Vodka, gin si altele

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
 • Grey Goose vodka 0.70 L Grey Goose vodka 0.70 L
  -25%

  Grey Goose - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodcă premium din lume și provine din Franța, regiunea Cognac. Distilatul este obținut din culturi de grău din regiunea agricolă Picardie și apă naturală din izvorul comunei Gensac-la-Pallue, aflată în sud-vestul țării.

   

  Grâul pur și apa curată de izvor sunt singurele ingrediente pentru vodca clasică Grey Goose, iar distilarea urmează cinci pași respectați pentru fiecare lot, fără compromis. Pentru cei care doresc vodcă franceză diferită de varianta clasică, Grey Goose oferă o gamă constantă de șase băuturi cu diferite arome, dar și ediții limitate.

   

  Vodca Grey Goose poate fi savurată sec ori în cocktail-uri elegante, cum ar fi: Bloody Mary, Black Russian, Bohemian Goose, Caipiroska, Cosmopolitan, Cherry Collins și multe altele.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Tare, dulce și curat cu parfum de lămâie și nucă de cocos.

   

  GUST: Rafinată și cremoasă. Dulce și puțin amară. Se înfiripă ușor o notă de condiment.

   

  FINISH: Finish-ul este lung, cald și cremos. Ultimele picături dezvăluie și o notă de anason dulce.

   

  Preț normal: 183,40 RON

  Special Price 137,21 RON

  (-46,19 RON)
 • Ciroc - Vodka 0.7L, Alc: 40% Ciroc - Vodka 0.7L, Alc: 40%
  -51%

  Ciroc - Vodka 0.7L, Alc: 40%

  În 2003, Jean-Sebastien Robicquet și-a folosit studiile din domeniul viticulturii pentru a crea vodka Cîroc la distileria Maison Villevert, din Chevanceaux, sudul Franței.

   

  Jean-Sebastien este familiar cu regiunile Gaillac și Cognac, de unde selectează cele mai bune recolte de struguri Mauzac Blanc şi Ugni Blanc. Strugurii sunt fermentați timp de 14 zile, apoi vinul este distilat de patru ori în instalații din inox cu coloane înalte ce oferă alcoolului un grad mare de puritate.

   

  A cincea distilare în alambicuri din cupru custom made, oferă băuturii tradiție și rafinament, așa cum o pot cele mai bune ingrediente, moștenirea familiei Robicquet și distileria acesteia cu vechime de peste 400 de ani.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil de alcool extrem de bine rafinat.

   

  GUST: Stilul francez de a produce distilate include fără îndoială prospețime și finețe. La fel este și în cazul Cîroc, unde se simte aroma dulce și energică de fructe coapte, și o esență de strugure alb.

   

  FINISH: Scurt. Moale și răcoros.

   

  Preț normal: 234,30 RON

  Special Price 114,86 RON

  (-119,44 RON)
 • Beluga - Vodka - Gold Line Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Beluga - Vodka - Gold Line Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
  -33%

  Beluga - Vodka - Gold Line Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria brand-ului Beluga se numește Mariinsk, se află în inima Siberiei și are o istorie de peste 100 de ani. La 300 de km de prima așezare, în distileria siberiană, este produsă și Beluga Gold Line, în ediție limitată, pentru cei care apreciază o vodca tare, creată din apă pură din izvor artezian și alcool trecut prin cinci faze de filtrare.

   

  După filtrare, vodca este îmbuteliată în sticle cu serie unică și dop sigilat cu ceară. Pentru a curăța sigiliul se poate folosi accesoriul inclus în pachet: un ciocan elegant cu perie, fabricat special pentru această vodcă, 100% autentică și impunătoare.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil de citrice și vanilie firavă. După un moment se ridică din pahar note de condimente și alcool, greu de simțit sau absent în totalitate.

   

  GUST: Răcită bine și savurată sec, Gold Line este fină și clară, cu note de frunze de salvie, alte plante aromatice și puțină vanilie.

   

  FINISH: Odată ce se încălzește, aromele sunt mai puternice, dar greu de separat, de aceea finalul este cel mult citric-condimentat.

   

  Preț normal: 668,86 RON

  Special Price 444,87 RON

  (-223,99 RON)
 • Grey Goose - Vodka VX Gift Box - 1L, Alc: 40% Grey Goose - Vodka VX Gift Box - 1L, Alc: 40%
  -24%

  Grey Goose - Vodka VX Gift Box - 1L, Alc: 40%

  Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodcă premium din lume și provine din Franța, regiunea Cognac. Distilatul este obținut din culturi de grău din regiunea agricolă Picardie și apă naturală din izvorul comunei Gensac-la-Pallue, aflată în sud-vestul țării.

   

  Grâul pur și apa curată de izvor sunt ingredientele principale pentru vodka clasică Grey Goose, o băutură obținută de fiecare dată fără compromis. Cei care doresc vodka franceză diferită de varianta clasică, pot alege Grey Goose VX, o vodka cu baza clasică la care se adaugă o cantitate mică de coniac, pentru un profil aromatic mai bogat și elegant.

   

  Vodca Grey Goose poate fi savurată sec ori în cocktail-uri elegante, cum ar fi: Bloody Mary, Black Russian, Bohemian Goose, Caipiroska, Cosmopolitan, Cherry Collins și multe altele.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Fructat și vegetal.

   

  GUST: Grey Goose VX aduce un profil aromatic diferit de varianta clasică. Alături de distilatul obținut din grâu și apă de izvor, coniacul adăugat înfiripă ușor tonuri de fructe cu pulpă albă (piersică), și tonuri florale de violete și caprifoi.

   

  FINISH: Lung, cald și cremos.

   

  Preț normal: 464,70 RON

  Special Price 351,48 RON

  (-113,22 RON)
 • Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5% Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%
  -5%

  Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%

  Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.

   

  Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea, Maestrul Ivano Tonutti, se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul cu arome luxuriante, specifice stilului Bombay

   

  Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Aromele din Sapphire sunt oferite de lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.

   

  Cele 10 botanice de bază sunt completate de alte două ingrediente speciale, ce reprezintă semnătura etichetei Star of Bombay: semințe de ambrette aduse din Ecuador și coajă de bergamotă din Italia (Calabria).

  Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Lemnos și pământiu, cu arome de ienupăr, pin verde, mosc și alune. Notele de mijloc sunt cele de coriandru, ulei de portocală și alte condimente elegante.

   

  GUST: Pe papile, aroma de vegetale ușor amare, reprezentată vioi de pin verde, aduce un aer de peisaj montan. Urmează aromele de coriandru, lemn (rădăcini) și note moi de piper, ce încheie această experiență cu eleganța unui safir indian.  

   

  FINISH: Revin aromele de rădăcini, pământ și mosc cu note pronunțate de pin și scorțișoară chinezească, ușor amară.

   

  Preț normal: 210,04 RON

  Special Price 199,24 RON

  (-10,80 RON)
 • Taiga Shtof - Russian Vodka - 1L, Alc: 40% Taiga Shtof - Russian Vodka - 1L, Alc: 40%

  Taiga Shtof - Russian Vodka - 1L, Alc: 40%

  Numele Shtof vine de la o unitate veche de măsură pentru lichide Sh-t-of (1 flacon = 1,23 L), utilizată în Rusia din timpuri străvechi, mult înainte de implementarea sistemului metric.

   

  Vodca Taiga Shtof este produsă de distileria Shuya, construită de producătorii ruși în 1899. Născută în Taigaua Siberiană, Taiga Shtof este un amestec perfect de apă extrasă din Arshan, Baikal, Nakhot și Altai, din Rusia și distilat Alpha Spirit. Acest tip de distilat pur este obținut din cea mai bună materie primă (grâu și secară culeasă primăvara, după ce a petrecut 6-8 luni sub zăpadă).

   

  O vodcă brutal de fină, un etalon al autenticității și calității, Taiga Shtof reușește să captiveze spiritul unic al Siberiei neîmblânzite. Conceptul de a crea un Grand Cru vodca, un assemblage de o puritate fără egal, a primit forma clasică și pătrățoasă a unității de shtof, îmbracată în piele și marcată cu un model tradițional buryat, ce aparține populației mongole din nord.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum proaspăt, curat, cu o notă clară de smochine.

   

  GUST: Tai Shtof are gustul clasic al distilatului din grău, domolit de apă pură de izvor. Se păstrează nota de smochine, sesizată anterior.

   

  FINISH: Cald, marcat de o notă moale de pâine.

   

  297,50 RON
 • Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3% Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3%
  -24%

  Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3%

  Vodka Absolut a fost produsă pentru prima dată 1878 în Suedia, orașul Åhus, de antreprenorul și industriașul Lars Olsson Smith. Cu un istoric modest și o viziune realizată cu succes în contextul vremurilor sale, L.O. Smith a reușit să creeze unul dintre cele mai bune produse distilate din Suedia. Amploarea operațiunilor sale și cantitățile impresionante de vodka, i-au permis să exporte pe piețele mari din Spania, Italia, Estonia și Austria.

   

  După cum îi spune și numele, ales de creator, Absolut vodka este o băutură absolut pură, obținută prin distilarea unor ingrediente naturale.

   

  Absolut Elyx este o adevărată vodkă premium. Grâul folosit e cultivat în Suedia, pe proprietatea Råbelöf, cunoscută pentru agricultura practicată din anul 1400. Asemenea tuturor sortimentelor Absolut, Elyx este produsă fără compromis prin distilarea artizanală în instalații din cupru construite în 1921 și filtrare minuțioasă pentru un profil aromatic excepțional.

   

   

  ASPECT: Clară.

   

  MIROS: Curat, bogat și echilibrat, cu note de pâine proaspătă, ciocolată albă și cereale amestecate cu mirodenii.

   

  GUST: Puțin corpolentă, mătăsoasă, cu valuri aromatice de nuci macadamia. Este prezentă și o notă de cremă, sau terci de grâu, ciocolată albă și note de unt din pâine proaspătă.

   

  FINISH: Condimente amorțite, alune proaspete, o senzație de cald și alcool fin.

   

  Preț normal: 314,59 RON

  Special Price 239,09 RON

  (-75,50 RON)
 • Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -35%

  Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Vodca Belvedere este produsă în Polonia, în orașul Żyrardów și a fost lansată în 1996 în Statele Unite ale Americii.

   

  Vodca Belvedere este produsă într-una din cele mai vechi distilerii poloneze din lume (operațională din 1910) și sunt folosite cele mai pure ingrediente locale: secară și apă. Secara provine din culturile bogate ale agricultorilor polonezi, certificați, iar apa, extrasă din sursă aflată lângă distilerie, este filtrată și purificată.

   

  Al treilea ‘ingredient’ ce face parte din această vodcă și este un subiect de mândrie națională este procesul de producție. Distilarea este atât o știință cât și o artă. Cu ajutorul științei dobândite pe parcursul a secole de producție a acestei băuturi tradiționale, Maestrul distilează alcoolul de patru ori. Astfel se produce o vodka de secară definită de caracterul, complexitatea și dimensiunea autentică a spiritului polonez.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Fină și ademenitoare, cu note de vanilie și smântână.

   

  GUST: Corp rotund, cu textură fină și catifelată. Primele note receptate sunt cele de vanilie, dulce și savuroasă și tușe de piper negru, urmat de alte mirodenii.

   

  FINISH: Persistent, susținut de migdale, smântână bătută și alune braziliene.

   

  Preț normal: 233,39 RON

  Special Price 151,03 RON

  (-82,36 RON)
Grilă Listă