One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6%
François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.
Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.
One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.
AROMA: Ce-a mai nouă bere românească de la One Beer Later este încă un exemplu de produs artizanal, curat și natural. Prima aromă care învăluie cu ușurință simțurile este cea de hamei – previzibilă pentru un American IPA - echilibrat de notele proaspete de pin și grepfrut. Jos pălăria pentru berarii din Buzău!
Ţara de Origine | Romania |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Subcategorie | Bere |
Brand | One beer later |
Ingrediente | Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Munich, malt Crystal, hamei Cascade, hamei Centennial, drojdie. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 12 buc x 0,33L |
Culoare | Bere blonda |
Tip Bere | IPA |
Alcool | 6% |
Energie KJ | 175 |
Energie Kcal | 0 |
Grasimi G | 0 |
Grasimi saturate - g | 0 |
Carbohidrati/Glucide - g | 0 |
Zahar - g | 0 |
Proteine - g | 0 |
Sare - g | 0 |
Fibre - g | 0 |
*informatii nutritionale la 100 ml