Alte soiuri

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Regiune: Stefan Voda Eliminare
  • Purcari - Rara Neagra de Purcari rosu 2019 - 0.75L, Alc: 13,5% Purcari - Rara Neagra de Purcari rosu 2019 - 0.75L, Alc: 13,5%

    Purcari - Rara Neagra de Purcari rosu 2019 - 0.75L, Alc: 13,5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Rubiniu cu tentă roșiatică de rodie.

     

    MIROS: Rara Neagră este un soi care iese ușor în evidență prin colajul îndrăzneț și deloc pretențios al aromelor complexe cu accente de ciocolată și prune.

     

    GUST: După un moment de repiro, necesar pentru acest monosoi roșu baricat timp de 6 luni, își face apariția gustul plin, catifelat, cu note de fructe uscate și vanilie. Fructele roșii și nuanțe fine de stejar se anunță subtil în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de un biftec din carne de porc, un șnițel suculent și carne de vită la cuptor.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12% Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12%

    Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL, TRAMINER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB DULCE. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Ice Wine este un vin cu nuanțe de miere și fructe dulci, ce evoluează natural către arome mai fine de condimente și fructe exotice.

     

    GUST: Pe papile este dulce, ca un vin rar, ușor onctuos, cu note sensibile de stejar. Post gustul fructat și dulce este persistent, numai bun pentru un preparat dulce.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru desert cu cremă Chantilly şi fructe tropicale proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

  • Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, MALBEC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt culeși manual și vinificați prin metoda tradițională. Vinul este ținut la maturare pentru o perioadă de 18 luni în baricuri franțuzești din stejar. Roșu de Purcari este pasional și înzestrat cu toate calitățile necesare unei experiențe unice: tradiție, savoare, arome sofisticate.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu.

     

    MIROS: Arome complexe de fructe de pădure, afine și prune uscate cu note delicate de vanilie dulce.

     

    GUST:  Un vin profund, catifelat, obținut din soiuri roșii, din Lumea Veche, cupajate cu cele opulente din Lumea Nouă. Un vin echilibrat, cu astringență îmblânzită (tanini moi), dar persistentă.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru ospățul cu preparate consistente pe bază de carne de vânat și miel. Roșu de purcari este pus în valoare și de brânzeturi picante Parmezan și Cheddar.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Pinot Grigio 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Pinot Grigio 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Pinot Grigio 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, deschis, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un vin proaspăt, ce atestă priceperea cramei din Purcari în arta de oenologiei prin aromele proaspete de mere verzi şi pere , cu tonuri de citrice şi vegetale.

     

    GUST: Gustul este revigorant, relaxant, cu arome inversate de vegetale, (caprifoi), citrice (lime), fructe de livadă (mere, pere, caise), şi flori de tei şi plante erbacee. Vinul este maturat în butoaie din stejar şi uşor acidulat în final.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin clasic pentru mesele cu pui, peşte (crud), crustacee, sushi, legume la grătar şi caşcavaluri tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Purcari 1827 - Viorica de Purcari, alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari 1827 - Viorica de Purcari, alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari 1827 - Viorica de Purcari, alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: VIORICA

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Soiul Viorica este un hibrid între soiurile Zeibel 13-666 (Italia) și Aleatiko (Franța), intrat recent în familia marilor soiuri recunoscute și cultivate pentru producția vinurilor de masă în alte patru state.

    Viorica din gama Purcari 1827 este produs din struguri recoltați manual și vinificați prin metoda tradițională pentru un vin rar, cu arome rustice de muscat și alte vegetale.   

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor, cu reflexii de chihlimbar.

     

    MIROS: Viorica învăluie simțurile cu un parfum de salcâm și busuioc, trezit de răcoarea unei dimineți de primăvară.

     

    GUST: La gust se arată proaspăt, catifelat în mare parte și fin spre final când își fac apariția notele ușor sălbatice de muscat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit alături de mâncăruri cu carne albă, pește, brânză maturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt culeși manual și vinificați prin metoda tradițională. Vinul este ținut la maturare pentru o perioadă de 18 luni în baricuri franțuzești din stejar. Roșu de Purcari este pasional și înzestrat cu toate calitățile necesare unei experiențe unice: tradiție, savoare, arome sofisticate.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu.

     

    MIROS: Un buchet pasional și intens, compus din arome de prune coapte și smochine. Acest amestec inedit de arome este rezultatul unei evoluții spectaculoase, dublate de un final compus din arome fine de mirodenii și șofran. 

     

    GUST: Gustul este profund și necesită răbdarea unui pasionat pentru a se dezvălui pe deplin. La primele picături se arată catifelat cu aceleași arome prezente în miros. Complexitatea este oferită și de notele taninilor, puțin moi. Post gust fructat și fermecător, de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pregătește papipele și aduce mai multă poftă de mâncăruri delicioase: ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, ruladă de fazan cu piure de castane și brânzeturi maturate cu mucegai nobil.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Vinohora Rara Neagra & Malbec, rosu 2018 - 0.75L, Alc: 13,5% Purcari - Vinohora Rara Neagra & Malbec, rosu 2018 - 0.75L, Alc: 13,5%

    Purcari - Vinohora Rara Neagra & Malbec, rosu 2018 - 0.75L, Alc: 13,5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: RARĂ NEAGRĂ, MALBEC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROŞU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Aprecierea pentru distincțiile oferite de Franța, fie acum 140 ani, fie în prezent este încununată prin acest cupaj, văzut ca o horă de înfrățire între soiul Rara Neagră din estul Europei şi Malbec, originar din America de Sud (Argentina).

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens şi impunător.

     

    MIROS: Cupajul alb Vinohora oferă un amestec prospăt de fructe de livadă, condimente şi alcool bine integrat în structura aromatică.

     

    GUST: Papilele sunt delectate cu arome de fructe uscate, vanilie, vişină neagră, prună şi ciocolată. Cele două soiuri oferă şi taninuri echilibrate ce lasă o astringenţă plăcută, persistentă în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin delicat pentru mesele cu preparate din carne de vită şi brânzeturi picante.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Purcari 1827 - Traminer de Purcari, alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari 1827 - Traminer de Purcari, alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari 1827 - Traminer de Purcari, alb 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: TRAMINER

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale. Traminer de Purcari duce mai departe prestigiul vinurilor din Republica Moldova, printr-un monosoi vinificat tradițional în recipiente din oțel, fără influența lemnului de stejar. Lipsa aromelor lemnoase păstrează vinul proaspăt, intens și revigorant.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un vin din soi nobil, cu miros de salcâm și flori de soc ce denotă o evoluție scurtă ce păstrează cele mai pure arome rezultate din fermentația alcoolică.

     

    GUST: Un vin creat să răcorească simțurile cu aromele de fructe, dulceață de trandafiri și iasomie. Spre final, aciditatea este bine echilibrată, iar post gustul este complex, ușor corpolent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele cu aperitive, file de calcan la grătar cu orez negru, salate și brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

Grilă Listă