Oferte vinuri si sampanie

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12%
    -41%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT: O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să să celebreze natura și arta de a crea vinuri frumoase are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui notele de drupe coapte.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un post gust lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C.

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 169,93 RON

    (-115,67 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12%
    -34%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE ROSE BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii ce definesc un stilul propriu al casei franceze, apreciat de cei cu gusturi selecte.

     

    La Cuvée Rosé a fost creată prima dată în 1968 și este obținută din 100% Pinot Noir din 10 podgorii aflate în sudul și nordul orașelor Montagne și Reims. Strugurii de pe tarlale atent selectate sunt aleși și desciorchinați înainte de zdrobire. Macerarea are loc 48 până la 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a se extrage culoarea și aromele bogate ale soiului roșu.  

     

     

    ASPECT: Roz pal de zmeură, cu accente de somon crud. Perlaj fin și persistent.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat de căpsuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie excelentă alături de preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar american). La desert alături de mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 452,20 RON

    Special Price 298,00 RON

    (-154,20 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L
    -41%

    Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee Gold - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentru a dezvălui și nota lemnoasă din sâmburi de drupe.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome. Post gust lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C

     

    Preț normal: 285,60 RON

    Special Price 169,93 RON

    (-115,67 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%
    -27%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ŞAMPANIE CLASSIC BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu inflexiuni aurii. Perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Foarte puternic si proaspăt, floral (soc, de flori de camp şi tei), vegetal şi fuctat de citrice proaspete.

     

    GUST: Complex, dar lejer şi savuros, extrem de proaspăt, lasă chiar o senzaţie de "crocant", delicat, vegetal şi foarte intens fructat (de grepfrut şi lămâie, de caise şi piersici, mere verzi, ananas, mere golden). Are o foarte bună aciditate, o corpolenţă medie, şi un post gust lung şi intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Şampaniile Armand de Brignac se servesc reci, ca aperitiv, sau la antreuri din stridii proaspete, crustacee, fructe de mare, carne de peşte în preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peşte pe pat de piure de mazăre şi pesto).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 1.725,50 RON

    Special Price 1.266,00 RON

    (-459,50 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%
    -9%

    Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    Pachetul conţine 6 sticle de şampanie Armand de Brignac:

     

    1. Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    2. Armand de Brignac - Sampanie Brut Green - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    3. Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose - 0,75L, Alc: 12.5%

     

    4. Armand de Brignac Demi Sec - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    5. Armand de Brignac Blanc de Blancs - 0.75L , Alc: 12.5%

     

    6. Armand de Brignac Blanc de Noirs - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    Preț normal: 22.015,00 RON

    Special Price 20.033,65 RON

    (-1.981,35 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L
    -28%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold Velvet bag - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ŞAMPANIE CLASSIC BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu inflexiuni aurii. Perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Foarte puternic si proaspăt, floral (soc, de flori de camp şi tei), vegetal şi fuctat de citrice proaspete.

     

    GUST: Complex, dar lejer şi savuros, extrem de proaspăt, lasă chiar o senzaţie de "crocant", delicat, vegetal şi foarte intens fructat (de grepfrut şi lămâie, de caise şi piersici, mere verzi, ananas, mere golden). Are o foarte bună aciditate, o corpolenţă medie, şi un post gust lung şi intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Şampaniile Armand de Brignac se servesc reci, ca aperitiv, sau la antreuri din stridii proaspete, crustacee, fructe de mare, carne de peşte în preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peşte pe pat de piure de mazăre şi pesto).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 1.725,50 RON

    Special Price 1.246,68 RON

    (-478,82 RON)
  • Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%
    -26%

    Asti Martini - Spumant - 1.5L, Alc: 7.5%

    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

     

    VOL. ALC.: 7.5%

     

    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.

     

    Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare și descoperire.

     

    Asti Martini este obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

     

     


    ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

     

    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

     

    GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (de grapefruit și lămâie, caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepie, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și sosuri dulci.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 108,11 RON

    Special Price 80,27 RON

    (-27,84 RON)
  • BPHR -  Baron Philippe de Rothschild, Baronesa P. 2018 rouge - 0.75L, Alc: 14% BPHR -  Baron Philippe de Rothschild, Baronesa P. 2018 rouge - 0.75L, Alc: 14%
    -15%

    BPHR - Baron Philippe de Rothschild, Baronesa P. 2018 rouge - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

     

    Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

     

    Faima și standardul de excelență al vinurilor produse de casa Baronului Philippe de Rothschild este continuată cu o ediție exclusivistă denumită Baronesa P. după fiica Baronului de Rothschild, Baronesa Philippine. Casa BPHR în colaborare cu partenerii din Chile au creat un cupaj excelent din strugurii cultivați în cele mai selecte porțiuni din regiunea Maipo, unde toate condițiile terroir-ului au fost atent cercetate și studiate pentru o viticultură specializată, organică și pură.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Parfumul este clar, concentrat, cu straturi de arome fructate (mure, coacăze negre, cassis) și arome florale, în special violete, asociate cu note fine de tutun, lemn de cedru și boabe de cafea.

     

    GUST: Papilele sunt delectate cu textura luxuriantă, aciditatea vioaie, echilibrul și amplitudinea aromelor. Taninii bine definiți și mătăsoși contribuie la gustul final lung și aromat al acestui vin excepțional.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri cu carne de vită, pasăre și paste. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    Preț normal: 316,40 RON

    Special Price 268,94 RON

    (-47,46 RON)
  • Martini - Prosecco - 0.75L, Alc: 11.5% Martini - Prosecco - 0.75L, Alc: 11.5%
    -13%

    Martini - Prosecco - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / TARA: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA, CHRADONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.

     

    Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare și descoperire.

     

    Martini Prosecco este produs din struguri Glera, cultivați pe dealurile regiunii Vento, amestecați cu mici cantități de struguri Chardonnay și Pinot Noir de Maestrul casei Martini. Martini Prosecco este produs în regiunea tradițională a acestui tip de spumant, de acea este clasificat D.O.C (Denumire de Origine Controlată).

     

     

    ASPECT: Galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.

     

    MIROS: Proaspăt, floral (accentuat de soc și tei), intens fructat de piersici albe și mandarine.

     

    GUST: Arome de flori urmate de fructe vioi, plăcute. Aciditate ridicată, usor și lejer, cu post gust de portocală și lămâie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent de consumat înainte de masă alături de gustări / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de pește, caviar, legume sau mezeluri ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 45,40 RON

    Special Price 39,51 RON

    (-5,89 RON)
  • Stefano Farina - Franco Fiorina Gavi 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Stefano Farina - Franco Fiorina Gavi 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Stefano Farina - Franco Fiorina Gavi 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORTESE

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930 când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Vinăria a fost deschisă în 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.

     

    După război, Stefano şi-a continuat activitatea şi a transmis pasiunea pentru vin copiilor şi nepoţilor, care au dus vinăria şi visul fondatorului mai departe. Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii 1970. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii din cele trei mari regiuni viticole: Piedmont, Toscana şi Apulia.

     

    Produs în mica localitate Gavi (regiunea Piemone), Franco Fiorina Gavi de Gavi, reamintește de priceperea vinificatorilor italieni, care oferă lumii și vinuri albe de calitate premium. Acest vin alb are propria tradiție și este o alegere ideală pentru cei care doresc un monosoi alb, generos în arome, jovial și pregătit pentru orice provocare culinară. 

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Parfum subtil de flori și fructe ce inspiră imaginea frumoasă a peisajului rural din regiunea Piemonte.

     

    GUST: Lăsat să respire în pahar doar un minut, Gavi răcorește și relaxează cu aromele sale de citrice și flori albe, cu o notă de minerale. Final scurt aduce note de citrice.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Savurați acest vin la mesele ușoare cu preparate din carne albă și pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 12°C.

     

    Preț normal: 91,35 RON

    Special Price 77,64 RON

    (-13,71 RON)
  • CinZano - Asti Spumant dulce 0.75L, Alc: 7% CinZano - Asti Spumant dulce 0.75L, Alc: 7%
    -5%

    CinZano - Asti Spumant dulce 0.75L, Alc: 7%

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

     

    VOL. ALC.: 7%

     

    VIN SPUMANT ALB DULCE. Casa CinZano a fost fondată de fraţii Giovanni Giacomo şi Carlo Cinzano în 1757. Cei doi frați erau de meserie bombonieri și aveau un butic în centrul orașului Torino (Via Garibaldi). La începutul secolului al XIX-lea, urmaşii acestora au avut pentru prima dată ideea de a folosi strugurii aflaţi în plantaţia din Santa Vittoria d’Alba pentru a experimenta cu diferite băuturi spumante.

     

    CinZano Asti Dolce e unul dintre spumantele produse doar din cei mai buni struguri Moscato Bianco, cu Denumire de Origine Controlată și Garantată, cultivați în podgoriile provinciilor Cuneo, Asti şi Alessandria din regiunea Piemonte.

     

    Experiența de peste 260 de ani a producătorului italian și stilul consacrat de producție prin metoda tradițională, oferă un spumant elegant, bogat în arome naturale, proaspete și răcoritoare.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor, cu perlaj fin.

     

    MIROS: Arome florale dulci, în special flori și miere de salcâm, salvie, urmate de note slabe de fructe de livadă. 

     

    GUST: Textură fină, plăcut acidulat, ceva mai dulce mulțumită aromelor de piersică și miere. Gust final dulce și floral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant recomandat alături de mezeluri fine, brânzeturi maturate, produse de patiserie și deserturi cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 59,00 RON

    Special Price 56,05 RON

    (-2,95 RON)
  • Lamblin Fils - Chablis  Fut de Chene  blanc Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Chablis  Fut de Chene  blanc Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 12.5%
    -15%

    Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

    VOL. ALC.: 12,5%

     

    VIN ALB SEC.Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, Regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiurile franceze și le vinifică tradițional, cu ajutorul tehnologiei moderne, pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Vinurile albe și roșii, monosoi și cupaj, aduc apreciere și recunoștere cramei Lamblin & Fils, regiunii Burgundia și nu în ultimul rând, Franței.

     

     

    ASPECT: Strălucitor și limpede, de un galben intens auriu.

     

    MIROS: Puternic, de arome delicate minerale și foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas), lemn și nucă de cocos.

     

    GUST: Suplu, de o corpolență medie, onctuos, de o aciditate scazută. Gustativ, are o paletă puternic fructată, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise și piersici, susținute de subtile valențe de vanilie, nucă, alune, și note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric și persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Lângă preparate lejere din carne de pui la gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan și brânzeturi ușoare (brânză dulce de vacă, urdă, telemea nesarată).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 332,72 RON

    Special Price 282,82 RON

    (-49,90 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2004 - 1.5L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome de grafit, lemn dulce şi aromă siropoasă de verbena.  

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizia aromelor echilibrate de fructe. Taninii sunt rotunjiţi, textura este mătăsoasă şi cremoasă cu note subtile de stejar condimentat. Finalul este marcat de arome consistente şi proaspete de vanilie şi aromă de vegetale uscate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 1.085,28 RON

    Special Price 922,49 RON

    (-162,79 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit un concern viticol, stabil, eficient şi inovativ.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
  • Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Allegrini - Pallazo della Torre IGT, rosso 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA VERONESE, RONDINELLA, SANGIOVESE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Allegrini este un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto. Încă din secolul al XVI-lea, Allegrini a început să producă primele sale vinuri tradiţionale. În urmă cu mai bine 40 de ani, Giovani Allegrini a dus mai departe moştenirea familiei sale şi a construit un concern viticol, stabil, eficient şi inovativ.

     

    În prezent, familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii, ce au în total 100 de hectare. Cele mai cultivate soiuri sunt cele roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri monosoi şi cupaj, urmate de soiurile albe, cu origini franceze.

     

    Acest vin roşu este un clasic al zonei Valpolicella din Veneto, denumit după Villa della Tore, o capodoperă a arhitecturii renascentiste. Cupajul de Corvina şi Rondinella, cu un mic procent de Sangiovese, este realizat după tehnica ripasso, ce presupune culegerea obişnuită şi vinificare, în timp ce o mică parte din boabe sunt culese şi lăsate deoparte pentru a se stafidi.

     

    În luna ianuarie, vinul din strugurii culeşi şi fermentaţi la timp este amestecat cu mustul din boabele stafidite, apoi amestecul este lăsat să fermenteze a doua oară. După a doua fermentare, amestecul este tras în butoaie din stejar la a doua umplere şi lăsat la maturare câteva luni. După maturare vinul este îmbuteliat şi învechit la sticlă până la 7 luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex şi rafinat de cireşe negre, mure, şi un ton de lemn amestecat cu tutun.

     

    GUST: Intens, fructat şi uşor condimentat. Abundent în tanini copţi, ce îi oferă o astringenţă plăcută, cu note de lemn şi fum. Post gust lung, uşor fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj istoric al regiunii Veneto merită savurat alături de preparate italiane - risotto cu şofran, sau ciuperci porcini şi carne de porc. Vinul excelează şi alături de brânzeturile semi-maturate, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute. Potenţial de învechire la sticlă de cel puţin 10 ani).

     

    Preț normal: 165,65 RON

    Special Price 140,80 RON

    (-24,85 RON)
  • Martini - Sparkling wine brut - 0.75L, Alc: 11.5% Martini - Sparkling wine brut - 0.75L, Alc: 11.5%
    -5%

    Martini - Sparkling wine brut - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO-FRIULI VENEZIA GIULIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, TREBBIANO, GARGANEGA

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.

     

    Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

     

    În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare și descoperire.

     

     

    ASPECT: Galben, ușor auriu, efervescent.

     

    MIROS: Proaspăt și floral. Cu note de fructe de livadă (piersici) și fructe exotice (ananas, banană).

     

    GUST: Floral și fructat cu aciditate ridicată. Corpolență medie și post gust cu note citrice și pepene galben.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Este ingredientul perfect pentru cocktail-uri pe bază de vin spumant (Mimosa și Bellini), dar si "prietenul" perfect pentru o dupa amiază caldă de vară. Este recomandat ca aperitiv sau alături de gustări, amuse bouche, pe bază de fructe de mare, produse de patiserie, carne de pește, caviar, legume sau mezeluri ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 52,36 RON

    Special Price 49,74 RON

    (-2,62 RON)
  • Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13% Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Allegrini - Soave doc, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Alegrini Soave este unul dintre vinurile produse de Familia Allegrini, un nume de referinţă în istoria zonelor viticole Fumane şi Valpolicella din regiunea italiană Veneto, încă din secolul al XVI-lea, când au început să producă primele vinuri tradiţionale italiene.

     

    Gamele de vinuri produse în prezent de Allegrini sunt în mare parte rezultatul muncii depuse de Giovani Allegrini, omul care a construit un concern stabil, eficient şi inovativ.

     

    Familia Allegrini produce vinuri din struguri cultivaţi în Fumane şi Valpolicella, pe şase podgorii ce au în total 100 de hectare. Pe domeniile Allegrini sunt cultivate soiuri roşii de origine italiană (Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Sangiovese), pentru vinuri roşii monosoi şi cupaj. Doar două sortimente de vin alb sunt produse de Allegrini, cu soiuri de origine franceză cum este Chardonnay, iar dintre acestea vă oferim sortimentul Soave al anului 2015.

     

    Soave este obţinut din struguri Garganega şi Chardonnay cultivaţi pe dealurile din comuna Mezzane di Sotto (regiunea Veneto), vinificaţi exclusiv în tancuri din oţel inoxidabil. Cele două soiuri sunt cupajate într-un vin graţios, cu arome florale şi fructate, proaspete şi persistente, echilibrate de o mineralitate naturală.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfumul vinului este suav, cu note distincte de flori albe, din care se remarcă iasomia, urmată de un şir plăcut de note citrice.

     

    GUST: Soave este un vin creat pentru a fi savurat fără aşteptare. De la primele picături ajunse pe papile, vinul îşi arată corpul mediu şi sprinten, care oferă prospeţimea clară a unui cupaj alb, maturat maxim 6 luni în cuve de oţel şi în sticlă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Soave este curajos cu tot ce are pregătit gazda sau bucătarul favorit: icre negre (caviar), picioare de broască, peşte afumat şi orice alt fel de aperitiv. Îl recomandăm şi alături de un rissoto cu şofron, peşte crud, fructe de mare, crustacee, tempura, sushi, sashimi şi alte preparate asiatice, bine condimentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 59,98 RON

    Special Price 50,98 RON

    (-9,00 RON)
  • Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2003

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Brand-ul Regnard, din regiunea Bourgogne, Franța, are o tradiţie de aproape 160 de ani în producţia de vinuri albe, din soiul Chardonnay.

     

    Strugurii din care sunt obţinute vinurile Regnard sunt ierarhizate în funcţie de straturile de sol Kimmeridgian şi Portlandian. Solul Kimmeridgian oferă vinului mineralele extrase din carbonat din calciu, format din perioada Jurassicului, iar solul Portlandian oferă un strugure fără minerale, dar bogat în arome de fructe.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, intens și strălucitor.

     

    MIROS: Un vin cu parfum complex, dominat de fructe exotice, soc și iasomie.

     

    GUST: Rafinat, fructat (pere, ananas, banane, pepene galben și citrice). Vinul alunecă ușor, păstrează o aciditate medie și un gust final, bogat în minerale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent, sau un companion respectabil la mesele cu salate ușoare de vară, cu fructe, cu file de pește (somon, biban de mare) și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Se recomandă aerarea prin decantare).

     

    Preț normal: 2.744,00 RON

    Special Price 2.332,40 RON

    (-411,60 RON)
  • Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -43%

    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: JUDAEAN HILLS / ISRAEL

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Domaine du Castel este brand-ul creat de Eli Ben Zaken. În 1988 Eli şi familia sa au plantat primele rânduri de viţă de vie, lucrate şi vinificate aproape de casă în butoaie din stejar aduse din Franţa. Primele 600 de sticle de vin au fost obţinute în 1995, iar după ce a primit recenzii bune din Londra, acesta şi-a extins plantaţia şi a construit o vinărie pe care a numit-o Castel, după fortăreaţa cruciaţilor, aflată în apropiere.

     

    Eli şi familia sa a continuat extinderea plantaţiei şi obţinerea celor mai bune vinuri din pământul Israelului. În prezent afacerea de familie se desfăşoară într-o nouă vinărie, iar culturile de viţă de vie se află la poalele Munţilor Iudeei, aproape de zona istorică a Ierusalimului şi celorlalte oraşe biblice.

     

    Terroir-ul din Dealurile (Munţii) Iudeei se află la altitudine de 800 de metri, aproape de Mediterană, climatul este cald, cu precipitaţii abundente şi ierni calde ce oferă condiţii propice pentru culturi sănătoase. Pe 40 de hectare sunt plantate soiurile franceze Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc, Malbec şi Chardonnay, pentru  monosoiuri şi cupaje albe, roşii şi rose.

     

     

    ASPECT: Galben-verzui cu reflexii aurii.

     

    MIROS: C’ Blanc du Castel este un vin cu buchet elegant,  bogat, îmbietor de fructe exotice răscoapte (ananas, mango, pere şi mere golden), completate de arome elegante de mineralitate şi drojdii fine.

     

    GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placută, onctuos si cremos, cu o caracteristică recurentă de fructe exotice răscoapte citrice şi alune prăjite. In final, vinul are o mineralitate discretă şi lemnozitate elegantă, oferită de maturarea timp de un an în butoaie din stejar după stilul Burgundia.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonany cu puternice influenţe franceze, excelent alături de preparate carne de pui la grătar, homar, fructe de mare şi chiar de curcan, salate antreu, uşoare, pe bază de verdeţuri şi legume. Recomandat şi alături de brânzeturi semitari şi tari, servite cu struguri albi şi nucă.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    Preț normal: 203,89 RON

    Special Price 117,15 RON

    (-86,74 RON)
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2004

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome curate de coacăze negre şi cireşe negre, amestecate cu arome din lemn de santal şi ceva mineral, apropiat de grafit.

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizie, prin textura fină, corpul rotund şi tanini bine definiţi, amplificaţi de fructele roşii. Finish-ul este o delectare: lung, la fel de echilibrat, clasic pentru un vin rafinat produs de Clerc Milon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine, uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    Preț normal: 542,64 RON

    Special Price 461,24 RON

    (-81,40 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă