Alte soiuri

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Regiune: Cotesti - Moldova Eliminare
  • Crama Girboiu - Constantin - Cupaj rosu (ME + CS + FN) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Crama Girboiu - Constantin - Cupaj rosu (ME + CS + FN) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Crama Girboiu - Constantin - Cupaj rosu (ME + CS + FN) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Constantin 2016, este un vin roșu în ediție limitată, super premium, obținut prin cupajarea soiurilor Merlot 40%, Cabernet Sauvignon 30% si Fetească Neagră 30%, selecționate din cele mai bune loturi, maturate în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens și captivant.

     

    MIROS: Constantin se lasă lin în pahar și aproape imediat împarte buchetul elegant de fructe roșii și negre (zmeură, prune, coacăze negre și cireșe). Complexitatea organoleptică este rezultatul maturării în baricuri noi, din stejar franțuzesc, care își aduc aportul prin notele de vanilie, scorțișoară, tutun și pielărie.

     

    GUST: Vinul acoperă cu răbdare papilele și se arată echilibrat, cu aciditate potrivită și taninuri catifelate, dar persistente. Corpul vinului este peste media frașilor mai tineri, iar post gustul se lasă dominat de condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roșu ideal pentru mesele cu mușchi de vită în sos de piper verde, piept de rață caramelizat, brânzeturi maturate cu este specialitatea franceză Comté și la desert, alături de sufleu de ciocolată neagră sau un lava cake.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    206,32 RON
  • Crama Girboiu - Epicentrum - Sarba + Plavaie 2018 - 0.75L Crama Girboiu - Epicentrum - Sarba + Plavaie 2018 - 0.75L

    Crama Girboiu - Epicentrum - Sarba + Plavaie 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEȘTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: ȘARBĂ, PLĂVAIE

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Gama Epicentrum este inspirată de cuvântul grecesc care descrie intensitatea și zbuciumul pământului roditor din Vrancea. Meleagurile deplasate des de energia și neliniștea venită din adâncuri oferă struguri sănătoși și bogați în arome, ce se amestecă armonios pentru a oferi o licoare definită de calm și relaxare necesare în efortul de a echilibra forțele naturii și trăirile interioare ale omului.     

     

     

    ASPECT: Galben pai, deschis.

     

    MIROS: Șarba și Plăvaie, două soiuri românești cupajete într-un vin cu parfum bine definit, de citrice înconjurate de o horă compusă din flori albe, pure și rare.

     

    GUST: Pe papile, vinul este însuflețit de note de citrice și piersici, la care se dezvăluie, spre final, note discrete de măr verde.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit la o rețetă de pui cu legume condimentate, gătite la tigaie în stil mexican, piept de pui cu legume în frigăruie, paste cu fructe de mare (midii, melci, calamari, sepii, caracatițe, scoici), clătite cu brânză și cheesecake.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Crama Girboiu - Bacanta - Sarba Barrique 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Crama Girboiu - Bacanta - Sarba Barrique 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Crama Girboiu - Bacanta - Sarba Barrique 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEȘTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: ȘARBĂ

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt presați ușor, apoi mustul ravac este limpezit natural. Pentru a dezvolta arome complexe, mustul este fermentat și maturat prin contact cu celule de drojdie (Sur-Lie), în baricuri noi din stejar franțuzesc timp de 5 luni. Prin acest procedeu tradițional francez, vinul își păstrează prospețimea, aciditatea, echilibru și potențialul de învechire.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Bacanta farmecă ușor cu arome de petale de trandafir, piersică roșie cu un twist tropical de mango și papaya.

     

    GUST: Maturarea pe drojdie (Sur-Lie) și lemnul de esență tare fac din acest monosoi o licoare cu veleități artistorcratice, subliniate și de aromele fine de condimente dulci, migdale și pâine prăjită. În post gust se menține fructat și ușor onctuos.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere potrivită alături de aperitiv / salată Caesar, dorada în crustă de sare, cataplana cu pește și fructe de mare, piept de curcan umplut cu spanac și telemea, alte cărnuri de pasăre cu legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Crama Girboiu - Petit Helena - Cupaj alb  (CH + Sarba) 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Crama Girboiu - Petit Helena - Cupaj alb  (CH + Sarba) 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Crama Girboiu - Petit Helena - Cupaj alb (CH + Sarba) 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, ȘARBĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Petit Helena 2018, este un vin alb în ediție limitată, super premium, obținut prin cupajarea soiurilor Chardonnay 40%, Chardonnay maturat în butoaie din stejar 30% și Șarbă 30%.  

     

     

    ASPECT: Galben pai, strălucitor.

     

    MIROS: Chardonnay-ul baricat aduce aromele de fructe exotice, pere zemoase și coajă de lime, iar Șarba aduce esența florilor parfumate de grădină. Notele finale sunt cele de vanilie și scorțișoară, lăsate de baricul din lemn de stejar.

     

    GUST: Vinul are o corpolență surprinzătoare, octuoasă, egalată de aciditatea și alcoolul bine integrat. Post gustul este lung și revigorant.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Gustul Vrancei este o companie potrivită la mesele cu pui, pește, fructe de mare și paste.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    137,45 RON
  • Crama Girboiu - Tectonic - Muscat Ottonel 2015 - 0.75L, Alc: 13.2% Crama Girboiu - Tectonic - Muscat Ottonel 2015 - 0.75L, Alc: 13.2%

    Crama Girboiu - Tectonic - Muscat Ottonel 2015 - 0.75L, Alc: 13.2%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEȘTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL

     

    VOL. ALC.: 13.2%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Vinurile din gama Tectonic, redau prin aromele diverse, tradiția frământată dar frumoase de-a lungul vremii. În fiecare vin, imaginea Vrancei, oferită de arome, devine mai clară, mai frumoasă, așa cum sunt podgoriile însorite întise pe dealurile ținutului. Vinurile aduc și un tribut pentru oameni și locuri, efortul depus la îngrijirea viței și strugurii pârguiți din care se fac vinuri prețioase.

     

     

    ASPECT: Galben cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Vin puternic aromat cu tonuri de piersică coaptă.

     

    GUST: Fără ceremonie și fără grabă, Tectonic vine la întâmpinare, dar îndeamnă la calm, prin aromele sale de fructe uscate, miere, salcâm și trandafir. Post gust lung, ușor amărui.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ușor de asociat cu pește, fructe de mare sau legume coapte bine pe grătar, sau preparate cu specific mediteraneean.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Crama Girboiu - Livia - Plavaie 2016 - 0.75L, Alc: 12% Crama Girboiu - Livia - Plavaie 2016 - 0.75L, Alc: 12%

    Crama Girboiu - Livia - Plavaie 2016 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PLĂVAIE

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Livia este numele unei ginte latine, ce a dăinuit timp de generaţii pe teritoriile stăpânite de Imperiul Roman. În recunoaştere pentru acest nume şi tradiţia sa latină, Crama Gîrboiu a dat naştere unui vin unic şi rafinat. Esenţa şi aromele acestui vin urmează nobleţea numelui Livia, şi oferă licori din cele mai bune soiuri, seci sau demiseci, albe, rose şi roşii.  

     

     

    ASPECT: Galben-verzui, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Un parfum de soi neaoș, ce păstrează esențele din flori de tei și măr.

     

    GUST: Gustul amintește de zarzăre coapte și aciditatea ridicată gâdilă papilele ca boabele macerate ale unui piper cu boabe mari, acompaniat de alte mirodenii, ce se sfârșesc cu o verdeață ușor înțepătoare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv răcoritor de vară, sau o alegere bună alături de preparatele din pește, fructe de mare și paste cu sos alb.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

  • Crama Girboiu - Livia - Sarba 2018 - 0.75L, Alc: 13% Crama Girboiu - Livia - Sarba 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Crama Girboiu - Livia - Sarba 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTEŞTI - MOLDOVA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: ȘARBĂ

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Crama Gîrboiu este o afacere de familie fondată în 2005 de Constantin Gîrboiu ce oferă vinuri românești obținute din podgoria întinsă pe 250 de hectare, în comuna Cotești. Familia Gîrboiu a ales o zonă caracterizată de condiții climatice favorabile și sol bogat pentru cele mai bune soiuri românești și străine.

     

    Crama Gîrboiu oferă vinuri liniștite și spumante de tip monosoi și cupaj, obținute prin metode tradiționale de vinificare cu echipamente moderne și maturare în butoaie din stejar. Echipa de vinificatori din Cotești beneficiază și de experiența oenologului consultant Giovanni Menotti, în efortul continuu de a oferi publicului din România, și de peste hotare, cele mai bune vinuri din regiunea viticolă Moldova.

     

    Livia este numele unei ginte latine, ce a dăinuit timp de generaţii pe teritoriile stăpânite de Imperiul Roman. În recunoaştere pentru acest nume şi tradiţia sa latină, Crama Gîrboiu a dat naştere unui vin unic şi rafinat. Esenţa şi aromele acestui vin urmează nobleţea numelui Livia, şi oferă licori din cele mai bune soiuri, seci sau demiseci, albe, rose şi roşii.  

     

     

    ASPECT: Galben-verzui.

     

    MIROS: Din laboratorul naturii, o încrucișare întâmplătoare între Tămâioasa Românească și Riesling este acestă Șarbă, sălbatică și spontană prin aromele sale florale și fructate, nesupuse convențiilor.

     

    GUST: Florile de cireș cu petalele deschise, trandafirul și mango îi dau un gust echilibrat, corp mediu și post gust revigorant.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O Șarbă recomandată la mesele cu carne de porc, și carne de pasăre cu legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

Grilă Listă