Alte soiuri

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Crama / Brand: Vladoi Eliminare
  • D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2018 - 0.75L D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2018 - 0.75L

    D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 14.4%

     

    VIN ALB SEC. Povestea domeniilor Vlădoi a prins formă în anul 1924, atunci când bunicul Niculae alături de alte familii din zona Drăgășanilor, și-au așezat casele pe ceea ce urma să se numească satul Siminoc, aflat la 20 de kilometri de Constanța.

     

    Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe, însă urmașii lui nu i-au putut continua munca și în anii comunismului.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reînceput producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. Astfel, vinurile produse de familia Vlădoi și-au reluat locul printre vinurile românești de seamă, împărțite în patru game, obținute din soiuri românești și soiuri clasice, europene.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Aromele ușor sălbatice alte anticului soi muscat și miere de tei, definesc parfumul vinului obținut din 100% Tămâioasă Românească în crama Domeniului Vlădoi din Murfatlar.

     

    GUST: Pe papile, Tămâioasa aduce arome de portocale, coji de portocale și ananas. Aromele de citrice îl fac ușor amărui, dar revigorant ca un tonic gândit să ocupe simțurile și în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul este fructat și mineral, de aceea îl recomandăm la aperitive, preparate din bucătăria asiatică, condimentate generos, brânzeturi cu mucegai și brânzeturi fermentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

     

  • D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Syrah 2014 - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH


  • D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6% D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%

    D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%

    Tamaioasa Romaneasca cultivata în zona Murfatlar poate impresiona placut, asta datorita numărului prelungit de zile insorite care rasfata strugurii si-i innobileaza cu aromele atat de apreciate ale acestui soi parfumat.
    Tamaioasa Romaneasca crescuta în zona Murfatlarului are o culoare galben pai deschis, ce dezvolta arome fine, delicate, oferind o senzatie de dulce datorata notelor elegante de muscat si miere de tei.
    Gustul sau este usor mineral, cu arome de portocale, coji de portocale si ananas. Este un vin echilibrat, cu un post-gust lung, insotit de note tonice pe final. Este un vin convivial, pe care-l vedem alaturi de branzeturi cu mucegai, branzeturi fermentate și aperitive.
    Temperatura de servire: 7-9ᵒC
  • D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9% D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9%

    D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9%

    Shirazul de la Domeniul Vlădoi se remarcă prin tipicitatea de soi completată de specificul exuberant și unic al terroirului Dobrogean.Cu o culoare plăcută, roșie-rubinie, vinul se remarcă prin aroma vegetală, proaspătă, cu note condimentate, de piper alb și fructate, de zmeură coaptă și de coacăze roșii. Gustul este sec, suplu, echilibrat și se termină cu o persistenta medie.Este partenerul perfect pentru preparate la grătar, pentru o tigaie picantă, sau pentru carnea de berbecuț, condimentată și pregătită după rețetele Dobrogene.
    Temperatura de servire: 14-16ᵒC.
  • D. Vladoi - Ravak rose 2017 - 0.75L D. Vladoi - Ravak rose 2017 - 0.75L

    D. Vladoi - Ravak rose 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIS

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Povestea domeniilor Vlădoi a prins formă în anul 1924, atunci când bunicul Niculae alături de alte familii din zona Drăgășanilor, și-au așezat casele pe ceea ce urma să se numească satul Siminoc, aflat la 20 de kilometri de Constanța.

     

    Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe, însă urmașii lui nu i-au putut continua munca și în anii comunismului.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, reînceput producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. Astfel, vinurile produse de familia Vlădoi și-au reluat locul printre vinurile românești de seamă, împărțite în patru game, obținute din soiuri românești și soiuri clasice, europene.

     

     

    ASPECT: Roz - foiță de ceapă.

     

    MIROS: Rose-ul de Pinot Gris este un vârf de lance pentru Domeniul Vlădoi, sau mai mult de atât, săgeata care nimerește preferințele românilor. Rozul strălucitor atrage la parfumul cu note fine de trandafir și bomboane dulci.

     

    GUST: Mai departe, parfumul din Ravak rose duce la gustul revigorant cu nuanță de dulceață de trandafir.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin cu poftă de viață, potrivit la mesele cu piept de pui cu spanac și rucola, pește, sau fructe de mare stropite cu sos de vin și unt.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • D. Vladoi - Ion Vladoi - Pinot Grigio Fumee 2017 - 0.75L D. Vladoi - Ion Vladoi - Pinot Grigio Fumee 2017 - 0.75L

    D. Vladoi - Ion Vladoi - Pinot Grigio Fumee 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 12.9%

     

    VIN ROSE SEC. Povestea domeniilor Vlădoi a prins formă în anul 1924, atunci când bunicul Niculae alături de alte familii din zona Drăgășanilor, și-au așezat casele pe ceea ce urma să se numească satul Siminoc, aflat la 20 de kilometri de Constanța.

     

    Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe, însă urmașii lui nu i-au putut continua munca și în anii comunismului.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile și a început producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. Astfel, vinurile produse de familia Vlădoi și-au reluat locul printre vinurile românești de seamă, împărțite în patru game, obținute din soiuri românești și soiuri clasice, europene.

     

     

    ASPECT: Rose somon, strălucitor.

     

    MIROS: Pinot Grigio Fume este un vin rose cu buchet format din arome de fructe și caramel la o intensitate potrivită, plăcută.  

     

    GUST: Un rose baricat și tratat cu multă delicatețe ce păstrează pentru papilele gustative acele arome proaspete de vanilie, fructe (căpșuni, mere verzi, citrice), caramel și o esență de lemn afumat. Post gust fructat, plăcut, mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Încercați acest vin la o masă cu friptură de vițel la grătar, la cuptor, cu sos de vin, alături de pui sau pește și fructe de mare aburite, cu legume natur.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

Grilă Listă