Oferte speciale - Rom & Tequila

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
 • Bacardi - Rom Oakheart - 0.7 L, Alc: 35% Bacardi - Rom Oakheart - 0.7 L, Alc: 35%
  -20%

  Bacardi - Rom Oakheart - 0.7 L, Alc: 35%

  Lansat în toamna anului 2011, Bacardi Oakheart este un rom condimentat pe bază de spirit, în care se pot simţi note de zahăr brun ars, miere şi cremă de vanilie, cu un finisaj scurt, uşor de scorţişoară.

  Preț normal: 60,17 RON

  Special Price 48,14 RON

  (-12,03 RON)
 • Havana Club - Rom 7 yo - 0.7L, Alc: 40% Havana Club - Rom 7 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Havana Club - Rom 7 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Havana Club este un rom autentic cubanez, unul dintre cele mai cunoscute din lume. Trestia de zahăr, materia primă din care este produsă această băutură a fost adusă în Cuba, de spanioli, încă din secolul al XVI-lea.

   

  Cubanezii sunt mândrii de băutura lor, produsă pentru prima dată în 1934 în Cárdenas, de o mică afacere de familie denumită Jose Arechabala S.A. După eliberarea companiilor naționalizate la începutul anilor ‘60, Havana Club a încheiat în 1993 un parteneriat cu marele producător francez Pernod Ricard.

   

  Havana Club este produs prin distilarea unor melase de calitate superioară cu văscozitate redusă, alese pentru maturare timp de 3 până la 15 ani în butoaie de stejar, sub atenta supraveghere a Maestrului. De aceea, romul havana reprezintă fiecare bucată de pământ, fiecare stradă , fiecare notă muzicală, fiecare pas de dans, fiecare moment de bună dispoziție. Havana Club este mai mult decât un rom, este însăși Cuba!     

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Primul dintre romurile create pentru a fi savurate sec, Añejo 7 Anos (maturat 7 ani), este intrigant prin notele de dulceață și caramel infiripate de  note complementare de fagure, cafea, puține condimente, fructe și biscuiți.

   

  GUST: Bogat în note de lemn uscat și tutun, in special lemn de cedru, guava și frunze de banană cu și mai mult caramel.

   

  FINISH: Fructat, cremos și complex.

   

  119,63 RON
 • -12%

  Camino Real - Tequila gold - 0,7L, Alc: 40%

  De peste 70 de ani, Camino Real este produs în distileria Camino Real, din micul oraş Tequila, aflat în statul Jalisco, din Mexic. După o reţetă secretă, miezul agavei albastre este distilat în alambicurile «charentais», pentru a obţine cea mai bună tequilla din lume .

  Preț normal: 66,58 RON

  Special Price 58,71 RON

  (-7,87 RON)
 • Camino Real - Tequila blanco - 0,7L, Alc: 35% Camino Real - Tequila blanco - 0,7L, Alc: 35%
  -6%

  Camino Real - Tequila blanco - 0,7L, Alc: 35%

  De peste 70 de ani, Camino Real este produs în distileria Camino Real, din micul oraş Tequila, aflat în statul Jalisco, din Mexic. După o reţetă secretă, miezul agavei albastre este distilat în alambicurile «charentais», pentru a obţine cea mai bună tequilla din lume .

  Preț normal: 60,21 RON

  Special Price 56,53 RON

  (-3,68 RON)
 • Pepe Lopez gold 0.70 L Pepe Lopez gold 0.70 L
  -7%

  Pepe lopez - Tequila gold - 0.7 L, Alc: 40%

  Pepe Lopez este o tequila de calitate, produsă din apă de izvor şi agave albastre, în distileria La Mexican, din regiunea Tequila, Mexic, ingredient nelipsit al celor mai tari petreceri.

  Preț normal: 57,17 RON

  Special Price 53,17 RON

  (-4,00 RON)
 • Herradura reposado 0.70 L Herradura reposado 0.70 L
  -12%

  Herradura - Tequila reposado - 0.7L, Alc: 40%

  Această tequila ultra-premium ne încântă cu notele dulci de agave coapte, scorţişoară şi vanilie.

  Preț normal: 152,32 RON

  Special Price 134,61 RON

  (-17,71 RON)
 • Pepe Lopez silver 0.70 L Pepe Lopez silver 0.70 L
  -7%

  Pepe lopez - Tequila silver - 0.7L, Alc: 40%

  Pepe Lopez este o tequila de calitate, produsă din apă de izvor şi agave albastre, în distileria La Mexican, din regiunea Tequila, Mexic, ingredient nelipsit al celor mai tari petreceri.

  Preț normal: 57,17 RON

  Special Price 53,17 RON

  (-4,00 RON)
 • Havana Club - Rom 3 yo - 0.7L, Alc: 40% Havana Club - Rom 3 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -6%

  Havana Club - Rom 3 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Havana Club 3 Años, cel mai prestigios dintre toate romurile albe, excelent pentru cocktail-uri, dar ideal şi de a fi băut simplu. Toate romurile Havana Club sunt învechite în butoaie de stejar, în cel mai pur stil cubanez. A fost decorat cu medalia de argint la Londra, în 1996, la "Internaţional Wine & Spirits Competition", atunci când la competiţie au participat cele mai bune romuri din lume.

  Preț normal: 64,75 RON

  Special Price 61,00 RON

  (-3,75 RON)
 • Herradura - Tequila anejo - 0.7L, Alc: 40% Herradura - Tequila anejo - 0.7L, Alc: 40%
  -11%

  Herradura - Tequila anejo - 0.7L, Alc: 40%

  Începând din anul 1962 Herradura a oferit această tequila excepţională. Îmbătrânită în butoaie de stejar timp de 2 ani de zile, a căpătat culoarea chihlimbarului şi un gust complex de agave combinate cu fructe uscate.

  Preț normal: 188,02 RON

  Special Price 167,00 RON

  (-21,02 RON)
 • Havana Club - Rom 3 yo - 1L, Alc: 40% Havana Club - Rom 3 yo - 1L, Alc: 40%
  -10%

  Havana Club - Rom 3 yo - 1L, Alc: 40%

  Havana Club 3 Años, cel mai prestigios dintre toate romurile albe, excelent pentru cocktail-uri, dar ideal şi de a fi băut simplu. Toate romurile Havana Club sunt învechite în butoaie de stejar, în cel mai pur stil cubanez. A fost decorat cu medalia de argint la Londra, în 1996, la "Internaţional Wine & Spirits Competition", atunci când la competiţie au participat cele mai bune romuri din lume.

  Preț normal: 84,87 RON

  Special Price 75,99 RON

  (-8,88 RON)
 • Patron - Tequila silver - 0.7 L, Alc: 40% Patron - Tequila silver - 0.7 L, Alc: 40%
  -10%

  Patron - Tequila silver - 0.7 L, Alc: 40%

  Patron este unul din cele mai cunoscute nume dintre cele aflate în prezent în industria producătoare de tequila. Inițial, Patrón Tequila a fost produsă de distileria Casa 7 Leguas, una dintre cele mai vechi distilerii din Mexic. După schimbările din anii 1990 și 2000, Patrón tequila s-a poziționat ca o băutură premium, diferită de brand-urile de tequila, populare pe piața americană.

   

  Din 1989 patron și-a mutat operațiunile într-o distilerie nouă în statul mexican Jalisco, și-a dezvoltat gama de produse și a introdus o sticlă cu design nou, creată de o casă franceză și numerotată individual pentru un plus de autenticitate.

   

  Tequila Patrón este produsă din 100% agave albastre Weber prin tehnici vechi de secole. Francisco Alcaraz un veteran al distilatorilor din Mexic folosește o variantă modernă a procesului tahona, unde fibrele de agave sunt zdrobite ușor de o roată din piatră vulcanică, iar sucul rezultat este fermentat apoi distilat cu fibre.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aroma puternică de agavă surprinde încă de la început, făcând din această tequila una ușor de savurat dar și minunată pentru cocktail-uri.

   

  GUST: Fresh, cu note de citrice și cu o ușoară tentă de dulce. Prospețimea asigură o îmbinare perfectă a aromelor de agavă și piper.

   

  FINISH: Mediu spre lung, cald și condimentat.

   

  Preț normal: 184,33 RON

  Special Price 165,90 RON

  (-18,43 RON)
 • Patron - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40% Patron - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40%

  Patron - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40%

  Patron Anejo este o tequila invechita 12 luni in butoaie de stejar atent selectate de catre Francisco Alcaraz. Procesul de fabricare este minutios, agavele fiind culese si sortate manual iar mai apoi uscate in cuptoare de caramida, dupa care aceste fructe sunt zdrobite si lasate sa fermenteze iar mai apoi, dublu distillate.

  Aspect: Culoare de chihlimbar.
  Miros: Caldele arome de vanilie se imbina perfect cu notele de stafida si agave, lasand lemnul sa apara spre final.
  Gust: Delicata si de o finete aparte, aceasta tequila este invaluita de aromele de stafida si vanilie inca de la inceput. Butoiul de stejar isi face simtita prezenta pe parcurs, aducand in prim plan aroma de fum. Finish-ul este lung si rafinat cu arome de vanile si caramel transformand aceasta tequila intr-o fina licoare.
  219,73 RON
 • Mount Gay - Rom Black Barrel - 0,7L, Alc: 43% Mount Gay - Rom Black Barrel - 0,7L, Alc: 43%
  -27%

  Mount Gay - Rom Black Barrel - 0,7L, Alc: 43%

  Mount Gay este un amestec de distilate obţinute prin două metode de distilare, în coloane de distilare şi în cazane, toate maturate în butoaie de stejar Bourbon, procedeu ce conferă romului un caracter distinct.
  Cea mai nouă creaţie a Master Blenderului Allen Smith, Black Barrel, este un amestec de distilate dublu maturate şi distilate învechite. La finalul procesului de producţie, amestecul este pus la maturat încă o dată în butoaie de Bourbon intens afumate. Romul capătă astfel arome bogate care sunt bine conturate şi în acelaşi timp echilibrate. Gustul dezvăluie note de vanilie, stejar, caramel şi fructe confiate.
  Mount Gay este cel mai vechi producător de rom din lume: un act juridic confirmă existenţa distileriei pe domeniul din Barbados încă din anul 1703. În cei peste trei sute de ani de existenţa, romul Mount Gay a devenit o celebru graţie atât calităţii ingredientelor - a trestiei de zahăr folosite şi a apei filtrate de corali, cât şi a pasiunii celor care-l produc.
  Sugestii de servire: simplu, cu gheaţă sau cu puţină apă.
  Cocktailuri reocmandate: Black Barrel perfect Manhattan/Black Barrel Hemingway Daiquiri/Black Barrel Bajan Julep

  Preț normal: 160,65 RON

  Special Price 117,00 RON

  (-43,65 RON)
 • Mount Gay - Rom XO - 0,7L, Alc: 43% Mount Gay - Rom XO - 0,7L, Alc: 43%
  -5%

  Mount Gay - Rom XO - 0,7L, Alc: 43%

  Mount Gay este un amestec de distilate obţinute prin două metode de distilare, în coloane de distilare şi în cazane, toate maturate în butoaie de stejar Bourbon, procedeu ce conferă romului un caracter distinct. Mount Gay XO este un amestec opulent de distilate fine învechite între 8 şi 15 ani cu arome bine conturate şi echilibrate. Gustul are fineţea pe care doar timpul o poate aduce şi oferă un adevărat paradis al aromelor. Predomină notele de banane coapte şi vanilie iar finişul este rafinat şi de durata.
  Mount Gay este cel mai vechi producător de rom din lume: un act juridic confirmă existenţa distileriei pe domeniul din Barbados încă din anul 1703. În cei peste trei sute de ani de existenţă, romul Mount Gay a devenit celebru graţie atât calităţii ingredientelor - a trestiei de zahăr folosite şi a apei filtrate de corali, cât şi a pasiunii celor care-l produc. Sugestii de servire: simplu sau cu un cub mare de gheaţă pentru a desface aromele de caramel şi mocha.
  Cocktailuri recomandate: X.Old Fashioned/XO Manhattan/XO Bajan Rob Roy/XO Sazerac

  Preț normal: 197,04 RON

  Special Price 188,00 RON

  (-9,04 RON)
 • Bacardi - Rom Carta Blanca - 0.7L, Alc: 37.5% Bacardi - Rom Carta Blanca - 0.7L, Alc: 37.5%
  -26%

  Bacardi - Rom Carta Blanca - 0.7L, Alc: 37.5%

  BACARDI are o culoare clară, cu o savoare dry-catifelată, cu arome de vanilie şi subtile savori de fructe tropicale şi migdale, ceea ce îl face să fie liderul incontestabil al aşa-ziselor rom-uri albe.

  Preț normal: 65,45 RON

  Special Price 48,12 RON

  (-17,33 RON)
 • Bacardi - Rom Carta Oro - 0.7L, Alc: 37.5% Bacardi - Rom Carta Oro - 0.7L, Alc: 37.5%
  -17%

  Bacardi - Rom Carta Oro - 0.7L, Alc: 37.5%

  BACARDI are o culoare clară, cu o savoare dry-catifelată, cu arome de vanilie şi subtile savori de fructe tropicale şi migdale, ceea ce îl face să fie liderul incontestabil al aşa-ziselor rom-uri albe.

  Preț normal: 70,06 RON

  Special Price 58,15 RON

  (-11,91 RON)
 • Zacapa - Rom Dark Centenario 23 yo - 0.7L, Alc: 40% Zacapa - Rom Dark Centenario 23 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -14%

  Zacapa - Rom Dark Centenario 23 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Zacapa 15 Years Old este produs dintr-un mix de romuri cu vechime intre 5 si 15 ani, caracterizat de un gust delicat si dulce initial, urmat apoi de arome de vanilie, portocale si fructe tropicale, completate la final de note de ciocolata alba, toffee si piersici.

  Preț normal: 337,59 RON

  Special Price 291,25 RON

  (-46,34 RON)
 • Bacardi - Rom Carta Blanca - 1L, Alc: 37.5% Bacardi - Rom Carta Blanca - 1L, Alc: 37.5%
  -26%

  Bacardi - Rom Carta Blanca - 1L, Alc: 37.5%

  BACARDI are o culoare clară, cu o savoare dry-catifelată, cu arome de vanilie şi subtile savori de fructe tropicale şi migdale, ceea ce îl face să fie liderul incontestabil al aşa-ziselor rom-uri albe.

  Preț normal: 87,41 RON

  Special Price 64,47 RON

  (-22,94 RON)
 • Bacardi - Rom Carta Negra - 0.7L, Alc: 40% Bacardi - Rom Carta Negra - 0.7L, Alc: 40%
  -18%

  Bacardi - Rom Carta Negra - 0.7L, Alc: 40%

  Băutura este îmbătrânită în butoaie peste 4 ani de zile, lucru care îi conferă un gust corpolent, combinat cu arome de fructe tropicale, caise, prune şi banane, cu note fine de vanilie.

  Preț normal: 69,32 RON

  Special Price 56,90 RON

  (-12,42 RON)
 • Patron - Tequila Gran Patron platinum - 0.7L, Alc: 40% Patron - Tequila Gran Patron platinum - 0.7L, Alc: 40%

  Patron - Tequila Gran Patron platinum - 0.7L, Alc: 40%

  Patron este unul din cele mai cunoscute nume dintre cele aflate în prezent în industria producătoare de tequila. Inițial, Patrón Tequila a fost produsă de distileria Casa 7 Leguas, una dintre cele mai vechi distilerii din Mexic. După schimbările din anii 1990 și 2000, Patrón tequila s-a poziționat ca o băutură premium, diferită de brand-urile de tequila, populare pe piața americană.

   

  Din 1989 patron și-a mutat operațiunile într-o distilerie nouă în statul mexican Jalisco, și-a dezvoltat gama de produse și a introdus o sticlă cu design nou, creată de o casă franceză și numerotată individual pentru un plus de autenticitate.

   

  Tequila Gran Patrón Platinum este produsă din 100% agave albastre Weber, triplu distilate. După distilare, Platinum este lăsată să se ‘odihnească’ aproximativ 30 de zile în butoaie de stejar cu capacitate mare, apoi este îmbuteliat în sticle din cristal numerotate de mână.

   

   

  ASPECT: Clară.

   

  MIROS: Notele de agave proaspete și citrice ies la iveală încă de la început. Se regăsesc ușoare note de portocală și condimente.

   

  GUST: Fresh si proaspăt, dominat de distilatul foarte fin fină, cu note ușoare de citrice și fructe

   

  FINISH: Lung, cald și condimentat de piper alb. 

   

  756,84 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă