Alte soiuri

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Regiune: Murfatlar - Dobrogea Eliminare
  • D. Bogdan - Muscat Ottonel Demidulce BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.4% D. Bogdan - Muscat Ottonel Demidulce BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.4%

    D. Bogdan - Muscat Ottonel Demidulce BIO 2019 - 0.75L, Alc: 13.4%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

     

    VOL. ALC.: 13.4%

     

    VIN ALB DEMIDULCE. În Murfatlar, satul Peștera, este un loc cu tradiție în cultivarea viței de vie încă din vremurile dacilor și Imperiului Roman. Acolo, unde pământul dă multe roade, Domeniul Pogdan a mărit podgoria cu soiuri noi ce se întind pe 154 de hectare.

     

    Domeniul Bogdan s-a născut în 2011 din dorința de a produce un vin de excepție, total natural, asemenea celui produs de strămoșii noștri în urmă cu sute și mii de ani. Pe Domeniul Bogdan, struguri de ce-a mai bună calitate sunt cultivați după principiile agriculturii biodinamice și astfel a apărut prima fermă viticolă biodinamică din România.

     

    În câteva cuvinte, de la Domeniul Bogdan ne putem bucura de natura într-un pahar de vin alb, rose sau roșu din soiuri românești și soiuri de renume, cu origini în Franța și Italia.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu tente verzui.

     

    MIROS: Un vin proaspăt, cu parfum intens de citrice și flori.

     

    GUST: Mai creativ decât o variantă de vin sec, acest Muscat etalează note clasice de miere, salcâm și tămâie, urmate de citrice proaspete și revigorante.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin recomandat alături de preparate din carne albă, brânzeturi fine, produse tradiționale franceze (brie, camembert), sau fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 8°C.

     

  • D. Bogdan - Organic Muscat Ottonel 2017 - 0.75 L, Alc: 13% D. Bogdan - Organic Muscat Ottonel 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    D. Bogdan - Organic Muscat Ottonel 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. În Murfatlar, satul Peștera, este un loc cu tradiție în cultivarea viței de vie încă din vremurile dacilor și Imperiului Roman. Acolo, unde pământul dă multe roade, Domeniul Pogdan a mărit podgoria cu soiuri noi ce se întind pe 154 de hectare.

     

    Domeniul Bogdan s-a născut în 2011 din dorința de a produce un vin de excepție, total natural, asemenea celui produs de strămoșii noștri în urmă cu sute și mii de ani. Pe Domeniul Bogdan, struguri de ce-a mai bună calitate sunt cultivați după principiile agriculturii biodinamice și astfel a apărut prima fermă viticolă biodinamică din România.

     

    În câteva cuvinte, de la Domeniul Bogdan ne putem bucura de natura într-un pahar de vin alb, rose sau roșu, din soiuri românești și soiuri de renume, cu origini în Franța și Italia.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu tente verzui.

     

    MIROS: Din struguri ai soiului Muscat Ottonel, crescuți organic, Domeniul Bogdan ne oferă un vin curat, cu arome pure de flori delicate, citrice și condimente.

     

    GUST: Odată ce ajunge să acopere papilele gustative cu textura sa, licoarea își dezvăluie complexitatea gustului aflat în echilibru și în armonie cu aromele florale și cele fructate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de preparate din carne albă, fructe de mare și brânzeturi fine (brie, camembert).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2018 - 0.75L D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2018 - 0.75L

    D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

     

    VOL. ALC.: 14.4%

     

    VIN ALB SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Aromele ușor sălbatice alte anticului soi muscat și miere de tei, definesc parfumul vinului obținut din 100% Tămâioasă Românească în crama Domeniului Vlădoi din Murfatlar.

     

    GUST: Pe papile, Tămâioasa aduce arome de portocale, coji de portocale și ananas. Aromele de citrice îl fac ușor amărui, dar revigorant ca un tonic gândit să ocupe simțurile și în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul este fructat și mineral, de aceea îl recomandăm la aperitive, preparate din bucătăria asiatică, condimentate generos, brânzeturi cu mucegai și brânzeturi fermentate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

     

  • D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Syrah 2014 - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH


  • D. Bogdan - Unu - Muscat Ottonel Demidulce 2015 - 0.75L, Alc: 13.2%

    Unu' Muscat Ottonel demidulce se defineşte prin intensitatea superioară a aromelor sale.
    Aşadar, pentru un desert complet vom servi un vin aromat, dulce şi înmiresmat cu note pregnante de struguri pârguiţi.
    Unu' e vinul care îţi vine în întâmpinare la raft şi îţi spune din capul locului ce găseşti în sticlă. Astfel, ne dorim ca tu să petreci mai puţin timp alegând vinul şi mai mult timp bucurându-te de el.
    Recomandăm servirea Unu' Muscat Ottonel demidulce împreună cu cine îţi este cel mai drag, alături de preparate de patiserie, Creme Brulee sau ciocolată albă, asezonat cu ce îţi place ţie.
  • D. Bogdan - Unu - Riesling Sec 2015 - 0.75L, Alc: 13% D. Bogdan - Unu - Riesling Sec 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    D. Bogdan - Unu - Riesling Sec 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. În Murfatlar, satul Peștera, este un loc cu tradiție în cultivarea viței de vie încă din vremurile dacilor și Imperiului Roman. Acolo, unde pământul dă multe roade, Domeniul Pogdan a mărit podgoria cu soiuri noi ce se întind pe 154 de hectare.

     

    Domeniul Bogdan s-a născut în 2011 din dorința de a produce un vin de excepție, total natural, asemenea celui produs de strămoșii noștri în urmă cu sute și mii de ani. Pe Domeniul Bogdan, struguri de ce-a mai bună calitate sunt îngrijiți după principiile agriculturii biodinamice și astfel a apărut prima fermă viticolă biodinamică din România.

     

    În câteva cuvinte, de la Domeniul Bogdan ne putem bucura de natura într-un pahar de vin alb, rose sau roșu, din soiuri românești și soiuri de renume, cu origini în Franța și Italia.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un monosoi limpede cu parfum curat, discret, de piersici şi caise pârguite.

     

    GUST: Unu' dar bun. Tânăr, onest şi cu personalitate puternică, acest monosoi este o încântare pentru simţuri şi o licoare revigorantă prin intensitatea aromelor de fructe, dar şi prin rafinament şi aroma vegetală de fân proaspăt cosit, oferită de Riesling.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la orice masă cu preparate din peşte alb sau fructe de mare asezonate după gustul propriu.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • D. Bogdan - Primordial - Muscat Ottonel 2014 - 0,75L, Alc: 13% D. Bogdan - Primordial - Muscat Ottonel 2014 - 0,75L, Alc: 13%

    D. Bogdan - Primordial - Muscat Ottonel 2014 - 0,75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. În Murfatlar, satul Peștera, este un loc cu tradiție în cultivarea viței de vie încă din vremurile dacilor și Imperiului Roman. Acolo, unde pământul dă multe roade, Domeniul Pogdan a mărit podgoria cu soiuri noi ce se întind pe 154 de hectare.

     

    Domeniul Bogdan s-a născut în 2011 din dorința de a produce un vin de excepție, total natural, asemenea celui produs de strămoșii noștri în urmă cu sute și mii de ani. Pe Domeniul Bogdan, struguri de ce-a mai bună calitate sunt cultivați după principiile agriculturii biodinamice și astfel a apărut prima fermă viticolă biodinamică din România.

     

    În câteva cuvinte, de la Domeniul Bogdan ne putem bucura de natura într-un pahar de vin alb, rose sau roșu, din soiuri românești și soiuri de renume, cu origini în Franța și Italia.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un parfum natural compus din arome de miere de salcâm, piersici coapte şi măr verde, amestecate după o reţetă veche, aproape primordială, ce inspiră prima idee legată de numele acestui vin.

     

    GUST: Florile de câmp şi fructele de vară zemoase, ce şi-au lăsat esenţa în acest vin sunt mai intense mulţumită acidităţii, iar vinul este cu totul mai voios.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin uşor pentru mesele cu pui, de scoici trase în unt cu sos de vin, sau un desert special - tartă cu brânză de vacă și reducție de cremă de vanilie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4°C.

     

  • D. Bogdan - Reserva Syrah 2015 - 0.75L, Alc: 13% D. Bogdan - Reserva Syrah 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    D. Bogdan - Reserva Syrah 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    Reserva Syrah debutează olfactiv cu note de cireșe și ciocolată precum și cu o serie de condimente datorate soiului și baricului. Este un vin robust precum un maratonist, fiind neobosit în exprimarea aromelor curate și a texturii catifelate.
    Este un vin care debordează prin aciditatea sa ridicată, tipică anului 2015 în Dobrogea. Datorită coacerii taninurilor și a împlinirii potențialului aromatic, Reserva Syrah dezvoltă note de mure de pădure coapte și un buchet de fructe negre, combinat cu un melanj de condimente.
    Culoarea roșu Bordeaux este accentuată în nuanțe negre adânci.
    Recomandăm servirea Reserva Syrah alături de preparate culinare ușor condimentate.
  • D. Bogdan - Selection - Muscat Blanc 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    Muscat Selection debutează cu arome tipice de miere, soc și citrice. Deosebit de intrigant prin structura sa robustă și virilă, seduce prin antagonismul textură-aromă.
    Muscat Selection este un vin maturat pe drojdii fine timp de 8 luni, aspect ce îi conferă naturalețe și eleganță.
    Recomandăm servirea Selection Muscat alături de preparate din carne albă, brânzeturi fine (brie, camembert), fructe de mare.
  • D. Bogdan - Selection Riesling Italico 2015 - 0.75L, Alc: 12.5% D. Bogdan - Selection Riesling Italico 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%

    D. Bogdan - Selection Riesling Italico 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING ITALICO

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. În Murfatlar, satul Peștera, este un loc cu tradiție în cultivarea viței de vie încă din vremurile dacilor și Imperiului Roman. Acolo, unde pământul dă multe roade, Domeniul Pogdan a mărit podgoria cu soiuri noi ce se întind pe 154 de hectare.

     

    Domeniul Bogdan s-a născut în 2011 din dorința de a produce un vin de excepție, total natural, asemenea celui produs de strămoșii noștri în urmă cu sute și mii de ani. Pe Domeniul Bogdan, struguri de ce-a mai bună calitate sunt cultivați după principiile agriculturii biodinamice și astfel a apărut prima fermă viticolă biodinamică din România.

     

    În câteva cuvinte, de la Domeniul Bogdan ne putem bucura de natură într-un pahar de vin alb, rose sau roșu, din soiuri românești și soiuri de renume, cu origini în Franța și Italia.

     

     

    ASPECT: Alb-gălbui cu reflexii verzui..

     

    MIROS: Obţinut din 100% Riesling Italian, acest vin oferă poate cel mai echilibrat profil aromatic întâlnit la albe monosoiuri, de la Domeniul Bogdan. Astfel, primele arome sunt cele citrice, aflate în concert cu notele de piersică coaptă şi caise.

     

    GUST: La gust, fructele fac loc cu voioşie unei arome de uşor amăruie de citrice, intense, sprintene, ce se se retrag graţios, pentru a lăsa loc unui post gust mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele gourmet cu preprate din pui, peşte, paste cu sosuri albe, salate de vară cu brânză.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6% D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%

    D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2017 - 0.75L, Alc: 12.6%

    Tamaioasa Romaneasca cultivata în zona Murfatlar poate impresiona placut, asta datorita numărului prelungit de zile insorite care rasfata strugurii si-i innobileaza cu aromele atat de apreciate ale acestui soi parfumat.
    Tamaioasa Romaneasca crescuta în zona Murfatlarului are o culoare galben pai deschis, ce dezvolta arome fine, delicate, oferind o senzatie de dulce datorata notelor elegante de muscat si miere de tei.
    Gustul sau este usor mineral, cu arome de portocale, coji de portocale si ananas. Este un vin echilibrat, cu un post-gust lung, insotit de note tonice pe final. Este un vin convivial, pe care-l vedem alaturi de branzeturi cu mucegai, branzeturi fermentate și aperitive.
    Temperatura de servire: 7-9ᵒC
  • D. Vladoi - Ravac - Riesling sec 2017 - 0.75 L, Alc: 12% D. Vladoi - Ravac - Riesling sec 2017 - 0.75 L, Alc: 12%

    D. Vladoi - Ravac - Riesling sec 2017 - 0.75 L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Note florale de tei și fân proaspăt cosit.

     

    GUST: Un vin alb de vară cu arome ușoare de citrice, coajă de lămâie și pere suculente, coapte. Vinul are un  final  mineral, răcoritor.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Savurat într-o zi caldă, după-amiază sau seara, acest Riesling este o alegere ideală la mesele cu salate și paste cu fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Pinot Grigio Fumee 2016 - 0,75L, Alc: 13.9% D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Pinot Grigio Fumee 2016 - 0,75L, Alc: 13.9%

    D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Pinot Grigio Fumee 2016 - 0,75L, Alc: 13.9%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 13.9%

     

    VIN ROSE SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Rose cu tentă de portocaliu.

     

    MIROS: Parfum delicat de vanilie, căpșune, mure, caramel și alune de pădure.

     

    GUST: Pe papile, aromele de fructe roșii șunt completate de notele dulci amărui de mere verzi, grepfrut și pomelo. Final cu aciditate medie, plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Încercați acest vin la o masă cu friptură de vițel la grătar, la cuptor, cu sos de vin, alături de pui sau pește și fructe de mare aburite.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9% D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9%

    D. Vladoi - Dinastia Basarabi - Shiraz 2015 - 0.75L, Alc: 12.9%

    Shirazul de la Domeniul Vlădoi se remarcă prin tipicitatea de soi completată de specificul exuberant și unic al terroirului Dobrogean.Cu o culoare plăcută, roșie-rubinie, vinul se remarcă prin aroma vegetală, proaspătă, cu note condimentate, de piper alb și fructate, de zmeură coaptă și de coacăze roșii. Gustul este sec, suplu, echilibrat și se termină cu o persistenta medie.Este partenerul perfect pentru preparate la grătar, pentru o tigaie picantă, sau pentru carnea de berbecuț, condimentată și pregătită după rețetele Dobrogene.
    Temperatura de servire: 14-16ᵒC.
  • D. Vladoi - Ravak rose 2017 - 0.75L D. Vladoi - Ravak rose 2017 - 0.75L

    D. Vladoi - Ravak rose 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIS

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Roz - foiță de ceapă.

     

    MIROS: Rose-ul de Pinot Gris este un vârf de lance pentru Domeniul Vlădoi, sau mai mult de atât, săgeata care nimerește preferințele românilor. Rozul strălucitor atrage la parfumul cu note fine de trandafir și bomboane dulci.

     

    GUST: Mai departe, parfumul din Ravak rose duce la gustul revigorant cu nuanță de dulceață de trandafir.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin cu poftă de viață, potrivit la mesele cu piept de pui cu spanac și rucola, pește, sau fructe de mare stropite cu sos de vin și unt.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • D. Vladoi - Ion Vladoi - Pinot Grigio Fumee 2017 - 0.75L D. Vladoi - Ion Vladoi - Pinot Grigio Fumee 2017 - 0.75L

    D. Vladoi - Ion Vladoi - Pinot Grigio Fumee 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO

     

    VOL. ALC.: 12.9%

     

    VIN ROSE SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

     

    După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

     

     

    ASPECT: Rose somon, strălucitor.

     

    MIROS: Pinot Grigio Fume este un vin rose cu buchet format din arome de fructe și caramel la o intensitate potrivită, plăcută.  

     

    GUST: Un rose baricat și tratat cu multă delicatețe ce păstrează pentru papilele gustative acele arome proaspete de vanilie, fructe (căpșuni, mere verzi, citrice), caramel și o esență de lemn afumat. Post gust fructat, plăcut, mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Încercați acest vin la o masă cu friptură de vițel la grătar, la cuptor, cu sos de vin, alături de pui sau pește și fructe de mare aburite, cu legume natur.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

Grilă Listă