expresie inconfundabilă de fructe roşii din soiul Merlot, cu note de condimente şi lemn (oferite de maturarea a 50% din vin, timp 16-18 luni în butoaie noi din stejar francez.)

     

    GUST: Paleta aromatică este contruită în jurul notelor de fructe şi condimente, în special piper alb. Finalul scoate în evidenţă tanini moi şi catifelaţi ce acoperă papilele şi oferă o astringenţă naturală, ce se păstrează cu răbdare în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roşu care poate fi în centrul atenţiei la mesele cu orice tip de carne roşie: porc, vită, pregătită la tavă, gătite cu mult cimbru, piper, verdeţuri şi garnisite cu ghebe şi orice fel de ciuperci sălbatice. La finele mesei, se serveşte lângă brânzeturi fine, maturate, sau brânză de burduf în coajă de brad.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 287,98 RON

    Special Price 244,78 RON

    (-43,20 RON)
  • Roux Pere & Fils - Vougeot 1- er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Vougeot 1- er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Vougeot 1- er Cru rouge 2007 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2007

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROŞU SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Cele mai cunoscute localități pe care se află culturile de viţă de vie din care se obţin vinuri Roux Pere & Fils, includ Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux, produc o gamă largă de vinuri începând cu vinurile clasice albe de Burgundia, până la vinurile Premier Cru, din soiul Pinot Noir și Grand Cru, din soiul Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Roşu-violaceu, intens, aproape opac.

     

    MIROS: Casa franceză Roux Pere et Fils păstreză foarte bine şi tradiţia vinurilor roşii. Pentru acest monosoi, prima impresie aduce mirosul unui vin proaspăt, puternic, bogat în arome de fructe rosii ( vişine Morello, coacăze negre şi roşii), completate de valenţe lemnoase şi boate de cătină.

     

    GUST: Pe papile, Pinot Noir este plăcut şi cărnos, intens fructat, în special de coacăze roşii şi afine, cu o caracteristică lemnoasă, completată de accente vegetale. Tanini se fac simţiţi prin astringenţă, care este plăcută şi moale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin gândit şi creat cu fineţe pentru a fi ingredientul perfect în sosuri, sau alături de  preparate elaborate din carne roşie, sau de pasăre, gătite la cuptor, la foc mic, cu ierburi aromate, condimente si legume, sau la rotisor. Perfect lângă miel, raţă, curcan, iepure şi fazan. La finalul mesei este la fel de savuros lângă brânzeturi moi şi ceva mai tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 261,80 RON

    Special Price 222,53 RON

    (-39,27 RON)
  • Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -33%

    Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2008

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Cele mai cunoscute localități pe care se află culturile de viţă de vie din care se obţin vinuri Roux Pere & Fils, includ Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux, produc o gamă largă de vinuri începând cu vinurile clasice albe de Burgundia, până la vinurile Premier Cru, din soiul Pinot Noir și Grand Cru din soiul Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu intens.

     

    MIROS: Seducător, extrem de delicat, are note de unt, mere coapte, fructe citrice, ananas, mango, ferigă, ienupăr, scorţişoară

     

    GUST: Este o adevarată demonstrație a potențialului strugurilor de Chardonnay, în ceea ce priveşte bogăţia, putere, concentraţia aromelor, distincţia şi echilibru, dar mai ales complexitate. Rareori vedem o astfel de sinteză perfectă între soiul de struguri şi terroir.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Savoarea deosebită a acestui Chardonnay, îndeamnă la cele mai bune alegeri culinare. Carne albă, în special piept de pui pe grill, picioare de pui de baltă, peşte de apă sărată în salate, homar şi crab oceanic. Aromele acestui monosoi îl recomandă şi la mesele cu preparate din bucataria japoneză - sushi şi sashimi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Se recomandă aerarea prin decantare şi servirea in pahare de vin roşu de tip Bourgogne / Burgundy).

     

    Preț normal: 687,23 RON

    Special Price 458,15 RON

    (-229,08 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Brut Balthazar - 12L Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Brut Balthazar - 12L
    -10%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Brut Balthazar - 12L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C.

     

    Preț normal: 5.355,00 RON

    Special Price 4.819,50 RON

    (-535,50 RON)
  • Laurent Perrier - Brut - 0.375L, Alc: 12% Laurent Perrier - Brut - 0.375L, Alc: 12%
    -10%

    Laurent Perrier - Brut - 0.375L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

     

    ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C.

     

    Preț normal: 113,05 RON

    Special Price 101,75 RON

    (-11,30 RON)
  • Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12%
    -15%

    Piper Heidsieck - Sampanie brut miniatura 0,2L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PIONT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    CHAMPAGNE BRUT / SEC.

    ASPECT: De o excelenta limpiditate, stralucitor si de o culoare de un galben pai cu reflexii aurii.

    MIROS: Puternic si intens fructat, placut de mere verzi, pere si pepene galben.

    GUST: Extrem de proaspat, elegant fructat, un vin robust de o aciditate ridicata, corpolenta medie, extrem de imbietor si cu un gust final remanet lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Vinurile spumante / champagne, sunt de o extrema versatilitate in asocieri culinare, si pot fi servite de la aperitive sau consumate doar per se inaintea luarii mesei, langa amuse bouche, cu antreuri sau fel principal, si cu aproape orice tip de carne rosie, peste sau fructe de mare. Se asociaza extrem de bine cu stridii si crustacee, tartar sau carpaccio de peste, si face fata si la mancaruri mai grele din carne rosie. Se poate savura si langa platouri de branzeturi fine sau deserturi cu fructe neinsiropate, tarte sau salate.

    TEMP. DE SERVIRE: 4-6º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 66,76 RON

    Special Price 56,75 RON

    (-10,01 RON)
  • Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12% Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12%
    -15%

    Piper Heidsieck - Sampanie rose sauvage - 0,75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: PIPER HEIDSIECK
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%

    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Placut stralucitor, are o culoare roz deschis cu o nuanta de somon crud.

    MIROS: Este de o intensitate foarte mare, este puternic fructat (capsuni, mure, fragute, citrice) cu accente florale de trandafiri si crini regali.

    GUST: Foarte savuros, placut de fructe exotice (de mango, lime, lamaie, coaja de portocale) de capsuni si fragute, are o corpolenta medie, este bine structurat si de un gust remanent lung cu valente de bombonele de capsuni.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele sunt in genere foarte versatile. De asemenea vinurile rose sunt usor de asociat cu o mare varietate de preparate. Spumantele rose sunt cele mai usor de 'imperecheat' cu mancarea. Ele pot fi servite pe intreg parcursul mesei, de la amuse bouche si antreuri, si pana la felul principal. Sunt asocierea perfecta: tartar de somon, carpaccio de vita, mezeluri fine, file de pastrav, carne rosie de vita, porc sau oaie la grill, sushi, sashimi.

    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 236,69 RON

    Special Price 201,19 RON

    (-35,50 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă